PLASSCHAERT

Divers


Dénomination : PLASSCHAERT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 899.621.649

Publication

13/02/2014
ÿþ Mod Word nt

infie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0899.621.649

Benaming

(voluit) PLASSCHAERT

(verkort)

Rechtsvorm Landbouwvennootschap

Zetel Kruiskenstraat 64 te 9980 Sint-Laureins

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERVROEGDE ONTBINDING - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Blijkens de Bijzondere Algemene Vergadering der vennoten d.d. 31 december 2013 van de Landbouwvennootschap PLASSCHAERT, werden volgende besluiten genomen:

1. Kennisname voorafgaand informatief verslag van de beherende vennoot met toelichting aangaande het voorstel tot ontbinding, met staat van actief en passief van 31 december 2013«

2, Besluit tot ontbinding van de vennootschap per 31 december 2013,

3. Onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184 § 5W. Venn. Er zijn geen schulden, er wordt niet overgegaan tot de benoeming van een Vereffenaar en de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten.

Er wordt verzaakt aan de termijn van één maand voorzien door artikel 194 W. Venn.

Voor het overige dienen er geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden warden afgedragen.

Alle activa die de vennootschap in de toekomst nog zou blijken te bezetten na de sluiting van de vereffening (al dan niet bekend op heden), worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heren Kevin en Patrick Plasschaert in hun hoedanigheid van vennoot en dit evenredig hun aandelenbezit.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Kevin Plasschaert, voornoemd in zijn hoedanigheid van beherend vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de vereffende vennootsohap de op de staat van activa en passive vermelde terug te vorderen tegoeden, alsmede zelfs niet vermelde belastingen (directe of indirecte, van welke aard ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Kevin Plasschaert aile nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen kunnen afleggen , de nodige vorderingen kunnen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en aile documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap,

4. Ontslag van rechtswege van de beherend vennoot - kwijting aan beherend vennoot voor het bestuur van de vennootschap sedert de laatste afsluiting tot op heden,

5. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijke bewaringstermijn bewaard worden op volgend adres: Kruiskenstraat 54, 9980 Sint-Laureins.

6, De vergadering heeft vervolgens vastgesteld dat de vereffening gesloten is en dat de LV PLASSCHAERT definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITE JR BEL EEnGEL.3D

06 -C2- 204I 17 JAN. 2014

BELGISCH STAATS " Li

_

bee.c.,F " -ENT

b

UI

ii

*14041960*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-V.Q.Pir-idetioutlen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

,

De heer Plasschaert Kevin, voornoemd, mag vanaf heden alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten stellen die na de sluiting van de vereffening nog moeten uitgevoerd worden in het kader van de sluiting van de vereffening en/of door de wet zijn opgelegd.

Volmacht wordt verleend aan mevrouw Ingrid Van Speybroeck, wonende te 9991 Adegem,

Albert De Kesetstraat 2, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ontiernemingsioket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (niet name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds, zowel voor de vennootschap ais de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek tot vrijstelling.

Plesschaert Kevin

Beherend vennoot

Coordonnées
PLASSCHAERT

Adresse
KRUISKENSTRAAT 54 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande