PHLIPS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHLIPS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.502.011

Publication

31/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Oudanaa ride

~ 8 DEC. 201Z

Griffie

Ondernemingsnr : 0So$ 592 OM

Benaming

(voluit) : PHL1PS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9550 Herzele, Mutsaardstraat 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 13 december 2012, aangeboden ter registratie, dat de volgende vennootschap werd opgericht:

- oprichter: 4.De heer PHLIPS Klaas Guido Erna, geboren te Gent op veertien juli negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 9550 Herzele, Mutsaardstraat 23.

2.De heer PHLIPS Maarten Oktaaf , geboren te Gent op vier november negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd, wonende te 9550 Herzele, Mutsaardstraat 23.

- naam: PHLIPS

- vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

- De zetel: Herzele, Mutsaardstraat 23

- kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, ingebracht in speciën, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

De instrumenterende notaris bevestigt bij deze dat voormelde storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 44° van het Wetboek van vennootschappen, op een bijzondere rekening nummer 731028905264 bij de KBC Bank zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door de voornoemde instelling op 4 december2012.

- doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden x

- De onderneming in onroerende goederen, zoals het kopen, verkopen, verhuren, huren, slopen, bouwen, verbouwen, opschikken,decoreren, restaureren verkavelen,ruilen,uitrusten,verbeteren,afbreken en beheren van onroerende goederen, zowel bebouwde als onbebouwde, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en het verkopen van deze goederen, alsook het aangaan van alle mogelijke onroerende contracten zoals ondermeer erfpacht,opstal, vruchtgebruik en onroerende leasing.

- Het verrichten van alle handelingen als makelaar en expert-adviseur in onroerende goederen en bijhorende roerende goederen,

- Het optreden als verkavelaar, beheerder van onroerende goederen, syndicus van mede-eigendommen,rentmeester,bouwpromotor en bouwheer.

- Het optreden als makelaar of agent in verzekeringen,leningen en geldplaatsingen.

- het verlenen van bijstand, advies en leiding, het verlenen van alle diensten op commercieel, financieel, fiscaal, sociaal en rechtskundig gebied het geven van trainingen aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitstuitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime zin. Terzake kan de vennootschap zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt

- onderhoud van tuinen, tuinaanleg in de meest ruime zin

- landbouwactiviteiten in de meest ruime zin

- Het stellen van aval, voorschotten en krediet, het verstrekken van hypothecaire en andere borgen tot waarborg van zowel eigen verbintenissen als verbintenissen van derden.

- Alle administratieve verrichtingen die het besturen van een onderneming met zich meebrengt. Het optreden als zaakvoeder, bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging, de distributie, het onderhoud en herstelling, van moto's, bromfietsen, personenwagens, auto's dubbel gebruik,minibussen, lichte vrachtwagens.

- Aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging, de distributie voor,

lederwaren, marokijnwaren, schoenen, brillen, lingerie, sportartikelen,textielwaren,machines,

parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, hygiëne, toiletartikelen, cosmetica, voedingswaren, van om het even welke goederen met uitzondering van alcoholische dranken met een alcoholgraad van meer dan twintig procent en met uitzondering van rookwaren,

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of op een andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of van wie het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en verkrijgt rechtspersoonlijkheid bij de neerlegging van de stukken overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

- het boekjaar van één juli van elk jaar tot dertig juni van ieder volgend jaar,

- de jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar, de eerste zaterdag van de maand december om 10 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. Elke vennoot kan schriftelijk, per fax of per email volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolg door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

- de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen en/of rechtspersonen, al dan niet vennoten .Er zullen geen andere zaakvoerders benoemd mogen worden, tenzij met toestemming van de zaakvoerder. De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden .De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

- Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders. Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar vangt aan op 13/12/2012 en eindigt op 30 juni 2014.

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in december 2014.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN:

Alle transacties gedaan door de heer Klaas Phlips, vanaf 1 september 2012 worden geacht te zijn gedaan voor de BVBA in oprichting, Dit betekent dat alle kosten en opbrengsten die werden gedaan vanaf 1 september 2012 met betrekking tot de professionele activiteiten uitgevoerd door de heer Klaas Phlips, worden gedragen en genoten door en voor de BVBA.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap vechtsper-isoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

AANSTELLING ZAAKVOERDER

Onmiddellijk nadien hebben de vennoten besloten aan te stellen voor een onbeperkte duur ais zaakvoerder van de vennootschap; de heer Klaas Phlips, verschijner bij deze, die verklaart dit mandaat, dat onbezoldigd is tenzij anders bepaald door de jaarlijkse algemene vergadering, te aanvaarden.

i

d. "

a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

volmacht formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan SECUREX, te aalst, Capucienenlaan 3A, individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en desgevallend, bij de Administratie van de Belastingen over de toegevoegde waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, 14/12/2012 Bijlage: expeditie akte dd. 13/12/2012. Nota ris

Grote Steenweg 108A

9340 Oordegem - Lede

Tel. 09 369 06 26

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 26.02.2016 16054-0571-009

Coordonnées
PHLIPS

Adresse
CYRIEL PRIEELSTRAAT 277 9404 ASPELARE

Code postal : 9404
Localité : Aspelare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande