PHARMAROM

Société en commandite simple


Dénomination : PHARMAROM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 540.569.122

Publication

16/10/2013
ÿþ Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 <131572 i

NEERGE LEG

~

0 l OKT. 2013

RRCIiTRAN:G VAN

KOOPFlAQdgi:e'E GENT

Ondernemingsnr : Benaming .L-t©S \~Z

(voluit) : PharmaRom

(verkort) :

Staatsblad - 167f WI - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Pintestraat 41 bus 9 te 9840 De Pinte

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

PharmaRom

Gewone Commanditaire Vennootschap

Pintestraat 41 bus 9

9840 De Pinte

Ondergetekenden

1.Mevr. Rombaut Anke, apotheker, geboren te Gent op 26 augustus 1987 Rijksregisternummer 87.08.26-210-20, wonende te Pintestraat 41 bus 9, 9840 De Pinte

2.Mevr. Pluym Carine, geboren te Aalst op 27 december 1959 Rijksregisternummer 59.12.27-234-85, wonende te Lijsterstraat 44, 9840 De Pinte

verklaren hierbij een Gewone Commanditaire Vennootschap, genaamd "PharmaRone op te richten, conform het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EEN  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9840 De Pinte, Pintestraat 41 bus 9. De zaakvoerder is gemachtigd deze, en eventuele bijkomende vestigingen, te verplaatsen, mits inachtneming van de taalwetgeving, en dit zonder statutenwijziging,

ARTIKEL TWEE _ DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

- het administratief en commercieel beheer van één of meer apotheken uitgebaat onder het wetenschappelijk toezicht, de leiding en verantwoordelijkheid van apothekers;

De apotheken hebben onder meer als taak: de aan-en verkoop, de bewerking en verwerking van farmaceutische, Mo-farmaceutische, veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard, toilethygiëne- en drogisterijartikelen, verbandmiddelen en dieetproducten, verplegingsproducten en allerlei aanverwante goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of in verband staan met het hoger vermeld algemeen maatschappelijk doel. Hoger vermelde opsomming is niet-exhaustief, en moet van rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met aile activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken geacht worden deel. uit te maken van het normale werkingsveld van de apotheker.

- het verlenen van diensten in de ruimste zin als apotheker-provisor dan wel ais apotheker-niet-provisor, en dit zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten, vervangingen;

- iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen;

- het waarnemen van bestuursmandaten, begeleiding, management en consultancy in de geneesmiddelen-en apotheeksector,

Deze opsomming is evenwel niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium uit roerende en onroerende goederen, dit zowel in België als in het buitenland, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, de huur en de verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of overdracht van goederen, zowel roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring ervan.

Zij kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belangen heeft, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur! administratie, het waarmaken van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken.

De vennootschap mag tevens ten voordele van derden, haar zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, alsook voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens wettelijke beperkingen terzake.

Dit alles voor zover deze in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van apotheker.

ARTIKEL DRIE -- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op duizendvijfhonderd euro (1.500,00 euro) en is vertegenwoordigd door vijftien (15) aandelen op naam van ¬ 100,00 (elk 1115de van het kapitaal) . Het kapitaal werd volledig volstort, en is onderschreven als volgt:

-door Mevr. Rombaut Anke voor een bedrag van duizendvierhonderd euro (1.400 euro, 14 aandelen) -door Mevr. Pluym Carine voor een bedrag van honderd euro (100 euro, 1 aandeel)

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL VIER  BOEKJAAR  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en loopt tot 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt aanvang op het moment van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en loopt t.e.m. 31 december 2014.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsook de jaarrekening indien deze noodzakelijk is.

ARTIKEL VIJF -- ALGEMENE VERGADERING - WINSTVERDELING

De Algemene Vergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van juni van elk jaar op de zetel van de vennootschap om 16 uur. De eerste Algemene Vergadering zal bijgevolg plaatsvinden op 6 juni 2015 om 16 uur,

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping gebeurt bij een gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering,

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de delgingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van de winst. Tot deze winst wordt opgenomen;

-ten minste vijf procent (5%) voor de wettelijke reserve. Deze verplichting komt te vervallen wanneer dit wettelijk reservefonds minstens tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

-Voor het overgebleven saldo kan de Algemene Vergadering beslissen -- bij gewone meerderheid van stemmen  over de aanwending van de resultaten,

-De Algemene Vergadering zal zich door een afzonderlijke stemming uitspreken over de kwijting die eventueel verleend wordt aan de zaakvoerder.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt jaarlijks op de tijdstippen vastgesteld door de Algemene' Vergadering. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de datum van de uitbetaling.

indien de Algemene vergadering beslist tot uitkering van de winst, wordt deze verdeeld in verhouding tot de stortingen der vennoten op de rekening van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL ZES  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL ZEVEN  BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Tot zaakvoerder  beherend vennoot  wordt, voor de duur van de vennootschap, benoemd mevrouw Rombaut Anke, voornoemd. Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de Algemene Vergadering bevoegd is. Zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

Mevrouw Rombaut Anke is de hoofdelijk aansprakelijke en beherende vennoot. De stille vennoot, mevrouw Pluym Carine, voornoemd, staat in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van haar inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verricht.

ARTIKEL ACHT -- OVERDRACHT VAN AANDELEN

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar zijn evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten.

ARTIKEL NEGEN -- OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle

andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Deze onderhandse akte werd opgesteld in twee exemplaren. Elke partij verklaart een exemplaar ontvangen te hebben.

Opgemaakt te De Pinte op 11 september 2013

Rombaut Anke Pluym Carine

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

'aan het

sBelgisch

taatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0540.569.122

Benaming

(voluit) : PharmaRom

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Pintestraat 41 bus 9 te 9840 De Pinte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke Zetel

Er blijkt uit een p.v. van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 08/12/2014 dat met éénparigheid van stemmen werd beslist het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Pintestraat 41 bus 9 te 9840 De Pinte naar Maaltemeers 12 te 9052 Zwijnaarde. Dit met ingang vanaf 22/12/2014,

Rombaut Anke

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MON ITEU BELGE

17 -04 2015 ! t g DEC1 2014

ELGISCH S TAATSBLA KONT

NEERGELE GD

4 ber

Be Sta.

B

111116!1[311.1101III*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PHARMAROM

Adresse
PINTESTRAAT 41, BUS 9 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande