PETER & SOFIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER & SOFIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.528.745

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 30.08.2013 13507-0413-013
10/05/2013
ÿþVoor

behoud aan hi Bolgis.

Staatsla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f1111111111M~~~u1~W~Nu

1 7180

Ondernemingsnr : 0841.528.745

Benaming

(voluit) : PETER & SOFIE

(verkort) .

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NINOVESTRAAT 211 -- 9600 RONSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 01/04/2013, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist mevrouw Melissa Soudan, wonende te Scheldekouter 435, 9600 Ronse, te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf heden.

Zij aanvaardt haar mandaat.

Oudenaarde

2 9 APR. 2013

Griffie

De heer Peter Soudan Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik I? vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

15/12/2011
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VOo r-behoude aan het aelglscr Staatebla

~I

*iiiseaseR

Onderrlerrlóngsnr : m$ 1/4tA Sâ$ `# 4S

Benaming (voluit) : Pew Sofie

Oudenaards

05 2011

Olriifis

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ninovestraat 211

9600 Ronse

Onderwero aide :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 30 november 2011, ter registratie neergelegd, blijkt dat 1) de heer SOUDAN Peter Geomet José, geboren te Ronse op 9 april 1980, wonende te 7880 Vloesberg, Marais à l'eau 7 B, en 2) mevrouw CLINQUANT Sofie geboren te Zottegem op 4 augustus 1985, wonende te 7880 Vloesberg, Marais à l'eau 7 B, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Peter & Sofie", hebben opgericht, met maatschappelijke zetel te 9600 Ronse, Ninovestraat 211, waarvan het maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Op deze aandelen is ingeschreven in geld, te weten op 100 aandelen, door 1) de heer Soudan: vijftig (50) aandelen, hetzij voor tienduizend euro (¬ 10.000,00), en 2) mevrouw Clinquant: vijftig (50) aandelen, hetzij voor tienduizend euro (¬ 10.000,00), volstort 1) door de heer Soudan voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) en 2) door mevrouw Clinquant voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), hetzij in totaal voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het bedrag van deze stortingen, hetzij ¬ 6.200,00, werd deponeerd op een bijzondere rekening met nummer 13E20 0688 9396 4656, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank.

De oprichtingsstatuten voorzien onder andere de volgende bepalingen:

Naam :

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam 'Peter & Sofie'.

Maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9600 Ronse, Ninovestraat 211.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappeliik doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden: de aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, belegde broodjes, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft bovendien tot doel het uitbaten van verbruiksalons, restaurants en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Maatschappelijk kapitaal:

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Op de laatste biz. van Lui;c B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

" 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (111005`) van het maatschappelijk kapitaal. Zaakvoerder:

*Bestuur:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

*Bevoegdheden:

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

*Vergoeding:

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Jaarlijkse vergadering:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede woensdag van de maand juni om zestien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Jaarrekening:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Kapitaalbescherming:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Vereffening-verdeling:

"Ontbinding:

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of: van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

'Vereffenaars:

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om , één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

*Verdeling_ van het netto-actief:

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noteris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsparso,:in ten aanzien van tlercen te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtewening

mod 11.1

- De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede woensdag van de maand juni van het jaar

2013 om zestien uur.

- Benoeming van zaakvoerders:

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden tot niet-statutair zaakvoerders benoemd:

* de heer Soudan Peter, voornoemd;

* mevrouw Clinquant Sofie, voornoemd;

Die hebben verklaard hun mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en niet getroffen te zijn

door enige verbodsbepaling.

- Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1

oktober 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden

overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die

uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

- Volmachten:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan:

- de commanditaire vennootschap 'Leadservice', met zetel te 9870 Olsene, Grote Steenweg 50,

ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0821.029.477, met als zaakvoerder

Deprez Stephanie, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba 'D&D-frsc', met zetel te 9700 Oudenaarde,

Louise Mariekaai 16, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0421.971.972,

evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,

Om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten inzake de

Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de B.T.W. en fiscale

administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met

betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de

vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het

algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

(Neergelegd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1* van het registratiewetboek).

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

" 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : telaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)nfenj bevoegd de rechtspersoon ;en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtelser¬ rng

Coordonnées
PETER & SOFIE

Adresse
NINOVESTRAAT 211 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande