PG FRESH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PG FRESH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.507.889

Publication

16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 15.09.2014, NGL 10.10.2014 14646-0319-018
17/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I III'II 11111 III III III I1II 11111 I(IIII

'13110741*

II 1111

~~~~~+a .

KC7OFFIAi TE GENT]

Ondernemingsnr : o 5 3 e. S 88 9

Benaming

(voluit) : PG FRESH

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9032 Gent (Wondelgem), _' rt e3rsv= .i*C.S_rn tt \\C (volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jan Verstraeten, te Assenede op 4 juli 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Vlaeminck - Platteau', gevestigd is te 9032 Gent (Wondelgem), Evergemsesteenweg 116, volgende beslissing heeft genomen:

1.- Kennisneming en bespreking van het voorstel van partiële splitsing opgesteld door de zaakvoerder op 14 mei 2013 overeenkomstig artikel 743 van het Welboek van Vennootschappen.

2.- Verzaking aan het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen en het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

3.- Kennisneming en bespreking van het verslag van de Heer Jeroen Verslype, bedrijfsrevisor te Oostende, Gistelsesteenweg 150, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van Bvba `PG Fresh' ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap.

De besluiten van het verslag van de Heer Jeroen Verslype, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"8 Besluiten

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap PG Fresh, bestaat uit geheel van activa en passiva dienstig voor de uitbating van een slagerij en die ingevolge partiële splitsing van de BVBA Vlaeminck  Platteau ingebracht worden in de BVBA PG Fresh voor een bedrag van 49.706,03 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instutuut van bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

telden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de

tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.000 aandelen van de vennootschap PG Fresh, zonder

vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 21 juni 2013

Jeroen Verslype

Bedrijfsrevisor".

4.- Uit de verklaring van heden gedaan door de zaakvoerder van Bvba Vlaeminck Platteau,

overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa passiva van het vermogen van de vennootschap.

5.- Besluit tot partiële splitsing waarbij de Bvba `Vlaeminck -- Platteau', haar activiteiten van exploitatie van stagerijactiviteiten afsplitst en overdraagt in een nieuw op te richten vennootschap Bvba'PG Fresh', waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9032 Gent (Wondelgem), Evergemsesteenweg 116, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel vermeld onder punt 1 hierboven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

A.- GOEDKEURING VAN DE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergadering, van Bvba Vlaeminck  Platteau, beslist met eenparigheid van stemmen tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit de exploitatie van de slagerijactiviteit van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap Bvba PG Fresh volgens de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B.- BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar voorgeschreven verslag van de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva van de bedrijfstak 'exploitatie van de slagerijactiviteit' uitvoerig wordt beschreven.

Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten vennootschap.

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichtingen, naar evenredigheid ten laste zijn van beide vennootschappen.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C, TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP - RUILVERHOUDING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de eenenveertigduizend negenhonderd (41.900) bestaande aandelen van de vennootschap Bvba Viaeminck  Platteau, recht geven op vijfduizend (5.000) nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap Bvba PG Fresh, of dat acht komma vier (8,4) aandelen recht geven op één nieuw aandeel.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf haar oprichting voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 april 2013 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

6.- Oprichting van Bvba 'PG Fresh'

A.- VASTSTELLING EIGEN VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP DIE WORDT OPGERICHT ALS GEVOLG VAN PARTIËLE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld : negenenveertigduizend zevenhonderd en zes euro drie cent (¬ 49.706,03) kapitaal, en vierduizend negenhonderd zeventig euro zestig cent (¬ 4.970,60) wettelijke reserves, en tienduizend honderd zesendertig euro vijfenvijftig cent (¬ 10,136,55) overgedragen winst, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de Heer Jeroen Verslype, bedrijfsrevisor, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de Heer Pascal Rafael Scanna Vlaeminck, geboren te Gent op 22 februari 1982 en aan Mevrouw Gerda Margriet Albert Platteau, geboren te Sleidinge op 9 augustus 1964, beiden wonende te Gent (Wondelgem), Kalkoenlaan 82, die aanvaarden, elk tweeduizend vijfhonderd (2.500) volledig volstorte aandelen verstrekt, hetzij in totaal vijfduizend (5.000) aandelen.

B.- INCORPORATIE VAN OVERGEDRAGEN WINST

Door de vergadering wordt unaniem beslist over te gaan tot incorporatie in het kapitaal van de overgedragen winst ten belope van tweehonderd drieënnegentig euro zevenennegentig cent (¬ 293,97), zodat het kapitaal na deze incorporatie vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) bedraagt,

C.- GOEDKEURING VAN DE OPRICHTINGSAKTE EN DE STATUTEN VAN DE OP TE RICHTEN

VENNOOTSCHAP

NAAM : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de

benaming "PG FRESH".

DUUR : onbeperkt

ZETEL : De vennootschap is gevestigd te 9032 Gent (Wondelgem), Evergemsesteenweg 116.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- Aan- en verkoop, import en export van vlees en vleeswaren, kaas en wijn, traiteurartikelen, wild en

gevogelte, zowel bewerkt als onbewerkt.

- Bereiden en verkopen van vlees allerhande.

- Het kweken van dieren bestemd voor slacht en verkoop.

- Verzorging van buffetten en catering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door inschrijving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook.

Het beleggen, beheren, valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer van participaties in andere vennootschappen. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap kan zich borg stellen voor derden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00). Het is verdeeld in vijfduizend (5.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : Bvba Vlaeminck - Platteau, voornoemd, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, de Heer Pascal Vlaeminck, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING : moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 15 september om 17.00 uur ; indien die dag een zondag, een wettelijke feestdag of een zaterdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 15 september 2014 om 17.00 uur.

Elk aandeel heeft één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 15 september 2014 om 17.00 uur.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De oprichter verklaart dat alle verrichtingen welke zij stelde vanaf 1 april 2013 met betrekking tot deze, gedaan werden voor rekening van de vennootschap en door deze laatste worden overgenomen.

7.- Kapitaalvermindering - kapitaalverhoging  statutenwijziging van Bvba 'Vlaeminck  Platteau';

1.- De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, dat ingevolge de overdracht van de activiteiten van de exploitatie van de slagerijactiviteiten, het kapitaal van de vennootschap verminderd is met negenenveertigduizend zevenhonderd en zes euro drie cent (¬ 49.706,03) en dat het thans driehonderd negenenzestigduizend tweehonderd drieënnegentig euro zevenennegentig cent (¬ 369.293,97) bedraagt. De vennootschap beslist onmiddellijk over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van zevenhonderd en zes euro drie cent (¬ 706,03), door incorporatie van overgedragen winst, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal gebracht wordt naar driehonderd zeventigduizend euro (¬ 370.000,00).

De vergadering beslist bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt

"Artikel 5.- Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd zeventigduizend euro (¬ 370.000,00), Het Is verdeeld in eenenveertigduizend negenhonderd (41.900) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.".

2.- De vergadering beslist de zetel van de vennootschap over te brengen naar 9032 Gent (Wondelgem),

Kalkoenlaan 82 en artikel 3, van de statuten bijgevolg aan te passen als volgt:

"Artikel 3,- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 9032 Gent (Wondelgem), Kalkoenlaan 82.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, te publiceren in de bijlagen van het Belgisch

Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders in België of in het buitenland bijkomende

administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

3.- De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en bijgevolg artikel 4 van de statuten aan te passen als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel

- het patrimonium, gevormd door de inbrengsten, grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen en verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

- Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende goederen en roerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doei.

- De vennootschap heeft tot doel, zo in België, als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles met uitsluiting van activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer, en ter uitsluiting van aile andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffende onder meer:

a) onderneming in roerend en onroerend goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddelingen, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerend aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen, leasing, financieringen en leningen, verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of  verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

b) alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbating, service-flats, rusthuizen, winkels, horecauitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderverhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

c) het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van buisness meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- ais in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

d) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van en eigen roerend of onroerend patrimonium zoals:

*onroerende goederen aanwerven, laten bouwen of verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op het beheer, wederbelegging en opbrengst

* beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

e) het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

f) advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

g) trading in de meest ruime zin.

Het deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen,

door inschrijving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook.

Het beleggen, beheren, valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer van

participaties in andere vennootschappen. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van

bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap kan zich borg stellen voor derden.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar

doel,"

4.- De vergadering beslist oude artikelen 30, 31 en 32, te vervangen door nieuw artikelen 30 en 31, die

luiden als volgt:

"Artikel 30.- Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden

van een der vennoten.

Artikel 31.- Vereffening - Verdeling

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering,

onverminderd de eventuele toepassing van artikel 184 § 5.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft

bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf

ª% 1~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar beschikt over alle machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen zendt de vereffenaar in de zevende '£ en de dertiende maand na de invereffening-stelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd."

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de ' vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor ' akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan,

Na betaling van de schulden of consignaties van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden ; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

8.- Machtigen van de zaakvoerder tot uitvoering van voorgaande beslissingen.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan CBA & Partners Bvba en haar aangestelden, te Gent, Hendrik' Consciencelaan 49 bus 1, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen in verband met de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en de directe belastingen,

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De vennoten van de Bvba Vlaeminck  Platteau, na voormelde oprichting van Bvba PG Fresh onmiddellijk in vergadering bijeengekomen, verklaren met eenparigheid van stemmen te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de Bvba Vlaeminck  Platteau conform artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, de Heer Pascal Vlaeminck, voornoemd,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van de akte partiële splitsing;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- bijzonder verslag van de oprichters.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 15.09.2015, NGL 29.09.2015 15636-0392-021

Coordonnées
PG FRESH

Adresse
EVERGEMSESTEENWEG 116 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande