POPOFF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POPOFF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 470.554.225

Publication

10/03/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







r GVR~~~p~~ÁN©~~ ,--~



2 7 FEB, 2014

DENflEFNVNDE

Min

be i

a

Bc st~



I~



Ondernemingsnr : 0470.554.225

Benaming

(voluit) : POPOFF

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9150 Kruibeke, Kloosterstraat 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  DOELWIJZIGING  STATUTENWIJZIGING  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op twintig februari tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "POPOFF", met maatschappelijke zetel te 9150 Kruibeke, Kloosterstraat 73, BTW BE 0470.554.225, RPR Dendermonde, werd gehouden, waarop onder, andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



EERSTE BESLUIT -- DOELWIJZIGING

a) Verslag van de zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt.

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het verslag en de aanwezige vennoot erkent een afschrift van voormeld verslag en voormelde staat van activa en passiva te hebben ontvangen.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.



b) De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden door aanvulling van de huidige tekst van artikel twee van de statuten zoals vermeld in het zevende besluit hierna,



TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME VOORAFGAANDE TUSSENTIJDSE DIVIDENDUITKERING

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering, waarbij werd beslist tot uitkering' van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 WIB 1992 voor een bruto bedrag van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), Een exemplaar van die notulen blijft bewaard in het dossier van de: notaris.

DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00), om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) naar zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 87.500,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen, ingevolge de tussentijdse dividenduitkering waartoe werd beslist in voormelde Eerste Vergadering en zal niet gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.







VIERDE BESLUIT INSCHRIJVING EN INTEGRALE STORTING OP DE KAPITAALVERHOGING

Vervolgens heeft de aanwezige vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op kapitaalverhoging proportioneel aan zijn aandelenbezit.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3

J 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat op de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, gestort is ten betope van honderd procent (100 %). Op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00).

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

Bewijs van deponering

De verschijner verklaart en erkent dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven kapitaalverhoging een globaal bedrag van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE91 7470 4355 7976 op naam van de vennootschap bij bank KBC. Ondergetekende notaris verklaart dal voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voomoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00).

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLINGVAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering verzoekt Mij, Notaris, te akteren dat de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht naar zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 87.500,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT  (HER)FORMULERING VAN DE MODALITEITEN BETREFFENDE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit de statutaire bepalingen aangaande de ontbinding en de vereffening van de vennootschap te wijzigen en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

ZEVENDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

De vergadering besluit artikel twee, eerste alinea van de statuten aan te vullen door de hierna volgende tekst:

"6. Het ontwerp, de productie, in- en uitvoer en de agentuur van meubelen, verlichting en textiel; zo onder meer de vervaardiging van kantoor-, winkel-, keuken-, eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer-, badkamer-, tuin- en terrasmeubelen; de handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren; de groothandel in meubels, niet-elektrische huishoudapparaten en vloerbekleding inclusief tapijten; detailhandel in huismeubilair in gespecialiseerde winkels; ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratleartikelen; vervaardiging, detailhandel en groothandel in verlichtingsapparatuur; vervaardiging van beddengoed, tafellinnen en textielwaren voor huishoudelijk gebruik; vervaardiging van overige geconfectioneerde artikelen van textiel met uitzondering van kleding, de vervaardiging van vloerbedekkingen van textiel inclusief die van naaldgetouwvilt: tapijten, karpetten , matten en tegels; de vervaardiging van gebonden textielvlies en van artikelen van gebonden textielvlies exclusief kleding; vervaardiging van ander technisch en industrieel textiel; vervaardiging van andere textielproducten;

7, Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren;

8. Stylist voor kleding; zo onder meer de vervaardiging van kleding van leer; vervaardiging van werkkleding, andere bovenkleding van al dan niet zelf geproduceerd materiaal als weefsels, brei- en haakwerk, gebonden textielvlies enz. voor heren, dames en kinderen: mantels, regenmantels, kostuums, mantelpakken en dergelijke meer; vervaardiging van maatkleding en onderkleding van al dan niet zelf geproduceerd materiaal, weefsels, brei- en haakwerk, kant, enz. voor heren, dames en kinderen: overhemden, T-shirts, blouses, slips, onderbroeken, pyjama's; vervaardiging van andere kleding en toebehoren; vervaardiging van overige kledingaccessoires: handschoenen, ceinturen, sjaals, dassen, haarnetjes, enz.; de vervaardiging van gebreide en gehaakte kleding; groothandel in kleding zoals werkkleding, onderkleding; detailhandel in dames-, herenbaby- en kinderboven- en onderkleding en kledingaccessoires in gespecialieerde winkels;

9. Interieurarchitecten -- interieurstylist; alle activiteiten met betrekking tot interieurvormgeving met inbegrip van studie en adviesverlening; alle activiteiten met betrekking tot decoratie en binnenhuisinrichting, met uitzondering van de binnenhuisinrichting op zich;

10. gespecialiseerde kleinhandel in geschenken met betrekking tot de woninginrichting; kleinhandel in huishoudelijk artikelen;

11. De aan- en verkoop van kunstvoorwerpen; zo onder meer detailhandel In nieuwe kunstvoorwerpen in gespecialiseerde winkels; kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten, enz.; kleinhandel in antiek en oude kunstvoorwerpen;

12. Organisatie van en/of deelname aan (tijdelijke) congressen, tentoonstellingen exposities en/of beurzen." Vervolgens besluit de vergadering artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Artikel 5: KAPITAAL

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 87.500,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder nominale waarde".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

3

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Vervolgens besluit de vergadering artikel dertig en eenendertig van de statuten te schrappen en te' vervangen door de hierna volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank worden voorgelegd,

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan, komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

Te dien einde wordt eveneens overgegaan tot een dienovereenkomstige hemummering van de artikelnummers in de statuten.

ACHTSTE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

NEGENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten, De heer Philippe OPHOFF, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voornoemde vennootschap, verklaart volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, aan de bedienden of aangestelden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG FIDUCIAIRE", met zetel te 1831 Machelen (Diegem), De Kleetlaan 2 en met vestigingseenheid te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, BTW BE 0430.543.012, RPR Brussel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, evenals gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 22.01.2014, NGL 06.02.2014 14029-0281-011
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.12.2014, NGL 06.01.2015 15003-0145-011
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 29.01.2013 13017-0596-013
09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.01.2012, NGL 06.02.2012 12027-0153-011
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.11.2010, NGL 23.12.2010 10646-0014-011
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 18.12.2009 09898-0023-010
16/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 28.11.2008, NGL 09.12.2008 08846-0052-010
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 17.12.2007, NGL 02.01.2008 08003-0238-010
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 24.11.2006, NGL 27.12.2006 06932-1567-012
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 25.11.2005, NGL 28.12.2005 05921-1452-013
21/12/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 12.11.2004, NGL 14.12.2004 04852-3783-013
01/12/2004 : SN060978
02/01/2004 : SN060978
19/12/2002 : SN060978
16/02/2000 : SNA010542
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 08.01.2016, NGL 14.01.2016 16022-0483-011

Coordonnées
POPOFF

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 73 9150 RUPELMONDE

Code postal : 9150
Localité : Rupelmonde
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande