PHILTOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHILTOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.691.514

Publication

25/09/2014
ÿþ mod 11.1

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

I 5 SEP. 2014

FiECI-filltift VAN

itein nu A Mr=1 TI rs...=feri"

!Ing1011

be

a

Br Ste

uhIl

Ondernemingsnr : 0836.691.514

Benaming (voluit) : Kersenboom

.; (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Frans Halslaan 7

9051 Sint-Denijs-Westrem

Onderwerp akte :WIJZIGING BENAMING - WIJZIGING DOEL - VERPLAATSING ZETEL STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre Moulin, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op vier;

;.

.; september tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten;

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kersenboom e volgende beslissingen heeft genomen:

:1

;"

A. De benaming van de vennootschap wordt vanaf heden gewijzigd in Philtor

B.De zetel der vennootschap wordt vanaf heden overgeplaatst naar 9290 Berlare, Cverheet 4. " C.Het doel van de venhootschap wordt uitgebreid, zedat het doel der venncotschap voortaan zal luiden als volgt: "De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

_ het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en .het

besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. .

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfunctiesi waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid ï van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van; bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derdei, vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor

rekening van de vennootschap ,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen ln, of op gelijk welke wijze, rechtstreeksi! of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen;;

handelszaak. ,

,

Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen

- Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire oe:

wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten,:

octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.. ,

l" 

" : De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs;

;" -

indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis vans

had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geeni

; voldoende bewijs. De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan aile bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwantij

is aan het hare. ."

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel in!

eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon. ."

"

- Aile verrichtingen die betrekking kunnen hebben op het voorbereiden en de uitvoering van, dei

oprichting, de inrichting, de uitrusting, het herstellen en het onderhoud van aile mogelijke gebouwen met: uitdrukkelijke uitsluiting van de specifieke werkzaamheden van de architect; de vennootschap zal aldus plannenij voorbereiden, stabiliteitsberekeningen maken, ontwerpen inzake stedenbouw en ruimtelijke ordening uitwerken,i opmetingen en grondplannen uitvoeren en opmaken, verkavelingsdossiers opmaken, de verdeling van: appartementsgebouwen voorbereiden; industriële en burgerlijke projecten ontwerpen en berekenen; verder zal de:: vennootschap kunnen optreden ais technisch of onrcerend deskundige; dit alles binnen het kader van de geldende

wettelijke en bestuurlijke voorschriften. ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(opl(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf en van aile aanverwante activiteiten.

Het beheren, aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, promoten, omvormen, uitbaten, inrichten en in waarde brengen van om het even welke onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsmede het verrichten van alle welkdanige onroerende verhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De aankoop en verkoop van woningen, meergezinswoningen in het algemeen, of op plan.

De bemiddeling bij aan- of verkoop, evenals verhuring van onroerende goederen, schatten en evalueren, alle makelarijverrichtingen in verband hiermede, de studie, de organisatie en de raadgeving inzake onroerende goederen en de bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten.

Het uitvoeren, doen uitvoeren, verhandelen, bemiddelen, promoten, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aile werken en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de onderneming van alle bouwwerken, zowel private als openbare, zoals ten titel van voorbeeld kunnen worden vermeld : grondwerken, optrekken van gebouwen, bekistingen en ijzervlechtwerken, algemene bouwonderneming, reinigen van gevels, slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer en anderszins, plaatsen van alle wand- en vloerbekleding, zowel in hout als in andere materialen, warmte- en geluidsisolering, pialonneer -, cementeer- en andere pleisterwerken, timmer- en schrijnwerk vo« gebouwen, plaatsen van ruiten, glas en andere doorzichtige materialen, schilderwerken, plaatsen van verwarmingssystemen, sanitaire inrichtingen, plaatsen van bliksemafleiders.

Het maken van aile studies, de organisatie van en het geven van adviezen inzake handels -, financiële, administratieve, technische, bed rijfsorganisatorische of andere aangelegenheden aan alle vennootschappen en ondernemingen, en het beheer en de controle ervan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stel of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriele of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile onroerende en roerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën afin nature, van fusie, Inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exempratief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het wetboek van vennootschappen."

Overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgemaakt omtrent de verantwoording van de aanpassing en uitbreiding van het doel.

De staat van activa en passive, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, is gehecht aan dit verslag.

De verschijner verldaart dat hij volledige kennis heeft van voormeld verslag vár5r het verlijden dezer.

D.De datum van de jaarvergadering wordt vanaf heden verplaatst naar één maart van ieder jaar.

E.Filerbij wordt het ontslag bevestigd van de zaakvoerder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

WAMA, met zetel te Kortrijk, Jan Palfijnstraat 1B02 (Ondernemingsnummer 0430.247.557), waarvoor ais vaste vertegenwoordiger werd aangesteld, mevrouw SANDRA Rita Marie-Thérèse, (Rijksregister nummer 59.10.20-374.44), wonende te 8510 Kortrijk, Aubettestraat 4; en waarvan de beslissing werd genomen door de enige zaakvoerder, op datum van 08 juli 2014, nog te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

F.De statuten worden aangepast aan de genomen beslissingen en aan het huidige wetboek van vennootschappen door de volledige vervanging van de statuten ondermeer door volgende tekst:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam : Philtor.

Artikel 2. ZETEL

De vennootschapszetel wordt gevestigd te 9290 Berlare, Overheet 4.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest, gevestigd door een besluit van de zaakvoerder(s).

De overbrenging van de zetel buiten de grenzen van het Vlaams en/of Brussels Gewest, heeft een wijziging van de taalaanhorigheid van de vennootschap tot gevolg en vereist de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de omzetting van de statuten in de Franse of Duitse taal, vastgesteld bij authentieke akte en genomen met inachtneming van de quorum- en meerderheidsvereisten opgelegd voor een wijziging van de statuten.

De definitieve overbrenging van de zetel buiten de landsgrenzen heeft verlies van de Belgische nationaliteit tot gevolg en vereist een besluit genomen bij eenparigheid door de voltallige algemene vergadering en wordt vastgesteld bij authentieke akte.

De zetel van de vennootschap moet in aile bekendmakingen nauwkeurig aangeduid worden met opgave van het volledig adres, te weten de gemeente, de straatnaam en het huisnummer.

De vennootschap mag in België afin het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders.

Artikel 3. DOEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

1_ lictor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod lii

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootsChip- heé-ftloL doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon elle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen

Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten..

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan aile bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatsohappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

Alle verrichtingen die betrekking kunnen hebben op het voorbereiden en de uitvoering van, de oprichting, de inrichting, de uitrusting, het herstellen en het onderhoud van alle mogelijke gebouwen met uitdrukkelijke uitsluiting van de specifieke werkzaamheden van de architect; de vennootschap zal aldus plannen voorbereiden, stabiliteitsberekeningen maken, ontwerpen inzake stedenbouw en ruimtelijke ordening uitwerken, opmetingen en grondplannen uitvoeren en opmaken, verkavelingsdossiers opmaken, de verdeling van appartementsgebouwen voorbereiden; industriële en burgerlijke projecten ontwerpen en berekenen; verder zal de vennootschap kunnen optreden ais technisch of onroerend deskundige; dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Algemene coordinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf en van alle aanverwante activiteiten.

Het beheren, aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, promoten, omvormen, uitbaten, inrichten en in waarde brengen van om het even welke onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsmede het veffichten van alle welkdanige onroerende verhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De aankoop en verkoop van woningen, meergezinswoningen in het algemeen, of op plan.

De bemiddeling bij aan- of verkcop, evenals verhuring van onroerende goederen, schatten en evalueren, alle makelarijverrichtingen in verband hiermede, de studie, de organisatie en de raadgeving inzake onroerende goederen en de bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten.

Het uitvoeren, doen uitvoeren, verhandelen, bemiddelen, promoten, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aile werken en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de onderneming van alle bouwwerken, zowel private als openbare, zoals ten titel van voorbeeld kunnen worden vermeld : grondwerken, optrekken van gebouwen, bekistingen en ijzervlechtwerken, algemene bouwonderneming, reinigen van gevels, sropingswerken, plaatsen van afsluitingen, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer en anderszins, plaatsen van alle wand- en vloerbekleding, zowel in hout als in andere materialen, warmte- en geluidsisolering, plafonneer -, cementeer- en andere pleisterwerken, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, plaatsen van ruiten, glas en andere doorzichtige materialen, schilderwerken, plaatsen van verwarmingssystemen, sanitaire inrichtingen, plaatsen van bliksemafleiders.

Het maken van aile studies, de organisatie van en het geven van adviezen inzake handels financiële, administratieve, technische, bedesorganisatorische of andere aangelegenheden aan alle vennootschappen en ondernemingen, en het beheer en de controle ervan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland elle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stel of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle rcerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle onroerende en roerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

....

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-,

gehouden

aar i het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aïe' verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig C verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exempIatief en niet beperkend.

Het dcel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het wetboek van vennootschappen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op één maart van elk jaar om dertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag Is, heeft de jaarvergadering de voigende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vc5c5r de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen worden bijeengeroepen door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de eproepingsbrief medegedeeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neenelegd:

expeditie proces-verbaal Pierre Moulin

verslag van de zaakvoerder Notaris

Vber-" behoudèn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van ,Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 04.03.2014 14056-0208-011
06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.02.2014, NGL 04.03.2014 14056-0180-011
08/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

NEERGELEGD





141 82" 26, 12. 2013

1111111



RECHTÉ3 W,KQ0I MANDEL

KeRTPM







Ondernemingsnr : 0836691514

Benaming

(voluit) : KERSENBOOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Jan Palfijnstraat 1 B102

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke en administratieve zetel en vestigingseenheid

Bij toepassing van de statuten van de vennootschap en bij uitvoering van een overeenstemmende beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap van 21 november 2013, heeft de zaakvoerder op 21 november 2013 beslist om de maatschappelijke zetel, de administratieve zetel en vestigingseenheid van de vennootschap over te brengen naar 9051 Sint-Denijs-Westrem, Frans Halslaan 7, dit met ingang op datum van de beslissing.

Getek.

FOCALL bvba, zaakvoerder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Philippe Van Tomout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/09/2012
ÿþMai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111)!I111111g111,1,1111

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0.836.691.514

Benaming

(voluit) : KERSENBOOM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksesteenweg 1124 C 9051 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke en administratieve zetel en vestigingseenheid

Bij toepassing van artikel 2 van de statuten, beslist de zaakvoerder van de maatschappelijke zetel, de administratieve zetel en vestigingseenheid van de vennootschap over te brengen naar 8500 Kortrijk Jan Pal)ijnstraat 1 B/02, dit met ingang van datum beslissing.

Voor analytisch uitreksel

Gedaan te Gent

29 augustus 2012

Zaakvoerder

nv Aquarail International

met vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Verhelst,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laaeste biz. van Luik B verrne}den . Recto Naam an hoela gneid van de instrumentererde notaris, hetzel van de persofo,menl bevoegd de '..nrr,oersoon ten aanzien ean derden ?e vestegenff oordigen

Verso Naam en har.:+ï~e~ r" g

06/04/2012
ÿþMod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de . te

1

br u

E

St







"12069777*

RECHTBANK VAN KOOPHAND TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr : 0836.691,514

Benaming

(voluit) : KERSENBOOM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksesteenweg 1124 - bus D - 9051 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG

UITTREKSEL UIT DE SCHRIFTELIJKE BESLISSINGEN VAN DE VENNOTEN VAN 21 FEBRUARI 2012

De vennoten nemen akte van de kennisgeving gegeven door haar zaakvoerder Wama BVBA dat de vaste vertegenwoordiger, de heer Hans Jacobs, werd vervangen door mevrouw Sandra Rita, wonende te Roggelaan 67, 8500 Kortrijk, en dit met ingang van 1 februari 2012. In toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van Vennootschap treedt mevrouw Rita derhalve vanaf de aangeduide datum op als vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder Wama BVBA.

In het kader van deze vervanging van de vaste vertegenwoordiger, wensen de vennoten tevens te notuleren dat de eerdere beslissing genomen op de eerste bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 mei 2011, volgend op haar oprichting, om de heer Hans Jacobs aan te stellen als vaste vertegenwoordiger indien de Vennootschap zou worden aangesteld als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar, wordt ingetrokken.

De vennoten geven volmacht aan Mr Vera Caimo en/of Mr. Brecht Speybrouck, advocaten Claeys & Engels, kantoorhoudende te 1160 Brussel, Vorstlaan 280, met mogelijkheid van indeplaatsstelling door eender welke advocaat van Claeys & Engels, om de formulieren voor publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van, de bovenvermelde beslissingen te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de: rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Brecht Speybrouck

Lasthebber

Wordt samen hiermee neergelegd:

- Schriftelijke beslissingen van de vennoten d.d. 21 februari 2012

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen die betrekking kunnen hebben op het voorbereiden en de uitvoering van, de oprichting, de inrichting, de uitrusting, het herstellen en het onderhoud van alle mogelijke gebouwen met uitdrukkelijke uitsluiting van de specifieke werkzaamheden van de architect; de vennootschap zal aldus plannen voorbereiden, stabiliteitsberekeningen maken, ontwerpen inzake stedenbouw en ruimtelijke ordening uitwerken, opmetingen en grondplannen uitvoeren en opmaken, verkavelingsdossiers opmaken, de verdeling van appartementsgebouwen voorbereiden; industriële en burgerlijke projecten ontwerpen en berekenen; verder zal de vennootschap kunnen optreden als technisch of onroerend deskundige ; dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1124 bus D

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris ter standplaats Aalst, op 31 mei 2011, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Aalst, dat door 1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WAMA , met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg, nummer 1124 bus A.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, onder nummer 0430.247.557.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HALU , met maatschappelijke zetel te 9340 Lede, Kasteeldreef, nummer 30.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0478.393.607, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer JACOBS Hans, wonende te 9340 Lede, Kasteeldreef, 30.

2. De heer VAN TORNOUT Philippe Jozef Paul, wonende en gehuisvest te 9290 Berlare, Overheet(B), nummer 4

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd opgericht onder de maatschappelijke

naam: "KERSENBOOM" met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, (Sint-Denijs-Westrem),

Kortrijksesteenweg, 1124, busD, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op twintigduizend euro (20.000 EUR) , vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichters verklaren het maatschappelijk kapitaal te plaatsen in speciën als volgt:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  WAMA , voornoemd, honderd zeventig (170)

aandelen, hetzij voor de inschrijvingsprijs van zeventienduizend euro: 17.000,00-EUR

- de heer VAN TORNOUT Philippe, voornoemd, dertig (30) aandelen, hetzij voor de inschrijvingsprijs van

drieduizend euro:3.000,00-EUR

Hetzij tweehonderd (200) aandelen voor de totale inschrijvingsprijs van

twintigduizend euro: 20.000,00-EUR die het gehele maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt dat op deze wijze volledig geplaatst is.

De verschijners verklaren dat ieder aandeel, waarop hij ingeschreven heeft, volgestort is tot beloop van vijfendertig euro (35,00-EUR) zodat elk aandeel tenminste voor één/derde werd volstort en dat het maatschappelijk kapitaal op deze wijze volgestort is tot beloop van een som van zevenduizend euro (7.000,00-EUR).

DOEL

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van zevenduizend euro (7.000,00-EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening, onder rekening nummer BE92 7370 3258 0323, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Groep NV.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): KERSENBOOM

*11303595*

0836691514

Griffie

Neergelegd

31-05-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf en van alle aanverwante activiteiten.

Het beheren, aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, promoten, omvormen, uitbaten, inrichten en in waarde brengen van om het even welke onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsmede het verrichten van alle welkdanige onroerende verhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De aankoop en verkoop van woningen, meergezinswoningen in het algemeen, of op plan.

De bemiddeling bij aan- of verkoop, evenals verhuring van onroerende goederen, schatten en evalueren, alle makelarijverrichtingen in verband hiermede, de studie, de organisatie en de raadgeving inzake onroerende goederen en de bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten.

Het uitvoeren, doen uitvoeren, verhandelen, bemiddelen, promoten, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle werken en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de onderneming van alle bouwwerken, zowel private als openbare, zoals ten titel van voorbeeld kunnen worden vermeld : grondwerken, optrekken van gebouwen, bekistingen en ijzervlechtwerken, algemene bouwonderneming, reinigen van gevels, slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer en anderszins, plaatsen van alle wand- en vloerbekleding, zowel in hout als in andere materialen, warmte- en geluidsisolering, plafonneer -, cementeer- en andere pleisterwerken, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, plaatsen van ruiten, glas en andere doorzichtige materialen, schilderwerken, plaatsen van verwarmingssystemen, sanitaire inrichtingen, plaatsen van bliksemafleiders.

Het maken van alle studies, de organisatie van en het geven van adviezen inzake handels -, financiële, administratieve, technische, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden aan alle vennootschappen en ondernemingen, en het beheer en de controle ervan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stel of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle onroerende en roerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het wetboek van vennootschappen.

DUUR

De duur van de vennootschap is een onbeperkte duur.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen of rechtspersonen mogen zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Voor benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels openbaarmaking als hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of hypotheekbewaarder noodzakelijk is of zal worden, of waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, voor zover er slechts twee zaakvoerders zijn.

Ingeval er meer dan twee worden benoemd of aangesteld, handelen zij collegiaal en in college.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens bezoldigd worden. Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij kan ten allen tijde aangepast worden.

CONTROLE

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door

de algemene vergadering van de aandeelhouders:

" hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

" hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, onder de voorwaarden voorzien in de artikelen tweehonderd zevenenzestig en tweehonderd negenenzeventig van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten deze veronderstelling, komen de vennoten samen in algemene vergadering om te beslissen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen en die niet onder de beheersbevoegdheid van de zaakvoerder vallen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op éénentwintig februari van elk kalenderjaar te dertien uur op de maatschappelijke zetel; indien deze dag een zondag of een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerders en/of door de commissarissen, indien er zijn, op de plaats, dag en uur in de oproepingsbrieven aangeduid. De algemene vergadering van de aandeelhouders moet worden bijeengeroepen op aanvraag van aandeelhouders, die samen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden, ofwel per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijke stuk aan de zijde van de volmachtdrager.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of bij ontstentenis door de oudste van de aanwezige vennoten. De voorzitter duidt een secretaris aan, die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer, indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal weze, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens de toepassing van de wetsbepalingen inzake de wijzigingen aan de statuten.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door

de vennoten die erom verzoeken; afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming moet de zaakvoerder, per aangetekende brief, of per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijk stuk, een rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen aan alle vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, samen met een exemplaar van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

de stukken die door de wet zijn voorgeschreven, met het verzoek aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en voor akkoord getekend terug te sturen, binnen de aangegeven termijn.

Het akkoord van alle vennoten moet door de vennootschap zijn ontvangen ten laatste op de dag voor het houden van de jaarvergadering of indien een algemene vergadering wordt bijeengeroepen die geen jaarvergadering is, binnen de aangegeven termijn.

Indien bij de procedure van schriftelijke besluitvorming, de goedkeuring van alle vennoten én met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure én met de agenda en de voorstellen van besluit binnen de voormelde termijn en op de voorgeschreven wijze niet zijn ontvangen, dan worden alle voorstellen van besluit geacht niet te zijn genomen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder

kalenderjaar.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel driehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste jaarvergadering - eerste maatschappelijk boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf heden tot dertig september tweeduizend en twaalf.

2. Commissarissen.

De verschijners verklaren dat de vennootschap volgens het financieel plan voor zijn eerste boekjaar

beantwoordt aan de wettelijke criteria die voorzien in de vrijstelling van benoeming van één of meer

commissarissen.

De verschijners besluiten thans geen commissaris te benoemen.

3. Benoeming.

Tot niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur, worden aangesteld,

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WAMA , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer JACOBS Hans Lode Maurice, voornoemd, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 64.09.30-233.80, in die hoedanigheid benoemd blijkens beslissing van de algemene vergadering van drie januari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op éénendertig januari tweeduizend en elf onder nummer 11016367, welke verklaard heeft deze functie te aanvaarden.

2. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Focall , met maatschappelijke zetel te 9290 Berlare, Overheet(B) 4 , ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0816.544.713, met als vaste vertegenwoordiger De heer VAN TORNOUT Philippe, voornoemd, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 550727-191-09, in die hoedanigheid benoemd blijkens beslissing van vier februari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig februari daarna, onder nummer 11031781, welke verklaard heeft deze functie te aanvaarden.

4. Vaste vertegenwoordiger

Ingeval de vennootschap wordt aangesteld of benoemd als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar, wordt de Heer JACOBS Hans, voornoemd,, voornoemd aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon, gedurende de tijd van de benoeming of aanstelling, voor zover de vennootschap deze aanstelling niet herroept of wijzigt.

5. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting.

De verschijners verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan door de zopas aangestelde zaakvoerdervoornoemd, voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf één januari tweeduizend en elf. Deze overname geschiedt onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal bijgevolg slechts uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

VOLMACHT.-

De zaakvoerder geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de akte.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De verschijner machtigt de burgerlijke vennootschap die de handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen a3group, kantoor houdend te 9320 Aalst, Industrielaan 27, bus 1, optredende via bestuurder, de heer Roger Beerens, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kraaiendonk 9, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle verklaringen af te leggen en stukken te ondertekenen voor de tussenkomst bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige vergunningen en attesten, de sociale instellingen, enzovoort.

Voor beredeneerd uittreksel: Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRiI-NlE RECHTBANp<AV N KOOPHANDEL GENT

0 2 AFR, 2015

AFDELI G.

15 4615

Ondememingsnr : 0836.691.514 Benaming

(voluit) : PHILTOR

(verkort) :

DERMONDE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OVERHEET 4, 9290 BERLARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Oe bijzondere algemene vergadering heeft beslist de BVBA Focal', Overheet 4 te 9290 Berlare niet zijn vaste vertegenwoordiger de heer Philippe Van Tornout te ontslaan ais zaakvoerder met ingang van 1 oktober 2014.

Tevens wordt er beslist de heer Philippe Van Tornout, Overheet 4 te 9290 Berlare te benoemen als zaakvoerder met ingang van 1 oktober 2014.

Philippe Van Tornout

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 01.03.2016, NGL 04.03.2016 16056-0543-011
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 01.03.2017, NGL 03.03.2017 17056-0386-010

Coordonnées
PHILTOR

Adresse
OVERHEET 4 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande