PROMOVIP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PROMOVIP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.782.439

Publication

19/12/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111Q11. j11,11j11,11111111

Ondernemingsnr : 0452.782.439

Benaming

(voluit) : PROMOVIP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Duivendam 32 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: DOELUITBREIDING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 29

november 2013, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PROMOVIP", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Duivendam 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0452.782.439.

Identificatie van de vennootschap

Oe vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op vier juni negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vierentwintig: juni negentienhonderd vierennegentig onder nummer 940624-119.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Joost Vercouteren te Beveren op drieëntwintig december negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch, Staatsblad op twaalf januari negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990112-621.

Het kapitaal werd verhoogd ingevolge akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op acht maart tweeduizend dertien bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op achtentwintig maart. daarna onder nummer 13049615 en niet meer gewijzigd tot op heden.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing

Re vergadering beslist de activiteiten van het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden, in

het kader van de diversifiëring van de diensten van de onderhavige vennootschap.

Re vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt op 21 november 2013, met het oog op de uitbreiding van het doel en van de staat van actief en passief afgesloten op 30 september; 2013.

Tweede beslissing

De vergadering beslist in navolging van het hiervoor genomen besluit, de toevoeging van de bijkomende activiteiten aan artikel 3 van de statuten, waardoor artikel 3 voortaan zal luiden als volgt :

De vennootschap heeft als doel:

Verhuring van ruimte, mobiele enlof onroerende, ter opvang en onderhoud van personen ter alle soorten gelegenheden. Deze niet-limitatieve activiteiten zijn voornamelijk verhuring van VIP-ruimte in mobiele bus. Verhuring van bu-reelruimte, ruimte voor seminaries, productvoorstellingen, publiciteit- en publiciteitscam-pag-nes. Tevens voorziet men, tijdens deze aangelegenheden, verkoop van alcoholhsche en niet-alcoholische dranken, tabaks-waren, snacks en alle andere producten gebruikelijk tijdens deze soort activiteiten. De vennootschap kan hiervoor ook beroep doen op gespecialiseerde ondernemingen, zoals, traiteurs, hos-tessenver-huur, enz.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RE HTBANK VANKQOP~ANDEL.

-- 9 DEC. 2013 DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

i,^q

Voor-

tbeh.uden

ean het

B Jglsch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Evenzeer mag de vennootschap overgaan tot aankoop van rollend materieel, in nieuwe staat of tweedehands, met bestem-ming tot verkoop,

Zij is ook gemachtigd tot het uitvoeren van onderhoud, herstellin-gen, carrosserie- werken, lakwerken en alle andere soorten wer-'ken aan rollend materieel.

De aan- en verkoop, huur- en verhuur, leasing bouwen, doen bouwen, herstellen, renoveren en uitbatingsgeschikt maken van alle onroerende goederen, alsmede het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

Het verlenen van diensten en adviezen In de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie, informatica en technische en operationele ondersteuning.

Deze opsomming is van aanwijzende aard en niet beperkend.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, aile roerende of onroerende goederen, materia-ten en benodigd-heden te verwerven huren of verhu-'ren, vervaardi-gen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commercieel, industriële of financiële handelingen te verrichten, die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet-limitatief werd opgesomd met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroeren-de goederen als inves-'tering verwerven, zelfs als deze noch ° rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschap-'pelijk doe van de vennoot-schap.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deel nemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groeperingen met eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en aval verle-'nen, voorschot ten en kredieten toe staan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag bij wijze van inbreng in specien of in natura, van fusie, inschrij-ving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschap-'pelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel bevor-de-'ren.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerders zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewust is dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden niet onkun-'dig van kon zijn.

Het waarnemen van de functie van bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

Derde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Volmacht

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht voor het vervullen van de ncodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan : mevrouw Nancy Van Overmeire, wonende te Beveren, Van Brouchovenstraat, 16/8.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, en het verslag van de Raad van Bestuur.

s& ck ,)du ¬ _WOU_ dit cec. si º%L.

op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 15.07.2013 13306-0379-017
28/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

urlIFF1E Rtl.;f-t t I:.AR1K

VAN KOOPHANDE1.

1 9 MAART 2013

DENDERMONDE

vnttce

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbias Ondernemingsnr : 4452.782.439

Benaming

(voluit) : PROMOVIP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Duivendam 32 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL:KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 8 maart, 2013, geregistreerd, blijkt dat:

1S BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap. "PROMOVIP", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Duivendam 32, ingeschreven in het: rechtspersonenregister te Dendermonde niet ondernemingsnummer 0452182.439.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op vier juni negentienhonderd' vierennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig juni: negentienhonderd vierennegentig onder nummer 940624-119.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

1. Eerste beslissing :

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande de duur van de vennootschap te herformuleren en dientengevolge de tekst van artikel 4 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging."

2. Tweede beslissing :

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijke kapitaal ad twee miljoen vijfhonderd duizend: oude Belgische Frank (2.500.000 BEF) om te zetten in euro zodat het kapitaal voortaan eenenzestig duizend. negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (¬ 61.973,38) bedraagt.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 5 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (¬ 61.973,38), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2500) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort."

3. Derde beslissing

Kennisname van de verslag

Er wordt kennis genomen van :

- het verslag van de raad van bestuur opgemaakt op 1 oktober 2012,

- het verslag van de bedrijfs-'revi-'sor, de heer Guy PARMENTIER, kantoor houdende te 2900 Schoten,

Theofiel Van Cauwenbergslei 12a, omtrent de inbreng in natura, hierna beschreven over de wijze van gevolgde

waardering en op de vergoeding toegekend als tegenwaarde, waarvan de conclusie luidt als volgt :

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 602 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Naamloze Vennootschap PROMOVIP door middel van inbreng van 2.410 van de 16.786 aandelen van de vennootschap Immo Central met ondememingsnummer 0449106.040, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen dat

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.dat de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de normale waarde of, indien er geen normale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

4.wij maken voorbehoud met betrekking tot de eventueel gestelde zekerheiden daar wij op datum van dagtekening van dit verslag nog geen antwoord hebben bekomen van het hypotheekkantoor;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 3.110 aandelen van de vennootschap Naamloze Vennootschap PROMOVIP, ZONDER vermelding van de nominale waarde en de creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 1.055.929,72 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten 19 november 2012.

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER, Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr, Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor.".

Deze rapporten zullen neergelegd worden op de Kruispuntbank voor ondernemingen, samen met een expeditie van onderhavige akte.

Kapitaalsverhoging

De algemene vergadering beslist om het huidige maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenenzeventig duizend zesennegentig euro en negentig cent (¬ 77.096,90) om het kapitaal te brengen van éénenzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (¬ 61.973,38) op honderd negenendertig duizend en zeventig euro en achtentwintig cent (¬ 139.070,28) door uitgifte van drieduizend honderd en tien (3.110) toe te kennen, als vergoeding voor de inbreng van 2410 aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO CENTRAL", gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Europark Zuid 4. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer BTW BE 0449.106.040, Opgericht bij akte verleden voor notaris Louis Van de Perre te Belsele op 28 april 1961, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 mei 1961 onder nummer 11949, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd, en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Marc Sledsens te Antwerpen op 16 juli 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 2 augustus 2007 onder nummer 2007/08/02115929.

Deze nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf de datum van kapitaalsverhoging.

Inbreng

Onmiddellijk worden de tweeduizend vierhonderd en tien (2.410) aandelen van de naamloze vennootschap IMMO CENTRAL, voornoemd, ingebracht voor een inbrengwaarde van één miljoen honderd drieëndertig duizend zesentwintig euro en tweeënzestig cent (¬ 1.133.026,62) door de heer De Groof Benedictus, voornoemd, waarvan

-zevenenzeventig duizend zesennegentig euro en negentig cent (¬ 77.096,90) geboekt zullen worden op het kapitaal en

-één miljoen vijfenvijftig duizend negenhonderd negenentwintig euro tweeënzeventig cent (¬ 1.055.929,72) op de uitgiftepremie die zal geboekt worden op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "uitgiftepremie",

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng van aandelen worden aan de heer Benedictus De Groof, voornoemd, die

aanvaardt, drieduizend honderd en tien (3.110) nieuwe aandelen van de vennootschap toegekend.

De heer Joseph De Groof verzaakt aan het voorkeurrecht dat hij heeft om in te tekenen op de

kapitaalverhoging in verhouding tot zijn aandelenbezit.

4. Vierde beslissing :

De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met één miljoen vijfenvijftig duizend negenhonderd negenentwintig euro tweeënzeventig cent (¬ 1.055.929,72) om het kapitaal te brengen van honderd negenendertig duizend zeventig euro en achtentwintig cent (¬ 139.070,28), op één miljoen honderd vijfennegentig duizend euro achtendertig cent (¬ 1.195.000,00) door incorporatie van de hiervoor gecreëerde uitgiftepremie zonder creatie van nieuwe aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. Vijfde beslissing

Ingevolge voormelde kapitaalverhogingen, beslist de algemene vergadering om artikel 5 van de statuten

integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen honderd vijfennegentig duizend euro (E

1.195.000,00), vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd en tien (5.610) aandelen zonder nominale

waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort."

6. Zesde beslissing :

De vergadering beslist het artikel 6bis met betrekking tot het toegestaan kapitaal te schrappen aangezien de

termijn waarbinnen deze techniek kan worden gebruikt is verstreken.

7. Zevende beslissing

De algemene vergadering beslist om de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen voortaan aandelen op naam zullen zijn.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 8 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

8. Achtste beslissing

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande de samenstelling van de raad van bestuur te herformuleren met betrekking tot de verplichting tot aanduiding van een vaste vertegenwoordiger wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, voorzien.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 10 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor ten hoogste zes jaar, zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een bestuurder is verplicht om, na zijn ontslag, zijn mandaat verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien. Het mandaat van een aftredende bestuurder neemt een einde bij de sluiting van de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In geval één of meer plaatsen van bestuurder openvallen hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot de volgende algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst."

9. Negende beslissing :

De vergadering beslist tot de schrapping van de tekst van artikel 16 bis van de statuten met betrekking tot de 'tegenstrijdigheid van belang' aangezien dit een wettelijke regeling betreft waarvan contractueel niet van moet worden afgeweken.

10. Tiende beslissing :

Uit hoofde van de mogelijkheid tot schriftelijke besluitvorming ingeval van een algemene vergadering

worden de statuten als volgt aangepast door toevoeging van een nieuw artikel 24 dat luidt als volgt

ARTIKEL 24.- ALGEMENE VERGADERING-SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze

statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van

besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag

voor het houden van de jaarvergadering.

DE TER BESCHIKKINGSTELLING VAN STUKKEN.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen

en de bestuurder(s) een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van

"

vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan zal de bestuurder/bestuurders/raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

DIE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

De vennoten/aandeelhouders kunnen éènparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van  de beslissingen te nemen in kader van verlies van het maatschappelijk kapitaal en  de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de bestuurders/raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met ° betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn, Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders.

D6 houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennie te nemen van de genomen beslissingen.

11. Elfde beslissing

In het licht van de codificatie van de vennootschappenwet en van de invoering Wetboek van Vennootschappen, beslist de algemene vergadering om de verwijzing in de statuten naar de vroegere artikelen van de vennootschappenwet te schrappen en deze aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen. Deze aanpassingen gebeuren in de artikelen 6, 9bis en 22 van de statuten.

12. Twaalfde beslissing :

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

13. Dertiende beslissing

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Nancy Van Overmeire, wonende te 9120 Beveren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKEENDMAK1NG lN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte en de tekst van de gecoördineerde statuten.

i-tut is0 b e" c taia Ale tn`s0)- P,rt. )1-tu ée.. v DiL de_ R.,o .o. &L.

Nai . V3(..% 11).~L,t1L

Voor-

iiehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste brz. vat Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12317-0047-017
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 19.07.2011 11314-0152-018
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.05.2010, NGL 22.06.2010 10195-0543-017
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 14.07.2009 09403-0185-018
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.07.2008 08465-0003-016
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 27.07.2007 07475-0039-015
02/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.05.2005, NGL 31.05.2005 05186-2615-015
15/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 15.06.2004, NGL 14.07.2004 04456-5143-015
01/10/2003 : SN053783
03/07/2003 : SN053783
05/07/2000 : SN053783
12/01/1999 : SN053783
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 13.07.2016 16315-0420-018

Coordonnées
PROMOVIP

Adresse
DUIVENDAM 32 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande