PLUS SPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLUS SPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.073.689

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 24.08.2014, NGL 03.09.2014 14580-0364-009
15/10/2014
ÿþmem

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

06 OKT. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANT

1,1.11,11111,11.1111,1111111

bot

Be Sta

111111

Annexes du Moniteur belge

15/10/2014

elgisch Staatsblad

J4

41

I! Ondernemingsnr : pet 6 . pl- b . en

4 Benaming (voluit) : PLUS SPORT

I: (verkort) :

1

i: Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID i

'I Zetel: KLEINE DRIESSTRAAT 1A

9070 HEUSDEN :

,

i: Onderwerp akte : ONTBINDING '

Il I

.I V4 PLUS SPORT"

'1 Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Kleine Driesstraat lA

,.

9070 HEUSDEN

, RPR GENT ondernemingsnummer 0846.073.689 1

i :

:.:Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Meester Bertrand 1DESMARICAUX, notaris met standplaats te Diksmuide,op 25 september 2014,' :dat gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van de besloten lvennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "PLUS SPORT", met iizetel te 9070 Heusden, Kleine Driesstraat 1A, opgericht bij akte verleden 1voor ondergetekende Notaris Bertrand DESMARICAUX, op 21 mei 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 juni daarna onder nummer 2012-06-01 / 0099002, waarvan de statuten tot op heden niet

,

gewijzigd werden. ,

,

1 Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent en hebbende als1

ondernemingsnummer 0846.073.689. i

:

!! Eerste besluit De algemene vergadering beslist tot vervroegde afsluiting! van het boekjaar 2014. De vergadering neemt kennis van de! Woor het bestuursorgaan opgestelde staat van actief eri! passief per 31 augustus 2014 en van zijn tot heden gedane! !verrichtingen, beslist deze goed te keuren en verleent zonderl enig voorbehoud kwijting aan de zaakvoerder.

Tweede besluit

De vergadering neemt kennis van en bespreekt vervolgens:

!!* het verslag van de zaakvoerder de dato 2 september 2014! !houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap,' iiopgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van! iiVennootschappen, met eraan toegevoegd een staat van activa eni iipassiva afgesloten op 31 augustus 2014;

!!* het verslag van de extern accountant, te weten de!

!:burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten!

1

iivennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Neef &!

!IPartners, Bedrijfsrevisoren, te 9100 Sint-Niklaas, August de, iiBoeckstraat 1 bus 5, vertegenwoordigd door de Heer Willy De

!!Neef, bedrijfsrevisor, de dato 22 september 2014, over

gemelde staat van actief en passief, met vermelding of daarin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

V.por-->houdên

, aan het

Belgise Leaàtshlad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van voormelde verslagen.

De conclusie van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

" Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, Bedrijfsrevisoren, August de Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint- Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 181, §1 W. Vénn., verklaart dat :

- in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PLUS SPORT " een staat van activa en passiva per 31 augustus 2014 heeft opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van ontbinding van de vennootschap :

* een balanstotaal heeft van tweehonderd achttienduizend zeshonderdtwintig euro en drieënveertig cent (218.620,43 e).

* een netto-actief vermeldt van honderddrieënnegentigduizend tweehonderdvierenzeventig euro en vijf cent (193.274,05 e).

- uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de vennootschap - behoudens de kosten mbt de vereffening - volledig, getrouw en juist weergeeft.

- er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten en/of derden.

- op grond van de informatie die ons werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd hebben wij vastgesteld dat de openstaande schulden ten aanzien van derden op datum van heden werden vooruitbetaald of de nodige gelden werden geconsigneerd. Wij willen erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering niet werd geconsigneerd."

De enige vennoot verklaart een afschrift van de verslagen en van de voormelde staat van actief en passief voorafgaand aan deze vergadering ontvangen te hebben en er van kennis te hebben kunnen nemen.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Derde besluit

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang van heden.

Vierde besluit

Ingevolge de ontbinding neemt het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap, Mevrouw PATTYN Ans, voornoemd, een einde. Er wordt haar kwijting verleend voor haar beheer.

Vijfde besluit

De vergadering stelt vast dat er luidens de staat van actief en passief per 31 augustus 2014 geen passiva meer aanwezig zijn die moeten worden aangezuiverd.

De vergadering neemt kennis van de verklaring van de zaakvoerder dat er geen bijkomende informatie in dit verband van belang is, dat er geen bijkomende schulden aan derden zijn sedert voormelde staat van activa en passiva en de controle ervan, en dat het bewijs van betaling of consignatie

lx an .alle--schul-den -is- reoo.r.ge-legd, .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

modlti

De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen omwille van de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De comparanten erkennen uitdrukkelijk dat de ondergetekende notaris hen erop gewezen heeft dat de niet benoeming van een vereffenaar tot gevolg heeft dat:

* de zaakvoerder van de vennootschap bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaar zal beschouwd worden;

* bij toepassing van artikel 198, § 1 van het Wetboek van vennootschappen in hoofde van de zaakvoerder een verhoogde aansprakelijkheid ontstaat tot vijf jaar na sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist dat de resterende activa worden teruggenomen door de enige vennoot.

Zesde besluit

De ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing en toelichting gedaan van artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen overeenkomstig welk artikel de vereffenaars na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering de rekeningen en stukken tot staving moeten neerleggen op de zetel van de vennootschap. De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk te verzaken aan voornoemde termijn.

Na vaststelling door de algemene vergadering dat er luidens voormelde staat van activa en passiva geen schulden meer zijn en dat de terugname van het netto-actief door de vennoten zelf zal gebeuren, beslist de algemene vergadering het verdelingsplan goed te keuren.

Vermits alle vennoten aanwezig zijn, er geen passiva zijn luidens de staat van actief en passief per 31 augustus 2014, er geen vereffenaar werd aangesteld en de resterende activa werden teruggenomen door de enige vennoot, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de vereffening onmiddellijk definitief af te sluiten, dit overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, dat luidt als volgt:

"§5. Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden

I° er is geen vereffenaar aangeduid;

20 er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

30 alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf"

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PLUS SPORT", definitief heeft opgehouden te bestaan.

Zevende besluit

De vergadering beslist dat de boeken bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn bij Mevrouw PATTYN Ans, te 9070 Heusden, Kleine Driesstraat 1A.

Beding ten behoeve van derden  verklaring

De enige vennoot verklaart dat voornoemde balans volledig correct is opgemaakt en dat hij geen kennis heeft van daarop niet vermelde activa en/of passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r: ehoud'en

aan het

BeIgich

,StaàtsbIad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

)(gon. mod11.1

Itehoudbri

aan het

Belgiqch

.Staatsblad



Niettemin, voor zoveel als nodig, verklaart hij vrijwillig de verbintenis aan te gaan om alle schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, persoonlijk aan te zuiveren.

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, zullen aan de vennoten worden toebedeeld in verhouding tot hun voorheen gekende aandelenbezit. De vennoten verkrijgen alle machten tot het verlenen van eventuele handlichtingen.

Achtste besluit

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan BV-VOF MELANGE ADVICE, met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme,

Sportpleinstraat 39, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"Tegelijk hiermee neergelegd:

-verslag van het bestuursorgaan;

-balans actief en passief;

-deskundi verslag".

Notaris Bertrand Desmaricaux



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/06/2012
ÿþ moa 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-4



NEERGELEGD -r..

- !

2:2 ME1 202

RECHTBA 'K AN

KOOPHANDEtgENT



ia ssooa*

111111

Vi bet

aai

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : lOS.46 C593 6S<,3

Benaming (voluit) : PLUS SPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET. BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; KLEINE DRIESSTRAAT lA

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door meester Bertrand Desmari !iceux, notaris te Diksmuide, op eenentwintig mei tweeduizend en twaalf, dat; lier opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid]

dragende de naam "PLUS SPORT", met zetel te 9070 Heusden, Kleine! ;jDriesstraat 1A, en met als oprichter:

Mevrouw PATTYN Ans, consultant, geboren te Gent op drie november: ;negentienhonderd zesenzeventig, (identiteitskaartnummer 590-8083568-02 -; ;rijksregisternummer 76.11.03-258.64), echtgenote van de Heer VERCAMBREi !!Kristof Robert Marcel, bestuurder van vennootschappen, geboren te Asse op

achtentwintig november negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 9070; ;;Heusden, Kleine Driesstraat 1A.

OZij verklaart gehuwd te zijn te Gent op dertig juli tweeduizend en vier; ;;onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract; :verleden voor mij, Notaris, op drieëntwintig juni tweeduizend en vier,i ;]welk stelsel tot op heden niet werd gewijzigd, zo zij verklaart.

;,Die mij het door de wet vereiste financieel plan overhandigd heeft, en mij; iiverzocht heeft een authentieke akte op te maken van de statuten van een! iibesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "PLUS

SPORT", met zetel te 9030 Heusden, Kleine Driesstraat 1A, waarvan het ge ,,plaatste kapitaal TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) bedraagt en verdeeld! Isis in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale; ;waarde. ! De comparante verklaart en erkent dat het gehele kapitaal van de vennoot-

schap geplaatst is en dat zijzelf alle honderd (100) aandelen heeft; ;,onderschreven.

;i De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer 363-1.050662 ii95, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België,] ;;naamloze vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, ;afgeleverd door genoemde financiële instelling op eenentwintig mei; !;tweeduizend en twaalf en dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De ondergetekende notaris heeft de comparante gewezen op de inhoud en de ;draagwijdte van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen met! ;;betrekking tot de quasi-inbreng.

!! De ondergetekende notaris heeft de comparante voorlezing gedaan en!, !toelichting gegeven omtrent artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek ;betreffende handelingen verricht door een echtgenoot.

; 9070 HEUSDEN

1

"PLUS SPORT"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

met zetel te 9070 Heusden,

Kleine Driesstraat lA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-baehoude aan het Betgisch

t Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De ondergetekende notaris heeft de comparante ingelicht over het feit dat' de natuurlijke persoon die de enige vennoot is van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: "PLUS SPORT". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Heusden, Kleine Driesstraat 1A.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen.oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

* import en export, aan- en verkoop, vervoer, ontwerpen, productie, verpakken, verwerken en veredelen, groot- en kleinhandel alsook online verkoop van sportartikelen, sportkleding, vrijetijds- en sportschoenen, fitnesstoestellen en sportartikelen in het algemeen;

* het beheer van en het verlenen van alle diensten met betrekking tot onroerende goederen;

* de onderneming en handel in onroerende goederen;

* de activiteiten van bouwpromotor, algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers, met name : het verwerven van onroerende goederen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, zowel afgewerkt als in opbouw;

* de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

* het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

* het verlenen van administratieve, technische, financiële of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

* het optreden als tussenpersoon in de handel;

* haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

* zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden, ondermeer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert;

* het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

* de vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap wordt opgericht op heden voor een onbepaalde duur, en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de in het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 mod 11.1



Voor- faahoadqn

aan hét Belgisch Staatsbiad



De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om afzonderlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij overlijden of bij gerechtelijke vaststelling dat een zaakvoerder niet meer over voldoende wilsgeschiktheid zou beschikken, zal hij automatisch en van rechtswege worden opgevolgd door de opvolgende niet-statutaire zaakvoerder, die bij buitengewone algemene, vergadering zal worden aangesteld als opvolgende niet-statutaire zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze overeenkomstig de wettelijke voorschriften onder . zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-zaakvoerder, houdende benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Wanneer onderhavige vennootschap zal aangewezen worden tot zaakvoerder/bestuurder van een andere rechtspersoon, dient/dienen haar zaakvoerder(s) onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) aan te-duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerders mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerders houdende benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders vertegenwoordigen afzonderlijk optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders v6ór het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders dat de beslissing moet nemen.

Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken zaakvoerder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

mod 11.1

Alsdan dienen tevens de overige voorschriften van artikel 259§l van het Wetboek van Vennootschappen in dit verband nageleefd te worden.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een hiervoor bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de hiervóér bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het laatstgemeld stuk.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel vijftien van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de vierde woensdag van de maand september om tien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn.

Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproeping gebeurt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het boekjaar begint op een april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Vehotciqn aan het Belgisch Staatsblad

~

mod 11.i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

1) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal eindigen op eenendertig maart tweeduizend en veertien.

2) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

3) Nadat de statuten zoals hierboven bepaald zijn, heeft de oprichter beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, Mevrouw Ans Pattyn voórnoemd. De comparante verklaart en verbindt zich ertoe om in de eerste algemene vergadering die zij zo spoedig mogelijk zal houden na de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, deze benoeming te bevestigen en te bekrachtigen.

VOLMACHT formaliteiten Kruispuntbank

voor Ondernemingen

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan het boekhoudkantoor Melange Advice te 9220 Hamme, Baasrodeveerstraat 50, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen (Ondernemersloket), Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Klerecr_e_ aeerieslee30 '" cfizricnezsSclizL-e_ d..td â.l \\ e-4

Voor-

beho jn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PLUS SPORT

Adresse
KLEINE DRIESSTRAAT 1 A 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande