PHILIP DECLERCQ - TRIVIIS

Société en commandite simple


Dénomination : PHILIP DECLERCQ - TRIVIIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 553.923.448

Publication

20/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Ingeval enkel werkende vennoten overblijven, wordt de vennootschap van rechtswege omgevormd tot een V.O.F.

Ingeval alle aandelen worden verenigd in één hand, houdt de vennootschap op te bestaan.

Art. 4 Doel

Art. 5 Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 6 Overdracht van aandelen

Het stellen van handelingen en verlenen van advies inzake het oprichten, aankopen, beheren en verkopen van vastgoed, onbeperkt in de ruimte, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het verlenen van diensten/adviezen inzake verzekeringen.

Participaties in andere vennootschappen of maatschappen nemen en/of verkopen, onder welke juridische vorm dan ook, geheel of gedeeltelijk.

Opnemen van bestuurdersmandaten of andere mandaten in andere vennootschappen, stichtingen en maatschappen.

Het begeleiden van derden en/of hun mandatarissen, in welke vorm ook, bij de implementatie van de onder punt 2 en 4 gegeven adviezen. Tot deze implementatie behoren o.m. het opstellen of wijzigen van huwelijks- en samenlevingscontracten, vennootschap- en maatschapcontracten, schenkingsovereenkomsten, testamenten, aanwascontracten en levensverzekeringscontracten.

De aandelen zijn bij leven niet overdraagbaar dan met unanimiteit onder de vennoten. Een uitzondering wordt voorzien voor de overdracht naar wettige erfgenamen, beperkt tot de eerste graad, of de inbreng in of uitbreng uit een vorm van juridische mede-eigendom of onverdeeldheid tussen wettelijk samenwonende partners of gehuwden. In deze laatste gevallen is slechts een gewone meerderheid vereist.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 300 euro en wordt volledig volstort bij de oprichting door de oprichters volgens hun hieronder vermelde breukdeel van participatie. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen met een waarde van 1 euro per aandeel. Elk aandeel vertegenwoordigt één stem op de algemene vergadering.

Oprichter Philip Declercq voornoemd houdt 250 aandelen, genummerd 1 tot en met 250, voor diens inbreng van 250 euro.

Oprichter Lieve Vanwambeke voornoemd houdt 50 aandelen, genummerd 251 tot en met 300, voor diens inbreng van 50 euro.

Beide voornoemde oprichters verklaren dat de inbrengen volledig geschieden door wederbelegging van eigen gelden.

Het kapitaal kan enkel worden gewijzigd bij unanimiteit van de vennoten.

Art. 7 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de personen die statutair zijn aangeduid of die zijn benoemd door de algemene vergadering, steeds bij unanimiteit onder de vennoten.

De statutaire zaakvoerder, bij deze benoemd voor onbepaalde duur, is Philip Declercq, voornoemd.

Stille vennoten kunnen niet worden benoemd tot zaakvoeder, behoudens ingeval de uitzonderingsregeling tijdens de overgangsperiode bepaald in art. 3, 3e.

Statutaire zaakvoerders kunnen niet worden afgezet dan mits unanimiteit van alle vennoten. Niet statutaire zaakvoerders kunnen worden afgezet bij gewone meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Ingeval het ontslag van een zaakvoerder/bestuurder zou leiden tot het enkel bestaan van stille vennoten, dient de regeling uit art. 3 te worden toegepast.

Art. 8 Handtekeningbevoegdheid

De werkende vennoten, zo er meerdere zijn, hebben alleen handtekeningbevoegdheid voor rechtshandelingen die de waarde van 50.000 euro, geïndexeerd aan 3% per verstreken jaar sinds de oprichting, niet te boven gaan. Indien rechtshandelingen voortdurend zijn, wordt de waarde ervan bepaald op de som der betalingen of ontvangsten over een periode van 12 maanden.

Voor de overige rechtshandelingen kunnen de werkende vennoten, zo er meerdere zijn, beslissen bij meerderheid, waarbij elke werkende vennoot één stem heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 9 Begin en einde mandaat

Art. 10 Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting tot en met 31 december.

Art. 11 Algemene Vergadering

Art. 12 Jaarrekening en Balans

Art. 13 Winstverdeling

Art. 14 Statutenwijzigingen

Begin en einde van het mandaat van een werkende vennoot dient openbaar te worden gemaakt door neerlegging van het betreffende document in het vennootschapsdossier bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de eerste zaterdag van maart, een eerste maal in 2015.

Deze worden elk jaar opgemaakt ter afsluiting van het voorafgaande boekjaar en ter controle aangeboden op de algemene vergadering.

De winst wordt opgenomen in de reserves, overgedragen of uitgekeerd aan de aandeelhouders volgens hun aandelenverhouding.

Tenzij anders vermeld in de statuten, kunnen deze enkel worden gewijzigd bij gewone meerderheid van de vennoten en middels een algemene vergadering.

Opgemaakt te Kluisbergen, op 21 mei 2014

Coordonnées
PHILIP DECLERCQ - TRIVIIS

Adresse
NEERHOFSTRAAT 8 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande