PETER PAN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER PAN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.800.830

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 02.07.2014 14255-0149-012
11/01/2013
ÿþmod 11.1

Onderriemingsnr: Sc-6 açre)

Benaming (voluit) : PETER PAN INVEST

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 92

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN NA SPLITSING DOOR OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op twintig december tweeduizend twaalf, dat:

- de naamloze vennootschap "HOLDING VDV", gevestigd te 9160 Lokeren, Kleine Dam 40, ingeschreven in , het rechtspersonenregister van Dendermonde met ondernemingsnummer 0458.611.644, werd gesplitst door; inbreng van haar geheel vermogen, activa en passiva, niets uitgezonderd, in drie nieuwe vennootschappen, met'. name:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DE VOORDE HOLDING", waarvan de' maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9160 Lokeren, Kleine Dam 40.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER PAN INVEST", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 92.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DERAEVE", waarvan de maatschappelijke zetel'; zal gevestigd zijn te 9200 Dendermonde (Grembergen), Westbroek 9.

- diensvolgens geheel het vermogen van de gesplitste vennootschap, niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de verkrijgende vennootschappen;

- alle verrichtingen, gebeurd sedert één juli tweeduizend en twaalf boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuwe opgerichte verkrijgende vennootschappen.

Ingevolge voormelde splitsing werd op voormelde datum overgegaan tot de vaststelling van het totstandkomen:, van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER PAN INVEST". Uit deze akte blijkt onder meer wat volgt:

1. Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2. Naam_ : "PETER PAN INVEST"

3. Zetel : te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 92

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel: - het verlenen van adviezen, consulting van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, het organiseren en uitgeven van cursussen en opleidingen; dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van;; adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen. Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks,; of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen, interim-management en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

- het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

- selectie en rekrutering van personeel.

Op de laatste blz. van Lom+ ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IVW~VW~W9I~WII~IVMMM

+13007494*

GRIFFIE RECHTBANK

,. .

mianamong

3 t DEC. 2012

DEN DER MONOE

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke ; goederen, in 't kort tussenpersoon en de handel.

- het onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

, - holdingvennootschap: zowel in België als in het buitenland, het kopen, verkopen, afstaan, ruilen en het beheer van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, het nemen van participatie onder welke vorm ook in en het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen van industriële, commerciële, financiële, onroerende aard, ; zowel bestaande of op te richten ondernemingen alsook alle roerende en onroerende investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen.

De vennootschap kan namelijk alle onroerende goederen, effecten, waarden, schuldvorderingen en 1 onlichamelijke rechten verkrijgen door aankoop, ruiling, inbreng, intekeningen, koop of levering, optie tot ` aankoop en op iedere andere manier, deelnemen aan alle verenigingen, syndicaten voor studie of opzoekingen ', en aan alle samensmeltingen; haar portefeuille van effecten en participaties beheren en productief maken, onder meer door het beheer, het toezicht, de controle, de documentatie, de financiële of andere bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden realiseren of liquideren, door afstand, verkoop of op een andere wijze.

5, Duur

De'vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd,

6. Geplaatst kapitaal

VIJFENVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERD ZEVENTIG EURO DRIEËNDERTIG CENT (E 45.370,33), verdeeld in TWEEDUIZEND ZEVENHONDERD ZESENNEGENTIG (2.796) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het werd volgestort door inbreng in natura ingevolge voormelde splitsing.

De inbreng in de verkrijgende vennootschap werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, beschreven en de waardering ervan werd gecontroleerd in het verslag dat ' daarvan werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WF&Co Bedrijfsrevisoren", met kantoor gevestigd te 9051 Gent(Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer Stefan BEIRENS, bedrijfsrevisor. De heer BEIRENS, voornoemd, besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER PAN INVEST" als volgt: "De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit financiële vaste activa (63.306,92 EUR) en liquide , middelen (8.165,27 EUR), voor een totaal bedrag van 71.472,19 EUR. De inbreng in natura betreft een deel van het vermogen van Holding VDV NV, dat zal overgaan na splitsing van laatstgenoemde vennootschap bij oprichting van nieuwe vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving vaat de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en ; duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als gevolg van de geplande inbreng in natura worden 2.796 aandelen van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Pan Invest toegekend in ruil voor 2.796 aandelen Holding VDV NV, namelijk 699 aandelen in vruchtgebruik aan de heer Achille Van De Voorde en 2.097 aandelen in voile eigendom en 699 aandelen in naakte eigendom aan de heer Dirk Van De Voorde.

Het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Pan Invest zal 45.370,33 EUR bedragen en zal vertegenwoordigd worden door 2.796 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/2.796ste van ' het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij maken een voorbehoud voor eventuele achterstallige belastingsschulden, BTW-schulden of verschuldigde sociale bijdragen, aangezien de attesten voorzien door artikel 442 bis WIB 92, artikel 93undecies B van het BTW-wetboek, artikel 16ter van het KB nr. 38 van 27/07/1967 en artikel 4lquinquies van de wet van 27 juni 1969 ons niet konden voorgelegd worden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelded : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

n

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wij willen er tensIotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 17 december 2012

WF&Co Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Stefaan Beirens

Vennoot"

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december

8. Winstverde in " en reserves - Li" uidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijzë van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongëlijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur

I0. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen. -

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt, De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Benoemingen

De heer VAN DE VOORDE Dirk Albert Maria, van Belgische nationaliteit, wonende te 9160 Lokeren, , Hillarestraat 13, werd in de akte van splitsipg van de naamloze vennootschap "HOLDING VDV" benoemd tot gewone zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER PAN INVEST" en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparant verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, ; tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen. Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de btw en/of de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als de latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR DOOS DIRK", gevestigd te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Zwaanaardestraat 48, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer loos Dirk, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

bedrijfsrevisor;

- verslag van de

oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden + aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PETER PAN INVEST

Adresse
HEISTRAAT 92 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande