PLASSCHAERT INVEST

Divers


Dénomination : PLASSCHAERT INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.210.913

Publication

10/01/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

h





" iaoovaiz



~[enCIELEGD I

2 D DEC. 2011

RECHTBef~ GEi4T

KOOPHANDEE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2112r01110 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 9-3

Benaming

(voluit) : PLASSCHAERT INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 9820 Merelbeke, Bosstraat 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Eugène-Christophe Beyer de dato 21/1212011, te registreren werd door: 1/De heer PLASSCHAERT Jean-Marie Louis, van Belgische Nationaliteit, geboren te Sleidinge op drieëntwintig juli negentienhonderd zesenvijftig (23/07/1956), in huwelijk met mevrouw Wylaers Ann, hierna vermeld, wonend te 9820 Merelbeke (Schelderode), Bosstraat 54/A.

2/Mevrouw WYLAERS Ann Irma Joseph, van Belgische Nationaliteit, geboren te Gent op vijftien april negentienhonderd negenenvijftig (15/04/1959), in huwelijk met de heer Plasschaert Jean-Marie, voornoemd, wonend te 9820 Merelbeke (Schelderode), Bosstraat 54/A werd een commanditaire vennootschap op aandelen opgericht onder de benaming "PLASSCHAERT INVEST", waarvan het maatschappelijk kapitaal twee miljoen vierhonderd tachtig duizend (¬ 2.480.000,00) euro bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd tachtig (2.480,00) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters verklaren dat het kapitaal van twee miljoen vierhonderd tachtig duizend euro (¬ 2.480.000,00) volledig is geplaatst én door hen volledig werd onderschreven als volgt:

INBRENG IN SPECIËN

Door de heer Plasschaert Jean-Marie, voornoemd, werden elf (11) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van elf duizend euro. (E 11.000,00).

Op deze aandelen werd een bedrag gestort in speciën van duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel, hetzij in totaal een bedrag," van elf duizend euro. (E 11.000,00).

Het bedrag van elf duizend euro (E 11.000,00) werd gestort op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis, agentschap Merelbeke, met als nummer 001.6599788.81, zodat de vennootschap op heden beschikt over een bedrag van elf duizend euro. (E 11.000,00). Een attest van deponering in datum van 16 december tweeduizend en elf werd door de oprichters aan ondergetekende notaris overhandigd. De onderschrijver is bijgevolg op de door hem onderschreven aandelen niets meer verschuldigd.

INBRENG IN NATURA

De oprichters verklaren dat zij de hierna vermelde roerende goederen in de vennootschap inbrengen, bij wijze van een inbreng in natura. Door de heer Plasschaert Jean-Marie, voornoemd, worden ingebracht: 1Nierhonderd negenennegentig (499) volledig volgestorte aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Scheldimmo, hierna vermeld.

2/Negenhonderd vijftig (950) volledig volgestorte aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ittech, hierna vermeld;

3/Zeven duizend honderd twintig (7.120) volledig volgestorte aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bouwcentrale Schelderode, hierna vermeld.

Door mevrouw Wylaers Ann, voornoemd, worden ingebracht:

Tweehonderd en veertien (214) volledig volgestorte aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Scheldimmo, hierna vermeld.

WAARDERING EN VERGOEDING VAN DE INBRENGEN

Inbrengen door de heer Plasschaert Jean-Marie

-De vierhonderd negenennegentig (499) door de heer Plasschaert Jean-Marie, voornoemd, ingebrachte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Scheldimmo", voormeld, worden gewaardeerd op duizend driehonderd en veertien euro drieënzestig cent (E 1.314,63) per aandeel, hetzij in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

totaal op zeshonderd zesenvijftig duizend euro zevenendertig cent (¬ 656.000,37), hetzij afgerond zeshonderd zesenvijftig duizend euro. (¬ 656.000,00)

-De negenhonderd vijftig (950) door de heer Plasschaert Jean-Marie, voornoemd, ingebrachte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ittech" voormeld, worden gewaardeerd op vierhonderd tweeënzeventig euro eenennegentig cent (E 472,91) per aandeel, hetzij in totaal op vierhonderd negenenveertig duizend tweehonderd vierenzestig euro vijftig cent (¬ 449.264,50), hetzij afgerond vierhonderd vijftig duizend euro. (¬ 450.000,00)

-De zeven duizend honderd twintig (7.120) door de heer Plasschaert Jean-Marie, voornoemd, ingebrachte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bouwcentrale Schelderode", voormeld, worden gewaardeerd op honderd eenenvijftig euro vierennegentig cent (E 151,94) per aandeel, hetzij in totaal op een miljoen eenentachtig duizend achthonderd en twaalf euro tachtig cent (¬ 1.081.812,80), hetzij afgerond een miljoen en tweeëntachtig duizend euro. (¬ 1.082.000,00).

De totale inbreng van de heer Plasschaert Jean-Marie, voornoemd, wordt aldus gewaardeerd op twee miljoen honderd achtentachtig duizend euro. (¬ 2.188.000).

Als vergoeding voor de voormelde inbreng in natura ten belope van een waarde van twee miljoen honderd achtentachtig duizend euro. (¬ 2.188.000) worden aan de inbrenger, de heer Plasschaert Jean-Marie, voornoemd, tweeduizend honderd achtentachtig (2.188) volledig volgestorte aandelen toegekend. Inbrengen door mevrouw Wylaers Ann, voornoemd.

-de tweehonderd en veertien (214) door mevrouw Wylaers Ann, voornoemd, ingebrachte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Scheldimmo", voormeld, worden gewaardeerd op duizend driehonderd en veertien euro drieënzestig cent (¬ 1.314,63) per aandeel, hetzij in totaal op tweehonderd eenentachtig duizend driehonderd dertig euro tweeëntachtig cent (E 281.330,82), hetzij afgerond tweehonderd eenentachtig duizend euro. (E 281.000,00).

De totale inbreng van mevrouw Wylaers Ann, voornoemd, wordt aldus gewaardeerd op tweehonderd eenentachtig duizend euro. (¬ 281.000,00).

Als vergoeding voor de voormelde inbreng in natura ten belope van een waarde van tweehonderd eenentachtig duizend euro. (¬ 281.000,00) worden aan de inbrenger, mevrouw Wylaers Ann, voornoemd, tweehonderd eenentachtig (281) volledig volgestorte aandelen toegekend.

VERSLAGEN

In toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen hebben de oprichters váár het verlijden van onderhavige akte een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng van voormelde aandelen van belang is voor de vennootschap. Dit verslag is gedateerd op zes oktober tweeduizend en elf. Het verslag werd aan mij, notaris, overhandigd. Omtrent zelfde inbreng in natura werd door de heer Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor, optredend namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WF&C° Bedrijfsrevisoren" met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126 het door de wet voorgeschreven revisoraal verslag opgemaakt. Dit verslag is gedateerd op achtentwintig november tweeduizend en elf.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8. BESLUIT

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 444 en 657 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura bestaat uit 950 volledig volgestorte aandelen op naam van de BVBA ITTECH, 499 volledig volgestorte aandelen op naam van de BVBA SCHELDIMMO, en 7.120 volledig volgestorte aandelen op naam van de BVBA BOUWCENTRALE SCHELDERODE aangehouden door de heer Jean-Marie Plasschaert. Verder bestaat de inbreng uit 214 volledig volgestorte aandelen op naam van de BVBA SCHELDIMMO aangehouden door mevrouw Ann Wylaers.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 2.469 aandelen zonder nominale waarde van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten commanditaire vennootschap op aandelen PLASSCHAERT INVEST. De vergoeding voor de inbreng in speciën ten bedrage van 11.000 EUR bestaat uit 11 aandelen zonder nominale waarde van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten commanditaire vennootschap op aandelen PLASSCHAERT INVEST.

Het geplaatst kapitaal van de commanditaire vennootschap op aandelen PLASSCHAERT INVEST zal 2.480.000,00¬ bedragen en zal worden vertegenwoordigd door 2.480 aandelen zonder nominale waarde die elk 1 12.480ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van cie verrichting.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 28 november 2011

WF&Co Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Stefaan Beirens

Vennoot"

Beide verslagen worden aan de instrumenterende notaris overhandigd ten einde in het dossier te worden

bewaard en zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel.

STATUTEN

Artikel 1: RECHTSVORM- NAAM - IDENTIFICATIE

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen.

De naam van de vennootschap luidt "PLASSCHAERT INVEST".

Artikel 2: ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke (Schelderode), Bosstraat

54.

Artikel 3:DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de

bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en,

in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of

het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur

en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren,

aandelen, obligaties en staatsfondsen.

3/Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,

industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen en ondernemingen. Het

stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen

waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en vereffening.

4/Het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gemandateerde of

gevolmachtigde in andere ondernemingen en vennootschappen.

5/Het uitvoeren van managementopdrachten in bedrijven en ondernemingen en in het bijzonder het

verlenen van adviezen en consultancy op managementniveau met betrekking tot de organisatie, de

reorganisatie en de structurering van bedrijven en ondernemingen, alsmede het overnemen van bestaande

managementtaken binnen bestaande bedrijven en ondernemingen. Deze opsomming is niet beperkend,

maar van aanwijzende aard. De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en

onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of vergemakkelijken van het

maatschappelijk doel. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het

even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die

een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke

verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 5: KAPITAAL

5.1 Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen vierhonderd tachtig duizend euro (¬

2.480.000,00). Het mag niet worden verminderd tot beneden tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00),

behalve wanneer het onmiddellijk daarna opnieuw wordt verhoogd tot tenminste dit minimumbedrag.

Artikel 6: AANDELEN

6.1 Aantal -Waarde

Het kapitaal is vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd tachtig (2.480) aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde. Ieder kapitaalaandeel vertegenwoordigt één/tweeduizend vierhonderd tachtigste

(1/2.480ste) van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en

volgestort. De vennootschap mag geen aandelen uitgeven die het kapitaal vertegenwoordigen, als zij niet

zijn of worden volgestort door inbreng van geld of door vermogensbestanddelen die naar economische

maatstaven waardeerbaar zijn.

6.2 Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam.

6.5 Ondeelbaarheid van de aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten, totdat één enkele persoon tegenover haar is aangewezen als eigenaar van het aandeel.

6.8 Aanwijzing van de gecommanditeerde vennoot/vennoten

De aandeelhouders waarvan hierna de identiteit is weergegeven, hebben zich als gecommanditeerde vennoten hoofdelijk met de vennootschap verbonden: de heer Plasschaert Jean-Marie, voornoemd. Artikel 7: BESTUUR

7.1 Aantal - benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten die in de vennootschapsakte bij wijze van statutaire bepaling als zaakvoerder zijn aangewezen.

Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen nam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

7.3 Functies -Taakverdeling

Zijn er meerdere zaakvoerders dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zo kunnen de zaakvoerders onderling de leiding van een specifieke activiteit van de vennootschap opdragen aan één of meer van hen. Een dergelijke verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders dat onder zijn leden een voorzitter aanwijst. Het college kan een secretaris benoemen die geen zaakvoerder moet zijn. 7.8 Bevoegdheid en aansprakelijkheid

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of dienstig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van aandeelhouders bevoegd is.

De zaakvoerder is persoonlijk, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Binnen de perken van het vennootschapscontract, dat wil zeggen voor zover zijn handelingen stroken met de doelomschrijving, vervult hij zijn opdracht en bepaalt hij het beleid van de vennootschap zonder dat de algemene vergadering hem ter zake richtlijnen kan opleggen.

Stelt hij handelingen namens de vennootschap en gaat hij verbintenissen aan die vallen buiten het doel van de vennootschap, dan is de vennootschap niettemin verbonden, tenzij hij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of, er, gezien de omstandigheden niet onkundig van was; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Artikel 8: CONTROLE

8.1 De opdracht: Algemene bepalingen - benoeming

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen van zodra en in zoverre de vennootschap beantwoordt aan wettelijke criteria, die tot aanstellen van een commissaris verplichten.

Artikel 9: ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS

9.2 Plaats, dag en uur van de vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op ieder jaar op dertig juni op het uur aan te duiden in de oproeping. 9.3 Bijeenroepingen

Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden na oproeping door de zaakvoerder.

9.3.1 Toegang tot de vergadering - presentielijst

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de titularissen van zakelijke rechten van aandelen op naam, minstens vijf volle dagen voor de bijeenkomst, aan de zaakvoerder hun voornemen betekenen de vergadering bij te wonen.

Artikel 10: BOEKJAAR-1NVENTARIS - JAARREKEN1NG - JAARVERSLAG -W1NSTVERDELING - RESERVER1NG

10. 1 Boekjaar

Het boekjaar begint op een januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. 10.6 Verdeling van het resultaat  Reservering

Jaarlijks wordt, van de nettowinst vermeld in de jaarrekening, een bedrag van vijf ten honderd (5 %)

voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die hierover bij gewone meerderheid van stemmen beslist.

Aan de zaakvoerder wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de bepalingen van artikel 618

Voer-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

en-volg- ende Wetboek van Vennootschappen, interim-dividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder

besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening

over dit boekjaar is goedgekeurd. De algemene vergadering besluit of de netto-winst, na de voorgeschreven

voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, geheel of gedeeltelijk zal aangewend worden tot

uitkering van dividenden of tot reservering.

Benoeming zaakvoerder

De heer Plasschaert Jean-Marie, voornoemd, in de voormelde statuten benoemd tot zaakvoerder van de

vennootschap is alhier aanwezig en verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige

maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd.

Eerste jaarvergadering eerste boekjaar :

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op dertig juni tweeduizend en dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging

van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot eenendertig

december tweeduizend en twaalf.

Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Met het oog op het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde

wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Gents Adviesbureau" met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Kasteellaan 50, haar aangestelden en

lasthebbers, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

samen hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

verslag oprichters

verslag revisor

(getekend)

E-C Beyer, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PLASSCHAERT INVEST

Adresse
BOSSTRAAT 54 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande