PHELARTHA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PHELARTHA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.946.691

Publication

13/05/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

satin-FIE i C1-I E EIANK VAN KOOPHANDEL

- 3 MEI 2011

oENC~~~Moi~DEl,

ri ie

L. (1,

LdnD

I III1 llh1 1110110 Illl 0111 1llI ll! 1111 II

" iio~aaei+

Ondernemingsnr : 836 " 3 G 6 g4

Benaming

(voluit) : Phelartha

Rechtsvorm : vennootschap onder Firma

Zetel : Filip De Pillecynlaan 10 9111 Belsele

Onderwerp akte : oprichting

Heden 20/4/2011, is tussen de ondergetekenden:

1)Stuer Ivan, Filip De Pillecynlaan 10  9111 Belsele, rijksregistemummer: 720720-083.05 2) Vaerewijck Tamara, Filip De Pillecynlaan 10  9111 Belsele, rijksregistemummer RR: 720905-330.28 Gehuwd onder het wettelijk stelsel van gemeenschap, zonder huwelijkscontract.

Overeengekomen om een vennootschap onder firma op te richten, onder de naam "Phelartha".

Artikel 1: maatschappelijke zetel De maatschappelijke zetel is gevestigd te Filip De Pillecynlaan 10, 9111 Belsele

Artikel 2: Doel vennootschap De vennootschap heeft tot doel:

" Voetverzorging en medische pedicure, en aanverwante activiteiten en dienstverlening " Informatica en

aanverwante activiteiten en dienstverlening ," Verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) en het onderhoud hiervan , " Analyseren van behoeften en problemen van informaticagebruikers en het aanbieden en ontwikkelen van oplossingen ," Ontwikkelen van websites, portais, apps en aanverwante activiteiten ," Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, overheden, privépersonen en instellingen, voornamelijk

maar niet uitsluitend op het vlak van informatisering en management ," Project

management ," Business Proces Management, omvattend opzetten van nieuwe processen, analyse van bestaande processen, voorstellen van verbeteringen, implementeren van verbeteringsvoorstellen / nieuwe processen en opzetten van

meetsystemen en evaluatiesystemen (oa KPI's rapporten) ," Inrichten van cursussen en seminaries met betrekking tot bovenvermelde activiteiten in de meest ruime zin, " Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop, import en export van producten met betrekking tot bovenvermelde activiteiten in de meest mime zin," De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland, dit alles in de meest mime zin van het woord bedoeld. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 3: Duur van de vennootschap De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 4: Door de vennoten ingebracht kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR). Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen van elk tien euro (10,00 EUR).

Op de laatste blz. van.Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De heer Stuer Ivan, voornoemd, stort 500,00 EUR op rekening van de VOF, waarvoor hij 50 aandelen ontvangt op naam. Mevrouw Tamara Vaerewijck, voornoemd, stort 500,00 EUR op rekening van de VOF, waarvoor zij 50 aandelen ontvangt op naam. Het kapitaal is gestort op rekening van de vennootschap Be39 7512 0536 6319

Artikel 5: overdracht van aandelen : Geen enkele vennoot mag gedurende de duur van deze vennootschap zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de medevennoot zijn aandelen overdragen op welke wijze ook en zowel ten bezwarende titel als om niet, met uitzondering van zijn echtgeno(o)t(e), kinderen en kleinkinderen, voor zover bovengenoemde leden de nodige vakbekwaamheid bezitten.

Artikel 6: zaakvoerders :Iedere zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Verbintenissen boven 5.000,00 EUR mogen enkel worden aangegaan mits de handtekening van de twee zaakvoerders. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan twee zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van 5.000 EUR waarvan hiervoor sprake.

Worden tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: De heer Ivan Stuer voornoemd; Mevrouw Tamara Vaerewijck voornoemd. Aan de zaakvoerders kan, bij gewone meerderheid van stemmen een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties. De bedragen van de eventuele bezoldigingen worden vastgesteld bij de jaarlijkse algemene vergadering.

Artikel 7: algemene vergadering :De algemene vergadering van de vennoten wordt jaarlijks gehouden op de eerste maandag van mei.

Artikel 8: boekjaar en aanwending resultaat :Ieder boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar ; Het eerste boekjaar begint op 20 april 2011 en eindigt op 31 december 2011. Het saldo dat blijft na aftrek van algemene kosten, afschrijvingen, en nodige provisies, maakt het resultaat van de vennootschap uit. De algemene vergadering besluit over de bestemming van het resultaat.

Artikel 9: ontbinding  vereffening : De vennootschap kan worden ontbonden op elk moment door beslissing van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap, voor om het even welke reden, worden de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerders voorgesteld als vereffenaar aan de Rechtbank van Koophandel, die beslist over de aanvaarding. In geval van ontbinding van de vennootschap wordt het maatschappelijk vermogen verdeeld à rato van het aandeel van de vennoten in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 10 : Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk anders is geregeld, is het wetboek van vennootschappen van toepassing.

Overgangsbepalingen :

Overname van verbintenissen : De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 01/03/2011.

Volmacht : de vergadering beslist om volmacht te geven aan de bvba Accountancy & Tax Luc Van Poucke Stenenmuurstraat 32 9112 Sinaai met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de kruispuntbank het ondememersloket, de diensten van de btw en eventuele andere administraties , hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

Aldus opgemaakt te Belsele op 20 april 2011 in 2 exemplaren waarvan iedere partij erkent een exemplaar te hebben ontvangen

Ivan Stuer Tamara Vaerewijck.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PHELARTHA

Adresse
FILIP DE PILLECYNLAAN 10 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande