PLATFORM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLATFORM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.711.713

Publication

15/07/2014
ÿþ mod 11.1

(er ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik D. vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1HI

KOOPHANDEL GENT

 4 JULI 2014

AFDELING DENDERMONDE

O

Ui

Griffie

Ondernemingsnr : SS.S. -44`1

Benaming (voluit) : PLATFORM

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Markt 29

(volledig adres) 9160 Lokeren

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v6ár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 2 juli 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam:. De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "PLATFORM".

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Lokeren, Markt 29.

3. Oreichters;

1. De heer KARKI Rajendra Bahadur, geboren te Sisal Gan (Nepal) op 22 februari 1971, wonende te

2100 Antwerpen (Deume), De Francqueslei 198;

2, De heer KARKI Saccha, geboren te Arukharka (Nepal) op 25 december 1986, wonende te 2100

Antwerpen (Deume), Van Duyststraat 30.

4. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Ppstorte bedraq: Zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00),

6. Nog niet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de oprichters

bedraagt in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00), hetzij:

-zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) nog te volstorten door sub 3.1;

- zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) nog te volstorten door sub 3.2.

7. Samenstelling: In geld.

0. Doekiaar: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni. Het eerste boekjaar eindigt op 30

juni 2015,

9. V- rdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder Jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na ' vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat , ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden , en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ de heer KARKI Rajendra, voornoemd;

2/ da heer KARKI Saccha, voornoemd.

13. Dommissarissen: Geen.

14. boel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende

onder meer:

--- -------------- -- µ y ------

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

2142553

mod 11.1

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, wannwafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's, pizzeria's, pitabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, In het algemeen in een wegwerpverpakking

" aangeboden worden, alsook verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden

afgehaald of die worden thuisbezorgd;

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen

" waaronder onder meer sushi-restaurants en restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernen evenals alle ' drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom aile activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen (onder meer in de sector van sushi bereidingen), uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren;

- de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

2. De organisatie van evenementen, schouwspelen, manifestaties, kunstmanifestaties, feesten, straatfeesten, themafeesten, festivals, tornooien, markten en jaarmarkten, concerten, fuiven, shows, modeshows, miss- en misterverkiezingen, bijeenkomsten, banketten, recepties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, congressen, seminaries, teambuildings, incentives, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede dag van de maand december om negentien uur dertig; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten:

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ais bleek uit het attest afgeleverd door ING.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

18. Biizondere volmacht Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCTOn, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0445.686.195, met zetel te Schoten, Reebokdreef 3, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Pauw Guy, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van incleplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om: de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de 13.T.VV:', alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te

--- _ _

Op de laatste blz. van Luifi B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(On(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

---

44

mod11.1

ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de

vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te

doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/08/2014
ÿþ M1hod Word 11,1

r`I~t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBAIrTK VAN KOOPHANDEL GENT

2 8 JULI 2014

AFDELING DDr~ io-

N FRMONDE

Inu1(111R1111111u11M









Ondernemingsnr : 0555.711.713

Benaming

(voluit) : Platform

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 29, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel van de algemene vergadering dd.23/07/2014

Vanaf 02/07/2014 wordt mevrouw Maharjan Sofia ( nn. 870911-552-38) benoemd als zaakvoerder in de onderneming Platform.

Voor eensluidend uittreksel

Zaakvoerder

Karki Saccha

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/2015
ÿþMod Word t 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

O

Voorbehoudt aan hel Belgisc Staatsbh



U11I(~~~~u~eu~~u~uu GRIFFIE RECHTBANK VAN

*1506315 KOOPHANDEL GENT

21 APR. 2015

AFDELINeeDERMONDE











Ondernemingsnr : 0555711713

Benaming

(voluit) : Platform

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 29, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en aanstelling zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 december 2014 werd met eenparigheid van stemmen beslist om het ontslag te aanvaarden van mevrouw Maharjan Sofia als zaakvoerder. Zij krijgt kwijting van het door haar uitgeoefende bestuur als zaakvoerder, Tevens gaat de algemene vergadering akkoord met' de aanstelling van de heer Khatiwada Krishna als zaakvoerder. Hij wordt belast met de kennis bedrijfsbeheer.

Alle genomen beslissingen gaan in op datum van 31/12/2014

Khatiwada Krishna, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2015
ÿþ"

"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt GRIFFxÉ iik TBÁNKTi

KOOPHANDEL carvi

2 5 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Ondernemingsnr : 0555711713

Benaming

(voluit) : Platform

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel,: Markt 29, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht aandelen en ontslag zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op

datum van 31 mei 2015 werd met eenparigheid van stemmen akkoord gegaan dat de heer Karki Rajendra

50 procent van de aandelen in zijn handen verkoopt aan de heer Karki Saccha,

Tevens gaat de algemene vergadering akkoord met het ontslag van de heer Karki Rajendra als zaakvoerder. Hij krijgt kwijting van het door hem uitgeoefende bestuur als zaakvoerder,

Alle genomen beslissingen gaan in per datum van 31 mei 2015

Karki Saccha, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

IV 1509] i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2015
ÿþRechtsvorm : E3esloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 29, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht aandelen en ontslag zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op

datum van 28 augustus 2015 werd met eenparigheid van stemmen akkoord gegaan dat de heer Khatiwada Krishna zijn ontslag krijgt als zaakvoerder. Hij krijgt kwijting van het door hem uitgeoefende bestuur als zaakvoerder,

Tevens gaat de algemene vergadering akkoord met de benoeming van de heer Chhetri Bharat als zaakvoerder. Hij wordt belast met de kennis bedrijfsbeheer en het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Alle genomen beslissingen gaan in per datum van 28 augustus 2015

Karki Saccha, zaakvoerder.

Mod Woa111,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 1 SEP, 2015

AFDELledigbeNDERMONDE

Ondernemingsnr : 0555711713

Benaming

(voluit) : Platform

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PLATFORM

Adresse
MARKT 29 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande