PRIMORIS BELGIUM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRIMORIS BELGIUM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.872.221

Publication

27/08/2014
ÿþPDF 11.1

I ot In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111,11!11,11111111!fill

._

NEERGELEGD ...

18 AUG. 201it

RECHISWIRWAN

term-ewerdn.pi TP CeNT

Ondernemingsnr Benaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm:

e

FYTOLAB BELGIUM

CVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel: 9052 Gent, Zwijnaarde, Technologiepark Zwijnaarde 2/3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: oprichting-benoeming bestuurders

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent, op 31/07/2014, ter registratie neergelegd, dat

1. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FYTOLAB", met maatschappelijke zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde), Technologiepark Zwijnaarde 2-3.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0471.767,418 en hebbende als BTW nummer BE0471.767.418.

2. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COOPERATIEVE VEILING ROESELARE", afgekort "REO VEILING", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 101. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0405.544.330 en hebbende als BTW nummer BE405.544.330.

3, De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELORTA", met maatschappelijke zetel te 2850 Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg (CEN) 120,

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0848.973.395 en hebbende ais BTW nummer BE848.973.395.

een vennootschap opgericht hebben, als volgt:

STATUTEN

Vorm en Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FYTOLAB BELGIUM

Zetel ; 9062 Gent, Zwijnaarde, Technologiepark Zwijnaarde 2/3

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Doel: - het bepalen van residu's en contaminanten in voedingsmiddelen, grond, water en lucht. - het onderzoeken van formuleringen van pesticiden en contaminanten.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland; kortom zij mag alles doen wat dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bevorderen of er mee in verband staat.

Kapitaal ; Het kapitaal van de vennootschap wordt gevormd door het bedrag van de door de vennoten onderschreven aandelen.

Het kapitaal is onbeperkt. Het is samengesteld uit aandelen op naam met een nominale waarde van vijfentwintig euro (¬ 25,00) elk.

Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend negenhonderd euro (¬ 18.900,00) en moet volledig volgestort zijn. Te allen tijde zal een minimum aantal aandelen dat overeenstemt met het vast gedeelte van het kapitaal moeten onderschreven zijn.

De aandelen worden onderverdeeld in aandelen A en aandelen B.

De aandelen A vertegenwoordigen het vast gedeelte van het kapitaal; zij worden onderschreven door de oprichters en door de vennoten die door de raad van bestuur worden aanvaard als onderschrijvers van A-aandelen.

De aandelen B vertegenwoordigen het variabel gedeelte van het kapitaal en worden onderschreven door de vennoten die door de raad van bestuur worden aanvaard ais onderschrijvers van Baandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e .. u Buiten de hierboven bedoelde aandelen, mogen door de raad van bestuur nog andere categorieën van aandelen worden uitgegeven, onder meer naar aanleiding van de toetreding van nieuwe vennoten.

,. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge De aandelen A en B hebben dezelfde rechten en verplichtingen, tenzij in de statuten anders wordt bedongen..

.., Op de kapitaalaandelen op naam wordt als volgt ingeschreven enerzijds via een inbreng in nature van een bedrijfstak en anderzijds via inbrengen in geld:

1. Inbreng in gelden:

-door de CVBA "COOPERATIEVE VEILING ROESELARE" voornoemd ten belope van 126 aandelen

voor een bedrag van drieduizend honderd vijftig euro (E 3.150,00), welk bedrag zij volledig heeft

volgestort.

- door de CVBA "BELORTA" voornoemd ten belope van 126 aandelen voor een bedrag van

drieduizend honderd vijftig euro (E 3.150,00), welk bedrag zij volledig heeft volgestort,

Totaal: tweehonderd tweeënvijftig (252) aandelen.

De inschrijvers, hier aanwezig of vertegenwoordigd als voorzegd, verklaren en erkennen dat ieder

aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is zoals hierboven beschreven samen ten

belope van een totaal bedrag van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00), De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend driehonderd euro (E 6.300,00)..

De instrumenterende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen door storting in speciën gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE77 7360 0729 2242 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 25 juli 2014 afgeleverd bankattest, dat voormelde oprichters overhandigden aan de instrumenterende notaris ter bewaring in het vennootschapsdossier.

2. Inbreng van een bedrijfstak (overeenkomstig de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen, zodanig dat die inbreng de gevolgen heeft zoals voorzien in artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen)

-door de CVBA "FYTOLAB", voornoemd.

De bedrijfstak bestaat uit de Belgische labo-activiteiten van de inbrengende vennootschap, en omvat onder meer de volgende activa en passive (zonder dat deze opsomming exhaustief of beperkend is):

(e) de terreinen en gebouwen waarin de labo-activiteiten uitgeoefend worden (inclusief de aan de Vennootschap toegekende erfpachten);

(b) de labo-uitrustingen en machines;

(c) het meubilair en ander materieel in de labo's en burelen van de Inbrengende Vennootschap;

(d) de voorraden met betrekking tot de labo-activiteiten;

(e) de rechten en plichten die voortvloeien uit contracten met labo-klanten en leveranciers, m.i.v. de vorderingen en schulden die betrekking hebben op de labo-aotiviteiten van de Inbrengende Vennootschap;'

(f) een gedeelte van de liquide middelen; en

(9) het personeel.

Meer algemeen verklaren de heren Paul Demyttenaere en Herman Van Langenhove, vertegenwoordigers van de inbrengende vennootschap, dat bij middel van inbreng in de onderhavige akte alle activa en passiva, materieel en immaterieel, die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van of die betrekking hebben op de Belgische operationele activiteiten, onder welke vorm ook, worden ingebracht op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013.

Deze inbreng omvat tevens, op de meest algemene wijze, aile rechten en verplichtingen buiten balans die zijn verbonden aan de bedrijfstak en die niet zijn opgenomen in de hoger vermelde boekhoudkundige staat. Deze rechten en verplichtingen zullen samen met de bedrijfstak integraal overgaan op de verkrijgende vennootschap.

Beschrilving der onroerende goederen en zakelijke rechten

De inbrengende vennootschap is eigenaar van de hierna vermelde onroerende goederen die behoren tot de bedrijfstak en die samen ermee worden ingebracht zoals voorzien in het voorstel van inbreng van bedrijfstak, zoals hierboven vermeld:

1. STAD GENT (ZWIJNAARDE) - vierentwintigste afdeling

Een kantoorgebouw, gestaan en gelegen op een perceel grond te 9052 Gent (Zwijnaarde), Technologiepark 2 (kadastraal aangeduid als Technologiepark 3), gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel sectie B, deel van nummer 167/13 en 167/C, thans gekend volgens huidige kadastrale bescheiden onder de sectie B, nummer 167/D, met een oppervlakte volgens kadaster van 2.255 vierkante meter.

2. Een recht van erfpacht toegekend door de Universiteit Gent aan de CVBA Fytolab op voormeld onroerend goed sub 1, blijkens akte verleden voor notaris Anne-Marie Schoorman te Gent, op 10 januari 2002, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Gent op 18 januari daarna onder refertenummer 67-T-18101/2002-00656.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. STAD GENT (ZW1JNAARDE) - vierentwintigste afdeling

Een deel van een kantoorgebouw, gestaan en gelegen op een perceel grond te 9052 Gent (Zwijnaarde), Technologiepark 3, gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel sectie B, deel van nummer 167/C, thans gekend volgens huidige kadastrale bescheiden onder de sectie B, deel van nummer 167/E, met een oppervlakte volgens navermelde meting van 768,99 vierkante meter,

4. Een recht van erfpacht toegekend door de Universiteit Gent destijds aan de naamloze vennootschap INCUBATIE- EN INNOVATIECENTRUM R.U. GENT bij akte verleden voor notaris Anne-Marie Schoorman te Gent van 7 juli 2003, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Gent op datum van 20 augustus daarna, met referentienummer 67-T-20/08/2003-10384, en welk recht voor wat betreft de grond waarop voormeld onroerend goed sub 3 werd opgetrokken, werd overgedragen bij akte verleden voor ondergetekende notaris en geassocieerd notaris Alex De Wulf te Gent (Oostakker), op heden 31 juli 2014, neer te leggen ter overschrijving op het eerste hypotheekkantoor te Gent.

Conclusie biizonder verslag bedriffsrevisor

Verslag van mevrouw Martine Buysse, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 395 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de conclusies luiden als volgt:

"Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 8 juli 2014 aangesteld door de oprichters van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FYTOLAB BELGIUM CVBA om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 395 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap door inbreng in natura van de bedrijfstak van de Belgische labo-activiteiten, omvattend alle actieve en passieve vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen van deze bedrijfstak van FYTOLAB CVBA. De inbrengwaarde werd door de partijen vastgesteld op (afgerond) 3.899.055 Euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut van de Bedriffsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" de voor de inbreng in nature door partijen weerhouden waarderingsmethoden

verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde van de als tegenprestatie van de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte van 504 A aandelen en 155.458 B aandelen hetzij in totaal 155.962 aandelen CVBA FYTOLAB BELGIUM met een nominale waarde van elk 25,00 Euro, die zonder geldopleg toekomen aan CVBA FYTOLAB.

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 395 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dit verslag bevat geen 'fairness opinion'.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 22 juli 2014

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie bestuurders, die benoemd worden door de algemene vergadering op voordracht van de houders van A-aandelen.

Komen enkel in aanmerking voor benoeming als bestuurder, de rechtspersonen die vennoot zijn van Fytolab Belgium of een met haar verbonden onderneming in de zin van artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen, evenals natuurlijke personen die in dienst zijn van of een mandaat bekleden binnen een orgaan van een rechtspersoon die vennoot is van Fytolab Belgium of een met haar verbonden onderneming in de zin van artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer de bestuurder een rechtspersoon is, duidt hij, met inachtneming van de wettelijke en/of statutaire bepalingen die voor hem gelden, de natuurlijke persoon of personen aan die hem zal vertegenwoordigen in de raad van bestuur. Indien die aldus aangewezen natuurlijke persoon de hoedanigheid op grond waarvan deze de rechtspersoon vertegenwoordigt, verliest, onder meer doordat deze ophoudt in dienst te zijn van of een mandaat te bekleden in een orgaan van de rechtspersoon, kan de rechtspersoon-bestuurder zonder verwijl in diens vervanging voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de bestuurder-natuurlijk persoon ophoudt in dienst te zijn van of een mandaat te bekleden in een orgaan van een rechtspersoon die vennoot is van Fytolab Belgium of een met haar verbonden onderneming in de zin van artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen, of indien de rechtspersoon de hoedanigheid van vennoot verliest, is hij van rechtswege ontslagnemend.

Vertegenwoordiging: In alle handelingen en betrekkingen van de vennootschap met vennoten of met andere, in of buiten rechte, is zij geldig vertegenwoordigd door:

- hetzij één of meer bijzondere volmachthouders

" hetzij twee bestuurders;

- hetzij een gevolmachtigde wat betreft de handelingen van dagelijks bestuur

Algemene vergadering: De jaarvergadering komt bijeen in de loop van de eerste zes maanden van het boekjaar op plaats, datum en uur bepaald door de raad van bestuur.

De voorzitter van de raad van bestuur of zijn plaatsvervanger roept de algemene vergadering bijeen. De bijeenroeping wordt gedaan ten minste vijftien dagen vem6r de datum van de algemene vergadering, per gewone brief per post verstuurd en met opgave van de agenda.

De raad van bestuur kan de algemene vergadering bijeenroepen telkens hij het nuttig oordeelt of telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Bovendien moet een algemene vergadering worden bijeengeroepen wanneer ten minste drie vennoten hierom verzoeken.

Dit verzoek moet de punten opgeven die zij op de agenda willen geplaatst zien en moet gericht zijn aan de voorzitter van de raad van bestuur. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden uiterlijk één maand nadat het verzoek op de zetel toekwam.

De agenda van de jaarvergadering zal tenminste omvatten de bespreking van het jaarverslag van de raad van bestuur, de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting aan de bestuurders en de commissaris.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij zijn afwezigheid door de oudste ondervoorzitter in leeftijd, bij diens afwezigheid door de jongste ondervoorzitter, bij diens afwezigheid door het in leeftijd oudste aanwezige lid van de raad van bestuur of gebeurlijk door de commissaris.

De voorzitter duidt de secretaris aan de vergadering kiest twee stemopnemers. Samen met de andere aanwezige bestuurders vormen zij het bureau.

De vennoten moeten de aanwezigheidslijst ondertekenen.

Voor zover in deze statuten of in het Wetboek van Vennootschappen niets anders wordt bepaald, is de algemene vergadering geldig samengesteld en beraadslaagt en besluit zij op geldige wijze wat ook het aantal aanwezige vennoten en aandelen zij.

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen en besluiten over de punten die voorkomen op de agenda.

Elk A-aandeel geeft recht op één stem, Elke B-aandeelhouder heeft, ongeacht het aantal Baandelen in zijn bezit, recht op één stem.

De stemming geschiedt bij handopsteking. Voor de verkiezingen en personenkwesties is geheime stemming verplicht tenzij éénparig akkoord om anders te stemmen. De geheime stemming is ook verplicht wanneer ten minste één vierde van de aanwezige vennoten het vraagt. Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten of de wet, worden de beslissingen genomen bij een twee derden meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen. Onthoudingen worden niet als geldig uitgebrachte stemmen aangezien. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De notulen van de algemene vergadering worden in een bijzonder register ingeschreven of bijeengebracht en worden ondertekend door de leden van het bureau. Afschriften en uit- treksels worden ondertekend door twee bestuurders

Boekjaar: Het boekjaar komt overeen met het kalenderjaar,

BENOEMINGEN - SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN HET BESTUUR

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om de volgende bestuurders te benoemen met ingang vanaf heden voor een termijn van zes (6) jaar:

de heer Bart Nayaert, geboren te Roeselare op 21 maart 1967, rijksregister nummer 67.03.21-247.66; de heer Christiaan De Pooter, geboren te Lier op 6 februari 1958, rijksregister nummer 58.02.06-531.36; mevrouw Rite Demaré voornoemd;

de heer Koenraad Goethals, geboren te Sint-Michiels op 19 december 1961, rijksregister nummer 61.12.19-257.53;

de heer Luc Moens, geboren te Bornem op 1 augustus 1954, rijksregister nummer 54.08.01-337,47 de heer Alexander Vercamer, geboren te Deinze op 20 januari 1951, rijksregister nummer 51.01.20297.84;

de heer Paul Demyttenaere voornoemd;

de heer Dirk Bertels voornoemd;

de heer Herman Van Langenhove voornoemd;

Voorbehouden pan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervoig

Universiteit Gent, openbare instelling met rechtspersoonlijkheid, met zetel te 9000 Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 25, waarvoor als vast vertegenwoordiger wordt aangeduid mevrouw Mirjam Knockaert, geboren te Kortrijk op 26 april 1975, rijksregister nummer 75,04,26-020.27;

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is de functie van bestuurder is onbezoldigd. Alle voornoemde bestuurders hebben hun mandaat aanvaard.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS-REVISOR

De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om Martine Buysse, kantoor houdend te Eedstraat 80, 9052 Gent (Zwijnaarde), als commissaris te benoemen tot aan de jaarlijkse algemene vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2017,

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR- EERSTE JAARVERGADERING.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de kruispuntbank voor ondernemingen tot 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2015.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

Alle verbintenissen en alle activiteiten aangegaan en uitgevoerd op naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden door de vennootschap overgenomen vanaf 1 januari 2014. Deze ' overname zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijk zal verworven hebben, en met name, vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffier van de bevoegde rechtbank.

VOLMACHT

Comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan Susana Gonzalez Melon, alsook aan iedere advocaat of paralegal van Allen 8, Overy LLP, woonplaats kiezend te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, ieder individueel bevoegd en met recht van indeplaatsstelling of subdelegatie, teneinde in hun naam alle administratieve formaliteiten te vervullen in het kader van de aanvraag en wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen en BTW formaliteiten en andere administraties. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermede neergelegd oprichtingsakte, verslag oprichters, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

19/11/2014
ÿþ1

" 19209558*

I01

Motl Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:UR BELGE

NEERGELEGD



11- 2014 1 0 OKT. 2014

STAATgF t "KeOP AN T GENT

MONITf

1Q-

BELGISCH

Ondernemingsnr : 0559.872.221

Benaming

(voluit) : FYTOLAB BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Technologiepark Zwijnaarde 2/3 - 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte VOLMACHT DAGELIJKS BESTUUR

Bij beslissing van de Raad van Bestuur van FYTOLAB BELGIUM CVBA dd. 15 september 2014 werd aangesteld als gevolmachtigde om het dagelijks bestuur waar te nemen volgens art, 15 en 16 van de statuten

Mevrouw Carine De Clercq, wonende te 9270 Laarne .. Warande 116

Dit met ingang van 15 september 2014.

De Clercq Carine,

Gevolmachtigd directeur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/04/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

jlijiillE11111111

Ondernemingsnr : 055987222/

Benaming (voluit) : FYTOLAB BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Technologiepark Zwijnaarde 213

9052 Zwijnaarde

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING - KENNISNAME BEEINDIGING MANDAAT BESTUURDER - BENOEMING BESTUURDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijfentwintig maart tweeduizend vijftien, door Meester Tim Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FYTOLAB BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te Technologiepark Zwijnaarde 2/3, 9052 Zwijnaarde, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op vijfentwintig maart tweeduizend vijftien in "Primoris Belgium" en vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Primoris Belgium".".

21 Wijziging van artikel 13 van de statuten, en telkens vervanging van de woorden "Fytolab Belgium" door de woorden "Primonis Belgium".

3/ Kennisname van de beëindiging van het mandaat van de heer Luc Moens, ais bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 31 december 2014, zoals aangeboden aan de Vennootschap in zijn ontslagbrief de dato 18 december 2014.

De vergadering besliste dat hem kwijting zal worden verleend op de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

4/ Werd benoemd tot bestuurder: de heer Freddy André Mortier, met woonplaats te Hofstraat 28/301, 9000 Gent, met ingang vanaf 31 december 2014 en voor een onbepaalde duur.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

5/ Werd benoemd tot commissaris van de Vennootschap: Mevrouw Martine Buysse, wonende te Eedstraat 80, 9052 Zwijnaarde,

Het mandaat zal vervallen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 2016 besluitend over het boekjaar 2015.

6/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Susana Gonzalez Melon en aan elke advocaat of medewerker van Allen & Overy LLP, kantoor houdende te Tervurenlaan 268A, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, evenars aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vijf volmachten, de gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Camewal Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

24/07/2015
ÿþMod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

,FRGELE GD

i

Voor" behoud

aan ht

Belglsl

Staatsb

14 O7-

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr: 0559872221

Benaming

(voluit) : PR1MORIS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Technologiepark Zwijnaarde 213 - 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling nieuwe bestuurder

De Algemene Vergadering van CVBA Primons Belgium heeft op 15 juni 2015 met eenparigheid van stemmen beslist aan te stellen als nieuwe bestuurder:

1..

- de heer Ludwig Caluwé, Député Landbouw va'n'dé Pidvirtcie'Antwerpen, met een mandaat tot 2020. Hij zal het Proefstation Sint-Katelijne-Waver (PSKW) vertegenwoordigen.

De samenstelling van de Raad van Bestuur is vanaf 15/06/2015 als volgt samengesteld:

-Paul Demyttenaere, voorgedragen door Fytolab cvba, Zwijnaarde, tot 2017

-Chris De Pooter, voorgedragen door Fytolab cvba, Zwijnaarde, tot 2017

-Rite Demaré, voorgedragen door Fytolab cvba, Zwijnaarde, tot 2020

-DirK Bertels, voorgedragen door Fytolab cvba, Zwijnaarde, tot 2020

-Universiteit Gent, met als vaste vertegenwoordiger Mirjam Knockaert, tot 2017

-Herman Vanlangenhove, voorgedragen door UGent, tot 2017

-Freddy Mortier, voorgedragen door UGent, tot 2020

-Koenraad Goethals, voorgedragen door UGent, tot 2020

-Alexander Vercamer, voorgedragen door PCG, Kruishouten, tot 2020

-Bart Naeyaert, voorgedragen door Inagro, Beitem, tot 2020

-Ludwig Caluwé, voorgedragen door PSKW, Sint-Katelijne-Waver, tot 2020

De Clercq Carine

Gevolmachtigd directeur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
PRIMORIS BELGIUM

Adresse
TECHNOLOGIEPARK ZWIJNAARDE 2, BUS 3 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande