PR-PATRIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PR-PATRIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.096.212

Publication

08/04/2014
ÿþ(DG\ Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoud(

aan he

Beigisa

Staatsbi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

F:''élR«Ew%er.;i;i~'.. ~

2 7 CeAqT 2014

nCI-I rgANt~ vr ~ie".

KOOPi-i.-5i" lCVITiW ~r~idï I

Ondernemingsnr ; 0463.096.212

Benaming (vosuit) : PR-Patrimmo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Industriepark 15 - 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : Modificatie

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PR-Patrimmo", met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Industriepark 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nr. 0463.096.212, verleden voor geassocieerd notaris Ann De Smet te Zwalm op 20 maart 2014 dat er onder meer beslist werd:

EERSTE BESLISSING:

Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, tweehonderd tweëntwintigduizend tweehonderd vijfenveertig euro zesentachtig cent (¬ 222.245,86) bedragen, zoals blijkt uit de door de algemene vergadering op 3 september 2012 goedgekeurde jaarrekening afgesloten op 31 maart 2012.

Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootscchappen tweehonderd tweëntwintigduizend tweehonderd vijfenveertig euro zesentachtig cent (¬ 222.245,86) bedraagt.

Uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van ¬ 222.245,86 (tweehonderd tweeëntwintigduizend tweehonderd vijfenveertig euro zesentachtig cent). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoot een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend. De enige vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W.I.B. 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend, de opschortende voorwaarde opgenomen in de verslagen waarvan hierna sprake, is verwezenlijkt zodat die verslagen hun volle uitwerking krijgen.

Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

* het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen van het Wetboek van vennootschappen door FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN bvba, te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door Mevrouw Ann Van Vlaenderen, bedrijfsrevisor, in datum van 18 maart 2014 met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng ïn natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PR-Patrimmo, met maatschappelijke zetel te Industriepark 15, 9820 Merelbeke en met ondernemingsnummer BE 0463.096.212  RPR Gent. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij PR-Patrimmo BVBA middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoot ten gevolge van de geplande dividenduitkering ten bedrage van 222245,86 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale nettodividend zal 200.021,27 EUR bedragen,

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 200.021,27 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 200.021,27 EUR in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 2.358 nieuwe aandelen van PR-Patrimmo BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, met een uitgiffeprijs van 84,84 EUR per aandeel. De kapitaalverhoging zal als volgt verlopen:

Het verschil tussen de uitgifteprijs van 84,84 EUR per aandeel en de fractiewaarde van 24,79 EUR per aandeel of een globale uitgiftepremie van 141.566,45 EUR zal in een eerste fase worden geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 58.454, 82 EUR (2.358 nieuwe aandelen * 24,79 (fractiewaarde AD) EUR), om het te brengen van 18.592,01 EUR naar 77.046, 83 EUR.

Onmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd worden van 77.046,83 EUR tot 218.613,28 EUR.

De 2.358 nieuw uit te geven aandelen zullen worden toegekend aan de heer Rudy Noffe.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 200.021,27 EUR, om het te brengen van 18,592,01 EUR naar 218.613,28 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal bijgevolg niet verhoogd worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 18 maart 2014.

Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Ann Van Vlaenderen

Vennoot"

* het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan in datum van 17 februari 2014, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor. DERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

In het kader van de globale kapitaalverhoging door inbreng in natura van het verkregen nettodividend, uitgekeerd niet toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek inkomstenbelasting, beslist de vergadering om in eerste instantie over te gaan tot een kapitaalverhoging van ¬ 58,454,82 (achtenvijftigduizend vierhonderd vierenvijftig euro tweeëntachtig cent) om het kapitaal te brengen van ¬ 18.592,01 (achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent) op ¬ 77.046,83 (zevenenzeventigduizend zesenveertig euro drieëntachtig cent) en creatie van een rekening

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

`Uitgiftepremie" van ten bedrage van ¬ 141.566,45 (honderd éénenveertigduizend vijfhonderd zesenzestig euro vijfenveertig cent).

- Dienvolgens creatie van 2.358 (tweeduizend driehonderd achtenvijftig) nieuwe aandelen op naam

welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en

voordelen bieden ais de bestaande aandelen en In de winst zullen delen vanaf heden.

- Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬

24,79), per aandeel, bedrag te verhogen met een uitgiftepremie ten bedrage van, afgerond, zestig

euro drie cent (¬ 60,03) per aandeel.

- Ieder aandeel dient volledig volgestort te worden.

Verwezenlijking van gemelde kapitaalverhoging  volstorting - bestemming der inbreng

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de bestaande vennoot ingeschreven in ais volgt:

- De Heer NOUE Rudy, voornoemd, verklaart een bedrag in te brengen van ¬ 200.021,27 (tweehonderdduizend éénentwintig euro zevenentwintig cent) door middel van inbreng in natura van het vorderingsrecht ontstaan ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrok van de roerende voorheffing) aan de vennoot, voor heden, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, waarvan ¬ 58.454,82 (achtenvijftigduizend vierhonderd vierenvijftig euro tweeëntachtig cent) zal dienen als kapitaalverhoging en bij het kapitaal zal worden geboekt, en waarvan de overige ¬ 141,566,45 (honderd éénenveertigduizend vijfhonderd zesenzestig euro vijfenveertig cent) als uitgiftepremie zal worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie"

Vergoeding voor de gedane inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng in natura, worden 2.358 (tweeduizend driehonderd achtenvijftig) nieuwe aandelen gecreëerd, die allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden, welke aandelen worden toebedeeld aan de Heer NOUE Rudy, voornoemd, die aanvaardt, 2.358 (tweeduizend driehonderd achtenvijftig) nieuw gecreëerde aandelen in volle eigendom.

De Heer NOTTE Rudy verklaart zich akkoord met bovengemelde inschrijving en volstorting op de kapitaalverhoging, de uitgifte van 2.358 (tweeduizend driehonderd achtenvijftig) nieuw gecreëerde aandelen op naam, welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen, waarbij onder meer elk aandeel recht geeft op één (1) stem en welke in de winst zullen delen vanaf heden, alsmede met de toebedeling ervan op voormelde wijze,

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tengevolge van het voorgaande werd het geplaatst maatschappelijk kapitaal verhoogd van ¬ 18.592,01 (achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent) tot ¬ 77.046,83 (zevenenzeventigduizend zesenveertig euro drieëntachtig cent) en werd op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" een bedrag geboekt van ¬ 141.566,45 (honderd éénenveertigduizend vijfhonderd zesenzestig euro vijfenveertig cent).

VIERDE BESLISSING

Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van ¬ 141.566,45 (honderd éénenveertigduizend vijfhonderd zesenzestig euro vijfenveertig cent) om het te brengen van ¬ 77.046,83 (zevenenzeventigduizend zesenveertig euro drieëntachtig cent) op ¬ 218.613,28 (tweehonderd achttienduizend zeshonderd dertien euro achtentwintig cent) door incorporatie in het kapitaal van de zopas geboekte uitgiftepremie ten bedrage ¬ 141.566,45 (honderd éénenveertigduizend vijfhonderd zesenzestig euro vijfenveertig cent), zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING

Ingevolge voormelde kapitaalverhogingen, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 5  KAPITAAL

Hef maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 218.613,28 (tweehonderd achttienduizend zeshonderd dertien euro achtentwintig cent), gesplitst in 3,108 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van ¬ 200.021,27 (tweehonderdduizend éénentwintig euro zevenentwintig cent) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting op 20 maart 2014.

ZESDE BESLISSING

Ingevolge recente wetswijziging van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen aanpassing van artikel 28 der statuten door toevoeging van de zin 'zo wettelijk vereist' als volgt:

`Artikel 28

ln geval van ontbinding zal de algemene vergadering, zo wettelijk vereist, een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Varvnln

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de,

vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit."

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van

de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten  verslag van

revisor  verslag zaakvoerder

12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 06.09.2013 13576-0549-011
07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 30.10.2012 12627-0065-014
06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 30.11.2011 11623-0528-013
04/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.09.2010, NGL 29.10.2010 10594-0429-013
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 07.09.2009, NGL 30.09.2009 09791-0215-014
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 01.09.2008, NGL 26.01.2009 09022-0390-013
10/04/2008 : GET001012
04/10/2007 : GET001012
27/09/2006 : GET001012
05/10/2005 : GET001012
07/10/2004 : GET001012
06/05/2004 : GET001012
08/01/2003 : GET001012
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 26.10.2015 15655-0452-011
31/10/2000 : GEA020196
20/04/2000 : GEA020196
25/07/1998 : GET1012
22/04/1998 : GET1012

Coordonnées
PR-PATRIMMO

Adresse
INDUSTRIEPARK 15 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande