POTIER STONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POTIER STONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.572.359

Publication

08/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie 1an dgiakteR G E LEG D



2 7 MM 2O14

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Grif ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0888572359

Benaming

(voluit) : POTIER STONE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VLIEGPLEIN 64 - 9991 ADEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders dd. 04/12/2013

Eerste beslissing.

De algemene vergadering beslist om te benoemen vanaf heden voor onbepaalde duur.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wineco, met ondernemingsnummer 0849.815119, met maatschappelijke zetel te Groenstraat 23E 9790 Wortegem-Petegem.

Vaststelling

De vergadering neem kennis van het feit dat Wineco BVBA. , voornoemd, voor de uitoefening van haar mandaat, als vaste vertegenwoordiger heeft aangeduid: de heer Wim Nelis voor de duur van het mandaat.

Ginvest Nv

Zaakvoerder

Geert Van de Walle

Vast vertegenwoordiger

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2014
ÿþ mod 1 t.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

25JU.I2011

KOOPH~a~~1'E AN

NT

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblar

1 99853*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0888.572.359

Benaming (voluit) : POTIER STONE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vliegplein 64

9991 Adegem

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony Wittesaele te Tielt op 16 juli 2014, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "POTIER STONE", met unanimiteit besliste :

EERSTE BESLUIT -- VERKORTING BOEKJAAR EN WIJZIGING DAGSTELLING JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te wijzigen in een boekjaar dat begint op 1 augustus van ieder jaar en eindigt op 31 juli van het daaropvolgende jaar.

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de tweede vrijdag van de maand januari om tien uur.

De vergadering beslist dat het lopende boekjaar zal worden afgesloten op 31 juli 2014. De eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de tweede vrijdag van de maand januari om tien uur in 2015.

TWEEDE BESLUIT -- ONTSLAG ZAAKVOERDER

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend door de naamloze vennootschap "GINVEST", met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Knokkeweg 25, BTW BE 0455.831.704, rechtspersonenregister Gent (RPR Gent), met als vaste vertegenwoordiger de heer VANDE WALLE Geert, wonende te 9050 Gent, Marie Popelinkaai 2 bus 701, en verklaart dit ontslag te aanvaarden. Dit ontslag is ingegaan op 11 juli 2014.

DERDE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, Dondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 16 juli 2014

Gecoördineerde tekst der statuten

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2014
ÿþfi,'a ..Ti

rttod 11.1

In de bijlagen bij het Bel isch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

NITEUR BEL E

21 -01- 28111,

13 JAN. 201ii

ISCH STA

RECHTBANK VAN

OPHANDEL TE GENT

n

T

M

m i *1902780 i VV BEL

GELEGD

Ondernemingsnr : 0888.572.359

Benaming (voluit) : Potier Stone

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vliegplein 64

9991 Adegem

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 20 december 2013:' neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Potier Stond', met unanimiteit besliste :

EERSTE BESLUIT AANPASSING STATUTEN AAN ZETTELVERPLAATS1NG.

De vergadering stelt vast dat blijkens beslissing van 21 oktober 2013, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 november daarna onder nummer 13171036, de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 9991 Adegem, Vliegplein 64 en beslist aldus de tekst van artikel 2 van de statuten hieraan aan te passen.

TWEEDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslagen van de burgerlijke vennootschap onder de,' vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Bruno Claeys, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9820 Merelbeke,' Guldensporenpark 100, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van deze verslagen gedateerd op 18 december 2013 luiden letterlijk als volgt

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA POTIER STONE, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de vennootschap BVBA DEREVAN, voor een: inbrengwaarde van 440.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuiteit en hef; herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.200 aandelen van de BVBA POTIER STONE, zonder vermelding van nominale waarde.

Ter volledigheid vermelden we dat eveneens een inbreng in natura zal plaatsvinden van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, die de vennootschap NV VAN DE WALLE BOUWGROEP bezit ten laste van de vennootschap, Dit voor een inbrengwaarde van 440.000, 00 EUR. De voorgestelde vergoeding voor deze inbreng in natura zal eveneens bestaan uit 2,200 aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten als°, de bestaande aandelen,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA POTIER STONE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 18 december2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L

mod 11.1

Vertegenwoordigd door Bruno Claeys."

"5, Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA POTIER STONE, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de vennootschap NV VAN DE WALLE BOUWGROEP, voor een inbrengwaarde van 440.000,00 EUR,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.200 aandelen van de BVBA POTIER STONE, zonder vermelding van nominale waarde.

Ter volledigheid vermelden we dat eveneens een inbreng in natura zal plaatsvinden van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, die de vennootschap BVBA DEREVAN bezit ten laste van de vennootschap. Dit voor een inbrengwaarde van 440.000,00 EUR. De voorgestelde vergoeding voor deze inbreng in natura zal eveneens bestaan uit 2.200 aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA POTIER STONE en mag niet voor , andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 18 december 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Claeys."

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van twee bijzonder verslagen van de zaakvoerders, door de wet vereist. Neerlenpina verslapen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitgalverhooing

De vergadering beslist vervolgens de kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van achthonderdtachtigduizend euro (¬ 880.000,-) om het te kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000, "

-

) op negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,-) door de hierna beschreven inbrengen in natura van de schuldvorderingen in rekening-courant, gezamenlijk ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van vierduizend vierhonderd (4.400) nieuwe kapitaalsaandelen tegen de oorspronkelijke fractiewaarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van achthonderdtachtigduizend euro (¬ 880.000,-),

lnbrepg

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEREVAN", met maatschappelijke zetel te 8300 Westkapelle, Raden Ossenstraat 5a, BTW BE BE0886.992.447, rechtspersonenregister Brugge BE0886.992.447 verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een gedeelte van zijn rekening-courant die zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap, met name ten belope van vierhonderd veertigduizend euro (¬ 440.000,-).

2/ De naamloze vennootschap "VAN DE WALLE BOUWGROEP", met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Knokkeweg 25, BTW BE BE0886..018.784, rechtspersonenregister Gent BE0886.018.784, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een gedeelte van zijn rekening-courant die zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap, met name ten belope van vierhonderd veertigduizend euro (¬ 440.000,-). Aardinq

De hierboven beschreven inbrengen, welke ter beschikking van de vennootschap zijn, worden uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en worden gewaardeerd op achthonderdtachtigduizend euro (¬ 880.000,-), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbrengen.

Verg eedin,

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbrengen in natura vergoed worden door toekenning, aan de inbrengers ervan, van :

 % Twee duizend tweehonderd (2.200) nieuwe kapitaalsaandelen aan de voornoemde vennootschap DEREVAN, uitgegeven aan de globale prijs van vierhonderd veertigduizend euro (¬ 440.000,-) en

 % Twee duizend tweehonderd (2.200) nieuwe kapitaalsaandelen aan de voornoemde vennootschap VAN DE WALLE BOUWGROEP, uitgegeven aan de globale prijs van vierhonderd veertigduizend euro (¬ 440.000,-).

Deze vierduizend vierhonderd (4.400) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Vasttelling verwezentiiking kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,-) bedraagt, vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad read 11.1



~ vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT  WIJZIGING VAN ARTIKEL 35 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 35 van de statuten te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikel 35 door volgende tekst:

"De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. '

De vereffenaars moeten de algemene vergaderingg van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, hefvragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige ' staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voornaders verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten wonden in één akte. ln dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

VIERDE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal v n 20 december 2013

Verslag van de zaakvoering L,,

Verslag van de revisor

Gecoördineerde tekst der statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2013
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- 111111111 11111 fl111111 ICI IV

behouder *13171036*

aan het

Belgisch

Staatebla









NEERGELEGD 31 OKT, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPH .a " TE GENT

Ondernemingsar : 0888572359

Benaming

(voluit) : POTIER STONE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KNOKKEWEG 25 9880 HALTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders dd. 21/10/2013

Eerste beslissing

Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Vliegplein 64, 9991 f(degem. De wijziging gaat in vanaf heden.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Ginvest Nv

Zaakvoerder

Geert Van de Walle

Vast vertegenwoordiger

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 21.06.2013 13207-0431-043
22/01/2013
ÿþr Mod Word 11.1

irw<I'F ris ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude,

aan het

Belgisch

Staatsblaç

NEERGELEGD

...~

0 8 me, r13

~ ~_c" "s-rT; , 1~~~Pi~i

,-," ," -" " " " "0",1 . " .. f TF i;FNrT`

SUIF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0888.572.359

Benaming

(voluit) : POTIER STONE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KNOKKEWEG 25, 9880 AALTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING REVISOR

ln de algemene vergadering van 16/11/2012 hebben de aandeelhouders beslist om BDO Atrio Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA te benoemen tot commissaris van de vennootschap. Het mandaat vangt aan op 01/01/2012 en verstrijkt op de Algemene Vergadering handelend over het boekjaar afgesloten per 31 december 2014. BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA stelt als vaste vertegenwoordiger de heer Bruno Claeys, bedrijfsrevisor, aan.

Ginvest NV

Zaakvoerder

De heer Geert Van de Walle

Vast vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 01.07.2011 11249-0294-028
09/03/2011
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 5 FER. 2011

HECiï"i').;AVlt VAN

K¬ }É) P rt A Ql~~~]~T E CENT



.~ü~1ktS



NI 11hI 111111111 1111 1111 MI 1111 I11 II

" 11037396*

be 5t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

0888.572.359

POTIER STONE

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

9880 Aalter, Knokkeweg 25

ONTSLAG VASTE VERTEGENWOORDIGER VAN DE ZAAKVOERDER BVBA DEREVAN - BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER VAN DE ZAAKVOERDER BVBA DEREVAN

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 9 februari 2011 blijkt dat:

De vergadering neemt kennis van het ontslag met ingang van 1 januari 2011 van volgende vaste

vertegenwoordiger van de BVBA DEREVAN en dankt haar voor de bewezen diensten:

- BVBA DERGO INVEST.

De kwijting van het mandaat zal worden verleend bij de eerst volgende algemene jaarvergadering.

De vergadering beslist in haar vervanging te voorzien door benoeming van volgende vaste;

vertegenwoordiger van de BVBA DERGO INVEST en dit vanaf 1 januari 2011 :

- de heer Jan De Reu, N.N. 66.06.04-199.42, wonende te 9971 Kaprijke ! Lembeke, Antwerpse Heirweg 24.

Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap als volgt samengesteld:

- BVBA DEREVAN vertegenwoordigd door de heer JAN DE REU

BVBA DEREVAN

vertegenwoordigd door de heer Jan De Reu

Zaakvoerder

Ondememingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

11/02/2011
ÿþ 4 LJ A2.5 Mud 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

01 FEB. 2011

R>rcrTWeitfié VAN

,KOOPHANDEL TF CENT

iu I~IiiozIIIIsaas«IIII111

*

be

a

B, Ste

Ondernemingsnr : 0888572359

Benaming

(voluit) : POTIER STONE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KNOKKEWEG 25, 9880 AALTER

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - Vaststelling aanduiding vaste vertegenwoordiger

Uitreksel uit de notulen van de algemene vergadering 24/12/2010

Eerste besluit

De vergadering benoemt vanaf heden als zaakvoerder voor onbepaalde duur:

-De naamloze vennootschap Ginvest, Knokkeweg 25, 9880 Aalter, met ondernemingsnummer 0455.831.704,

voor onbepaalde duur.

Vaststelling

De vergadering neem kennis van het feit dat Ginvest NV. , voornoemd, voor de uitoefening van haar mandaat,

als vaste vertegenwoordiger heeft aangeduid: de heer Geert Van de Walle voor de duur van het mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ginvest NV

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

Geert Van de Walle

Vast vertegenwoordiger

"

7

23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 15.07.2010 10307-0562-027
25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 17.06.2009 09264-0052-016
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.07.2015, GGK 08.01.2016, NGL 03.02.2016 16039-0450-016

Coordonnées
POTIER STONE

Adresse
VLIEGPLEIN 64 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande