PODKIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PODKIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.548.814

Publication

27/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KOOPHANDEL GENT

16 OKT. 201ii

AFDELING DENDERMONDE

unerte

*14196174*

Oridernemingsnr : 0876.548.814.

' Benaming

(voluit) :

(verkort) :

bel

a;

SE Sta

PODK1N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9310 Aalst-Herdersem, Herdersem-Dorp 12

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING ART 537WIB - STATUTENWIJZIGINGEN

FEr blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 29 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PODKIN", met zetel te 9310 Aalst-Herdersem, Herdersem-Dorp 12, volgende, beslissingen genomen heeft:

Eerste besluit  Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

Pe vergadering neemt kennis van de notulen van de "Eerste vergadering" de dato 26 september 2014, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van: Inkomstenbelasting 1992 voor een bruto bedrag van 115.888,89 euro. Een exemplaar van deze notulen blijft in' het dossier van de Notaris.

Tweede besluit Kapitaalverhoging door inbreng in geld

Pe algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek ; van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent i (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van 104.300,00 euro, zonder

uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden ; verwezenlijkt door inbreng in geld van het netto-bedrag verkregen ingevolge de dividenduitkering, waartoe werdi

beslist in de eerste vergadering.

Pe vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit' de volgens het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting 1992 ingebrachte kapitalen voort te: komen.

Perde besluit  Inschrijving op de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer Bart Van Geert en mevrouw Annick Staelens, beiden wonende te 9310 Aalst (Herdersem), Herdersem-Dorp 12, die verklaren (bij monde van hun vertegenwoordiger) aile aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren voornoemde vennoten, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-: dividend, zijnde een bedrag van 104.300,00 euro in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %)' als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van 104.300,00 euro staat naar hun: verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan, ,de werkende notaris wordt overhandigd,

Pe algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien: in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in; een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vierde besluit  Vaststelling van de kapitaalverhoging

pe algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde: kapitaalverhoging van 104.300,00 euro aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op 122.900,00 euro, vertegenwoordigd door 120 aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde besluit  Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te 'vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 122.900,00 euro. Het kapitaal wordt, vertegenwoordigd door 120 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/120e deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge ejalp Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 29 september 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van 104.300,00 euro, uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van 18.600,00 euro op 122.900,00 euro door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen."

Aanpassing statuten aan het nieuw Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, houdende invoering van het Wetboek Vennootschappen. Bijgevolg beslist zij de hiernavolgende tekst der statuten te aanvaarden. (bij uittreksel,..)

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "PODKIN".

ARTIKEL 2.. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9310 Aalst-Herclersem, Herriersem-Dorp 12...

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime zin van het woord de uitoefening van de kinesitherapie, podotherapie, osteopathie, podologie, manicure, pedicure, manuele therapie, schoonheidszorgen en andere gelijkaardige of aanverwante therapieën en activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het voorgaand.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt, of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde gelijkwaardige of verwant voorwerp, of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking niet deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en/of onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende en/of onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij zal deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, en voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

Zij kan hiertoe samenwerken onder vorm van deelneming, associatie of welke vorm dan ook, zo in België ais in het buitenland, met andere natuurlijke of rechtspersonen of met ondernemingen in het algemeen.

Zij zal mogen deelnemen aan het bestuur van andere vennootschappen.

De vennootschap mag aile handelingen verrichten zo van roerende als van onroerende aard die tot de verwezenlijking van haar doel kunnen bijdragen.

Zij kan leningen toestaan of voorschotten aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Zij kan zich borg stellen voor haar vennoten of voor vennootschappen waarin zij een deelneming of participatie bezit.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. KAP1TAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 122.900,00 euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 120 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/120e deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 29 september 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van 104.300,00 euro, uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van 18.600,00 euro op 122.900,00 euro door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

G, I 0

, yoor--6ehouten

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van vennoten bepaalt de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) en de uitgebreidheid van zijn/hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene = vergadering. Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan aile mandatarissen.. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een = delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of , afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de eerste vrijdag van de maand februari te zestien uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfoncisen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal worden uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

' De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van , het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de ` wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van aile schulden, lasten en vereffenings-kosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zei het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht ' herstellen tussen aile aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten leste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd: uitgifte en volmachten.

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

gtasSopieenzle.Notarissen

Ropeept8 muËffiedenfrpeeetVaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) `bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53PLE-.q-Pe.

..,aam en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 23.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0504-012
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 03.01.2013, NGL 15.01.2013 13011-0039-012
16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.02.2012, NGL 09.03.2012 12060-0023-012
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 27.01.2011, NGL 27.01.2011 11020-0414-012
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 22.12.2009, NGL 05.01.2010 10007-0173-011
18/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 26.02.2009, NGL 13.03.2009 09075-0034-011
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 13.12.2007, NGL 31.12.2007 07856-0015-011
06/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 16.02.2007, NGL 27.02.2007 07063-5221-014

Coordonnées
PODKIN

Adresse
HERDERSEM-DORP 12 9310 HERDERSEM

Code postal : 9310
Localité : Herdersem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande