PRACTIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRACTIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.987.690

Publication

17/03/2014
ÿþ mod 11.1

In. de blJlagon bij het Belgisch Staetsbiad bekend te maken kopte na neeriegging ter griffie Van de akte

Ovdenaarde

d 5 MART 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

;! Ondernomingsne r 0477.987.690

Benaming (volui[): PRACTIX

(vork orr)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jacob Lacopsstraat 23

9700 Oudenaarde

Onderwam akte : BVBA: kopitaalswiJziging ,Inbreng In nature -Incorporatie rexervea

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRACTIX', met zetei te 9700 Oudenaarde, Jacob;; Lacopsstraat 23, verreden voor notaris Lucie Vandermeersch te Oudenaarde op 25 februari 2014, geregistreerd te Oudenaarde op 26 februari 2014, 6 bladen, 2 verzendingen, Boek 762, Blad 34, Vak 07, Ontvangen, vijftig;; euro (¬ 50,00), De adviseur-ea inspecteur al getekend S. De Smet;

dat er onder meer beslist werd: ...enzovoort...

TWEEDE BESLISSING --Voetsteking van do be,a,to reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderd

vijfenvijftigduizend vierhonderd achtennegentig euro negenenvijftig cent (155.498,59 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 juni 2012. DERDE BESLISSING Voetstelling van hot uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen honderd zevenenzeventigduizend negenendertig euro drieënzeventig cent (177.039.73 EUR) bedraagt.

VIERDE BESLISSING Besriseing tot uitkering van een tussonttJds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd vierenveertigduizend vijfhonderd zeventig euro zesenzeventig '., cent (144.570,76 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend

il De enige vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk

te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een

roerende voorrheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIJFDE BESLISSING versroggeving betreffende kapltaaiverhoging door inbreng In

i; natura

i.

1/ Denn ia name verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het ;= bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging, en van het verslag de dato 4 februari 2014, van de bedrijfsrevisor, de heer Piet

Dujardin voornoemd, bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste

;i waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313,§1 van het Wetboek van vennootschappen. De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze li verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen

opmerkingen op te formuleren.

; 2/Conclusies van hot vorelog van do badrjrarovisor ;i

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 4 februari 2014 opgesteld door de i besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin",

Op de laatste blz. van Luik. R vermeiden : h...._ : Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

yam" ; r. ; Erfaam en handtekening

vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

q mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA PRACTIX door inbreng in natura van een vordering die za! worden toegekend aan de heer Pieter Uytterschaut naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2 De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wijmerken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v de voorgenomen

kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 130.113,68 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 4 februari 2014

BVBA BednjfsrevisorenkantoorDujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrffsrevisor,":

31 Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING -- Beslissing tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde een netto bedrag van honderd dertigduizend honderd dertien euro achtenzestig cent (130,113,68 EUR), om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op honderd achtenveertigduizend zevenhonderd dertien euro achtenzestig cent (148.713,68 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZEVENDE BESLISSING  Verwezenlijking van de kapitaalverhoging a) Tussenkomst  Inschrijving, op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van bruto honderd vierenveertigduizend vijfhonderd zeventig euro zesenzeventig cent (144.570,76 EUR), hetzij netto honderd dertigduizend honderd dertien euro achtenzestig cent (130.113,68 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

b) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden geen nieuwe aandelen toegekend. De vergoeding zal aldus bestaan uit de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande honderd achtenzestig (168) aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ACHTSTE BESLISSING  Vaststelling van de totstandkoming van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast, en verzoekt mij, notaris te acteren, dat de door haar voorgestelde kapitaalverhoging werkelijk tot stand gekomen is en is volgestort, zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden op honderd achtenveertigduizend zevenhonderd, dertien euro achtenzestig cent (148.713,68 EUR) is gebracht, vertegenwoordigd door honderd achtenzestig (168) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

" NEGENDE BESLISSING  Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging

die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt HONDERD ACHTENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD DERTIEN

EURO ACHTENZESTIG CENT (148.713,68 EUR) gesplitst in honderd achtenzestig (168) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde,".

TIENDE BESLISSING  Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst

van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ELFDE BESLISSING  Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van

de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien

procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, coördinatie van de statuten, verslag van de bedrijfsrevisor en, verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.11.2013, NGL 06.01.2014 14002-0474-013
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.11.2014, NGL 05.01.2015 15002-0207-013
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.11.2012, NGL 30.01.2013 13024-0354-013
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.11.2011, NGL 30.01.2012 12021-0460-012
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.11.2010, NGL 26.01.2011 11016-0349-012
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.11.2009, NGL 13.01.2010 10012-0164-013
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.11.2008, NGL 09.01.2009 09006-0323-013
03/07/2015
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIIlI1IIVIII I jIIYI IIIliI i IN Gent

Afdeling Oudenaarde

2 3 JUNI 2015





Griffie



Ondernemingsnr: 0477.987.690

Benaming (voluit) : PRACTIX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jacob Lacopsstraat 23

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : BVBA: ontslag zaakvoerder

Uit de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "PRACTIX", met maatschappelijke zetel te Oudenaarde, Jacob Lacopsstraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0477.987.690, gehouden op 19,

november 2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen: "

1. De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend; door mevrouw MICHELS Roseline Nelly Beatrix, wonende te 9700 Oudenaarde, Jacob Lacopsstraat 23. Dit. ontslag gaat in op heden.

Mevrouw Roseline Michels is alhier tussengekomen teneinde dit ontslag te aanvaarden.

De vergadering beslist kwijting en décharge te verlenen aan voornoemde zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat te rekenen vanaf haar benoeming tot zaakvoerder tot en met heden.

2, De algemene vergadering beslist geen nieuwe zaakvoerders te benoemen, aangezien het aantal; overblijvende zaakvoerders voldoende is.

De zaakvoerder Pieter Uytterschaut

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2002 : OUA006316
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 21.11.2015, NGL 05.01.2016 16005-0152-013

Coordonnées
PRACTIX

Adresse
JACOB LACOPSSTRAAT 23 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande