PLAY-HOUSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLAY-HOUSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.984.194

Publication

13/05/2013
ÿþMai Md 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0502984194

Benaming

(voluit) : PLAY-HOUSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Passtraat 173, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 31 maart 2013

De vergadering neemt kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van volgende zaakvoerder: - Alain Van Steenlandt, N.N.: 64.12.21-083.36 wonende te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 86 bus 1,

De vergadering beslist hem volledige kwijting en ontlasting te verlenen.

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders dd. 31 maart 2013

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel, met onmiddellijke ingang, te verplaatsen van 9100 Sint-Niklaas, Passtraat 173 naar 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 106 bus 10.

Sam Dagraed

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ilhIIHHhIIII IIIIVUII

*1302486*

II

1

V

beh

aa

Be

Stal

i



la

#1

V~~i KOOPHANDEL

E~~

3 R APR. 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300822*

Neergelegd

01-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502984194

Benaming (voluit): PLAY-HOUSE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Passtraat 173

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Cédric ROEGIERS, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 1 februari 2013 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichter: de Heer VAN STEENLANDT Alain, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 86 bus 1.

2. Naam en rechtsvorm:  PLAY-HOUSE , Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Passtraat 173.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het uitbaten van kermisattracties, lunaparken met automatische en behendigheidsspelen en van alle verdere foorattrakties.

Alle dienstverlening inzake de opslag en het onderhoud van kermismateriaal(kermiswagens, lunaparken,...) gecombineerd met opslag- en distributie van kermisartikelen in de ruimste zin.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn in het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Het inrichten, uitbaten, importeren, exporteren, huren en verhuren van biljarten, videospelen, behendigheidsspelen en andere ontspanningstoestellen in de ruimste zin van het woord.

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie

De onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

De aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard; het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen. Adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen.

Het beleggen van vermogen, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede, alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het verweren door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere onroerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen.

Algemene onderneming van bouwwerken, alle werkzaamheden aan gebouwen, omvattende onder meer het bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, renoveren en slopen van huizen, appartementen en alle andere soorten gebouwen.

Alle aannemingen van bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, betonbouw, isolatie- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

voegwerken, alle aannemingen van afbraak en/of veranderingswerken aan gebouwen, alsmede alle herstellingen en renovaties van gebouwen.

Handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmee gebouwen worden opgericht, uitgerust en afgewerkt.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in het kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiele operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur:

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehelde of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwerenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur, Het ter beschikking stellen van personeel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreek met haar maatschappelijke doel verband houden.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel en het optreden als tussenpersoon rechtstreeks of onrechtstreeks van alle roerende en onroerende goederen.

Het verhuren van allerhande roerende goederen.

De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van

verhuurder van goederen in mede-eigendom.

De vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door

de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijkingen ervan kunnen

bevorderen. Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot het verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin genomen. Zij mag haar doel verwerenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. De vennootschap mag zich voor andere vennootschappen en voor fysieke personen borg stellen, aval verlenen, voorschotten en/of kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstekken.

5. Kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld dertigduizend euro (30.000 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van de totaliteit of dertigduizend euro (30.000,00 ¬ ).

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle

Luik B - Vervolg

vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder of zaakvoerders.

Interne besluitvorming bij bestaan College van Zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien alle leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders, indien er meerdere zijn benoemd. Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, volstaat diens handtekening om de vennootschap ten aanzien van derden in en buiten rechte te vertegenwoordigen en geldig te verbinden.

De zaakvoerder mag onder meer onroerende goederen kopen of vervreemden, toestemmen tot het vestigen van hypotheken op alle maatschappelijke goederen, handlichting geven van alle inschrijvingen gedaan ten voordele der vennootschap, met of zonder betaling.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten der vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding der hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap, als eiser en als verweerder ingespannen door de zaakvoerder of zaakvoerders, als voormeld.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

10. Benoemingen: Werden tot zaakvoerder benoemd :

1. De Heer VAN STEENLANDT, Alain, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 86 bus 1.

2. Mevrouw DAGRAED, Sara, wonende te 8470 Gistel, Provincieweg 98. Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

11. Overname verbintenissen: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend dertien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap voor zover zij unaniem goedgekeurd worden door het college van zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.09.2015 15617-0046-012
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0056-012

Coordonnées
PLAY-HOUSE

Adresse
MERCATORSTRAAT 106, BUS 10 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande