PEUTERTUIN EKSAARDE

Association sans but lucratif


Dénomination : PEUTERTUIN EKSAARDE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 415.471.685

Publication

24/10/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFIE RFC HTBANK

VAN KOOPHANDcI-

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111iavsvea~uliii~u~m

~n~8

*

15 OKT. 2012

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsar : 0415.471.685

Benaming

(voluit) : PEUTERTUIN EKSAARDE

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Eksaarde-Dorp 17, te 9160 Lokeren

Onderwerp akte : INBRENG OM NIET VAN ALGEMEENHEID

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijfentwintig september tweeduizend en twaalf door Jean', Matthys, notaris te Lokeren, geregistreerd te Lokeren op twee oktober nadien, boek 627, blad 48, vak 06,, ontvangen: honderd euro, getekend De Ontvanger, R. Roose, dat de buitengewone algemene vergadering van, de vereniging zonder winstoogmerk "PEUTERTUIN EKSAARDE", met zetel te 9160 Lokeren, Eksaarde-Dorp! 17, volgende beslissingen genomen heeft;

1De voorzitter zet uiteen dat overeenkomstig artikel 760 §1 Wetboek van Vennootschappen juncto artikel! 770 Wetboek van Vennootschappen en artikel 58 VZW-Wet door het bestuursorgaan van de VZW Peutertuin; Eksaarde (die de inbreng doet) bij beslissing van 24 november 2011 en van het bestuursorgaan van de VZW Gezinswelzijn Lokeren (de verkrijgende vereniging) bij beslissing van 26 oktober 2011 een voorstel werd opgesteld van de inbreng om niet van een algemeenheid door de vzw Peutertuin Eksaarde ten voordele van de, vzw Gezinswelzijn Lokeren. Deze beslissingen werden geacteerd bij proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Jean Matthys te Lokeren op 21 december 2011, waarvan een afschrift werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 28 december 2011, hetzij meer dan zes' weken voor heden.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te willen acteren dat in voormelde akte van 21 december: 2011 de volgende gegevens werden vermeld:

- het maatschappelijk doel van de betrokken verenigingen;

- de boekhoudkundige datum verbonden aan de inbreng om niet van de algemeenheid;

- het over te dragen actief en passief;

- de verbintenis van de bestuursorganen om de inbreng van algemeenheid tot stand te brengen.

2.De vergadering beslist overeenkomstig artikel 58 VZW Wet juncto artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen om huidige inbreng om niet van algemeenheid te onderwerpen aan de regeling omschreven. ' in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

3.De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het omstandig verslag opgesteld door de raad van bestuur op 07/08/2012 houdende uiteenzetting over de stand van het vermogen van de betrokken verenigingen en toelichting en verantwoording vanuit een juridisch en economisch oogpunt alsook in het licht van het doel of de doelstellingen van de betrokken verenigingen, omtrent de wenselijkheid van de'. inbreng, de voorwaarden waaronder en de wijze waarop ze geschiedt, alsook de gevolgen ervan, overeenkomstig artikel 58 VZW-Wet juncto artikel 770 Wetboek van Vennootschappen en artikel 761 § 2 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormeld verslag om er een maand voor heden; het afschrift ervan te hebben ontvangen, en keurt dit verslag goed.

De vergadering beslist akkoord te gaan met en over te gaan tot de inbreng om niet van de algemeenheid van het vermogen van de vereniging zonder winstoogmerk "Peutertuin Eksaarde", niets uitgezonderd, in de' vereniging zonder winstoogmerk "Gezinswelzijn Lokeren", met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Sportlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 416.388.237, waarvan het maatschappelijk doel luidt:

"Art. 4 De vereniging heeft tot doel het organiseren, oprichten, coördineren en beheren, ofwel door de. vereniging zelf of door derden, van elk geschikte geachte vorm van instellingen of diensten voor het verblijf en de verzorging van kinderen.

De vereniging kan initiatieven nemen ter opleiding, vorming en begeleiding van personeel, opvanggezinnen: en ouders. Zij kan zelf initiatieven nemen of meewerken aan initiatieven die met opvoeding en preventieve medische zorg te maken hebben.

Art. 5 De vereniging kan alle roerende en onroerende goederen, die nodig zouden zijn voor het' verwezenlijken van dit doel, verwerven en bezitten,_ zowel in volle eigendorp als in_enkelgenot." __. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MoD2.2

Luik B - Vervolg

Dit alles overeenkomstig het voorstel tot inbreng blijkens authentieke akte verleden voor ondergetekende notaris te Lokeren op 21 december 2011, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 28 december erna, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2012 onder nummer 12008040 wat de vzw Peutertuin Eksaarde betreft en onder nummer 12008039 wat de vzw Gezinswelzijn Lokeren betreft.

Gelet op hetgeen hoger werd uiteengezet, verklaart de vergadering dat zich onder het ingebrachte vermogen meer bepaald volgend onroerend goed bevindt:

STAD LOKEREN - vijfde afdeling

Een woning op en met grond en aanhorigheden gelegen Eksaarde-Dorp 17, gekadastreerd of het geweest, volgens titel sectie B nummer 244/G/2-ex, en volgens huidig kadaster sectie B nummer 244102L, met een oppervlakte volgens titel, kadaster en meting van elf aren vijfentwintig centiaren (11a 25ca), zoals het goed staat afgebeeld op een metingsplan ervan opgemaakt door landmeter De Nul te Lokeren op drieëntwintig juni negentienhonderd achtentachtig, gehecht gebleven aan pagemelde akte van aankoop verleden voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op drieëntwintig december negentienhonderd achtentachtig.

Huidige inbreng van algemeenheid zal uitgevoerd worden overeenkomstig de modaliteiten zoals bepaald in artikel 763 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

De verrichtingen verbonden aan huidige inbreng worden boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de verkrijgende vereniging Gezinswelzijn Lokeren vanaf één januari tweeduizend en twaalf (01/01/2012).

De overgang van het geheel vermogen van de vereniging op de verkrijgende vereniging omvat alle activa-en passivabestanddelen alsook haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van registratie, machtigingen van en/of erkenningen inzake de producten ervan, het recht, de naam, merken en logo's van de vereniging te gebruiken, haar cliënteel, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

De inbreng omvat tevens het personeel van de vereniging dat in dienst was op éénendertig december tweeduizend en elf, met behoud van rechten en anciënniteit.

De leden van de inbrengende vereniging verklaren hierbij uitdrukkelijk afstand te doen van hun 'recht' om lid te worden in de verkrijgende vereniging Gezinswelzijn Lokeren.

4. De bestuurders van de vereniging zonder winstoogmerk "GEZINSWELZIJN LOKEREN", zijn

tussengekomen en hebben verklaard:

-kennis te hebben genomen van de inhoud van deze akte;

-zich akkoord te verklaren met alle voormelde besluiten;

De bestuurders beslissen dienvolgens tot aanvaarding van de inbreng om niet van de algemeenheid van het

vermogen van de vzw Peutertuin Eksaarde, inbegrepen het hoger beschreven onroerend goed te Lokeren,

Eksaarde-Dorp 17, die geschiedt onder de voormelde voorwaarden.

Zij beslissen dat de kosten verbonden aan deze inbreng volledig ten hunnen faste zijn.

Aile voormelde beslissingen werden genomen met unanimiteit van stemmen.

5. De vergadering verleent vervolgens aan de bestuurders van de vzw Peutertuin Eksaarde volledige

kwijting en ontlasting voor hun bestuur; er wordt aan de bestuurders met ingang van heden ontslag verleend.

6, De vergadering van de vzw Peutertuin Eksaarde beslist vervolgens tot ontbinding van de vereniging en

stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vergadering stelt onmiddellijk vast dat ingevolge de voormelde inbreng van algemeenheid bevattende

alle goederen aan de vereniging zonder winstoogmerk "Gezinswelzijn Lokeren", de vereniging noch activa noch

passiva bevat en dat de bestemming van het vermogen van de vereniging hiermee werd bepaald op de wijze

zoals voorgeschreven door de wet.

De vergadering verklaart dat de vereffening van de vereniging dan ook wordt afgesloten aangezien er niets

meer te vereffenen valt.

Voor ontledend uittreksel, de Notaris.

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van de akte dd, 25/09/2012; verslag raad van bestuur dd. 07/08/2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10/01/2012
ÿþ MO0 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 8 DEC 2011

ÏDENDDE

~

HM 111111

*12008040*

ui

VI

Ondernemingsnr : 0415.471.685

Benaming

wolalt) : PEUTERTUIN EKSAARDE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Eksaarde-Dorp 17 te 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Voorstel van overdracht om niet van een algemeenheid

Het jaar TWEEDUIZEND EN ELF.

Op éénentwintig december.

Voor mij, Jean Matthys, notaris met standplaats te Lokeren,

ZIJN VERSCHENEN:

1. De volgende bestuurders van de vereniging zonder winstoogmerk "PEUTERTUIN EKSAARDE", met zetel te 9160 Lokeren, Eksaarde-Dorp 17, hierna "de overdragende vereniging" genoemd:

-mevrouw VAN DAMME Godelieve, geboren te Lokeren 20/10/1948, NN 48102004248, ID 591351837694, wonende te 9160 Lokeren, Reinaertdreef 22;

-mevrouw MEIRESONNE Christine, geboren te Gent 1810611952, NN 52061838218, ID 591316798769, wonende te 9080 Lochristi, Dorp Oost 6A;

-mevrouw VAN ROMPU Betty, geboren te Lokeren 23/02/1956, NN 56022308230, ID 590671304892, wonende te 9160 Lokeren, Moleneindstraat 21;

-mevrouw SERVAES Hilde, geboren te Buggenhout op 14/04/1958, NN 58041432417, ID 591144110275, wonende te 9255 Buggenhout, Bosstraat 20.

Allen in die hoedanigheid aangesteld bij besluit van de algemene vergadering gehouden op zevenentwintig mei tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig augustus tweeduizend en tien onder nummer 10125882.

2. De volgende bestuurders van de vereniging zonder winstoogmerk "GEZINSWELZIJN LOKEREN", met

zetel te 9160 Lokeren, Sportlaan 5, hierna genoemd "de verkrijgende vereniging":

-mevrouw VAN RYSSELBERGHE Sabine, Schepen van de Stad Lokeren, gezinsaangelegenheden,

geboren te Lokeren op 21/0811973, NN 73082103650, ID 590860184912, wonende te Lokeren, Kleine

Dam 31.

-mevrouw DE WAELE Claudine, afvaardiging politiek fractie VLD, geboren te Lokeren op 25/03/1965, NN 65032518068, ID 590740982319, wonende te 9160 Lokeren, Bautschoot 72.

-mevrouw BELLENS Jeanine, afvaardiging politieke fractie Spa, geboren te Lokeren op 04/03/1954, NN 54030404025, ID 591269287361, wonende te 9160 Lokeren, Groendreef 49.

-de heer DE RIDDER Roselien, afvaardiging politieke fractie CD&V, geboren te Lokeren op 11/01/1984, NN 84011105033, ID 590647352461, wonende te 9160 Lokeren, Hemelseschoot 15.

-Mevrouw SEYNAEVE Inge, afvaardiging politieke fractie Groen!, geboren te Gent op 04/10/1957,

NN 57100436407, ID 591315939311, wonende te 9160 Lokeren, Kopkapeistraat 16.

-de heer METDEPENNINGEN Antoon, afvaardiging Welzijnsraad, geboren te Lokeren op 12/10/1945, NN 45101205122, ID 591393001363, wonende te 9160 Lokeren, Kopkapelstraat 34.

-de heer VAN RUMST Willy, voorzitter, afvaardiging Gezinsbond, geboren te Lokeren op 25/08/1944, NN 44082504984, ID 591396947243, wonende te 9160 Lokeren, Eikelstraat 9.

-mevrouw VANDER HEYDEN Veronique, secretaris, geboren te Lokeren op 22/07/1967, NN 67072204275, ID 590716774957, wonende te 9160 Lokeren, Hillarestraat 169.

-mevrouw CLAUS Jeanine, afvaardiging KVLV, geboren te

Lokeren op 06/02/1948, NN 48020607687, ID 591190275306, wonende te 9160 Lokeren, Gasstraat 13. -mevrouw OPREEL Inge, afvaardiging VLD-vrouwen, geboren te Lokeren op 25/06/1971, NN 71062503470, ID 591383156671, wonende te 9160 Lokeren, Zelestraat 178.

-mevrouw DE MAESSCHALCK Christiane, afvaardiging Vrouw en Maatschappij CD&V, geboren te Overmereop 09/03/1954, NN 54030923469, ID 591258739623, wonende te 9160 Lokeren, Nijsstraat 13.

-mevrouw VAN PUYVELDE Katrien (roepnaam Kaat), gebruiker van de kinderopvang, geboren te Lokeren op 12/04/1972, NN 72041202687, ID 591052754867, wonende te 9160 Lokeren, Bokslaarstraat 54.

Cp ce eats:e c'z. var L,i;. 3 verrreioer tiaar e^ ^eaca^;y^Q:. var .e 02.30 ^.

os.voL;c vererlgLng ÿ: cbt -2 o' arge.71srr5. t2" ad'Z' ar " !s" 'f.-sa - ,'.aarn en nandte er'rg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

MOO 2.2

-mevrouw VAN HOECKE Ilse, gebruiker van de kinderopvang, geboren te Gent op 13/10/1967, NN 67101319816, ID 590504972023, wonende te 9160 Lokeren, Rechtstraat 51.

Alle voornoemde bestuurders werden in die hoedanigheid benoemd bij besluit van de algemene vergadering van twintig juni tweeduizend en zeven, waarvan kopie hieraangehecht.

IDENTIFICATIE VAN DE OVERDRAGENDE VERENIGING

De vereniging "PEUTERTUIN EKSAARDE" werd opgericht bij onderhandse akte op negenentwintig september negentienhonderd vijfenzeventig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig november negentienhonderd vijfenzeventig onder nummer 8977.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de algemene vergadering gehouden op zeventien maart tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee mei tweeduizend en vijf onder nummer 05064079.

De vereniging is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 415.471.685.

IDENTIFICATIE VAN DE VERKRIJGENDE VERENIGING

De vereniging "GEZINSWELZIJN LOKEREN" werd opgericht bij onderhandse akte de dato één juli negentienhonderd zesenzeventig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig september negentienhonderd zesenzeventig onder nummer 008050.

De statuten werden nadien meermaals gewijzigd, voor het laatst bij algemene vergadering gehouden op drieëntwintig juni tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien oktober tweeduizend en vier onder nummer 04111079.

De vereniging is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 416.388.237.

UITEENZETTING DOOR DE COMPARANTEN

De comparanten zetten uiteen en verzoeken de notaris om bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

I. Voorafgaandelijke uiteenzetting

De bestuursorganen van de hiervoren vermelde verenigingen hebben het initiatief genomen om over te gaan tot een overdracht, op de wijze hieronder nader omschreven, om niet van een algemeenheid door de vereniging zonder winstoogmerk "Peutertuin Eksaarde", met zetel te 9160 Lokeren, Eksaarde-Dorp 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 415.471.685, ten voordele van de vereniging zonder winstoogmerk "Gezinswelzijn Lokeren", met zetel te 9160 Lokeren, Sportlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 416.388.237, en zij hebben besloten deze overdracht te onderwerpen aan de regeling omchreven in artikel 58 van de Vzw-wet juncto de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen zoals voorzien door de tweede alinea van artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen, zodanig dat de overdracht de gevolgen heeft zoals voorzien in artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen.

Il. Derhalve verzoeken de comparanten ons, notaris, akte te nemen van hun gezamenlijk voorstel van overdracht van de algemeenheid in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen, volledig in overeenstemming met de onderhandse genomen beslissing van Peutertuin Eksaarde vzw de dato vierentwintig november tweeduizend en elf en van Gezinswelzijn Lokeren vzw de dato zesentwintig oktober tweeduizend en elf.

Het voorstel van overdracht overeenkomstig artikel 58 van de VZW_-wet juncto artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen is als volgt opgesteld:

1. Het maatschappelijk doel van de bij de overdracht betrokken verenigingen luidt als volgt:

a. De overdragende vereniging, zijnde vzw "Peutertuin Eksaarde" heeft ais doel overeenkomstig artikel 2 van de statuten: "Artikel 2. De vereniging heeft als sociaal doel alle mogelijke hulp te verschaffen aan mindervaliden en tevens als bemiddelaar op te treden om alle nodige zorgen aan deze minder-validen te laten toedienen.

Zij kan aile daden stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, en onder meer, doch niet beperkend, het inrichten van revalidatiecentra, homes, dagverblijven, peutertuinen, enz.

b. De verkrijgende vereniging vzw "Gezinswelzijn Lokeren" heeft als doel blijkens de artikelen 4 en 5 van de statuten: "Art. 4 De vereniging heeft tot doel het organiseren, oprichten, coördineren en beheren, ofwel door de vereniging zelf of door derden, van elk geschikte geachte vorm van instellingen of diensten voor het verblijf en de verzorging van kinderen.

De vereniging kan initiatieven nemen ter opleiding, vorming en begeleiding van personeel, opvanggezinnen en ouders. Zij kan zelf initiatieven nemen of meewerken aan initiatieven die met opvoeding en preventieve medische zorg te maken hebben.

Art. 5 De vereniging kan alle roerende en onroerende goederen, die nodig zouden zijn voor het verwezenlijken van dit doel, verwerven en bezitten, zowel in volle eigendom als in enkel genot."

2. Boekhoudkundige datum

De verrichtingen verbonden aan de overdracht van algemeenheid worden boekhoudkundig geacht te zijn

gevoerd voor rekening van de verkrijgende vereniging vanaf één januari tweeduizend en twaalf (01.01.2012).

3. Over te dragen actief en passief

De overgang van het geheel vermogen van de overdragende vereniging op de verkrijgende vereniging omvat aile activa-en passivabestanddelen alsook haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van registratie, machtigingen van en/of erkenningen inzake de producten ervan, het recht, de naam, merken en logo's van de overdragende vereniging te gebruiken, haar cliënteel, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De overdracht van algemeenheid bevat bijgevolg tevens de overdracht aan de verkrijgende vereniging van het onroerend goed (een woonhuis op en met grond en aanhorigheden) gelegen te Lokeren, Eksaarde-Dorp 17, gekadastreerd Lokeren, vijfde afdeling, sectie B nummer 244102L, groot 11a 25ca.

4. Verbintenis

De bestuursorganen van de overdragende en verkrijgende vereniging verbinden zich ertoe om, binnen de grenzen van hun mogelijkheden, het nodige te doen om de geplande overdracht tot stand te brengen. Bepalingen in verband met de bodemtoestand

De voornoemde vereniging "Peutertuin Eksaarde" verklaart eigenaar te zijn van volgend onroerend goed: STAD LOKEREN - vijfde afdeling

Een woning op en met grond en aanhorigheden gelegen Eksaarde-Dorp 17, gekadastreerd of het geweest, volgens titel sectie B nummer 244/G12-ex, en volgens huidig kadaster sectie B nummer 244102L, met een oppervlakte volgens titel, kadaster en meting van elf aren vijfentwintig centiaren (1la 25ca).

Plan-meting: het goed staat afgebeeld op een metingsplan ervan opgemaakt door landmeter De Nul te Lokeren op drieëntwintig juni negentienhonderd achtentachtig. Dit plan is gehecht gebleven aan nagemelde akte van aankoop verleden voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op drieëntwintig december negentienhonderd achtentachtig.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven eigendom behoort toe aan de vereniging zonder winstoogmerk "Peutertuin Eksaarde"

ingevolge aankoop jegens de vereniging zonder winstoogmerk 'De Ongeschoeide Karmelieten" of ook genaamd "De Karmelieten", met zetel te Gent, blijkens akte verleden voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op drieëntwintig december negentienhonderd achtentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde.

De bestuurders van voornoemde vereniging verklaren dat er op voormelde grond bij hun weten geen risico-

inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de

bodembescherming.

De bestuurders leggen een bodemattest voor dat betrekking heeft op de voormelde grond en dat werd

afgeleverd door de OVAM op vijfentwintig november tweeduizend en elf met refertes "A-2009518 R-2808535".

De inhoud van dit bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

INFORMATIE  INLICHTINGEN

De comparanten verklaren dat de notaris hen volledig heeft geïnformeerd over hun rechten, verplichtingen en lasten, ten gevolge van de juridische akten waarin zij zijn tussengekomen, en dat hij hen in alle objectiviteit heeft ingelicht.

NEERLEGGING TER GRIFFIE

De comparanten verzoeken ons, notaris, onderhavig voorstel tot overdracht onder de vomi van een uitgifte van dit proces-verbaal neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde en dit uiterlijk zes weken voor de datum van de bijzondere algemene vergadering van de verenigingen die over de overdracht zullen beslissen.

IDENTITEIT

a) Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister en van hun identiteitskaarten. De rijksregistemummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen.

b) De ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de burgerlijke staat van de partijen op het zicht van

officiële stukken door de Hypotheekwet vereist.

FISCALE VERKLARING

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de inbreng van de

algemeenheid om niet tussen de overdragende en verkrijgende vereniging zal geschieden met toepassing van

artikel 140,3° van het Wetboek der Registratierechten.

Tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze

heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer

tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

Recht op geschriften : het recht bedraagt vijfennegentig euro (95,00 ¬ ).

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgesteld te Lokeren ter studie op datum zoals hierboven vermeld. Na volledige voorlezing en toelichting,

hebben de comparanten aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, met mij, notaris, ondertekend.

(Volgen de handtekeningen. )

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

De notaris, Jean Matthys

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van de akte dd. 2111212011.

°aats'?. J z va' _ ? ' T3 der _ ~_ Na'a er rosdó^'iggr`e;c3 var e ..^i:'.na rerer!ie ' o a' s re+2.' 'v a.' de owsofoinfen

e, .egjd e ./1"e,"-eg. ^ÿ;' n-g ' '' ...Br `i ^ .'don

0..! E ~ S Gi ;` S a :e 28 Z $'^'f3 P

~~sr~~ .Naa'-r en'ardta eri.ng

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PEUTERTUIN EKSAARDE

Adresse
EKSAARDE- DORP 17 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : Eksaarde
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande