PERSCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERSCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.275.938

Publication

15/04/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0476275938

Benaming

(voluit) : BVBA PERSCO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poeldendries 33 te 9850 Nevele-Landegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING VENNOOTSCHAP

Krachtens de beschikking van de Rechtbank van koophandel te Gent werd op 24 september 2012 de' benoeming van de heer Freddy Bertin bevestigd als vereffenaar van de BVBA Persco, vennootschap in vereffening zoals beslist door de buitengewone algemene vergadering van 11 september 2012.

De schuld ten aanzien van de KBC Bank met kenmerk KBEIED/6613937 werd volledig aangezuiverd op 10 januari 2013.

Er wordt afstand gedaan van de vordering, genoteerd op de lopende rekening van zaakvoerder Freddy Berting, ten belope van 13.764,96 EUR zoals vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Het verdeelplan werd goedgekeurd op 1 maart 2013 bij vonnis van de Rechtbank van koophandel te Gent.

De boeken en bescheiden worden gedurende een periode van 5 jaar ter beschikking gehouden in de voormalige maatschappelijke zetel te 9850 Nevele-Landegem, Poeldendries 33.

Nevele-Landegem, 26 maart 2013.

Freddy Berlin, vereffenaar.

«ofitetip add /eoe

m 1111111J11.1111111195

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

- 4 APO. 2013

RECHTBANKVAN

KOOPHAND GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2012
ÿþmod 11.1



In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~rN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

11111Ǥ.1~NN63* Inl

Ondernemingsnr : 0476.275.938

;i

11 Benaming (voluit) : PERSCO

I; (verkort)li

II

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poeldendries 33

!i 9850 Nevele (Landegem)

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Annelies; j WYLL.EMAN, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten. ii vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE; ii NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 11 september 2012,j ii nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten; j vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PERSCO" is bijeengekomen en dat onde

ii meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen : i

ii

ii Eerste besluit : Vervroe_gde ontbinding

;i De vergadering beslist tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekti haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor dei ii noodwendigheden van haar vereffening.

il Tweede besluit

De vergadering onderzoekt het verslag van de zaakvoerder van 1 september 2012,; fi alhier aangehecht, dat een toelichting geeft omtrent het besluit om tot de ontbinding van; j deze vennootschap over te gaan.

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag vóór het verlijden! !í van deze akte en keurt thans dit verslag goed.

De vergadering onderzoekt vervolgens de staat van activa en passiva, alhier; f` aangehecht, afgesloten per 30 juni 2012 die gevoegd is bij het hiernavermelde verslag vans

ii de bedrijfsrevisor en keurt deze staat eveneens goed. i Door de zaakvoerder werd de heer Luc Criel, bedrijfsrevisor, optredend voor dei Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; I! aansprakelijkheid, "Roels, Crie! & C°", met maatschappelijke zetel te 9270 Laarne (Kalken),; iiVaartstraat 105, aangewezen als bedrijfsrevisor teneinde verslag uit te brengen over d& i voormelde staat van activa en passiva.

:: De conclusie van dit verslag wordt alhier letterlijk overgenomen als volgt:

jj in overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 par. 1 W. Venn. hebben wij; !i de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2012, van de besloten vennootschap;

ij met beperkte aansprakelijkheid PERSCO aan een nazicht onderworpen en dit met het oog;

o

1 op de ontbinding.

i Er werd een voorziening aangelegd voor de kosten die verbonden zijn aan dei

i beëindiging van de werkzaamheden zoals voorgeschreven door artikel 28 § 2 van het KBI van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

:t De staat van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid PERSCO, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9850 Nevele-i

NEERGELEGD

- 2 OKT. 2012

~

RECHTBANK VAN

KOOPHAND y ENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~r

Voor-

kbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Landegem, Poeldendries 33, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 30 juni 2012, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal van 1.148, 32 euro en een resultaat van de periode 01 januari 2012 -- 30 juni 2012 ten bedrage van -4.291,09 euro.

Onder voorbehoud van enige navordering vanwege de fiscale administratie mocht daartoe aanleiding ontstaan kunnen wij besluiten dat in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, de boekhoudkundige staat opgesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PERSCO, afgesloten op 30 juni 2012, met een balanstotaal van 1.148,32 euro en een netto actief van -19.924,98 euro blijkens de uitgevoerde controlewerkzaamheden, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, een volledige, getrouwe en juiste weergave van de toestand van de vennootschap.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.'

Derde besluit : Verlenen van ontlasting aan de zaakvoerder

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerder, voornoemde heer Freddy Bertin, en verleent hem hierbij kwijting en volledige ontlasting voor de door hem uitgevoerde opdracht.

Vierde besluit : Mandaat ad hoc

De vergadering verleent een mandaat ad hoc aan voornoemde heer Freddy Bertin om het verzoekschrift te ondertekenen waarbij de homologatie van de benoeming van de vereffenaar gevraagd wordt aan de rechtbank van koophandel.

Viifde besluit: Benoeming van de vereffenaar :

De vergadering beslist aan te stellen als vereffenaar, de voornoemde heer Freddy Bertin, die verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart bovenvermelde benoeming te aanvaarden.

In verband met de vergoeding van devereffenaar beslist de vergadering dat hij zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De aanstelling van de vereffenaar zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel. De aldus benoemde vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van zijn benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

Zesde besluit: Benoeming plaatsvervangende vereffenaar

De vergadering beslist een plaatsvervangend vereffenaar aan . te stellen, zijnde voornoemde mevrouw Godelieve Piryns, die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van voornoemde heer Freddy Bertin door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of  homologatie van de benoeming als vereffenaar van voornoemde heer Freddy Bertin, door de rechtbank van koophandel en van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van haar benoeming als vereffenaar.

Zevende besluit: Vaststelling van de machten van de vereffenaar

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening heeft, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Elke vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; zij mogen verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en zij mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

5

mod 7 1.1

op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

`*Voor-tehoaden aan het Belgisch Staatsblad



Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in' vereffening is.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de vereffenaar.

Voor beredeneerd uittreksel

Afgeleverd vôôr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel

Annelies Wylleman,

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- kopie verslag van de zaakvoerder

- kopie revisoraal verslag

tfo ;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.08.2012, NGL 08.08.2012 12397-0526-009
19/09/2011 : GE201172
06/08/2010 : GE201172
17/09/2009 : GE201172
28/07/2009 : GE201172
28/08/2007 : GE201172
07/08/2006 : GE201172
09/06/2005 : GE201172
28/04/2004 : GE201172
13/05/2003 : GE201172

Coordonnées
PERSCO

Adresse
POELDENDRIES 33 9850 LANDEGEM

Code postal : 9850
Localité : Landegem
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande