POWER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : POWER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.504.242

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 12.02.2014 14035-0304-016
23/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

12 JULI 2013

Griffie

11

*13114596*

V~ beh, aa~ Bel; Staa

Ondernemingsnr : 0459.504.242

Benaming

(voluit) : POWER

(verkort) :

Rechtsvorm _ naamloze vennootschap

Zetel : Nachtegaalstraat 1, 9750 Huise

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 28 juni

2013, geregistreerd te Kruishoutem op 28 juni 2013 boek 475 blad 100 vak 7, dat volgende besluiten zijn

genomen met eenparigheid van stemmen door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders

van de naamloze vennootschap POWER

EERSTE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbreng in natura,

1.1. Voorgaande verslagen.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de ver-slagen bedoeld onder punt;

' 1-1, op de agenda.

De aandeelhouders, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaren kennis te hebben genomen van de inhoud`

van deze verslagen, met name:

1.1.1. Het verslag opgemaakt op 26 juni 2013 door de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een:

" CVBA Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, besluit als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura bij kapitaalsverhoging in Power NV, vennootschap met zetel te 9750 Huise, Nachtegaalstraat 1 en met ondernemingsnummer 0459.504.242, door de heer Frank Van de Wege, zoals: beschreven en gewaardeerd in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan conform artikel 602 3e lid van het Wetboek van Vennootschappen bestaat uit een rekening courant en een achtergestelde lening voor een totale' waarde van 600.000 EUR.

Bij het beëindigingen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor, de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b) de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 24.203 aandelen van Power NV, Nachtegaalstraat 9, te 9750 Huise, voor de heer Frank Van de Wege. Bijgevolg zal de inbrenger, als tegenprestatie voor zijn inbreng; ten bedrage van 600.000,00 EUR een vergoeding in de vorm van aandelen van Power NV ontvangen, . bestaande uit respectievelijk 24.203 aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat de inbrenger verantwoordelijk is voor de waardering van de over te, dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Onze opdracht' bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met, -andere woorden, ons verslag omvat geen "fairness opinion",

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 602 2e lid van het Wetboek van Vennootschappen op specifiek verzoek van de inbrenger en mag niet voor andere doeleinden wordt gebruikt.

Drongen, 26 Juni 2013."

1.1.2. Verslag opgesteld door de raad van bestuur op 20 juni 2013, overeenkomstig artikel 602 §1 derde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag zal samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

2.2. Kapitaalverhoging.

2.2.1, Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met zeshonderdduizend euro (600.000,00 E) te verhogen om het van vijfenzestigduizend euro (65.000,00 ¬ ) te brengen op zeshonderd vijfenzestigduizend euro (665.000,00 ¬ ) door inbreng door de hierna vermelde aandeelhouder van volgende activa:

" 1) Een vaststaande en zekere schuldvordering lastens NV POWER, zijnde een deel van een rekening-courantvordering die de heer Van de Wege Frank heeft op deze vennootschap ten belope van in totaal tweehonderdduizend euro (200.000,00 ¬ )

" 2) Een vaststaande en zekere schuidvordering lastens NV POWER, met name een achtergestelde converteerbare lening verstrekt door de heer Van de Wege Frank voornoemd aan deze vennootschap voor een nominaal bedrag van in totaal vierhonderdduizend euro (400.000,00 ¬ ).

Deze inbrengen in natura worden voor de totaliteit vergoed door de gezamenlijke creatie van vierentwintigduizend tweehonderd en drie (24.203) aandelen, zonder nominale waarde, die gelijkgesteld worden aan de bestaande aandelen en die vanaf heden in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger, de heer Van de Wege Frank, toegekend, te weten in totaal vierentwintigduizend tweehonderd en drie (24.203) aandelen.

2.2.2. Voornoemde aandeelhouders hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. Zij verklaren te zijn geïnformeerd dat de uitgifteprijs voor de nieuw gecreëerde aandelen gelijk is aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Na van de instrumenterende notaris daaromtrent verduidelijking te hebben gekregen, bevestigt de voormelde inbrenger uitdrukkelijk akkoord te zijn met de voorgestelde uitgifteprijs per aandeel en toekenning ervan zoals hierboven vermeld.

Vervolgens verklaart de heer Van de Wege Frank voornoemd, dat hij alle hiervoor beschreven activa inbrengt in de NV POWER, tegen de hiervoor vermelde vergoeding in aandelen.

DERDE BESLUIT: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaal-verhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voormeld besluit en tussenkomst van de heer Van de Wege Frank, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zeshonderd vijfenzestigduizend euro (665.000,00 ¬ ) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door in totaal zesentwintigduizend achthonderd vijfentwintig (26.825 aandelen), volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Daarbij zijn alle aandelen overeenkomstig het tweede besluit van de algemene vergadering gelijkgesteld - de reeds bestaande en de naar aanleiding van de verwezen-lijkte kapitaalverhoging gecreëerde aandelen - en hebben alle aandelen dezelfde fractiewaarde met gelijke rechten en verplichtingen,

VIERDE BESLUIT: Aanpassing aan voormelde besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd vijfenzestigduizend euro (665.000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door zesentwintigduizend achthonderd vijfentwintig (26.825) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zesentwintigduizend achthonderd vijfentwintigste (1/26.825ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

VIJFDE BESLUIT  HERBENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering ontslaat de huidige bestuurders; over de kwijting over hun mandaat zal worden beslist bij de eerstvolgende gewone algemene vergadering (jaarvergadering)

De vergadering besluit vervolgens tot herbenoeming van :

-de heer Van de Wege Frank, voornoemd, wonende te 9750 Huise-Zingem, Nachtegaalstraat 1

-mevrouw Jacques Kathy, voornoemd, wonende te 9750 Huise-Zingem, Nachtegaalstraat 1

Hun mandaat gaat in vanaf heden voor een duur van zes jaar te rekenen vanaf heden. Het mandaat van elk van de bestuurders Is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hieromtrent anders zou beschikken..

Elk van voormelde personen verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die het opnemen van dergelijk mandaat belet, en verklaart dit mandaat te aanvaarden.

ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Demafisk BVBA, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Martine De Clercq, accountant, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Heindriesstraat 7 om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de besluiten genomen bij onderhavige buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk na deze buitengewone algemene vergadering is de zopas benoemde Raad van Bestuur bijeen gekomen en heeft besloten aan te duiden tot gedelegeerd bestuurder: mevrouw Jacques Kathy voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 18 van de statuten verbindt de handtekening van de gedelegeerde bestuurder de vennootschap tegenover derden.

De Raad van bestuur verleent volmacht aan de instrumenterende notaris om dit benoemingsbesluit ter publicatie neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel; bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Demafisk BVBA voormeld om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen welke verder vereist zouden zijn naar aanleiding van dit besluit.VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal dd. 28 juni2013

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.01.2013, NGL 13.02.2013 13036-0445-015
08/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.01.2012, NGL 02.02.2012 12026-0063-016
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.01.2011, NGL 21.02.2011 11041-0084-016
02/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 25.01.2010, NGL 20.02.2010 10051-0261-015
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 26.01.2009, NGL 18.02.2009 09050-0323-015
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.12.2007, NGL 29.02.2008 08058-0117-013
12/10/2007 : KO183537
22/12/2006 : KO183537
03/02/2006 : KO183537
29/11/2005 : GE183537
03/02/2005 : GE183537
12/02/2004 : GE183537
23/05/2003 : GE183537
23/05/2003 : GE183537
07/02/2003 : GE183537
05/02/2002 : GE183537
17/10/2000 : GE183537
24/04/1999 : GE183537
08/04/1998 : GE183537
05/02/1998 : GE183537
01/01/1997 : GE183537
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 18.02.2016 16048-0053-016

Coordonnées
POWER

Adresse
NACHTEGAALSTRAAT 1 9750 HUISE

Code postal : 9750
Localité : Huise
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande