PLINT EXPRESS WAASLAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLINT EXPRESS WAASLAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.821.860

Publication

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 19.03.2014, NGL 20.03.2014 14070-0189-014
15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 09.04.2013 13087-0021-011
26/07/2011
ÿþV, beh,

aai Bel Staa

VI

DbIIYVllll~lllNll

" 11119540*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ir

GKe Ti3ANK VAN KOOPHANDEL

1 3. 07, 2011

DENeeMONDE

mod 2.1

Ondernemingsnr : z3.}. in A . ? G p

Benaming : Plint Express Waasland

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karel Suystraat 5

9140 Temse

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse,op acht juli tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat door:

- de Heer ]ACQBS, Johan Cyriel Gabriel, geboren te Bornem op dertien juli;; negentienhonderd drieënzestig, wonende te 9140 Temse, Karel Suystraat 5, en zijn echtgenote

- mevrouw DE DYCKER, Ann Emiel Madeleine, geboren te Temse op tweeëntwintig; september negentienhonderd zevenzestig, wonende te 9140 Temse, Karel: Suystraat 5,

Comparanten verklaren met elkaar gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel gebreke aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden, zoals zij verklaren.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PLINT EXPRESS WAASLAND" met zetel te 9140 Temse, Karel Suystraat 5, met kapitaal van;: honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ) volledig volstort in geld, vertegenwoordigd door. honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één / honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal, werd opgericht.

Inschrijvina:

Comparanten verklaren op de honderd (100) aandelen in te tekenen, hetzij op HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 ¬ ) als volgt:

- de heer JAcoss Johan : eenenvijftig (51) aandelen, vertegenwoordigend een:', bedrag van eenenvijftigduizend euro (51.000,00 ¬ );

mevrouw DE DYCKER Ann: negenenveertig (49) aandelen, vertegenwoordigend; een bedrag van negenenveertigduizend (49.000,00 ¬ ).

Volstorting:

De intekenaars verklaren en erkennen dat elk van de honderd (100) aandelen, : waarop werd ingeschreven, volledig volstort werden, hetzij tot beloop van.-honderdduizend euro (¬ 100.000,00)

Het bewijs van deponering de dato acht juli tweeduizend en elf werd aan ' ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier van de vennootschap op het: kantoor van de instrumenterende notaris bewaard te bliiven.

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid:

opgericht onder de benaming : « Plint Express Waasland ».

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, met als eerste adres::

Karel Suystraat 5.

Doel: De vennootschap heeft als doel en dit zowel in eigen naam als voor rekening van',

derden, of in deelneming met derden, zowel in het binnenland als in het buitenland:

- De fabricage van tegels, plinten en vloeren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- De groot- en kleinhandel in tegels, plinten, vloeren en in het algemeen alle andere bouwmaterialen.

" De vennootschap heeft verder tot doel:

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; alle onroerende verrichtingen, inclusief onroerende leasing;

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen; machines; installaties en computers, soft- en hardware.

Al het voorgaande in de meest ruime zin en zonder beperkingen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even op welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een soortgelijk of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig " zijn tot algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende of : onroerende handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag zich voor derden " borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op " honderdduizend euro (100.000,00 C). Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één / honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal. Bij de oprichting werd het kapitaal volledig volstort.

Boeklaar - Winstverdeling: Het boekjaar der vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daarop volgende kalenderjaar.

" Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde

" resultatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt " jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een wettelijke reserve, dit totdat " tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).Wanneer de algemene vergadering heeft beslist een dividend uit te keren, Wanneer de algemene vergadering heeft beslist een dividend uit te keren, bepaalt zij tevens het tijdstip en de wijze waarop het zal worden uitbetaald, tenzij zij ' verkiest dit over te laten aan de zorgen van de zaakvoerderraad.

Jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar, de derde woensdag van de maand maart om 19 uur komt de jaarvergadering samen. Zij moet plaatshebben op de zetel

" van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht. Ingeval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding en door haar steeds herroepbaar. De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daar-toe bekwaam achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder of andere agenten van de vennootschap onmiddellijk . warden vooraf gegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.5

De algemene vergadering heeft ten allen tijde het recht één of meerdere zaakvoerders, ' ' al dan niet vennoten, te benoemen.

De niet-statutaire zaakvoerders kunnen steeds door de algemene vergadering, bij meerderheid van stemmen, afgezet worden, zonder dat hiervoor een reden dient opgegeven te worden.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder de heer Jacobs Johan voornoemd.

Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Vereffening: Na aflossing van alle schulden en verbintenissen en na betaling van de liquidatiekosten of na deponering dezer bedragen, worden de netto-vermogensbestanddelen in geld of in natura over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters volgende

beslissingen genomen :

1) Eerste algemene vergadering: de derde woensdag van de maand maart van tweeduizend dertien,

2) Afsluiten van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar, te beginnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zal afgesloten worden op 30 september tweeduizend en twaalf.

3) Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: De vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

4) Alle verbintenissen door een oprichter en/of zaakvoerder aangegaan sinds 1 juli tweeduizend en elf zullen vanaf de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte voor rekening van de vennootschap worden genomen.

VOLMACHTEN: De zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de hierna genoemde persoon teneinde alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over; de toegevoegde Waarde en directe belastingen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren: Smet Guido, accountant kantoorhoudend te 2610 Wilrijk (Antwerpen), Sneeuwbeslaan 4 bus 13, met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PLINT EXPRESS WAASLAND

Adresse
KAREL SUYSTRAAT 5 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande