PHYSICAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHYSICAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.280.419

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 01.02.2014, NGL 30.04.2014 14110-0259-012
08/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

KOOPHANDELANK

GENT

2 9 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0430.280.419

Benaming

(voluit) : PHYSICAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Veerstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting in één akte

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHYSICAL", met zetel te 9200 Dendermonde, Veerstraat 18, gehouden voor Notaris Christiane Denys, te Dendermonde op 23 september 2014, neergelegd voor registratie, blijkt het volgende

-Na lezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 4 september 2014 met in bijlage een staat van activa en passiva per 3 september 2014 en het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VGD Bedrijfsrevisoren, te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, vertegenwoordigd door haar aansprakelijke vennoot de heer Marc Wauters, inzake voorstel tot voortijdige ontbinding van de vennootschap opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek Vennootschappen, werd besloten dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHYSICAL" met zetel te 9200 Dendermonde, Veerstraat 18 wordt ontbonden.

Het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 22 september 2014 luidt letterlijk als volgt:

"8. BESLUITEN

Voorgaande uiteenzetting laat ons toe als volgt te besluiten

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA 'PHYSICAL: een boekhoudkundige staat, afgesloten per 3-09/2014, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 102.154,63 EUR en een netto-actief van 99.674,52 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Wij maken een algemeen voorbehoud met betrekking tot eventueel nakomende latente schulden inzake vennootschapsbelasting, BTW, bedrijfsvoorheffing en sociale zekerheidsbijdragen voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren.

Op basis van de informatie die ons door het bestuursorgaan van de BVBA 'PHYSICAL' werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten opzichte van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald evenwel onder voorbehoud van hetgeen hiervoor uiteengezet werd.

Volgens de ons bezorgde informatie zal de ontbinding plaatsvinden op 23 september 2014. Vermits een aantal verantwoordingsstukken ons laattijdig werden bezorgd, kon ons verslag pas op 22 september worden afgerond, zodat wij het niet tijdig aan de vennoten konden bezorgen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181§1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de ontbinding van de BVBA 'PHYSICAL' en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Dendermonde, op 22 september 2014

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door haar aansprakelijke vennoot,

De heer Marc Wauters

Kerkstraat 2, 9200 Dendermonde."

-De vergadering besliste in aansluiting op de beslissing van de zaakvoerder, en rekening houdend met het feit dat alle vennoten aanwezig zijn, de vennootschap vervroegd te ontbinden, zonder aanduiding van een vereffenaar, met toepassing van artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De voorzitter deelde mee dat naar aanleiding van de vereffening er geen bedragen meer vol te storten waren op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen.

Volgens de voorzitter is gans het vaststaande passief van de vennootschap aangezuiverd, en werden de nodige provisies aangelegd voor de voldoening van de nog te vestigen vennootschapsbelasting en van de overige kosten, in het bijzonder die verband houdende met de ontbinding en de vereffening.

Het overblijvende actief zal worden overgemaakt op rekening van de vennoten, naar verhouding van de aandelen.

De vergadering machtigde de zaakvoerder om

-het gebeurlijke overblijvende actief, onder aftrek van de nodige provisies te storten op rekening van de vennoten, naar verhouding van de aandelen;

-de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen af te werken, in het bijzonder de indiening van de fiscale aangifte voor het inkomstenjaar tweeduizend veertien, zo die nog niet is ingediend en indien nodig alle latere fiscale aangiften;

-de kosten van de ontbinding, waarvoor de nodige provisies werden aangelegd om deze te voldoen.

De vergadering verklaarde dat de kosten van de Notaris en de bedrijfsrevisor gepaard gaande met deze ontbinding reeds voor heden voldaan werden.

De zaakvoerder verklaarde verder dat er geen maatregelen dienen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten, naar verhouding van de aandelen. Indien er na de vereffening onbetaalde schulden ten laste van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de vennoten, naar verhouding van de aandelen.

De ontbinding en vereffening kon dus gerealiseerd worden zonder aanstelling van een vereffenaar, aangezien er geen vereffeningsverrichtingen dienen te worden opgemaakt,

De terugname van het resterend actief zal door de vennoten zelf gebeuren.

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaarden de vennoten te weten dat zij een individueel onderzoeksrecht hebben over de rekeningen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten verklaarden hiervan geen gebruik te willen maken.

Vervolgens keurde de vergadering de rekeningen van de vereffening goed.

-De vergadering besliste de zaakvoerder van de vennootschap, te weten, de heer Heirman Ivan, wonende te 9200 Dendermonde, Veerstraat 18 bus 1, vanaf heden te ontslaan.

De vergadering gaf vervolgens zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan de zaakvoerder voor zijn beheer.

-De vereffening werd als beëindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan.

De boeken en bescheiden van gemelde vennootschap zullen gedurende zeven Jaar neergelegd en bewaard worden op de zetel van de vennootschap, te 9200 Dendermonde, Veerstraat 18.

-Bij deze werd volmacht verleend aan Verheyden & Co, Accountants en Belastingconsulenten, te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14, vertegenwoordigd door de heer Huyck Kristof, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

De vergadering verleende machtiging aan ondergetekende Notaris tot neerlegging van onderhavig procesverbaal op de bevoegde rechtbank van koophandel tot publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

-De vergadering verklaarde ten slotte dat de vennootschap eigenares is van de hierna vermelde onroerende goederen

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

2.De volle eigendom van :

GEMEENTE MIDDELKERKE  10E AFDELING  WESTENDE

ln een appartementsgebouw, genaamd residentie `Acapulco`, gelegen Meeuwenlaan 5, kadastraal gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie A, nummer 112163, groot 3a 49ca.

Het gemeubeld appartement op de eerste verdieping, omvattende

a)In privatieve en uitsluitende eigendom : de inkomhall met deur, salon, badkamer, keuken en living die uitgeeft op de Meeuwenlaan.

b)ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : driehonderdveertig I zesenveertigduizendsten (340/46.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Kadastraal gekend : "D.AP.GEB.A1/HII"

Kadastraal inkomen : 575,00 Euro

De vergadering verklaarde dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap afgifte wordt gedaan van het voormeld onroerend goed sub 2 aan de vennoten, zijnde heer Heirman Ivan en zijn echtgenote mevrouw Moortgat Annie, voor rekening van de tussen hen bestaande huwgemeenschap, mevrouw Heirman Isabelle, mevrouw Heirman Annelies en de heer Heirman Rik, allen voornoemd, naar verhouding van de aandelen.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



-,

" Voor-1 , behouden ,aan het

w Belgisch Staatsblad

Voor ontledend uittreksel

Nofaris Christiane Denys,

Te Dendermonde

Tegelijk hiermee neergelegd :

-Afschrift van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering

-Verslag van de zaakvoerder met in bijlage staat van activa en passiva per 3 september 2014

-Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 01.02.2013, NGL 08.04.2013 13085-0254-012
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 01.02.2012, NGL 29.03.2012 12075-0161-012
22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 01.02.2011, NGL 16.02.2011 11037-0084-012
06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 01.02.2010, NGL 26.03.2010 10080-0327-012
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 02.02.2009, NGL 27.03.2009 09097-0260-012
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 01.02.2008, NGL 19.02.2008 08049-0105-012
16/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.08.2006, GGK 01.03.2007, NGL 14.03.2007 07074-1106-012
15/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.08.2005, GGK 01.02.2006, NGL 06.02.2006 06044-3261-012
21/02/2005 : DE040801
17/02/2005 : DE040801
03/03/2004 : DE040801
14/02/2003 : DE040801
08/02/2001 : DE040801
16/02/2000 : DE040801
27/02/1999 : DE040801
01/01/1997 : DE40801
01/01/1993 : DE40801
01/01/1992 : DE40801
01/01/1989 : DE40801

Coordonnées
PHYSICAL

Adresse
VEERSTRAAT 18 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande