PHILIPS & CO

Société en commandite simple


Dénomination : PHILIPS & CO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.848.789

Publication

16/08/2012
ÿþM dwordtt.t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 G AUG. 2012

DENDERMONDE

III n11111111 II H

*12142218*

Djit IL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de kGRIPPfC RECHTBANK

ve i<oOi a n ~1n=1

(Me

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Denderhoutembaan 219 , 9400 NINOVE (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden, 25 juni 2012

Zijn samengekomen,

Mevrouw Philips Julia , wonende te Denderhoutembaan 219, 9400 Ninove, optredende als beherende

vennoot,

En

De Heer D'hondt Bart, wonende te Oudenaardsesteenweg 406 b1, 9420 Erpe-Mere , optredende als stilte

vennoot.

Met de bedoeling een gewone commanditaire vennootschap te stichten.

1. OPRICHTING

De vennootschap wordt opgericht onder de naam:'Philips & Co' met zetel te Denderhoutembaan 219, 9400 Ninove, waarvan het kapitaal vastgesteld is op 1.000 ¬ vertegenwoordigd door 10 aandelen van 100 ¬ . De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van 1.000 ¬ .

De gelden werden gestort op een bankrekening, geopend op naam van de vennootschap bij Record bank te Vilvoorde met ais nummer BE37 6528 2447 5228. Als vergoeding van deze plaatsing en volstorting worden aan de verschijners de aandelen, die hij geplaatst en die hij volstort heeft, toegekend.

2. STATUTEN

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

ARTIKEL EEN. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt `Philips &

Co'

ARTIKEL TWEE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Denderhoutembaan 219, 9400 Ninove. De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig besluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerders zullen eveneens mogen overgaan tot het oprichten van administratieve en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen.

ARTIKEL DRIE DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of tussenpersonen, of in deelneming met derden

Het voeren van marktonderzoeken en opinieonderzoeken, reclamebureaus en mediapresentaties. Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten. Het onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen en

$~l$ g`t$ S'

PHILIPS & Co

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

statistische analyses daarvan, activiteiten van fotografen en het maken van foto's voor bedrijven en particulieren,

Verder heeft de vennootschap tot doel:

" Het operationeel, commercieel en financieel management verzorgen van externe bedrijven.

" Het beheren van roerende en onroerende goederen behorende tot het patrimonium van de vennootschap.

" Het kopen, verkopen, invoeren, verhandelen, verhuren van alle afgewerkte producten zcwel in kleinhandel als in groothandel en op eender welke manier. Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen uitvoeren en ook voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

" Zij mag ook alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende of onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met gelijkwaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en in het algemeen, aile handelingen stellen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen. Dit alles in de meest ruime zin.

ARTIKEL VIER DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap houdt op te bestaan bij overrijden, of

de wettelijke onbekwaamheid, of de verhindering van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIJF MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000 ¬ vertegenwoordigd door 10 aandelen van elk 100 E.

De verdeling is als volgt bepaald:

- De heer D'hondt Bart, de stille vennoot: 1 aandelen van elk 100 ¬

- Mevrouw Philips Jutta, de beherende vennoot : 9 aandelen van elk 100 ¬

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven,

eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun

aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen

van de dag van openstelling van de inschrijving, De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in

een bericht, dat bij aangetekend brief ter kennis van de aandeelhouders wordt gebracht.

Op aandelen, waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven is bepaald, kan slechts worden ingeschreven

door de andere vennoten, behoudens instemming van de beherende vennoten,

ARTIKEL ZES AANDELEN

Het overlijden van een van de beherende vennoten heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

ARTIKEL ZEVEN OVERDRACHT VAN AANDELEN VOORKEURRECHT

De aandelen van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch

overgedragen worden wegens overlijden tenzij mits uitdrukkelijke goedkeuring van de beherende vennoten.

ARTIKEL ACHT AANSPRAKELIJKHEID

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap,

De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag hij beloofd heeft te zullen inbrengen. Hij kan door derden worden verplicht de hem uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot betaling van wat hij heeft moeten teruggeven.

Een stilte vennoot is ten aanzien van derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, waaraan hij heeft meegewerkt met overtreding van de verbodsbepaling van het vorige artikel,

Hij is ook voor verbintenissen waaraan hij niet heeft meegewerkt, hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien hij er een gewoonte van gemaakt heeft de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien zijn naam in de firma voorkomt.

ARTIKEL NEGEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen uit de beherende vennoten. De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Ingeval van overlijden van één van de zaakvoerders, indien er meer dan één is, zal het bestuur waargenomen worden door de overige zaakvoerders tot de eerstvolgende algemene vergadering, waarbij tot de vervanging van de overleden zaakvoerder zal worden overgegaan. Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de

rw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennoot, die de meest aandelen bezit. Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Adviezen en raadgevingen, daden van controle en toezicht, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet.

ARTIKEL TIEN BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van dit doel overschreden of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden, alsmede alle volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerders, afzonderlijk handelend, Evenwel, beslissingen dewelke 2500 ¬ te boven gaan dienen door alle zaakvoerders goedgekeurd te worden.

ARTIKEL ELF BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

ARTIKEL TWAALF ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op iedere eerste zaterdag van december, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen of in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerders telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Elke vennoot heeft één stem. Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal weze, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de beherende vennoot doorslaggevend. De algemene vergadering zal verder beraadslagen en besluiten volgens de regels voorzien in de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, De notulen van de algemene vergadering zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten. De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook voor de onbekwame, de afwezigen en diegenen die tegenstemden.

ARTIKEL DERTIEN MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR JAARREKENING

Het maatschappelijk boekjaar begint op 9 juli van ieder jaar om te eindigen op 30 juni van het volgende jaar.

Op het einde van het boekjaar wordt door de zaakvoerders een inventaris opgesteld waarin worden opgenomen alle roerende en onroerende goederen en waarden van de vennootschap, alle activa en passiva. In deze inventaris zal speciaal worden vermeld de actieve en passieve schuldvorderingen, welke zouden kunnen bestaan tussen de vennoten en de vennootschap of tussen de zaakvoerders en de vennootschap. Aan de hand van deze inventaris zal worden overgegaan tot het opstellen van de jaarrekening en de toelichting, Deze jaarrekening dient niet te worden gepubliceerd.

ARTIKEL VEERTIEN WINSTVERDELING

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delingen, maakt de nettowinst uit van de

vennootschap.

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de

winst.

ARTIKEL VIJFTIEN ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is ontbonden door het faillissement, kennelijk onvermogen, ontzetting, onder gerechtelijk raadman stellen van een zaakvoerder of van een vennoot, door het overlijden ervan, of door een beslissing van de beherende vennoot.

/-

ARTIKEL ZESTIEN VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde

zaakvoerders.

Na betaling van de schulden van de vennootschap zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden

in verhouding tot het aantal aandelen die zij bezitten.

ARTIKEL ZEVENTIEN ALGEMENE BEPALING

Alle clausules van de statuten, die naar inhoud wettelijke voorschriften hernemen, worden aldaar ten informatieve titel aan de aandeelhouders en de zaakvoerders opgenomen, zonder het karakter te krijgen van statutaire voorschriften.

3. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

t.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

r ti

EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 07 december 2013,

Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf heden tot 30 juni 2013,

4. BENOEMING

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van algemene vergadering besloten tot zaakvoerders, voor onbepaalde duur, aan te stellen, mevrouw Philips Jutta voornoemd, die verklaard hebben deze functie te aanvaarden.

iedere handeling gesteld door de zaakvoerder in een periode van zes maand voorafgaand aan deze oprichting worden overgenomen door de vennootschap.

Aldus opgemaakt te Ninove in 2 exemplaren waarvan elke verschijner erkent één exemplaar te hebben i ontvangen.

Mevrouw Philips Jutta De Heer D'hondt Bart

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015
ÿþ Mal Wood 11.1

r7~ ' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECH1 BANK VAN

KOOPHANfEI GENT

12 JüN1 205

AFDELIN~ j~NDERMONDE

r~ tc

111111111 8I~IIIII27~VI

86

C

IN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderneminggsnr : 0847.848.789

Benaming

(voluit) : PHILIPS & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : DENDERHOUTEMBAAN 219; 9400 NINOVE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-AFSLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 11 juni 2015 op de zetel van de vennootschap blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van de stemmen:

EERSTE BESLISSING

Mevr. Philips Jutta stelt voor de vennootschap te ontbinden.

De vergadering heeft kennis genomen van de bijkomende informatie over het verdelingsplan met" berekening van de in te houden roerende voorheffing van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

De zaakvoerder heeft verklaard dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars, en dit om de toepassing van art. 184, §5, 1° W.Venn, mogelijk te maken, het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaar; wordt beschouwd, bij toepassing van art. 185 W.Venn. Bovendien verklaren de vennoten dat in voorkomend geval het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen, bij toepassing van artikel 184, §5, derde lid W.Venn. Bijkomend verklaren de vennoten dat zij in voorkomend geval aile toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

De partijen verklaren dat zij de toepassing van artikel 184, §5 wetboek van vennootschappen wensen omdat zij de voorwaarden volledig eerbiedigen, met uitzondering van de staat van actief en passief dewelke op de gewone commanditaire vennootschap niet van toepassing is.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van de stemmen om over te gaan tot de vereffening en ontbinding in één akte.

TWEEDE BESLISSING

Met éénparigheid van de stemmen wordt het verdelingsplan opgesteld door mevr. Philips Jutta' goedgekeurd.

DERDE BESLISSING

De vergadering geeft volmacht aan mevr. Philips Jutta voor de verdeling van het netto-aandeel van ledere' vennoot in de vereffening.

VIERDE BESLISSING

De jaarrekening wordt toegelicht door de zaakvoerder en goedgekeurd door de algemene vergadering. VIJFDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap heeft de algemene vergadering akte genomen van het; ontslag van de zaakvoerder en verleend zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan mevr. Philips Jutta voor: haar beheer als zaakvoerder van de vennootschap.

ZESDE BESLISSING

Gezien de afgifte van de goederen aan de vennoten, heeft de vergadering verklaard de afrekening voor. gesloten en heeft vastgesteld dat gewone commanditaire vennootschap "PHILIPS & CO" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Tegelijk hiermee neergelegd: notulen van de buitengewone algemene vergadering, verdelingsplan voor de; vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PHILIPS & CO

Adresse
DENDERHOUTEMBAAN 219 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande