PREVU BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PREVU BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.527.018

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14360-0137-009
27/01/2015
ÿþMal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t9RIFI-lb. RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 MAKI 2015

AFDELING DENDEMIDE



Luik B



11 imiuiu~iusi i

" 1514185"

Ondernemingsnr : 0501.527.018

Benaming

(voluit) : Prévu België

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stokthoekstraat 10A, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van de BVBA Prévu België, gehouden op 11 december 2014 ten zetel, werd het ontslag als zaakvoerder van de heer Koen Demeulemeester goedgekeurd.

Werd benoemd als zaakvoerder, Nocturna Beheer B.V. , met statutaire zetel te 2993 BB Barendrecht (Nederland), Voordijk 349, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55675204, met vaste vertegenwoordiger, de heer Joannes Heugen.

éénsluidend afschrift

Nocturna Beheer B.V.

met als vaste vertegenwoordiger Joannes Heugen

De zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2012
ÿþ1 bei

ae Be Sta

I~V~WI'M~IIIIIWI~WIIIW

*12196746*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

j Ondernemingsnr : S 0,1. S 1-. 04 $

1,

Il Benaming (voluit) : Prévu België

1

(verkort) :

li Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stokthoekstraat 10A

9140 Temse

!: Onderwerp akte : BVBA: oprichting

j Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op :, 22 november 2012, b]j'kt dat:

'1. De besloten venootschap naar Nederlands recht "NOCTURNA BEHEER B.V." , met statutaire. :!zetel te Barendrecht en adres te 2993 BB Barendrecht (Nederland), Voordijk 349, ingeschreven bij, de Kamer van Koophandel onder nummer 55675204 en

2. De heer DEMEULEMEESTER Koen Kurt, geboren te Kortrijk op 4 december 1972, wonende te j 8583 Bosluit, gemeente Avelgem, Amelbergastraat 11,

:l een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam: "Prévu België".

De zetel is gevestigd te 9140 Temse, Stokthoekstraat 10A.

i; De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor; ii rekening van derden, of in deelneming met derden:

- activiteiten van grafische en gespecialiseerde designers; j

- het verzorgen van aile soorten belettering met betrekking tot reclame, bewegwijzering ent

ij dergelijke, en het ontwerpen van belettering;

i? - activiteiten van reclamebureaus;

ii - het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende!

1: media;

;1 1

- het ontwerpen van publicitaire artikelen;

jj - het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame; j

:: - de vervaardiging en installatie van lichtreclames, uithangborden, aanwijzingsborden, enzovoort;

:1- prepress- en premediadiensten; E

;i - drukkerij door middel van boekdruk, offset, fotogravure, flexografie, zeefdruk of andere drukpersen,!

:i duplicators, computerprinters, foto- of thermokopieerapparaten, enzovoort; ,

- het verven, graveren en bedrukken van metaal;

;: - overige drukkerijen; j

?~ overige grafische activiteiten niet elders genoemd;

Ii - de installatie ln gebouwen en andere bouwwerken van: apparatuur (inclusief regelapparatuur) eng

leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling;

- de uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en

li voorkomen van pollutie, akoestiek, enzovoort;

- elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen;

- de aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie;

- overige installaties (inclusief accessoires), niet elders genoemd;

- loodgieterswerk;

j - de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: waterleidingen, artikelen en apparaten voor;

:: sanitair gebruik;

- dakwerkzaamheden, het waterdicht maken van daken en dakterrassen;

1i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

Vbehoutfen

aan het

Belgisch

Staatsblad

- vervaardiging van kantoor- en winkelmeubelen en andere meubelen;

installatie van bewakingssystemen (inclusief toegangscontrole) en alarminstallaties tegen diefstal en

brand;

- industriële reiniging en overige reiniging van gebouwen;

- het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale

verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

- projectontwikkeling en renovatiewerken;

- het slopen van gebouwen en andere bouwwerken

- handelsbemiddeling in diensten verstrekt door zelfstandige dienstverleners; - algemene coördinatie werkzaamheden bouwwerf;

- vermogensbeheer

- overige zakelijke dienstverlening;

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De Vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/186Ste van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. AI de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend,

Ais niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: De heer DEMEULEMEESTER Koen Kurt, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de comparanten naar aanleiding van onderhavige oprichting dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 71.1

,?

overneemt door één der comparanten aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvlceien overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek.van Vèhn'otschappen Bijzondere volmacht: er werd aan de heer Wim Van den Berghe, te 9140:Teimsë,"-Stokthoekstraat 10A, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoorrigén tegenever alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover " de `;kfuispçtnt%ank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar allen aanVragêi;, lbsdirijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtinge`r vè`n" :dejefinootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ,

-

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van KQop,andel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vc,or-

Tbehoeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PREVU BELGIE

Adresse
STOKTHOEKSTRAAT 10 A 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande