POINT COMMUNICATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POINT COMMUNICATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.493.794

Publication

19/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306617*

Neergelegd

17-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508493794

Benaming (voluit): POINT Communications

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Acacialaan 58

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Dirk Verbert te Antwerpen op veertien december tweeduizend twaalf, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "POINT Communications", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 9080 Lochristi, Acacialaan 58

2.Oprichter: 1/ de heer VERMEIRE, Dirk René Julien, geboren te Sleidinge, op negentien juli duizend negenhonderdzesenvijftig, wonende te 9080 Lochristi, Acacialaan, 58.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België zowel als in het buitenland:

1. Het bestuderen, het geven van advies en bijstand op het vlak van buitenlandse handel, het zelf realiseren van handelstransacties van alle aard bij de in- en uitvoer en de export marketing en dit in de meest uiteenlopende landen.

2. Volgens haar eigen keuze en naargelang de aard van de handelstransactie, de betrokken partijen, de betrokken landen en de goederen of diensten, zal de vennootschap in de meest diverse hoedanigheden kunnen optreden, zoals bijvoorbeeld, zonder dat de hiernavolgende opsomming limitatief is, als internationaal makelaar, als consulent, als agent, als invoerder, als uitvoerder, als trader, als projectontwikkelaar of projectcoördinator, als beheerder van projecten in portefeuille, als compensatiespecialist, als vennoot van handels- of industriële en andere vennootschappen, als bestuurder van vennootschappen, als lid van verenigingen, als vertegenwoordiger of agent van buitenlandse vennootschappen, als koper of verkoper, enzovoort.

3. Zo zal zij bij het nastreven van haar doel bijvoorbeeld zelf alle initiatieven kunnen nemen op het vlak van groothandel, de distributie en de detailhandel, de promotie en de publiciteit, de public relations en de public affairs, de informatieverstrekking en vorming, de  mailorder activiteiten, de introducties en analyses met betrekking tot de nationale en internationale politieke omgeving en in het algemeen alles wat met de betrekkingen tussen de diverse landen te maken heeft.

4. Het geven van adviezen zowel technisch als commercieel, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

5. Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

6. De vennootschap kan deelnemen aan en ook zelf alle handelsdaden stellen die het doel van de vennootschap kunnen helpen verwezenlijken.

7. Daartoe kan zij bijvoorbeeld nieuwe vennootschappen oprichten in binnen- en buitenland, deelnemen in andere vennootschappen, in verenigingen en andere, en wel zowel materiële als immateriële goederen verwerven. Zij kan werkzaam zijn in alle met haar doel verbandhoudende domeinen, zij kan zich borgstellen en leningen aangaan, toestaan en afsluiten, kredieten verlenen en allerlei overeenkomsten sluiten of verbintenissen aangaan.

8. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook.

9. Projectmanagement en projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten, omvattende onder meer maar niet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het uitvoeren van projectopvolging, toezicht, werfcontroles en expertises, kostencalculaties en budgetbeheer, de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien, alsook de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf in het algemeen en in het bijzonder de werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures.

10. Administratieve bijstand en zakelijke dienstverlening, alle dienstverlening van economische aard en overige dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven, daaronder mede begrepen het verstrekken van advies, consulting en diensten in de ruimste zin van het woord op het gebied van administratie, management, marketing, investment en development. Het verlenen van marketing advies aan derden en alle activiteiten om dit doel te bereiken. Dit omvat onder meer het concipiëren, innoveren, voorstellen en begeleiden van promotionele en publicitaire campagnes.

11. Tussenpersoon in de handel.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële

handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort. De voornoemde oprichter tekende in op alle aandelen.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 363-1136984-87 geopend bij de ING op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op tiend december laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9. Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder .Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten:

- de heer VERMEIRE, Dirk, voornoemd;

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de derde donderdag van juni om tien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2014.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", met maatschappelijke zetel te Zaventem, Da Vincilaan 9, box E.6., en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 20.08.2015 15445-0505-010

Coordonnées
POINT COMMUNICATIONS

Adresse
ACACIALAAN 58 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande