PHARMIA CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHARMIA CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.571.055

Publication

21/01/2014
ÿþr" l"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri

l\AC*ITEUR BE

-;101,-TA2,0,

*iaouui*

Ondernemingsnr : 0836.571.055

Benaming

(voluit) : PHARM[A CONSULT

(verkort) .

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem, Hoeksken 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Francis Lemey te Gent, optredend in vervanging van zijn ambtgenoot, Mieke Steyaert, notaris te Gent, wettelijk belet, op 30 december 2013, dat de enige aandeelhouder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMIA CONSULT", met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Hoeksken 15, bijeenkwam in buitengewone algemene vergadering met navermelde agenda:

Af1.- Onderzoek en goedkeuring van de boekhoudkundige staat, afgesloten op 23 december 2013.

2.- Goedkeuring van de verwerking van het resultaat.

3.- Kwijting aan de zaakvoerder.

811: Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de vennootschap over de voorgestelde ontbinding met staat

van activa en passiva op 23 december 2013, waarin zij haar voorstellen verantwoordt,

2.- Verslag over deze staat door de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder.

3.- Bevestiging na onderzoek van het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten, waartoe de vennootschap gehouden is.

C.- Voorstel tot vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

D.- Beslissing geen vereffenaar te benoemen.

E,- Sluiting van de vereffening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris F. Lemey)

Tegelijk hiermede werd neergelegd :

1,- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 30 december 2013.

2.-Verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Bruno Claeys, van de burgerlijke vennootschap onder de vomi

van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO", met maatschappelijke zetel te 9820

Merelbeke, Guldensporenpark 100, blok K, opgemaakt op 27 december 2013;

Op de laatste blz van Luik 6 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : tdaarn en handtekening.

trie v. rIIº%

_ r

in

10 JAN, 2014

RECHT VAN KOOPNAi~LeTK E GENT

09/06/2011
ÿþMod 2.1

Luik B

Sir

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

MOI dITEUHR Bi DIFiECTIOI

._LGE d

2 6 VII 2011

Eo.INT

Griffie

11

3 1-05- 2(

1I1 *uuWiWudiioesaoiWmiAi111

v

-SBLADL

3ELG

SCH STAA- BESTUUr-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Francis Lemey te Gent op 25 mei 2011, dat :

Mevrouw VOLCKAERT MIA ELISABETH PAUL ANDRÉ geboren te Gent op 26 december 1960, NN 601226-20667, echtgenote van de heer Paul Steyaert, wonend te 9940 Evergem, Hoeksken 15.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMIA CONSULT", met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Hoeksken 15 heeft opgericht.

Het geplaatst KAPITAAL bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd twintig (120) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderd twintigste (1/120ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen, ingetekend voor de totaliteit van de aandelen met haar eigen gelden.

Het kapitaal van de vennootschap is geplaatst en is ten belope van 12.400 ¬ volstort bij de oprichting.

De vennootschap heeft tot DOEL:

in de Europese Gemeenschap alsook daarbuiten, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

- Het verstrekken van elke managementdienst en het uitvoeren van opdrachten als (management)consultant zowel aan rechts- als natuurlijke personen, alsook aan verenigingen en elke gouvernementele of non-gouvemementele organisatie.

- Het verstrekken van diensten verbonden met ondermeer, doch niet gelimiteerd tot, de voorbereiding, organisatie, coordinatie, uitvoering van kwaliteitsanalyses en  bewaking in het domein van de menselijke- en diergeneeskunde, in de ruime betekenis van het woord.

- Het uitvoeren, organiseren en het commercialiseren van marktstudies en (pre)klinisch onderzoek of studies alsook het adviseren hieromtrent.

- Het verstrekken alsook het commercialiseren van oplossingen en diensten met betrekking tot marketing, account management, advertising, human resources, training en coaching alsook met betrekking tot promotie, salespromotie, actiemarkt, mediaplanning en telemarketing.

- Het organiseren en begeleiden van reclame- en promotiecampagnes.

- Het verstrekken van advies inzake de aankleding en inrichting van alle binnen- en buitenruimten zoals ondermeer maar niet beperkt tot vergaderruimten, burelen, woningen, gezondheidsinstellingen, patio's,

- De handel in het groot en in het klein alsook de verhuur van alle goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de aankleding, inrichting en bruikbaar maken van alle binnen- en buitenruimten zoals ondermeer maar niet beperkt tot vergaderruimten, burelen, woningen, gezondheidsinstellingen, patio's, ...

- Het verwerven, In eigendom, door leasing, huur of anderszins, van bedrijfsuitrusting zoals onder andere voor vergaderruimten, burelen, kantoorbenodigdheden, computers en bijhorende of vervangende apparatuur, telefoontoestellen en ander communicatiemateriaal, vakliteratuur, werktuigen en klein materieel allerhande, om deze ten bezwarende titel of gratis ter beschikking te stellen van derden.

- Het verwerken van gegevens, waaronder secretariaats-werk en het beheer van databanken.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- De organisatie en het geven van theoretische en praktische opleidingen, trainingen, seminars, workshops, vergaderingen, evenementen, feesten, recepties, symposia en congressen voor of aan bedrijven, universiteiten, verenigingen, organisaties en particulieren. Deze lijst is niet limitatief.

- Het maken, bewerken, archiveren, beheren en commercialiseren van foto's, fotoreportages, beelden en film.

- Het ontwerpen, bewerken, archiveren, beheren en com-merciatiseren van digitale foto's en/of portretten.

- Het organiseren van tentoonstellingen, cursussen en seminaries met betrekking tot fotografie.

- De exploitatie, het aanhouden, de cessie en de concessie van elk auteurs- en portretrecht, voornamelijk

..met betrekking. tot.maar niet beperkt tot.voornoemde_activiteiten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0-`63, GR-105 5

PHARMIA CONSULT

BVBA

9940 Evergem, Hoeksken 15

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

- Het verwerven, ontwikkelen, kopen en verkopen of op andere wijze aanbieden van alle octrooien, licenties, handelsmerken, know-how, patenten en andere intellectuele eigendomsrechten of van aanverwante immateriële duurzame activa die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelomschrijving of activiteiten verband houden en die bijdragen tot haar ontwikkeling.

- Het organiseren, geven, begeleiden en uitwerken van kooklessen en gastentafels in de ruime betekenis van het woord.

- De ontwikkeling, het ontwerpen, de import, export, aankoop, verkoop en distributie van alle textielgoederen alsook het verrichten van werkzaamheden als commissionair met betrekking tot deze producten.

- De import, export, aankoop, verkoop en distributie van alle bloemen, planten, tuinmaterialen en hieraan gelieerde producten alsook het verrichten van werkzaamheden als commissionair met betrekking tot deze producten.

- Het verwerven, kopen en verkopen of op andere wijze aanbieden van alle kunstwerken in de ruime zin van het woord.

- Het organiseren, het verrichten, het coördineren en het begeleiden van reizen.

- Het voor eigen rekening, als lasthebber en voor rekening van anderen optreden en verrichten van alle diensten en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de doelomschrijving of de activiteiten van de vennootschap.

- Het verwerven, beheren, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen, ... van alle roerende of onroerende goederen, inclusief de zakelijke rechten verbonden aan deze laatsten voor zover van toepassing. De vennootschap kan tevens alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

- Het verrichten van elke financiële transactie waaronder de aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten.

- Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

- Het opnemen van mandaten zoals ondermeer deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of verenigingen.

- Het verrichten van alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of gelijkaardige doelen.

De vennootschap zal in het algemeen alle garanties en borgen kunnen verschaffen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen kunnen stellen, roerend of onroerend, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

De vennootschap zal tevens elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, alle aandelen, deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten kunnen aan- en verkopen of onderschrijven. De vennootschap kan tevens alle voorschotten en leningen verschaffen.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Het aantal ZAAKVOERDERS wordt bepaald op minstens één (1).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die de aansprakelijkheid van de vennootschap inhouden moet de handtekening van de optredende zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan door de woorden "Voor de bvba 'PharMia Consult', de zaakvoerder.". Deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt.

De zaakvoerder mag zich van deze handtekening enkel bedienen voor zaken die de vennootschap aanbelangen, op straf van afzetting en schadevergoeding, zo misbruik van de maatschappelijke handtekening schade berokkend heeft aan de vennootschap.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts geheel of gedeeltelijk worden herroepen om reden van ernstige nalatigheid in het beheer, of wanneer hij niet meer in staat is dit op degelijke wijze uit te oefenen, of uit reden van onbekwaamheid, van ziekte of uit een welkdanig andere reden van ernstige aard.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst wordt ten minste ééntwintigste (1/20ste) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat zij éénitiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de netto-winst zal aangewend worden:

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

1,- voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor het optimale bereiken van het doel van de vennootschap en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2.- tot het uitkeren van een redelijk dividend.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering van de vennootschap genoemd, wordt gehouden op zesentwintig mei om negentien (19) uur op de zetel van de vennootschap.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van eik jaar. " Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de datum voorgeschreven bij de statuten, in de loop van het jaar tweeduizend en dertien.

" Het aantal niet-statutaire zaakvoerders wordt bepaald op één (1).

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd :

-Mevrouw VOLCKAERT MIA ELISABETH PAUL ANDRÉ geboren te Gent op 26 december 1960, NN

601226-20667, wonend te 9940 Evergem, Hoeksken 15.

Hier aanwezig en die verklaarde haar opdracht te aanvaarden. - -

Zij wordt benoemd voor een onbepaalde termijn, en is steeds afzetbaar bij beslissing van de algemene

vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris F. LEMEY)

Tegelijk hiermede werd neergelegd :

Een expeditie van de oprichtingsakte van 25 mei 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PHARMIA CONSULT

Adresse
HOEKSKEN 15 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande