PIPA TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIPA TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.597.924

Publication

13/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

Q 4 MARI 2014

RECH iêdfrC VAN

KOOPHA~~I*l TF Cr Ir__

Ondernemingsnr : 0885 597 924

Benaming

(voluit) : PIPA TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9910 Knesselare, Eentveldstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 20 juni 2013:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende zaakvoerder vanaf 01/02120/3 en dankt hem;

voor de bewezen diensten:

DE HEER NIKOLAAS GYSELBRECHT

De vergadering beslist in zijn vervanging te voorzien door de benoeming van de volgende zaakvoerder voor

onbepaalde duur ingaande op 0110212013:

- BVBA PIPA HOLDING

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de BVBA PiPA Holding om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, DE HEER NIKOLAAS GYSELBRECHT; aan te stellen ais haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal; uitvoeren.

Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap vanaf 01/0212013 als volgt samengesteld:

- BVBA PIPA HOLDING, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Nikolaas Gyselbrecht;

-DE HEER CARLO GYSELBRECHT;

-DE HEER THOMAS GYSELBRECHT.

Overeenkomstig artikel 29 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of' als verweerder vertegenwoordigd door alle zaakvoerders gezamenlijk optredend. De zaakvoerders kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of; voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap,' binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder& in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn; aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad; waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt..

"

Uittreksel uit de notulen van de bijeenkomst van het bestuursorgaan van 20 juni 2013:

De zaakvoerders stellen, in overeenkomst met artikel 29 van de statuten, de Bvba PIPA Holding: vertegenwoordigd door de heer Nikolaas Gyselbrecht, de heer Carlo Gyselbrecht en de heer Thomas: Gyselbrecht aan als bijzondere gevolmachtigden om afzonderlijk te kunnen optreden voor de volgende taken:

1' In ontvangstname en formaliteiten

De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en; pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap; gericht zijn, zowel ais alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in alle post- en; telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken in dit verband te ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

2° Algemeen beheer van de verkoop van duiven en aanverwante activiteiten (nieuwsbericht-geving duiven en duivensport)

De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren, volgens de verkoopvoorwaarden en tarieven bepaald door het bestuursorgaan.

Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben op de dagelijkse activiteiten van de vennootschap aankopen tot een maximum bedrag van ¬ 10.000,00 per aankoop of met uitsluiting van investeringen voor een bedrag meer dan ¬ 10.000,00 (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingsdocumenten en het visum van de facturen).

Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

3° Financiële verrichtingen m.b.t. de verkoop van duiven en aanverwante activiteiten (nieuwsbericht-geving duiven en duivensport)

Alle bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door alle overheden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

Alle cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap endosseren en protesteren, evenals alle post- en telegrafische betalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de vennootschap.

Aile bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven op andere postcheque of bankrekeningen van de vennootschap.

Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd en door het bestuursorgaan niet zijn betwist, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren.

Alle handelseffecten ais trekker op de klanten van de vennootschap, tekenen, onderhandelen en endosseren tot maximum ¬ 10.000,00 per effect.

Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de vennootschap verdisconteren tot maximum ¬ 10.000,00 per effect.

Alle deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, alle borgtochten overeenkomen en lichten.

Alle waarborgmodaliteiten ten gunste van derden m.b.t het uitvoeren van de verplichtingen van de vennootschap, evenals het openen van documentaire kredieten bedingen t.o.v. van banken en andere financiële instellingen, conform de meest gunstige normale marktvoorwaarden, dit alles tot beloop van een bedrag van maximum ¬ 10.000,00 per transactie,

Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen. 4° Tewerkstelling

Alle bedienden en arbeiders van de vennootschap benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag, dit alles binnen de algemene voorwaarden vastgesteld door het bestuursorgaan en onverminderd de bevoegdheden van het bestuursorgaan.

5° En in het algemeen

Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de verkoop van duiven en aanverwante activiteiten (nieuwsberichtgeving duiven en duivensport) van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteit van de verkoop van duiven en aanverwante activiteiten (nieuwsberichtgeving duiven en duivensport) en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, voor zover niet strijdig met de algemene beleidslijnen vastgesteld door het bestuursorgaan.

Alle voormelde verrichtingen kunnen slechts geldig gesteld worden door de gevolmachtigde namens de vennootschap indien zij het kader van het normaal dagelijks beheer niet overschrijden.

Alle uitzonderlijke daden en verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van het bestuursorgaan, in toepassing van de wet en van de statuten, de gezamenlijke handtekening van de zaakvoerders steeds vereist zijnde. Het betreft met name alle daden van verwerving, cessie, wijziging m.b.t. de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals alle bcrgtochten en waarborgen op de activa van de . vennootschap,

Bvba PiPA Holding De heer Carlo Gyselbrecht

zaakvoerder zaakvoerder vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger De heer Thomas Gyselbrecht

de heer Nikolaas Gyselbrecht zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/03/2014
ÿþAsad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v" akte

11 11



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0885.597.924

Benaming

(voluit) : Pipa Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eentveldstraat 18 - 9910 Knesselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris - revisor

De algemene vergadering van 14 februari 2014 heeft met eenparigheid beslist te benoemen tot commissaris-revisor

Mevr, Martine Buysse - Eedstraat 80 - 9052 Zwijnaarde.

Haar mandaat gaat in na de algemene vergadering besluitend over de jaarrekening per 30 juni 2013 voor

een periode van 3 jaar, tot en met de algemene vergadering besluitend over de jaarrekening per

30 juni 2016.

BVBA Pipa Holding

zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger

Gyselbrecht Nikolaas

Gyselbrecht Thomas

Zaakvoerder

Gyselbrecht Carlo

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.11.2013, NGL 22.01.2014 14014-0169-019
20/02/2013
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eentveidstraat 18

9910 Knesselare

Onderwerp akte : BVBA: partiële splitsing - statutenwijziging - naamswijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony Wittesaele, te Tielt, op 31 januari 2013,; neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap Pigeon Paradise, met unanimiteit besliste

EERSTE BESLUIT  SPLITSINGSVOORSTEL - VERSLAGEN

Rekening houdend met het feit dat de aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgegeven aan de; vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap en i; de bepalingen van artikel 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen bijgevolg niet van toepassing zijn, en rekening houdend dat de bepalingen van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing zijn en de voorlaatste alinea van artikel 742 van het Wetboek van Vennootschappen evenmin van; toepassing is, stelt de vergadering vast dat er vrijstelling is van de verplichting tot het opstellen van een verslag °; van de bedrijfsrevisor over het splitsingsvoorstel en verslag door het bestuursorgaan.

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten. De vergadering beslist vervolgens een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de;. rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Gezien de aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste,; vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap, stelt de algemene vergadering vast dat artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing is,

TWEEDE BESLUIT  VERRICHTING MET SPLITSING GELIJKGESTELD

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening De vergadering besluit tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaahde'j uit de kweekactiviteit van duiven van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap, te weten de: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PIPA Elite Center, zoals deze bedrijfstak nader;; worden omschreven in het splitsingsvoorstel en in de statuten van de vennootschap PIPA Elite Center.ii Bijgevolg is er overgang van activa- en passivabestanddelen van besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid Pigeon Paradise naar een nieuw op te richten vennootschap, te weten de coëperatieve,; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PIPA Elite Center, waarbij de te splitsen vennootschap niet;; ophoudt te bestaan.

De activa- en passivabestanddelen zullen overgaan naar de verkrijgende vennootschap volgens de opdeling en;;

de modaliteiten voorzien in het goedgekeurd splitsingsvoorstel. ;.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

De beschrijving van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de verkrijgende vennootschap wordt; verwezen naar voorgeschreven splitsingsvoorstel, waarin de activa en passiva van de bedrijfstak uitvoerige worden beschreven. In de in overgedragen vermogensbestanddelen zijn geen onroerende goederen noch onroerende zakeljkeçi rechten begrepen,

Een aantal goederen in natura wordt, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel, overgedragen aan een nieuw; ', op te richten vennootschap PIPA Elite Center met een netto-waarde van driehonderd twaalfduizend;: negenhonderd drieënzestig euro tweeëntachtig eurocent (¬ 312.963,82).

DERDE BESLUIT _ OPRICHTING VAN DE COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE; AANSPRAKELIJKHEID PIPA ELITE CENTER De vergadering besluit tot oprichting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PIPA Elite Center.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

SUIF

Ondernemingsnr: BE0885.597.924 Benaming (voluit) : Pigeon Paradise

(verkort) :

0 á FEB. 2M3

" " " " " " " " " " 11.1.

e_ , °r7~~~~ ~I TE~GfitiT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

VIJFDE BESLUIT - VASTSTELLING KAPITAALVERMINDERING - KAPITAALVERHOGING IN DE' VENNOOTSCHAP PIGEON PARADISE

1) Als gevolg van de partiële splitsing vindt binnen de overdragende vennootschap "Pigeon Paradise" een kapitaalsvermindering plaats ten bedrage van vijfduizend vierhonderd en tien euro twee eurocent (¬ 5.410,02) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) op dertienduizend honderdnegenentachtig euro achtennegentig cent (¬ 13.189,98) zonder vernietiging van aandelen, doch door vermindering van de bestaande fractiewaarde van de aandelen,

2) De vergadering besluit tot een kapitaalverhoging met vijfduizend vierhonderd en tien euro twee eurocent (¬

5.410,02) om het kapitaal te brengen van dertienduizend honderd negenentachtig euro achtennegentig cent (¬

13,189,98) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door incorporelle van beschikbare reserves ten

belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging

van de fractiewaarde van ieder aandeel,

ZESDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van

de vennootschap thans achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,-) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd

zesentachtig (186) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen

vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT  Naamswijziging

De vergadering beslist met eenparigheid om de naam van de vennootschap te wijzigen in "PIPA Trading".

ACHTSTE BESLUIT AANPASSING STATUTEN AAN DE HUIDIGE REALITEIT

De vergadering beslist met eenparigheid om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de huidige

realiteit en een volledig nieuwe tekst der statuten aan te nemen, zoals volgt:

RECHTSVORM - BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PIPA Trading

ZETEL

9910 Knesselare, Eentveldstraat 18

DOEL

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen naam, voor rekening van

derden, alleen, of in samenwerking met derden:

- Het verhandelen, zowel groot- en kleinhandel van duiven, al dan niet via websites.

- Het verhandelen van allerhande nevenproducten voor de duivensport, onder andere

verzorgingsproducten, voeding, voedingssupplementen, uitrustingsmaterialen, benodigdheden.

Het optreden als tussenpersoon-makelaar bij de duivenhandel.

- Het organiseren van duivenverkopingen.

- Het organiseren van allerhande festiviteiten voor duivenliefhebbers.

- Het runnen van de website Pipa.

Elke activiteit of handel die met duivensport te maken heeft.

Het ontwikkelen van een kweek- en veredelingscentrum van duiven voor het verzamelen van het uitzonderlijk Belgisch genetisch materiaal, het in stand houden van de zeldzame hoofdzakelijke Belgische rassen.

_ Door middel van een deel van de gekweekte duiven een opleidings- en selectiecentrum te ontwikkelen.

Dit voor duiven ter beschikking te stellen aan vakbekwame en respectabele liefhebbers onder andere voor deelname aan trainingsvlechten en wedstrijden. Dit alles met het oog de kwaliteit van de rassen op peil te houden en te verhogen.

Advertising en publiciteitsvoering op allerhande gebied en met alle mogelijke kanalen.

- Ontwikkelen van strategieën voor online media communicatie en online marketing communicatie.

- Vertaalbureau voor allerhande teksten van of naar het Chinees en aanverwante talen.

Het produceren en op de markt brengen van publicaties, geschriften, vakbladen, boeken rond

duivensport, dit kan zowel online ais offline.

- De handel in allerlei materialen gerelateerd aan duiven of duivensport.

De ontwikkeling en commercialisatie, verkopen en verhuren, van software en websites in de ruimste

betekenis.

- Het opzetten en de commercialisatie van systemen voor het beheer van computerdata.

- Het beheer van onroerende goederen, namelijk het huren, verhuren, aankoop en verkoop van alle

onroerende goederen, dit zowel in binnen- en buitenland.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van

aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande

of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig

doel nastreven nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap aile daden kan stellen, behalve

deze verboden door de wetgeving terzake,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en

Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het

beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire

bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde termijn.

KAPITAAL  AANDELEN

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1--

5 Voorbehouden

( aan het ,j Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering warden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dal deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. '

De zaakvoerders gezamenlijk vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand november om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar,

WINSTVERDELING

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in artikel 24 van de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11,1



b ~ f

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VBRBPPEENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

TIENDE BESLUIT - VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan SBB Accountants en adviseurs, 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 2, vertegenwoordigd door de heer Jan Devriese, eveneens aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, aile formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony Wittesaele, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 31 januari 2013

Verslag bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 16.11.2012, NGL 06.12.2012 12660-0061-016
11/12/2012
ÿþMod vexa .tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

UI II 1M I fl111 I II

*12199659

Ondernemingsnr: 0885 597 924

Benaming

(voluit) ; PIGEON PARADISE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9910 Knesselare, Eentveldstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING - NEERLÈGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen (partiële splitsing), waarbij de Bvba Pigeon Paradise een deel van haar vermogen afsplitst naar een nieuw op te richten vennootschap, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 674 W. Venn.).

Uit het (afsplitsingsvoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de Bvba Pigeon Paradise op 29/11/2012 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE;

SPLITSING DEELNEMEN

DE VERKRIJGENDE NIEUW OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP

Naam : PIPA ELITE CENTER

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9910 Knesselare, Eentveldstraat 18

De vennootschap zal worden opgericht naar aanleiding van de partiële splitsing van de BVBA PIGEON

PARADISE.

De vennootschap zal tot doel hebben:

L VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het ontwikkelen van een kweek- en veredelingscentrum van duiven voor het verzamelen van het uitzonderlijk Belgisch genetisch materiaal, het in stand houden van de zeldzame hoofdzakelijke Belgische rassen.

2.Door middel van een deel van de gekweekte duiven een opleidings- en selectiecentrum te ontwikkelen. Dit: voor duiven ter beschikking te stellen aan vakbekwame en respectabele liefhebbers onder andere voor: deelname aan trainingsvlechten en wedstrijden. Dit alles met het oog de kwaliteit van de rassen op peil te: houden en te verhogen.

3.Het verhandelen, zowel groot- en kleinhandel van duiven, al dan niet via websites.

4.Het verhandelen van allerhande nevenproducten voor de duivensport, onder andere; verzorgingsproducten, voeding, voedingssupplementen, uitrustingsmaterialen, benodigdheden.

5.Elke activiteit of handel die met duivensport te maken heeft.

6.De handel in allerlei materialen gerelateerd aan duiven of duivensport.

7.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

8.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen, of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen; of ondernemingen.

9.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

10.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van, octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

11.De aan., en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

Il. VOOR EIGEN REKENING

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doet in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

111. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: PIGEON PARADISE

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9910 Knesselare, Eentveldstraat 18

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Anthony Wittesaele te Tielt op 1 december 2006,

bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 20 december daarna onder nummer 2006-12-

20/0189732.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte voor notaris Anthony Wittesaele te Tielt op 21 maart

2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 15 april daarna onder nummer 2011-04-

1510057674.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0885 597 924, rechtbank Gent.

De vennootschap heeft als doel; "De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor

eigen naam, voor rekening van derden, alleen, of in samenwerking met derden:

-Het verhandelen, zowel groot- en kleinhandel van duiven, al dan niet via websites.

-Het verhandelen van allerhande nevenproducten voor de duivensport, onder andere verzorgingsproducten,

voeding, voedingssupplementen, uitrustingsmaterialen, benodigdheden.

-Het optreden als tussenpersoon-makelaar bij de duivenhandel.

-Het organiseren van duivenverkopingen.

-Het organiseren van allerhande festiviteiten voor duivenliefhebbers.

-Het runnen van de website Pipa.

-Elke activiteit of handel die met duivensport te maken heeft.

-Het ontwikkelen van een kweek- en veredelingscentrum van duiven voor het verzamelen van het

uitzonderlijk Belgisch genetisch materiaal, het in stand houden van de zeldzame hoofdzakelijke Belgische

rassen.

-Door middel van een deel van de gekweekte duiven een opleidings- en selectiecentrum te ontwikkelen. Dit

voor duiven ter beschikking te stellen aan vakbekwame en respectabele liefhebbers onder andere voor

deelname aan trainingsvlechten en wedstrijden. Dit alles met het oog de kwaliteit van de rassen op peil te

houden en te verhogen.

-Advertising en publiciteitsvoering op allerhande gebied en met alle mogelijke kanalen.

~ ' x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Ontwikkelen van strategieën voor online media communicatie en online marketing communicatie. -Vertaalbureau voor allerhande teksten van of naar het Chinees en aanverwante talen.

-Het produceren en op de markt brengen van publicaties, geschriften, vakbladen, boeken rond duivensport, dit kan zowel online ais offline.

-De handel in allerlei materialen gerelateerd aan duiven of duivensport.

-De ontwikkeling en commercialisatie, verkopen en verhuren, van software en websites in de ruimste betekenis.

-Het opzetten en de commercialisatie van systemen voor het beheer van computerdata.

-Het beheer van onroerende goederen, namelijk het huren, verhuren, aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, dit zowel in binnen- en buitenland.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

RUILVERHOUDING De waardering van de betrokken vennootschappen, die aan de basis van de ruilverhouding ligt, heeft enkel belang voor het vaststellen van het aantal nieuw uit geven aandelen naar aanleiding van de afsplitsing naar de ovememende vennootschap. De ruilverhouding heeft verder evenmin gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak. Tevens wordt nog vermeld dat gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding is, maar enkel een toekenning aan de vennoten van de BVBA PIGEON PARADISE van één aandeel in de CVBA PIPA ELITE CENTER voor één aandeel in de BVBA PIGEON PARADISE. De elementen zoals vereist in het artikel 745 W.Venn. waarin het gebruik van verschillende evaluatiemethoden wordt aangehaald zijn bij de concrete uitwerking van de partiële splitsing zonder voorwerp. De uit de partiële splitsing ontstane nieuw op te richten vennootschap CVBA PIPA ELITE CENTER zal 186 aandelen uitreiken naar aanleiding van de partiële splitsing aan de bestaande vennoten van de BVBA PIGEON PARADISE in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde.

OPLEG IN GELD Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT De aandelen van de nieuw op te richten CVBA PIPA ELITE CENTER die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de BVBA PIGEON PARADISE, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van CVBA PIPA ELITE CENTER door toedoen van het bestuursorgaan.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE PIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van CVBA PIPA ELITE CENTER is vastgesteld op de datum van oprichting van deze vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN De datum vanaf welke de handelingen van de BVBA PIGEON PARADISE met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van CVBA PIPA ELITE CENTER is vastgesteld op 1 juli 2012.

DE RECHTEN DIE DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN In de BVBA PIGEON PARADISE zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen. Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing,

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKLL 746 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat:

- de aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap en de bepalingen van artikel 745 W.Venn. en van artikel 746 W.Venn. bijgevolg niet van toepassing zijn;

gezien de bepalingen van artikel 746 W.Venn. niet van toepassing zijn, de voorlaatste alinea van artikel 742 W.Venn. evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het (af)splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag en oprichtersverslag voor de nieuwe vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 395 W.Venn.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN Het naar de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

A. ACTIVA

1.Installaties, machines en uitrusting

Dit betreffen de kweekdieren voor een totale boekhoudkundige waarde van HONDERD

ZESENNEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERD ÉÉNENNEGENTIG EURO VIJFENVEERTIG EUROCENT (¬

196.391,45) samengesteld als volgt:

2. Voorraden

Dit betreffen de voorraden met betrekking tot de kweekafdeling voor een totaal bedrag van

NEGENTIENDUIZEND NEGENHONDERD NEGENENDERTIG EURO TWEEËNVIJFTIG EUROCENT (¬

19.939,52).

3.Liquide middelen

Dit betreffen liquide middelen afkomstig van een bankrekening bij de BNP Paribas Fortis voor een bedrag

van HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00).

B. PASSIEF

1.Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per 30/06/2012 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief véôr de verrichting. De nodige reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

2.Schulden op ten hoogste 1 jaar - belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

Dit betreffen de openstaande schulden inzake bezoldigingen en sociale lasten met betrekking tot het personeelslid dat overgaat naar de overnemende vennootschap voor een bedrag van DRIEDUIZEND DRIEHONDERD ZEVENENZESTIG EURO VIJFTIEN EUROCENT (¬ 3.367,15).

3.Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden i (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van deze verkrijgende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

4. Personeel

De CVBA PIPA ELITE CENTER zal optreden als overnemer conform de collectieve arbeidsovereenkomst tweeëndertig bis (CAO nr. 32bis) betreffende het behoud van de rechten van de werknemers bij wijziging van werkgever ingevolge de overgang van ondernemingen. De volgende arbeidsovereenkomst wordt eveneens overgedragen: de arbeidsovereenkomst met betrekking tot het personeelslid dat behoort tot de af te spitsen bedrijfstak.

C.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe op te richten ovememende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de nieuwe op te richten overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste bedrijfstak.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 186 aandelen van de nieuwe vennootschap CVBA PIPA ELITE CENTER worden toegekend aan de vennoten van de BVBA PIGEON PARADISE.

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

De heer Carlo GYSELBRECHT

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behpuden aan hert Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 17.06.2011 11169-0131-016
15/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-5 -04- 201Y

KOOP HAND Eer eGENT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11057674

11

Ondernemingsnr : 0885.597.924

Benaming

(voluit) : PIGEON PARADISE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9910 Knesselare, Eentveldstraat 18

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door notaris Anthony WITTESAELE te Tielt op éénentwintig maart

tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "PIGEON PARADISE", met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT - DOELSWIJZIGING

Verslagen

Met eenstemmigheid besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de

zaakvoering ter rechtvaardiging van de wijziging van het doel van de vennootschap - volgens de voorgestelde

tekst van artikel drie der statuten - en van de eraan aangehechte staat. Elke vennoot erkent bovendien een

kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Besluit tot wijziging van het doel van de vennootschap

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen

zodat de vennootschap voortaan als doelstelling heeft:

"De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen naam, voor rekening van

derden, alleen, of in samenwerking met derden:

- Het verhandelen, zowel groot- en kleinhandel van duiven, al dan niet via websites.

- Het verhandelen van allerhande nevenproducten voor de duivensport, onder andere verzorgingsproducten,

voeding, voedingssupplementen, uitrustingsmaterialen, benodigdheden.

- Het optreden als tussenpersoon-makelaar bij de duivenhandel.

- Het organiseren van duivenverkopingen.

- Het organiseren van allerhande festiviteiten voor duivenliefhebbers.

- Het runnen van de website Pipa.

- Elke activiteit of handel die met duivensport te maken heeft.

- Het ontwikkelen van een kweek- en veredelingscentrum van duiven door het verzamelen van het

uitzonderlijk Belgisch genetisch materiaal, het in stand houden van de zeldzame hoofdzakelijk Belgische

rassen.

- Door middel van een deel van de gekweekte duiven een opleidings- en selectiecentrum te ontwikkelen. Dit

door duiven ter beschikking te stellen aan vakbekwame en respectabele liefhebbers onder andere voor

deelname aan trainingsvluchten en wed-strijden. Dit alles met het oog de kwaliteit van de rassen op peil te

houden en te verhogen.

- Advertising en publiciteitsvoering op allerhande gebied en met alle mogelijke kanalen.

- Ontwikkelen van strategieën voor online media communicatie en online marketing communicatie.

- Vertaalbureau voor allerhande teksten van of naar het Chinees en aanverwante talen.

Het produceren en op de markt brengen van publicaties, geschriften, vakbladen, boeken rond duivensport,

dit kan zowel online als offline.

- De handel in allerlei materialen gerelateerd aan duiven of duivensport.

- Het beheren van een eCommerce-website voor duiven of (neven)produkten voor de duivensport.

- De ontwikkeling en commercialisatie, verkopen en verhuren, van software en websites in de ruimste

betekenis.

- Het opzetten en de commercialisatie van systemen voor het beheer van computerdata;

- Het beheer van onroerende goederen, namelijk het huren, verhuren, aankoop en verkoop van alle

onroerende goederen, dit zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle han-delingen verrichten,

van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

~.. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet".

Besluit tot wijziging van artikel drie der statuten

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering artikel drie der statuten aan te passen zoals voormeld waardoor dit artikel is aangepast aan de voorgaande beslissing en de tekst van artikel drie het nieuwe doel weergeeft.

TWEEDE BESLUIT - BOEKJAAR

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te wijzigen in een boekjaar dat begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. De vergadering beslist dat het lopende boekjaar zal worden afgesloten op dertig juni twee duizend en twaalf.

DERDE BESLUIT  JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de derde vrijdag van de maand november om twintig uur.

VIERDE BESLUIT ONTSLAG ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering te ontslaan als niet-statutaire zaakvoerder, Mevrouw De Smet Nadine, voornoemd, en haar hiervoor kwijting te verlenen.

VIJFDE BESLUIT  COORDINATIE VAN STATUTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ZESDE BESLUIT - VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer Jan Devriese, met kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 2, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aile nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 21 maart 2011

- Gecoördineerde tekst der statuten

- Verslag van de zaakvoerders en staat van actief en passief.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 22.06.2010 10201-0179-016
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 30.06.2009 09323-0263-016
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 15.07.2008 08408-0228-015

Coordonnées
PIPA TRADING

Adresse
EENTVELDSTRAAT 18 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande