PROFESSOR DOKTER RENE VERDONK, ORTHOPEDIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROFESSOR DOKTER RENE VERDONK, ORTHOPEDIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.121.246

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 18.04.2014 14095-0355-014
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 25.04.2013 13100-0591-014
03/05/2012
ÿþMod Wosd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0841121246

Benaming

{voluit) : PROFESSOR DOKTER REIN VERDONK, ORTHOPEDIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maaltebruggestraat 260, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

Neerleggen van:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 17 november 2011.

verslag van de bedrijfsrevisor de dato 8 maart 2011

IGI

*12083599*

V1 beh. aai Bel Staa

1\rEERG~ ~

2 0 APR. 2012

~_...,~..,,,`ti ~.`~;,,~,~,,,~.,ti,,R~

KOQPHÁNB~~V~~~ : ~

~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/11/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mutl 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ius

Ondernemingsnr : o 'et 4_. À2.4. 246

Benaming

(voluit) : PROFESSOR DOKTER RENE VERDONK, ORTHOPEDIE

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MAALTEBRUGGESTRAAT 260 TE 9000 GENT

11111*11~I IIIINIII0*II VI

17968

Bijlagen hij het BèTgiscfi Staats6T d - I9Tt1II2OI I - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op VIJFTIEN NOVEMBER TWEEDUIZEND EN ELF, blijkt dat:

1. Vennoot: De heer VERDONK René Constance, geboren te Gent op 7 februari 1946, echtgenoot van mevrouw Tielemans Chantal, wonende te 9000 Gent, Maaltebruggestraat 260, een Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht;

2. Rechtsvorm - naam : de vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: PROFESSOR DOKTER RENE VERDONK, ORTHOPEDIE;

3. Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Maaltebruggestraat 260.

De zetel kan bij besluit van de zaakvoerder, zonder statutenwijziging, worden verplaatst in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad.

Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf medegedeeld worden aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren en zal openbaar gemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De arts - vennoot kan een bijkomende praktijk oprichten, mits voorafgaande goedkeuring door de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

4. Doel: Hoofddoel

Het maatschappelijk doel van de vennootschap is burgerlijk, met uitsluiting van elke handelsactiviteit.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitoefening van de geneeskunde door haar vennoten die handelen in naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtname van de regelen van de medische deontologie.

Alle honoraria worden geïnd voor en door de vennootschap. Alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven zullen door de vennootschap vereffend worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschap omvat eveneens:

- het inrichten van een algemene dienst en een medisch secretariaat, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van de voormelde medische activiteit;

- het scheppen van de mogelijkheid om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie, advies en onderricht inzake de medische activiteiten, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

- het aankopen, huren enlof leasen van alle medische apparatuur en de er bij horende accommodatie, inclusief gebouwen, teneinde aan de vennoten de mogelijkheid te bieden hun medische activiteit optimaal uit te oefenen.

Bijkomstig doel

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen en waarden welke haar in de toekomst zouden toebehoren, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit.

Beslissingen omtrent het investeringsbeleid van de vennootschap dienen steeds genomen te worden met eenparigheid van stemmen.

Binnen de regelen van de medische deontologie kan de vennootschap aile verrichtingen uitvoeren die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft en het niet gaat over een commerciële activiteit.

5. Kapitaal: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Alleen natuurlijke personen kunnen tot zaakvoerder worden benoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder - vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Tot statutair zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd: dokter Verdonk René, voornoemd.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk moeten optreden, onverminderd eventuele delegatie van machten.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd.

,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

7. Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, afschrijvingen,

waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijk reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder de bestemming ervan bepaalt. Deze beslissing dient door de algemene vergadering genomen te worden met eenparigheid van stemmen.

9. Ontbinding  vereffening:

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accoutant die door de zaakvoerder wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Voor de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accoutant overgenomen te worden.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, zal een beroep gedaan worden op één of meerdere artsen.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot reeds bezit.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op heden, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en eindigt op 30 september 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in het jaar 2013.

AANVAARDING MANDAAT.

De statutaire zaakvoerder, de heer Verdonk René, voornoemd, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

BENOEMING COMMISSARIS.

Uit te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Bijgevolg wordt beslist geen commissaris aan te stellen.

VOLMACHT.

De oprichter beslist volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gents Adviesbureau met zetel te 9000 Gent, Kasteellaan 50 en aan haar zaakvoerder, de heer Pauwels Rudi evenals aan al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling om aile formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en Indirecte Belastingen, een ondernemersloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PROFESSOR DOKTER RENE VERDONK, ORTHOPEDIE

Adresse
MAALTEBRUGGESTRAAT 260 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande