PINE TREE INTERNATIONAL, AFGEKORT : PTI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PINE TREE INTERNATIONAL, AFGEKORT : PTI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.679.474

Publication

19/11/2013
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 6 NOV, 2913

Griffie

Ondernemingsnr : 05.44 61

Benaming (voluit) : PINE TREE INTERNATIONAL

(verkort) : PTI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Reutelstraat 4

9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 31 oktober 2013, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PINE TREE INTERNATIONAL" opgericht is geworden met als vennoten:

1/De heer STRO13BE Olivier Marcel Antoine, geboren te Kortrijk op 29 juli 1979, nationaal nummer 790729 01151, echtgenoot van mevrouw Coulembier Karolien Dina Maria, nagenoemd, wonende te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Reutelstraat 4.

2/Mevrouw COULEMBIER Karolien Dina Maria, geboren te Deinze op 25 januari 1981, nationaal nummer 810125 20673, echtgenote van de heer Strobbe Olivier, voornoemd, wonende te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Reutelstraat 4.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met toevoeging van een intern gemeenschappelijk vermogen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Liesbeth Matthys te Kruishoutem op 16 februari 2011

1-NAAM-RECHTSVORM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht onder de naam: "PINE TREE INTERNATIONAL", in afkorting "PTI" en welke de handelsnaam "PINE TREE INTERNATIONAL" in afkorting "PTI" zal dragen.

2- ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Reutelstraat 4.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaams Gewest alsmede naar en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, door eenvoudig besluit van de zaakvoerder, regelmatig in het vennootschapsdossier neergelegd en in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het Waals Gewest, maakt een statutenwijziging uit.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland. 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1/De klein- en groothandel, import en export van sport-, dans- en vrijetijdskleding en -artikelen, hobbyartikelen, sportschoenen en -kledij, evenals de apparatuur, en dit aan de detailhandels, sportverenigingen en particulieren.

2/Het bestuur van vennootschappen in de meest brede zin van het woord.

3/Advies, bijstand en know how verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals opleiding, onderzoek, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, management, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4/Het verlenen van managementadvies op het gebied van marketing, productie, financieel, administratief en commercieel bestuur.

' 5/Het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen.

6/Management assistentie voor derden.

7/Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

llk

1317 1 6

Op de taaiste blz, van Luik B vermelden Recto rla&in er hoedan,gneid var, de insirurrienterenda notaris, hetzij van de pefso(o1n(en) oevaead de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer,

uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten,

ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- Landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en alle inrichtingen.

4. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verzekeringen; leasing; financieringen en leningen; verhuring van woningen, appartementen, studentenhomes, staanplaatsen garages, ea; verwerven, bouwen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenningen inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin.

6. Het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertiificaten.

7. Advies, bijstand en know how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijke welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschoten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

4-DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van 31 oktober 2013 en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte.

5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (18.600,00 E).

Het: is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste erf genummerd van 1 tot en met 100.

Op honderd (100) aandelen wordt als volgt in speciën ingeschreven:

1. door de heer Strobbe Olivier, voornoemd, die verklaart in te schrijven op tien (10) aandelen, die verklaart hiervoor een som van zeshonderd twintig euro nul cent (620,00 E) in te brengen.

2. door mevrouw Coulembier Karolien voornoemd, die verklaart in te schrijven op negentig (90) aandelen, die

verklaart hiervoor een som van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro nul cent (5.580,00 E) in te brengen.

Als vergoeding voor voormelde inbreng in speciën, worden de aandelen toebedeeld als volgt:

1) aan de heer Strobbe Olivier, voornoemd, die aanvaardt tien (10) aandelen, genummerd van één (1) tot en met tien (10), ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (1 /100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

2) aan mevrouw Coulembier Karolien, voornoemd, die aanvaardt negentig (90) aandelen, genummerd elf (11) tot= en met honderd (100),: ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en be' oegd de rechtspersoon ten aanzien vast derden te vertegenr:ooidtgen

Verso - Naam en handtekening

Ieder der oprichters verklaart zich akkoord met de toekenning der aandelen zoals hierboven bepaald. De oprichters stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat:

1. dat op alle aandelen werd ingeschreven, zodat het gehele maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (18.600,00 ¬ ) volledig geplaatst is.

2. - dat de aandelen waarop heer Strobbe Olivier, voornoemd, heeft ingeschreven werden volstort ten belope van zeshonderd twintig euro nul cent (620,00 ¬ ), ieder aandeel in gelijke mate, hetzij gedeeltelijk volstort

dat de aandelen waarop mevrouw Coulembier Karolien, voornoemd, heeft ingeschreven werden volstort ten belope van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro nul cent (5.580,00 ¬ ), ieder aandeel in gelijke mate, hetzij gedeeltelijk volstort.

Voornoemd bedrag van zesduizend tweehonderd euro nul cent (6.200,00 ¬ ), werd overeenkomstig artikel 224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij ING Bank met nummer 390/0716562/41 de dato 24 oktober 2013.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ons, notaris, bewaard worden.

6 - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register.

ledere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen zonder verplaatsing, 7-ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN - RECHTEN VRUCHTGEBRUIKER l NAAKTE EIGENAAR Onverdeelde eigendom

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Vruchtgebruik naakte eigendom

Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik dan zal, behoudens afwijkende overeenkomst tussen de eigenaar en de vruchtgebruiker, alleen de vruchtgebruiker de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen, en dit zowel op de gewone, bijzondere als de buitengewone algemene vergaderingen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, en worden reserves omgezet in kapitaal, met toekenning van nieuwe aandelen, dan komen die nieuwe aandelen voor de naakte eigendom toe aan de naakte eigenaar en voor het vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker

Voor aandelen bezwaard met vruchtgebruik komt het voorkeurrecht, bij kapitaalverhoging door inbreng in speciën, toe aan de naakte eigenaar, tenzij tussen de naakte eigenaar en vruchtgebruiker anders overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

Hij is ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik op het voorkeurrecht.

Pand

Voor in pand gegeven aandelen komt het stemrecht, evenals het voorkeurrecht , bij kapitaalverhoging door inbreng in speciën toe aan de eigenaar-pandgever.

8-BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij anders beslist wordt door de algemene vergadering. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan. In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder. elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~



Op de laatste blz. van Luik B versnelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij var de persotoir(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagéii:bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

9 - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om 10 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar

bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissaris; zij moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen en dit binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave

van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten worden, tenminste vijftien dagen, vóór elke algemene vergadering opgeroepen. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproeping moet de volledige dagorde bevatten.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

10-STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot meet zijn of echtgenoot van een vennoot.

11 - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

12 - VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

13- ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergádering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder..de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennaat verplicht kan warden meer te, storten dan hetgeen hij: in de vennootschap heeft ingebracht. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Op de laatste blz. van kink S vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR De

eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 31 oktober 2013 en zat worden afgesloten op 31 december 2014.

B. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met eenparigheid aan te

duiden tot niet-statutaire zaakvoerder:

Mevrouw COULEMBIER Karolien voornoemd die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is

door een besluit dat zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur.

C. BIJZONDERE VOLMACHT

Overeenkomstig artikel 15 der statuten, wordt als bijzondere en beperkte lasthebber aangesteld: Kantoor Pieters-Dick & D° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, wonende te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 die elk met recht alleen rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de directie erkenning der aannemers, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van aile briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie oprichtingsakte vóór registratie

Op de laatste blz. van Ltu B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid vare de instrumenterende notaris, hetzij van de pelsolotuten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
PINE TREE INTERNATIONAL, AFGEKORT : PTI

Adresse
REUTELSTRAAT 4 9772 WANNEGEM-LEDE

Code postal : 9772
Localité : Wannegem-Lede
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande