POLYARTES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POLYARTES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.648.151

Publication

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 11.10.2013, NGL 10.01.2014 14007-0341-010
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 11.10.2014, NGL 19.12.2014 14701-0379-010
04/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.10.2012, NGL 26.12.2012 12685-0192-009
19/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u 7 Ani 2511

Griffie

18 8

*11110740*

Ondememingsnr : D ó3~ 6i/7 "$4

Benaming : PolyArtes

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Korsele 1

9667 Horebeke

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint-Maria-

Horebeke) op 5 juli 2011

Blijkt dat nagenoemden:

1. Mevrouw KETELS Karen Rachel Leon, geboren te Wetteren op 11 februari 1981,

" wonende te 9667 Horebeke, Korsele 1.

2. De heer KETELS Herman Magdalena, geboren te Lokeren op 24 maart 1958,

wonende te 9700 Oudenaarde, Gaverstraat 15 B.

Een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM

De naam luidt: "PolyArtes".

ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9667 Horebeke, Korsele 1.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel kunst, en muziek in het bijzonder, toegankelijk te maken

voor het grote publiek. Om dit doel te bereiken, bestaat PolyArtes uit verschillende

" deelprojecten (Ardalus, KunstBeleven, CreaMuse, Fotografie en Boeken). Elk van deze deelprojecten heeft zijn specifieke taak binnen het verwezenlijken van het algemene doel' van PolyArtes. De deelprojecten bestaan op zichzelf, maar kunnen ook een onderlinge samenwerking aangaan. PolyArtes kan zijn activiteiten ontplooien zowel in binnen- als buitenland, en hiertoe ook de nodige samenwerkingen aangaan in binnen- en buitenland.

" a) Ardalus

Heeft tot doel 'Oude muziek' (middeleeuwen, renaissance en barok -muziek tussen 1100 en 1750-) op een historisch getrouwe manier tot leven te wekken, en dat voor een zo breed mogelijk publiek. Naast het spelen van concerten, het opluisteren van historische evenementen (en andere aangelegenheden), en het registreren van muziek, wil Ardalus zich ook actief inzetten op het vlak van muziekeducatie. Dit door bv. het spelen van schoolconcerten en  voorstellingen, het onderrichten in muziek, het geven van workshops, en het verzorgen van geluidsopnames. De bezetting van Ardalus is een variabele factor, die afhankelijk is van het te spelen programma. Rode draad doorheen de programma's is de historische blokfluitliteratuur. Ardalus stelt zich tevens tot doel om onderzoek te doen naar muziek van eigen bodem en deze muziek op historisch getrouwe wijze terug tot leven te wekken.

b) KunstBeleven

Heeft tot doel kunst dichter bij de mensen te brengen. Door middel van kijk- & luistercursussen, voordrachten, lezingen en workshops, wil KunstBeleven kunst verduidelijken, en toegankelijker maken voor jong en oud. De onderwerpen zijn ruim en.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

omvatten elk aspect van Kunst. KunstBeleven biedt aparte programma's aan voor kinderen en volwassenen, telkens afgestemd op de verschillende leeftijdscategorieën. c) CreaMuse

Heeft tot doel te onderrichten in muziek (en bij uitbreiding in andere kunsttakken). Dit educatieve project focust zich vooral op het creatief en intuïtief omgaan met muziek en kunst. CreaMuse staat open voor iedereen (kleuters tot gepensioneerden, alle lagen van de bevolking), en wil zo de drempel tot kunst- en muziekonderwijs verlagen. De nadruk ligt vooral op het ontdekken en plezier beleven aan de eigen creativiteit en het (samen) musiceren. Daarnaast wil CreaMuse vooral ook 'Oude Muziek' (middeleeuwen, renaissance, barok) terug tot leven brengen, door lessen in historische instrumenten/vakken aan te bieden. Aanvullend op de periodieke lessen richt CreaMuse ook workshops, muziekkampen en muziekstages in.

' d) Fotografie

Heeft tot doel via fotografische technieken schoonheid en realiteit in beeld te brengen, en via eigen visie beelden te creëren. In het bijzonder in dienst van kunst, met de nadruk op musici en concertfotografie. Bij uitbreiding ook andere fotografische opdrachten als bijvoorbeeld reportages (geboorte / doop / communie / huwelijk / evenementen / landschapsportretten / architectuurfotografie / gemeenten in beeld brengen / wedstrijden / ....), Portretten (kinderen I volwassenen / groepen / families / verenigingen / orkesten /scholen 1....), ....

e) Boeken

Heeft tot doel via boeken kennis en info over kunst te verspreiden, en de schoonheid ' van de kunst der letteren te delen via proza en poëzie, en dit voor zeer uiteenlopende leeftijden.

De nadruk ligt vooral op kunst -en educatieve boeken. Hieronder kunnen onder andere lesbundels voor muziekeducatieve vakken, onderzoeksbevindingen aangaande oude muziek, muziekwerken, creatieve kinderboeken, ed. worden verstaan. Daarnaast is er ook plaats voor poëzie, kinderboeken, romans....

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap in de toekomst nieuwe deelprojecten en activiteiten op touw zetten en uitwerken.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van dit doel te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN  VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen dat op de 100 aandelen werd ingeschreven door comparanten tegen de prijs van ¬ 186,00 per aandeel, als volgt:

1. door mevrouw Karen KETELS, de comparante sub 1 voornoemd, voor ¬ 18.414,00, waarvoor haar 99 aandelen worden toegekend;

2. door de heer Herman KETELS, de comparant sub 2 voornoemd, voor ¬ 186,00, waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend.

Op voormelde aandelen werd door de oprichters een storting gedaan ten bedrage van ¬ 6.200,00, hetzij:

" door Karen KETELS: een storting ten bedrage van ¬ 6.138,00

" door Herman KETELS: een storting ten bedrage van ¬ 62,00

Deze gedeeltelijke volstorting ten bedrage van ¬ 6.200,00 werd door de oprichters uitgevoerd op een speciale rekening nummer 068-8928685-56, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank, derwijze dat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van ¬ 6.200,00.

Het bewijs van deponering werd door de bank afgeleverd op 18 mei 2011 en werd door de oprichters aan de instrumenterende notaris overhandigd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

rnod 2.1

BESTUUR

" Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd waargenomen, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist. Deze bezoldiging kan maandelijks worden aangepast naar gelang de inkomsten/opdrachten van de BVBA en is gedeeltelijk afhankelijk van de prestaties.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van " bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ledere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de . brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht. Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris . te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op elf oktober van ieder jaar, om 20 u., in de zetel van de vennootschap.

" Indien deze dag in een weekend valt of op een wettelijke feestdag, heeft de jaarvergadering , de eerstvolgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar. WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de bevoegde rechtbank weigert om over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

Zaakvoerder

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.

2.

3.

4.

5.

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 mei 2011.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Wordt als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: mevrouw Karen KETELS voornoemd, die aanvaardt.

De zaakvoerder zal haar ambt bezoldigd waarnemen, zoals voorzien in de statuten. Corn missaris-revisor

De comparanten stellen vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar de bij de wet gestelde criteria niet overschreden werden. Er wordt bijgevolg besloten geen commissaris aan te stellen. Begin en afsluiting van het eerste boekiaar

Het eerste boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2012.

Eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 11 oktober 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

6. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISCAL-INVEST", met zetel te 1730 Asse, Weversstraat 5 (ondernemingsnummer 0893.593.989, RPR Brussel), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, BTW, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd: eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
POLYARTES

Adresse
KORSELE 1 9667 HOREBEKE

Code postal : 9667
Localité : Sint-Kornelis-Horebeke
Commune : HOREBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande