PHIROK

Société en commandite simple


Dénomination : PHIROK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.314.649

Publication

25/03/2014
ÿþu,kF i,'

I r .91'

~ aw

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ourienonrde

Ar'

i

Ide

12 'MAAfï 2014

Griffie

MNIV~I IIdI~WIB

+19066b

Ondernemingsnr : 0809.314.649

Benaming

(voluit) : PHIROK

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: WOLVENHOEK 11  9620 ZOTTEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 03/03/2014, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat:

" De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om gebruik te maken van de tijdelijke regeling opgenomen in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, dat voorziet in een verlaagd tariefvan 10 procent inzake roerende voorheffing voor dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering op voorwaarde dat en in de mate dat minstens het verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal en dat deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014.

" De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de huidige aandelen te splitsen met een factor tien, hierdoor zullen de bestaande aandelen 1.000 bedragen in de plaats van 100.

" De Algemene Vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de eerste alinea van artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt vierhonderd één en vijftig duizend (451.000) EUR en is verdeeld in duizend tweehonderd negenennegentig (1.299) aandelen zonder nominale waarde."

" De Algemene Vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de laatste zin van artikel tien van de statuten te vervangen door volgende tekst. "Ieder jaar op 31 maart zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt."

" De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de uitkering van een tussentijds dividend van bruto 500.000,00 EUR, met afhouding van 50.000,00 EUR roerende voorheffing. Deze uitkering geschiedt in het kader van de bepaling in art. 537 van liet WIB '92.

" De Algemene Vergadering beslist tevens, conform de voorwaarden van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, tot de inbreng in kapitaal van de netto dividendvordering voor een inbrengwaarde van 450.000,00 EUR. De vergoeding voor deze inbreng in natura bestaat uit 299 aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen. De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen bedraagt 1.504,17 EUR per aandeel en ligt hoger dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Het verschil vormt het agio of de uitgiftepremie. De inbrengwaarde stemt overeen met het aantal en met de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uil te geven aandelen,

De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt als volgt:

Het kapitaal wordt verhoogd met 299,00 EUR,, onderschreven aan de globale uitgifteprijs van

450.000,00 EUR. Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk 449,701,00

EUR betreffen uitgiftepremies;

Onmiddellijk hierna beslist de Algemene vergadering het kapitaal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie van 449.701,00 EUR zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen en alle aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Met eenparigheid van stemmen keurt de vergadering de gecoördineerde tekst (in bijlage) van de statuten goed

Tegelijk hiermee neergelegd: Geregistreerd verslag BAV + gecoördineerde statuten

De beer Rokegem Philip

Zaakvoerder

16/02/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

l& mod11.1

Luik .j

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111pliplIII

Oudenaarde

03 FEB. ne

Griffie

Ondernemingsnr : BE0809.314.649

Benaming (voluit) : Phirok

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Wolvenhoek 11

9620 Zottegem (Sint-Goriks-Oudenhove)

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OPSLORPING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OPSLORPING VAN DE BVBA "PHIROK" - BEHOUD DOEL - BIJZONDERE MACHTEN

;: Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 29:;

december 2011, de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire,; vennootschap "PHIROK", met zetel te B-9620 Zottegem (Sint-Goriks-Oudenhove), Wolvenhoek 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, ondernemingsnummer 0809.314.649, BTW-nummer BE809.314.649, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste besluit: Aan de fusie door opslorping van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'; "PHIROK" door de gewone commanditaire vennootschap "PHIROK" voorafgaandelijke formaliteiten

Tweede besluit: Fusie.

2.4. De vergadering besluit om over te gaan tot de fusie van de Vennootschap overeenkomstig het,; voormelde fusievoorstel, door overneming van het gehele vermogen (passiva en activa) van de Overgenomen Vennootschap, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeid "PHIROK", voormeld.

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de : toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap behoren aan de Overnemende Vennootschap.

De datum waarop de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht; worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap is 1 oktober 2011.

2.2. De beherende vennoot, te weten de voornoemde heer ROKEGEM Philip, verklaart in te stemmen met de onderhavige fusie overeenkomstig artikel 722,§5 van het Wetboek van Vennootschappen,

2.3. De vergadering besluit bijgevolg om de fusie uit te voeren.

De Voorzitter heeft dan verklaard dat ingevolge een proces-verbaal opgemaakt heden voorafgaande dezer voor ondergetekende Notaris, de buitengewone algemene vergadering van de Overgenomen Vennootschap,ï een fusie aan te gaan de Vennootschap door de overdracht van het volledig vermogen actief en passief en::. zonder uitzonderingen, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast dat de fusie door overname van de Overgenomen Vennootschap wordt; gerealiseerd en dat derhalve de Overgenomen Vennootschap zal ontbonden worden zonder vereffening. Derde besluit: Behoud van het doel.

Gelet op de activiteiten die zullen worden verricht worden door de Vennootschap na de fusie beslist de vergadering tot behoud van het doel van de Vennootschap

Vierde besluit: Bijzondere machten.

De vergadering verklaart daarenboven als speciale mandataris van de Vennootschap aan te stellen: deii burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;, "BOFI,I GENT", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126A,;; om alle nodige stappen en formaliteiten te ondernemen die nodig blijken te zijn ingevolge de genomen;; besluiten, bij alle private of publieke administraties en met name bij de Kruispuntbank van ondernemingen. Voornoemde mandataris mag, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen doen, alle akten en documenten;: ondertekenen, in de plaats stellen, en in het algemeen, alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van;; huidig mandaat.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ou " ) "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

* )-

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..

18/11/2011
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Steatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

II 1111.1111,1111311111111111

"

Cudenat-d,,rde

7 klOU. 2011

Griffie

Ontlernernprii 0809.3:14.649

eaftamIng

ivetein PHIROK

Rechteurrn GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

&gel z WOLVENHOEK 11 - 9620 ZO.TTEGEM

FUSIEVOORSTEL

yooratel van fusie door overneming ,d.d. 31iQI2Qi I ddor de gewone cdmmantlitairé venhootschap "PHIRQK', met maatschappelijke zetel té 9620 Zotiagetn, Wolvenhoek 11, " met iinderrieininenunimer 0809.314.649, Van de basloten Vennootschap met beperkte eanspreKeliefteld PFliROle. Met zetel te 9050 Gent, Flundelgérnseiteermég 14, met ondernemingsnearner 68:8.422:991.

Tegelijk ttlerinee neergelegd:

- Fusievodt'étel d.11 31/10-12011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

" . " ..

op1z. v19 ielxfej wl?rrilosteri " ,aect" fp.,. NaRrn feltbedn!reeteid ven e41fetruty'retwaride. aote" fle..heirii vad

tiemoef aerldsit jÉ.,rdeggi vetteoemestreglitex;

:

N111

04/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 1111111111111111111111111111111111

aan het *11166243*

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0809.314.649

Benaming

(voluit) : ROCO

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HUNDELGEMSESTEENWEG 147 - 9050 GENT

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - NAAMSWIJZIGING - VERLENGING BOEKJAAR

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 12109/2011, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

- de naam van de vennootschap te wijzigen in "Phirok". Ingevolge deze beslissing wordt artikel één van de statuten vervangen door volgende zin: "De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming Phirok".

- de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9620 Zottegem  Wolvenhoek 11. Ingevolge deze beslissing wordt de eerste zin van artikel twee van de statuten vervangen door volgende zin: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9620 Zottegem, Wolvenhoek 11."

- de afsluitingsdatum van het boekjaar van de vennootschap te wijzigen naar 31 maart van elk jaar en de datum van de jaarvergadering van de vennootschap te wijzigen naar de laatste zaterdag van de maand augustus om 16.00 uur. Derhalve zal het boekjaar lopen van 1 april tot 31 maart van elk jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het huidige boekjaar van de vennootschap verlengd tot 31 maart 2012, zodat het zal lopen van 1 januari 2011 tot 31 maart 2012. De eerstvolgende jaarvergadering betreffende het huidige boekjaar zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand augustus 2012 om 16.00 uur.

Wijziging van volgende artikelen van de statuten ingevolge dit besluit:

- de eerste alinea van artikel dertien van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand augustus om 16.00 uur ten maatschappelijke zetel."

- de eerste zin van artikel tien van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar"

-Volmacht:

-Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Bofidi-Revac, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

De heer Philip Rokegem

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Lat



NEERGELEGD

21 OKT, 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDgere GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PHIROK

Adresse
WOLVENHOEK 11 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande