POINTROSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POINTROSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.903.449

Publication

04/12/2012
ÿþ 1 Mod Wort! 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

" iaiesaas*

NEERGELEGD

9 NOV. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHtIL TE GENT



Ondernemingsnr : 0823903449

Benaming

(voluit) : PointRose

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : te 9830 Sint-Martens-Latem, Dorp 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : VEREFFENING - SLUITING

Er blijkt tilt een aKte verleden voor notaris Geertrul VAN der PAAL te GAVERE, op 6/11/2012.

inhoudende buitengewone algemene vergadering van de BVBA PointRose, te 9830 Sint-Martens-Latem,

Dorp 7.

A. dat de vergadering geldig was samengesteld, met volgende agenda :

1. Voorlezing van de verslagen van: i) de zaakvoerders, houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd die is vastgesteld per 23 oktober 2012, dus niet ouder dan drie maanden vó5r heden; en ii) een bedrijfsrevisor, aangeduid door de zaakvoerders, over de gezegde staat van activa en passiva.

2. Voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

3. Voorstel geen vereffenaar te benoemen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. Vaststelling dat de vennootschap een actief heeft en dat het vermogen van de vennootschap volledig vereffend en toegekend wordt aan de vennoten van de vennootschap.

5. Sluiting van de vereffening.

6. Benoeming van een bijzondere lasthebber teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen in het kader van de beslissingen genomen omtrent de bovenstaande agendapunten.

B. dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen getroffen heeft: EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag van de zaakvoerders voor te lezen, waarin het voorstel van ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap werd gevoegd die werd vastgesteld per 23 oktober 2012.

De vergadering ontslaat de voorzitter er tevens van het verslag voor te lezen van de bedrijfsrevisor, over de gezegde staat van activa en passiva van de vennootschap.

De vennoten erkennen een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"ln het kader van de procedure van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, hebben de zaakvoerders van de B.V.B.A. 'POINTROSE een boekhoudkundige staat per 23 oktober 2012 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 26.905,15 en een boekhoudkundig netto-actief van E 26.905,15

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van het voorgenomen voorstel tot ontbinding van de B.V.B.A.'POINTROSE en dit verslag kan niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Kuurne,

Op 24 oktober 2012.

Burg. B,V.B.A. Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door Frank Delanotte"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op dë griffie van de Rechtbank van Koophandel, en bewaard warden door ondergetekende notaris in het vennootschapsdossier; het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Ondergetekende notaris attesteert het bestaan en de externe geldigheid van de akten en formaliteiten die krachtens artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen door de vennootschap dienen te worden vervuld. TWEEDE BESLISSING.

De vergadering keurt de staat van activa en passiva vastgesteld per 23 oktober 2012 goed en beslist dat de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt ontbonden en in vereffening gesteld.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen en verklaart dat de voorwaarden vervat in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen daartoe vervuld zijn, gezien de vennootschap geen enkele verdere activiteit zal uitoefenen.

in dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerders van de vennootschap ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaars, en dat zij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheden zullen dragen.

Ter herinnering, de huidige zaakvoerders van de vennootschap zijn:

- Mevrouw Anneke Coppens, voornoemd;

- Mevrouw Catharina de Schipper, voornoemd,

VIERDE BESLISSING

De vergadering verklaart dat aile passiefposten, voor zover de staat van activa en passiva vastgesteld per 23 oktober 2012 enig door de vennootschap te dragen passief vermeldt, volledig betaald zijn.

De vergadering stelt vast en de zaakvoerders bevestigen voor zover nodig, dat de vennootschap geen passief aan derden bezit en dat het hele vermogen, zo actief als passief, van de vennootschap, op heden toegekend wordt aan de vennoten pro rata hun aandelen in de vennootschap, en dat bijgevolg het vermogen op heden vereffend wordt.

De vergadering beslist dat voor zover er op heden nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze bevrijdend gestort kunnen worden op volgende financiële rekening van Mevrouw Catharina de Schipper, voornoemd, op rekening nummer BE29 6451 9757 2564.

De vennoten verklaren dat voor zover de vennootschap op heden nog onbekende schulden zou hebben, Mevrouw Catharina de Schipper en Mevrouw Anneke Coppens zullen instaan voor de betaling ervan, elk voor een gelijk deel, ongeacht het bedrag van dergelijke eventuele schulden.

Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

VIJFDE BESLISSING

Na grondig onderzoek van de voormelde verslagen en hun bijlagen, bevestigt de vergadering nogmaals dat aile voorwaarden vervat in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

Na onderzoek daarvan bevestigt de ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PointRose definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat aile boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijfjaar zullen worden bewaard te 9830 Sint-Martens-Latem, Dorp 7, ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lastheb ber, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde alle nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen bij de banken waar de vennootschap rekeningen aanhield, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondememingsioket, bij de B.T.W.-administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, ingevolge de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering: Mevrouw Catharina de Schipper, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Door Notaris Geertrul VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte tot vereffening - sluiting,

verslagen van zaakvoerders en van de revisor over de vereffening - sluiting.

Voor-

behouden

aan het'

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 26.07.2012 12344-0558-009

Coordonnées
POINTROSE

Adresse
DORP 7 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande