PHARMAPHIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHARMAPHIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.262.435

Publication

18/07/2012
ÿþ$'

Voor-

behoud( aan he Belgisc

Staatsbl

Ondernemingsnr : O

Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel (volledig adres) ;

Onderwerp(en) akte :

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

f34q-, k_6R. 435

Pharmaphie

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Hogeheerweg 63 - 9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent)

Oprichting

11.11U1IMIJIA1

- 9 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GEN'l'

Griffie

Uit een akte verleden voor notaris Jean HENRIST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een bvba "Renrist & Henrist & Henrist, geassocieerde Notarissen", 0840.603.780 RPR Oudenaarde, waarvan de zetel gevestigd is te Ronse, Stefaan Modest Glorieuxlaan 5, vervangende zijn ambtgenoot, Meester Philippe FLAMANT, notaris met standplaats te Ronse, zaakvoerder van de BVBA "Notaris, Flamant, Philippe, Notaire", met zetel te 9600 Ronse, Charles Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Oudenaarde, wettelijk belet, op 3 juli 2012, neergelegd véôr registratie, blijkt dat Mevrouw DE BRABANDERE Sophie, geboren te Kortrijk op 19 februari 1982 (nationaal nummer 82.02.19-256.37), echtgenote van de heer FLAMANT Alexandre André Gustave Marie, geboren te Ninove op 31 augustus 1981, gedomicilieerd en wonende te 9000 Gent, Keizer Karelstraat 142, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht en met de naam "Pharmaphie".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Hogeheerweg 63.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort ten belope van de totaliteit en bedraagt driehonderd negentigduizend euro (390.000,00 EUR)

Het is vertegenwoordigd door tienduizend(10.000) aandelen op naam, zonder vermelding van een waarde, die ieder één/tienduizendste (1110.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE42 7370 3643 4354 bij de naamloze vennootschap "KBC Bank".

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel ín België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en

verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechterlijk statuut;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle

bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van haar bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap kan worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer en advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut en het toezicht van beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna: "jaarvergadering") zal gehouden worden op 30 juni om 11.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering plaats de werkdag daarvoor, zelfde plaats en uur. De jaarvergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de

vennootschap. Schriftelijke besluitvorming is mogelijk.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap

werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris, worden vijftien dagen véôr de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere

communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de

agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Sarnen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemgerechtigd vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen. Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op I januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan (zaakvoerder) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits

opzegging. De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden

ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de forma-

liteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd

overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze

formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31

december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 30 juni 2014.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER(S).

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder en dit voor

onbepaalde duur: Mevrouw Sophie De Brabandere, voornoemd, gedomicilieerd en wonende

lu Voor- 1 f I

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

te 9000 Gent, Keizer Karelstraat 142, aanwezig en haar mandaat uitdrukkelijk aanvaardend.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

VOLMACHT

Door de voltallige vergadering wordt bijzondere volmacht gegeven aan :

- de CVBA "Ernst & Young Fiduciaire", te 9600 Ronse, Priesterstraat 3 of één van haar

aangestelden,

- De heer FL AMANT Alexandre André Gustave Marie, geboren te Ninove op 31 augustus

1981 (nationaal nummer 81.08.31-313.29), echtgenoot van juffrouw DE BRABANDERE

Sophie, geboren te Kortrijk op 19 februari 1982, gedomicilieerd en wonende te 9000 Gent,

Keizer Karelstraat 142.

Met elk de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen

om alle noodzakelijke verrichtingen te stellen en ten dien einde alle documenten te

ondertekenen bij de Kruispuntbank Ondernemingen, het ondernemingsloket en de diensten

van de Rechtbank van Koophandel met betrekking tot de oprichting en het bekomen van een

ondernemingsnummer en/of BTW-nummer.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Opgemaakt door geassocieerd notaris Jean HEKRIST te Ronse.

Hierbij neergelegd een uitgifte van de akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 13.07.2016 16316-0073-014

Coordonnées
PHARMAPHIE

Adresse
HOGEHEERWEG 63 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande