PROCESSEXCELLENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROCESSEXCELLENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.240.150

Publication

09/07/2013
ÿþOndernemingsnr : .9-40 .15-9

Benaming

(voluit) : PROCESSEXCELLENCE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent-Oostakker, Koewachterstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Kelly SPELTE, notaris-plaatsvervanger, aangesteld ter tijdelijke; vervanging van haar ambtgenoot, meester Manuel VAN HOOF, notaris met standplaats te Zwijnaarde, thansi Gent, bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Gent op 29 oktober 2012, op 25' juni 2013, dat:

1° Mevrouw ALDERWEIRELDT Line Ann Yolande, geboren te Gent op 14 maart 1959, ongehuwd, met rijksregistemummer 59.03.14 368-84 ,wonende te 9041 Gent-Oostakker, Koewachterstraat 12 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht

2° De benaming van de vennootschap is PROCESSEXCELLENCE.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9041 Gent-Oostakker, Koewachterstraat 12

4° Deze vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland:

Het verfenen van advies, studiewerk, onderzoek en marktonderzoek, marktontwikkeling en commerciële activiteiten voor haar klanten of ter voorbereiding van commerciële activiteiten, het geven van; training/cursussen

Alle taken die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het installeren, ter beschikking stellen, exploiteren en optimaliseren van informatica systemen.

Aan- en verkoop van lichamelijke roerende goederen.

Het beheren van roerende en onroerende goederen. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of: vertegenwoordiger.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, afstand, fusie,; inschrijving of aankoop van aandelen, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken,i ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, kopen, ïn; huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen, ruilen, in leasing geven of nemen; aile fabrieksmerken, patenten, en vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alle commerciële, industriële,i burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het; maatschappelijk doel aansluiten of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag, zowel in België ais in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, aile bijhuizen,` agentschappen, handelskantoren of depots oprichten, er aankopen, ze overdragen aan andere: vennootschappen of particulieren.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen,; voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

5° Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend; vijfhonderd vijftig (18.550) Euro,

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van. één/honderdste ieder

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD



2 3 MM 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAND GENT

na neerlegging ter griffie

Mod Word 11.1

5 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

II

1 10504

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

door mevrouw ALDERWEIRELDT Line die verklaart op de totaliteit der aandelen in tekenen, zegge voor achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) Euro.

Mevrouw ALDERWEIRELDT Line verklaart dat voor de ingetekende aandelen een storting of overschrijving werd gedaan ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd (12.400) Euro

6° De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-'voer-'ders, natuurlijke personen al dan niet vennoot.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: Mevrouw Line Alderweireldt te 9041 Gent-Oostakker, Koewachterstraat 12.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij een vennoot is. Zijn op-dracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statuten-'wijziging.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-'zenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzonde-ring van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

8° De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarverga-dering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op laatste woensdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wette-'lijke feestdag is, wordt de verga-dering op de eerstvolgende werkdag gehouden. 9° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10° Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafge-'nomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tie-mde van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserve--aren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, g-'edaald is of inge-volge de uitkering zou dalen bene-'den het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

11' De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

12° De zaakvoerder(s) en in voorkomende geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaar-tvergade-'ring) als een bijzondere of buitengewone algemene vergadenring bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de commissa-+rissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappe-'lijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar,

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en veertien.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Mevrouw Nathalie Prieus wonende te 1070 Anderlecht, Gedachtenlsstraat 112;

teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

inschrijving en aile latere wijzigingen van de ven-'noot-'schap in de kruispuntbank en het aanvragen van het ondernemingsnummer,

Inschrijving van de vennootschap als belastingsplich-'tige bij de administratie van de belasting over de toege-'voegde waarde;

- aftekenen van alle poststukken van de vennootschappen, aangetekend of niet;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd voor registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel

Kelly Spette

plaatsvervangend notaris van notaris Manuel Van Hoof,

te Gent-Zwijnaarde

; f ,-_*,. + "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tegelijk neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte met inbegrip van bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 02.10.2015 15630-0558-008

Coordonnées
PROCESSEXCELLENCE

Adresse
KOEWACHTERSTRAAT 12 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande