PH SALES & TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PH SALES & TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.053.344

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 26.07.2014 14357-0057-015
20/10/2014
ÿþ Mal Ward 11.1

if. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Oelgisch Staatsblad

1111111:11111E1111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

09 OKT, 201/1

AFDELING reilileiZRM ONDE

Ondernemingsnr 0464.053.344

Benaming " Abitex

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Eksaardebaan 65, 9160 Lokeren

Onderwerp(en) akte STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Pierre De Brabander, te Eksaarde, op 30 september 2014, nog te registreren, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Abitex", met zetel te 9160 Lokeren, Eksaardebaan 65, ingeschreven met ondernemingsnummer 0464.053.344, RPR Gent, afdeling Dendermonde, blijkt dat de statuten gewijzigd werden en meer bepaald heeft de algemene vergadering het volgende beslist:

- de algemene vergadering besliste om de statuten te vertalen in het Nederlands. Hiertoe werden de bestaande statuten vervangen worden door een geheel nieuwe tekst rekening houdende me onderhavige statutenwijziging.

- de algemene vergadering besliste de huidige naam van de vennootschap "ABITEX" te wijzigen in "PH Sales & Trading". De vennootschap behoudt haar naam "ABITEX" als handelsbenaming. Om van dit besluit blijk te geven in de statuten wordt artikel 1 van de statuten in die zin gewijzigd. - na voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato dertig september tweeduizend veertien waarbij een toelichting werd gegeven bij de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap om voortaan de hierna vermelde activiteiten te ontplooien en waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd met de toestand van de vennootschap afgesloten per dertig jun tweeduizend veertien artikel 3 van de statuten volledig te vervangen door een nieuw artikel 4 me de hierna volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

- groothandelsactiviteiten van alle types stof in de breedste zin van het woord, ontwikkeling en verwerkingen van dergelijke artikelen;

- handel in decoratieartikelen, meubilair en tapijten;

- deze activiteiten omvatten eveneens de aankoop, verkoop, import, export, handel- en fabrieksagenturen, alsook raadgevingen in bedoelde domeinen;

- de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, en handelsbemiddeling van alle textiel: grondstoffen, hulpstoffen, afgewerkte producten en recuperatieproducten;

- handel en handelsbemiddeling in scheikundige producten en adviesverstrekking ivm de toepassing ervan;

- handel en handelsbemiddeling in lijmen allerhande en adviesverstrekking m.b.t, de toepassing ervan;

- management vennootschap;

- groothandel en handelsbemiddeling in machines, apparaten, meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, textiel, kleding, bont, schoeisel en lederwaren, vloerbekleding, in- en outdoor, chemische producten, hout (meubilair, interieurinrichting, outdoor), houten bijgebouwen zoals tuinhuizen en chalets, carports, etc...., verpakkingen, enz.

- detailhandel in andere consumentenartikelen en gespecialiseerde winkels;

- alle handelsagenturen en handelsbemiddelingen;

- het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische

commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of

onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- de aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel, handelsbemiddeling en vertegenwoordiging van om het even welke goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- sales- en management training; organisatie van beurzen en congressen; zakelijke dienstverlening n. e.g. Exploitatie van en handel in onroerend goed.

het oprichten van gebouwen voor eigen rekening, het huren, verhuren en verkopen van onroerende goederen voor eigen rekening; de coördinatie van bouwwerkzaamheden; de renovatie van deze onroerende goederen; projectontwikkeling voor eigen rekening als voor derden;

- het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen;

- het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder- en dochterondernemingen;

- het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

- de vennootschap heeft eveneens tot doel: het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

- het is de vennootschap toegestaan onroerende goederen te verwerven;

- de vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn;

- de vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- de vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie; - de vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- de vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtsdrager, mandataris, of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun lening, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake,

- de algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake. - het verlenen van alle diensten, die ook maar enigszins verband houden met het bovenstaande.

- dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële ,financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden 'borg' stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak..

- deze opsomming is niet limitatief"

- de vergadering besliste tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen, thans bepaald op duizend Belgische frank (1.000,-Bef) per aandeel, zodat het kapitaal van de vennootschap voortaan vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één zevenhonderd vijftigste (1/750s) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Om van voormeld besluit blijk te geven in de statuten, wordt artikel 5 in die zin aangepast.

-De vergadering besliste Ingevolge de Wet van dertig oktober negentienhonderd achtennegentig tot vaststelling van de regels voor de invoering van de euro, zoals voorzien in de Verordening (EG) nummer 1103/97 van de Raad van zeventien juni negentienhonderd zevenennegentig en de

Luik B - Vervola

Verordening (EG) nummer 974/98 van de Raad van drie mei negentienhonderd achtennegentig, het in Belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap in euro om te zetten en af te ronden, tegen een conversiekoers waarbij één euro (1,00EUR) gelijk is aan veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig Belgische frank (40,3399BEF), zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omzetting en afronding achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01EUR) bedraagt.

Om van voorafgaand besluit blijk te geven in de statuten besliste de algemene vergadering artikel 5 van de statuten in die zin aan te passen.

-De vergadering besliste ook het kapitaal te verhogen met zeven euro negenennegentig cent (7,99 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00EUR), door omzetting van reserves. De vennoot verklaarde dat de reserve, waarvan zeven euro negenennegentig cent (7,99 EUR)' wordt afgenomen, drieduizend vijfhonderd euro (3.500,00 EUR) bedraagt (volgens de goedgekeurde balans van éénendertig december tweeduizend dertien) en dat deze niet werd aangetast door intussen geleden verliezen.

De vergadering besliste geen nieuwe aandelen uit te geven.

Om van voorafgaand besluit blijk te geven in de statuten besliste de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

-De algemene vergadering besliste de statuten van de vennootschap aan te passen aan de hiervoor genomen agendapunten en aan het nieuwe Wetboek van vennootschappen met in het bijzonder door het aanbrengen van een aantal terminologische aanpassingen, het schrappen van de verwijzingen naar de oude Vennootschappenwet en e4ele inhoudelijke wijzigingen van een aantal artikelen uit de statuten, betreffende onder meer de overdracht van de aandelen, de wijze van bijeenroeping van de algemene vergadering en het verloop van de algemene vergadering, en besluit tot de vervanging van de statuten door een geheel nieuwe tekst.

VOOR ANALYTISCH UITREKSEL

(get.)

Pierre DE BRABANDER

nota ris

Werd tegelijk hiermee neergelegd:

- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal de dato 30 september 2014

- het verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief inzake de doelswijziging;

- de gecoördineerde statuten.

h Voor-

behouden

ean het

Belgisch

gtaatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.07.2013, NGL 24.08.2013 13471-0243-015
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 10.07.2011 11286-0474-012
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 21.07.2010 10338-0183-008
10/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 01.08.2009 09544-0251-011
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 01.09.2008 08713-0223-012
24/07/2007 : NI087412
13/07/2007 : NI087412
19/07/2005 : NI087412
08/07/2005 : NI087412
28/06/2004 : NI087412
31/10/2003 : NI087412
03/08/2002 : NI087412
13/07/2000 : NI087412
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 21.06.2016 16214-0164-011

Coordonnées
PH SALES & TRADING

Adresse
EKSAARDEBAAN 65 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : Eksaarde
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande