PHDC CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHDC CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.299.482

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.07.2014 14339-0510-011
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 05.07.2013 13265-0381-012
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 25.06.2012 12200-0418-012
10/02/2011
ÿþt' taa\-Pmr mod 2.1



=.~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

3 t JAN. 2011

RECHTt3ANK VAN

KOOPHAL'[` F. CENT

Ondememingsnr : ~ `g ~J ~ 9n9

Benaming : PhDC Consulting

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Posthoornlaan 6

9080 Lochristi

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op vijf en twintig januari twee duizend en elf, ter registratie aangeboden, dat 1) de heer Philippe Roland DE COCK, geboren te Sint-Amandsberg op acht september negentienhonderd zeven en zestig, wonende te 9080 Lochristi, Posthoornlaan 6 en 2) mevrouw Ann DE MUNTER geboren te Gent op vier en twintig april negentienhonderd zes en zestig, wonende te 9080 Lochristi, Posthoornlaan 6 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met volgende kenmerken :

De naam van de vennootschap luidt "PhDC Consulting". Zij is opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 9080 Lochristi, Posthoomlaan 6.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen :

-Het uitoefenen van bestuursfuncties, het verlenen van advies en bijstand en het verzorgen van opleiding in': alle domeinen waarin zij competent is en ondermeer betreffende management, administratieve- en bedrijfsorganisatie, menselijke gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening, marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, sport, handel, productie al dan niet van industriële aard, bedrijfsbeheer, logistiek' i en intellectuele bijstand met uitsluiting van beleggingsadvies.

-alle activiteiten die erin bestaan onroerende goederen te kopen en te verkopen,' het ruilen, bouwen, huren, verhuren, uitbaten en in leasing geven van alle onroerende goederen die zij nu of later zou kunnen bezitten.

-Alle bouwwerkzaamheden, met inbegrip van metsel- en betonwerken, grondwerken, slopings- en restauratiewerken; het coördineren van bouwwerken, het optreden als bouwpromotor en de aankoop, oprichting, de verbouwing, de renovatie, de ruiling, de afbraak, de heropbouw, de tegeldemaking, het verkavelen, het beheer, de verkoop, de verhuur, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en van onroerende goederen in oprichting of in staat van afwerking.

-alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

-aanleg- en onderhoud van tuinen, parken en sportterreinen, het snoeien van bomen en heggen.

-alle dienstverlening die verband houdt met een relatiebemiddelingskantoor

-het uitbaten van alle eet- en drankgelegenheden.

-het uitbaten van traiteurdienst.

-het inrichten en verzorgen van feesten, banketten, buffetten, evenementen,

vertoningen, spektakels, modeshows, concerten, tentoonstellingen, sportmanifestaties, cultuurevenementen

en vergaderingen van allerlei aard.

-alle fabricatie, assemblage, aankoop en verkoop, creatie, opmaak, import, export en verhuring van

publiciteitsmaterialen, in alle uitvoeringen, van drukwerken in alle systemen, teken- en fotogravurewerken,

kartonnage en publiciteit maken in het algemeen.

-het online verkopen via internet van allerlei goederen en diensten. Online marketingcommunicatie.

-het vervoer van personen zoals luchthavenvervoer, zakelijk vervoer, ceremonieel vervoer. Deze

opsomming is enkel aanwijzend en geenszins beperkend.

Voor zover het uitvoeren van één of meerdere van de werkzaamheden en activiteiten hiervoor vermeld,

onderworpen zouden zijn aan enige vergunning, licentie, registratie, erkenning en/of voorschriften volgend uit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

1 +iioszass*

v beh aa Bel Sta'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-betiouden aan het Belgisch Staatsblad

r ~

mod 2.1

een bijzondere reglementering, zullen deze activiteiten slechts uitgeoefend kunnen worden voor zover alle' wettelijke vereisten en alle nodige administratieve en wettelijke verplichtingen terzake vervuld zijn.

De vennootschap mag verder alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of', op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte, zoals wettelijk voorzien.

Het maatschappelijk is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600), vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderd zes en tachtigste ieder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Voor zover er meer dan één zaakvoerder is kan de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, opleggen dat de zaakvoerders bij meerderheid moeten optreden voor het verrichten van bepaalde handelingen of reeksen van handelingen.

Behoudens dergelijke beperkingen beschikt iedere zaakvoerder over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Een vaste vertegenwoordiger wordt benoemd en belast met de uitvoering van de opdracht wanneer de vennootschap als bestuurder of zaakvoerder aangesteld wordt.

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van de bijeenroeping.

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december.

Resultaatverwerking : Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in acht name van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Ontbinding-vereffening : Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheden te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

Overgangsbepalingen

Het lopende boekjaar loopt vanaf de neerlegging, zoals wettelijk voorzien, van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op één en dertig december twee duizend en elf, zodat de eerstvolgende jaarvergadering zal doorgaan in het jaar twee duizend en twaalf.

Alle verbintenissen die voor rekening ten name van de vennootschap in oprichting werden gedaan, worden overgenomen sedert één december twee duizend en tien.

Worden als eerste gewone zaakvoerders benoemd, voor onbepaalde duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist:

1.de heer DE COCK Philippe (NN 67.09.08-045.21), wonende te Lochristi, Posthoomlaan 6.

2.mevrouw DE MUNTER Ann (NN 66.04.24-030.82), wonende te Lochristi, Posthoornlaan 6

Aanstelling vast vertegenwoordiger

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist dat, voor zover de nieuw opgerichte vennootschap wordt aangesteld als zaakvoerder of bestuurder, de heer Philippe De Cock, voornoemd, zal optreden als vast vertegenwoordiger van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en bankattest.

Notaris Philippe Kluyskens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bet duden aan het Belgisch Staatsblad

c ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0018-010
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 12.08.2016 16418-0240-010

Coordonnées
PHDC CONSULTING

Adresse
POSTHOORNLAAN 6 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande