PHARMACAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHARMACAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.954.393

Publication

30/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0449.954.393

Benaming (voluit) : PHARMACAR

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel ; Bagattenstraat 173

9000 Gent

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura Uit het proces-verbaal opgemaakt door Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE; NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27 op dertig december tweeduizend dertien,:i eerstdaags te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de? vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMACAR", met; ;; maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Bagattenstraat 173, ondernemingsnummer BE0449.954.393, RPR Gent, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen genomen heeft:

KAPITAALVERHOGING IN NATURA

Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Venn.

;; De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, mevrouw Veerle Catry,; bedrijfsrevisor, de dato 20 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek; ;; van vennootschappen.

:1 Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt; verstrekt.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA PHARMACAR, bestaat uit de inbreng van;t. ï? de achtergestelde lening op meer dan één jaar, behorende tot de huwgemeenschap bestaande;,

tussen de heer Axel DEJONGHE en mevrouw Hilde NOTERDAME, voor een inbrengwaarde van;;

140.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

i a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van deii vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de; bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng;; in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van;; ; nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van;; ;1 waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de ti inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

;

11

1

1, '1

Op de laatste blz, van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Cj

Lue

mod 11.1

" ` Yy 4.. i._ ,r ~

1" r~~`¢s~

U1é

Ti-ti;,-,.. _,

~5 ~ -y

iCd~.4~'.û~~~~~iÿ~'~~f

t 5 JAN, 201/1

REKiK~JOi't7F~~'~.;' VI:' ~ ,

,~t -" J~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TE

23 - ELGISCH

11111111IIII~I~I f11111 li I 111 f 111

*'19030%5*

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Alhoewel het Wetboek van Vennootschappen voorziet dat een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid sowieso geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar kapitaal wil verhogen door middel van een inbreng in natura, wordt een uitgifte van nieuwe aandelen achterwege gelaten, omdat alle aandeelhouders proportioneel intekenen op de kapitaalverhoging. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA PHARMACAR en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 20 december 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van honderdveertigduizend euro (¬ 140.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderdachtenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 158.600,00). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng door de echtgenoten Axe{ Dejonghe-Hilde Noterdame van de achtergestelde lening op meer dan één jaar die zij bezitten ten laste van de vennootschap voor een bedrag van honderdveertigduizend euro (¬ 140.000,00), hetzij het totale bedrag van deze kapitaalverhoging.

Deze inbreng wordt vergoed zonder toekenning van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Verwezenlijking van de inbreng

De echtgenoten Axel Dejonghe - Hilde Noterdame verklaren, na voorlezing van het voorafgaande:

" volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten ais van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven;

" titularis te zijn van voormelde zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering lastens de vennootschap, die uitvoerig beschreven staat in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor;

" inbreng te doen in de vennootschap van de voorschreven achtergestelde lening voor een bedrag van honderdveertigduizend euro (¬ 140.000,00).

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in natura daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdachtenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 158.600,00) vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Wijziging tekst van artikel 5 van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdachtenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 158.600,00). Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde."

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 1 juli van ieder jaar om te eindigen op 30 juni van het daarop volgend jaar en bijgevolg de eerste zin van het artikel 16 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daarop volgend jaar." WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING.

Ingevolge de wijziging van het boekjaar beslist de vergadering de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te laten plaatsvinden op de derde dinsdag van de maand december om 14 uur en bijgevolg de eerste zin van artikel 13 te vervangen door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand december om 14 uur"

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR EN DE EERSTVOLGENDE JAARVERGADERING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Voor-ibehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 31 december 2013, te verlengen tot en met 30 juni 2014.

De eerste gewone algemene vergadering zal dan plaatsvinden op dinsdag 16 december 2014 om 14 uur.

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN COILE & PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Boelenaar 1, ondernemingsnummer 0443.127.375, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd :

uitgifte van de akte

- verslag van de zaakvoerders de dato 20 december 2013, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 20 december 2013, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen

- gecoördineerde statuten

Geassocieerd notaris

Christophe Blindeman



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.09.2013, NGL 30.09.2013 13609-0410-017
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 16.12.2014, NGL 30.12.2014 14710-0337-017
20/01/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2014, GGK 16.12.2014, NGL 15.01.2015 15014-0138-017
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.10.2012, NGL 26.10.2012 12620-0250-017
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11360-0199-014
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 28.07.2010 10359-0178-014
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 03.07.2009 09358-0122-014
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 17.07.2008 08426-0384-014
03/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.07.2006 06587-5330-013
11/10/2005 : IE038245
05/10/2005 : IE038245
27/09/2004 : IE038245
25/07/2003 : IE038245
11/10/2002 : IE038245
03/08/2002 : IE038245
11/07/2002 : IE038245

Coordonnées
PHARMACAR

Adresse
BAGATTENSTRAAT 173 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande