POWERCONSULT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POWERCONSULT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.358.805

Publication

10/01/2014
ÿþAr'

Mad Wordt 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van cle..akt ____

tr FIFP? RÉ ;TRACK

VAN

1i; 1 ÜtE, 2013

DEMDZ7r ! .1014U--:

G'r-itfië

11

*14011632*

Ondernemingsnr : 0463.358.805

Benaming

(voluit) : POWERCONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ° MOERHEIDE 45; 9220 HAMME

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 27 december 2013 te 20.00 uur blijkt dat de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

1.Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, eenennegentigduizend negenhonderdzesendertig euro en negenenvijftig eurocent (¬ 91.936,59) bedroegen.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 617 W.Ven. eenennegentigduizend negenhonderdzesendertig euro en negenenvijftig eurocent (¬ 91.936,59) bedroegen.

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een brutobedrag van negentigduizend zeventig euro en zesendertig eurocent (¬ 90.070,36).

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

De vennoten verklaren  na behoorlijk te zijn ingelicht over de persoonlijke keuzevrijheid omtrent de aanwending van zijn persoonlijk aandeel in het voormelde tussentijds dividend - om het netto-dividend na inhouding en doorstorting van tien procent (10%) roerende voorheffing overeenkomstig artikel 537 WIB92, met name eenentachtigduizend drieënzestig euro en tweeëndertig eurocent (¬ 81.063,32), onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap.

2.Verhoging van het kapitaal met eenentachtigduizend drieënzestig euro en tweeëndertig eurocent (¬ 81.063,32) door inbreng in natura

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het toegekende tussentijds dividend, zijnde eenentachtigduizend drieënzestig euro en tweeëndertig eurocent (¬ 81.063,32) om het van zevenhonderddrieënveertig euro en achtenzestig eurocent (¬ 743,68) te brengen op eenentachtigduizend achthonderd en zeven euro (¬ 81.807,00), door uitgifte van drieduizend tweehonderdzeventig (3.270) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als bestaande aandelen en die in de winsten zurlen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W1B92.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door iedere' vennoot van zijn zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering tegenover de vennootschap, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend aan iedere vennoot, na inhouding en doorstorting van tien procent (10%) roerende voorheffing.

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Coöperatieve Vennootschap niet Onbeperkte en Hoofdelijke Aansprakelijkheid PowerConsulten die uiteenzetten dat elk van hen een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart iedere vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vemeld, negentig procent (90%) van zijn schuldvordering in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Door de inbreng van alle vennoten van de vennootschap van hun schuldvordering tegenover de vennootschap wordt er in totaal ingebracht voor de som van eenentachtigduizend drieënzestig euro en tweeëndertig eurocent (¬ 81.063,32).

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de drieduizend tweehonderdzeventig (3270) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

-Aan de heer Alain Van Den Abbeele voornoemd: tweeduizend zevenhonderdvijfentwintig (2.725) aandelen -Aan de heer Johny Van Den Abbeele voornoemd: vijfhonderdvijfenveertig (545) aandelen

Totaal: drieduizend tweehonderdzeventig (3.270) aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek te opzicht van de vijf voorbije boekjaren.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van eenentachtigduizend drieënzestig euro en tweeëndertig eurocent (¬ 81.063,32) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op eenentachtigduizend achthonderd en zeven euro (¬ 81.807,00).

3.Aanpassing van de statuten aan voormelde beslissingen

De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan voormelde beslissingen.

De tekst van artikel 5 der statuten luidt voortaan ais volgt

'Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Bij oprichting werden volgende inbrengen gedaan:

De heer Johny Van Den Abbeele deed een inbreng in speciën van vijfduizend frank (BEF 5.000), waarvoor

hem vijf (5) aandelen van elk duizend frank (BEF 1.000) worden toegekend.

Mevrouw Isabel Persoons deed een inbreng in speciën van tienduizend frank (BEF 10.000), waarvoor haar

tien (10) aandelen van elk duizend frank (BEF 1.000) worden toegekend.

De heer Alain Van Den Abbeele deed een inbreng in speciën van vijftienduizend frank (BEF 15.000),

waarvoor hem vijftien (15) aandelen van elk duizend frank (BEF 1.000) worden toegekend.

Op 1 oktober 1999 heeft mevrouw Isabel Persoons haar tien (10) aandelen overgedragen aan de heer Alain Van Den Abbeele. Deze overdracht geschiedde door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het aandeelhoudersregister, gedag- en genaamtekend door de overdrager en de overnemer.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 7 december 2001 werd het kapitaal van de vennootschap van dertigduizend frank (BEF 30.000) omgezet naar zevenhonderddrieënveertig euro en achtenzestig eurocent (¬ 743,68). De waarde van elk aandeel bedraagt nu vierentwintig euro en negenenzeventig eurocent (¬ 24,79).

Bij statutenwijziging de dato 27 december 2013 werd onder de voorwaarden en de bepalingen van artikel 537 W1B92 door de vennoten een inbreng in natura gedaan van een schuldvordering op de vennootschap ten belope van eenentachtigduizend achthonderd en zeven euro (¬ 81.807,00), zijnde negentig procent (90%) van het tussentijds dividend opeisbaar gesteld op de algemene vergadering van 27 december 2013, na inhouding en doorstorting van tien procent (10%) roerende voorheffing.

Als vergoeding voor voormelde inbreng worden drieduizend tweehonderdzeventig (3.270) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

-Aan de heer Alain Van Den Abbeele voornoemd: tweeduizend zevenhonderdvijfentwintig (2.725) aandelen -Aan de heer Johny Van Den Abbeele voornoemd: vijfhonderdvijfenveertig (545) aandelen

Het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt derhalve eenentachtigduizend achthonderd en zeven euro (¬ 81.807,00), gesplitst in drieduizend driehonderd (3.300) gelijke aandelen, met een nominale waarde van elk vierentwintig euro en negenenzeventig eurocent (¬ 24,79).

V

e

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij-het Belgisch -Staatsblad- 101412014---Annexes-du-Moniteur belge

Boven dit vast gedeelte is het kapitaal veranderlijk: het varieert door toetreding, uittreding, kapitaalverhoging of door terugneming van aandelen."

De tekst van artikel 6 der statuten luidt voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in drieduizend driehonderd (3.300) aandelen op naam, met nominale waarde van vierentwintig euro en negenenzeventig euracent (¬ 24,79) elk.

Het aantal aandelen dat overeenstemt met het vast gedeelte van het kapitaal moet te allen tijde onderschreven zijn. De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar."

4.De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 12: de tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Worden beschouwd als vennoten: de ondertekenaars van deze akte of de personen die als vennoot werden aanvaard door de raad van bestuur."

Artikel 15: De tekst van de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast

vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

Artikel 16: De tekst van de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst

"Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering."

Artikel 20: De tekst van de tweede zin van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst

"Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op het afsluiten van het boekjaar, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over décharge aan de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of de vennoten belast met controle. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni te 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,"

Artikel 31: De tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst

"[n geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip geschiedt de vereffening door de zorgen van het bestuursorgaan, tenzij de algemene vergadering besluit de vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen.

De vereffenaar(s) beschikt(ken) over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval zal de vergadering de emolumenten van de vereffenaar(s) vaststellen."

5.De algemene vergadering beslist tot coördinatie van de bestaande tekst van de statuten met verwerking van de genomen beslissingen.

De gecoördineerde statuten worden voorgelezen en met algemeenheid van stemmen goedgekeurd. De gecoördineerde statuten worden in vijfvoud opgemaakt. Iedere vennoot verklaart één exemplaar ervan te hebben ontvangen, het vierde en het vijfde exemplaar zijn bestemd voor de neerlegging ter griffie.

Van Den Abbeele Alain

zaakvoerder

- tegelijk hiermee neergelegd: de notulen zoals hoger vermeld en de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2009 : DE189105

Coordonnées
POWERCONSULT

Adresse
MORHEIDE 45 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande