PSR PROJECTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PSR PROJECTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 468.553.847

Publication

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 20.12.2012 12674-0475-017
10/12/2012
ÿþmad 11.1

Ondernemingsnr : 0468.553.847 Benaming (voluit) : PSR PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Tragel 58

9308 Aalst (Hofstade)

Onderwerp akte : Fusie door overneming - BAV over te nemen vennootschap

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 7 november 2012, met als registratierelaas "Geregistreerd te Aalst I, de 13 november 2012, vies bladen geen verzending, Boek 937 blad 81 vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 Eur). de Ontvanger a.i. (getekend) K. Danau", blijkt onder meer het volgende: ;

Dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "PSR; PROJECTS", met maatschappelijke zetel te 9308 Hofstade (Aalst), Tragel 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0468.553.847, BTW-nummer 8E468.553.847, bevoegde rechtbank Dendermonde.

De vergadering heeft bij afzonderlijke stemming volgende besluiten genomen:

1. Fusievoorstel

1.1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan een maand voor de datum van deze vergadering.

A.Bestuurdersverslagen overeenkomstig artikel 694 Wetboek van Vennootschappen.

B. Controleverslagen overeenkomstig artikel 695 Wetboek van Vennootschappen.

Deze documenten zijn door de comparanten gecontroleerd en worden goedgekeurd. Zij worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel samen met een expeditie van deze akte.

1.2.De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het bestuursorgaan van de vennootschap niet gehouden is de algemene vergadering op de hoogte te stellen van de mogelijke belangrijke wijzigingen die zich zouden hebben voorgedaan tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de beslissing van de algemene vergadering die tot de fusie besluit.

1.3.De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat geen tussentijdse cijfers van de betrokken vennootschappen die niet ouder zijn dan drie maand op de datum van het fusievoorstel dienen te worden opgesteld.

2. Besluit tot fusie

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de vennootschap PSR PROJECTS door middel van de; overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 30/06/2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf; 01/07/2012 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle; verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied;

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 01/07/2012.

Y,

3.Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast:

1.Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de gelijkenis van hete

maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CaRi!FFiF_RECHTB/1N1 VAN KOOPHANDEL

2'9 NOV 2012

DENDERMONDE

'rtttte ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2.Overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de' fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

4.Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt de er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning van 4.379 nieuwe aandelen PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV aan de aandeelhouder SOFIDRA SA van PSR PROJECTS NV, zonder opleg. De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen. De activa en passiva worden aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op 30/06/2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap. Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die behoren tot het overgedragen vermogen. De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat aan de overnemende vennootschap geen aandelen zullen worden toegekend ter vergoeding van de aandelen die zij bezit in de onderhavige vennootschap.

5. Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van

rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt: 1. de ontbinding zonder vereffening van de

overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan, 2. de aandeelhouders van de overgenomen

vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap, 3, de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

6. Kwijting

Op de datum van de goedkeuring van de fusiestaat zal worden beslist over de kwijting door de bestuurders

van de overgenomen vennootschap.

7. Bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, alsook aan de heer Steven Strobbe, algemeen directeur, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a)om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b)als vergoeding voor de overdracht 4.379 volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c)deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

8. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Steven Strobbe, algemeen directeur, Valérie Goderis,

jurist, en Hilde Vervenne, jurist, allen met professioneel adres te Tragel 58, 9308 Aalst-Hofstade, die elk

afzonderlijk kunnen optreden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke

administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket,

Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor analytisch uittreksel.

Notaris Danièle Breckpot, te Aalst.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte dd, 7 november 2012

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor,

Voor-

behoudeg

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2012
ÿþn'

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

11111

*iaisosss"

Ondernemingsnr : 0468.553.847

Benaming

(voluit) : PSR PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Tragel 58, 9308 Aalst-Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoostel

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 22/08/2012

FUSIE DOOR OVERNEMING - FUSIEVOORSTEL

OVEREENKOMSTIG

ARTIKEL 693 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Het bestuursorgaan van hierna vernielde vennootschappen hebben in gemeen overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV (de overnemende vennootschap) bij wijze van fusie door overneming, PSR PROJECTS NV (de over te nemen vennootschap )overneemt.

Dit fusievoorstel heeft tot doel een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP: PSR PROJECTS NV

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9308 Aalst-Hofstade aan de Tragel 58 .De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap en draagt de naam "PSR PROJECTS NV",

De vennootschap heeft volgend doel:

I."Voor eigen rekening:

a.de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderzijds, het verkopen, het ruilen, het promoveren, het oprichten, het bouwen, het verbouwen, het reconverteren, het saneren, het ontwikkelen, het valoriseren, het verbeteren, het verbeteren, het uitrusten, het inrichten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het ter beschikking stellen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, het optreden als coördinator en als promotor van onroerende goed transacties alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

Il Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, participeren in ondernemingen die een gelijk of een gelijkaardig doel hebben als het hare of waarvan de samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van het doel en inzonderheid:

a.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan verbonden vennootschappen onder om het even welke vorm;

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

c.1-let verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, of afdministratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties inclusief management, supervisie, beheer en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

d.Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen

e.Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

filet waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

g.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

h.Het verlenen van administratieve prestaties en computer services voor rekening van derden alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

i.Het uitwerken van rendementsstudies en technische studies;

j.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe diensten en producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen:

k.Alle commissieverrichtingen betreffende onroerende goederen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek 4 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het koninklijk besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig;

De vennootschap kan haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland"

OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP: PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9308 Aalst-Hofstade aan de Tragel 58. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "PSR BROWNFIELD DEVELOPERS".

De vennootschap heeft tot doei : identiek doel als de over te nemen vennootschap. RUILVERHOUDING

De ruilverhouding PSR PROJECTS NV/ PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV wordt bepaald op 8,11 (afgerond) (= waarde per aandeel over te nemen vennootschap /waarde per aandeel overnemende vennootschap). Onder de weerhouden ruilverhouding dienen 4865 (afgerond) nieuwe aandelen uitgegeven te worden (600 aandelen PSR PROJECTS NV x 8,11).

Aangezien PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV, overnemende vennootschap, reeds een participatie van 10 % bezit in de over te nemen vennootschap, dient er rekening mee te worden gehouden dat met betrekking tot die 10 % geen nieuwe aandelen zullen uitgegeven worden.

Dit betekent dat als vergoeding voor de totaliteit van het vermogen van PSR PROJECTS NV 4.379 (afgerond) (zijnde 4865 nieuw uit te geven aandelen  10% _ 486.5) nieuwe aandelen PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV uitgegeven en uitgereikt worden aan de aandeelhouder SOFIDRA SA van PSR PROJECTS

NV.

De 4.379 nieuwe aandelen PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV die worden uitgereikt ter vergoeding van het gehele vermogen van PSR PROJECTS NV, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van de PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV.

OPLEG IN GELD

Er zal geen opleg in geld toegekend worden aan de aandeelhouders van PSR PROJECTS NV.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 4.379 nieuwe aandelen PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV die worden uitgereikt ter vergoeding van het gehele vermogen van PSR PROJECTS NV, zullen worden toegekend door de Raad van Bestuur van PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV aan SOFIDRA SA,

De inruiloperatie van de aandelen van de over te nemen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De aandeelhouder van de over te nemen vennootschap, SOFIDRA SA, kan haar aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschap.

Na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal de gedelegeerd

bestuurder van de overnemende vennootschap het aandelenregister van de overnemende vennootschap met

volgende gegevens aanvullen;

-de identiteit van de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, SOFIDRA SA;

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan haar toekomt;

-de datum van het fusiebesluit.

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV vanaf 0110712012. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

De datum vanaf welke de handelingen van de PSR PROJECTS NV boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de PSR BROWNFIELD DEVELOPERS NV is vastgesteld op 0110712012.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, met mevrouw Veerle Catry als vertegenwoordiger en kantoor houdende te Guldensporenpark 100, blok K te 9820 Merelbeke, bedrijfsrevisor en commissaris van de overnemende vennootschap, werd belast om de verslagen voor de deelnemende vennootschappen op te stellen waarvan sprake is in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, in gemeen overleg bepaald, bedraagt voor beide verslagen 4.500 EUR.

Aan de bestuurders van de fuserende vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend,

Het vermogen van PSR PROJECTS NV bevat geen onroerende goederen.

De vennootschap geeft bijzondere volmacht aan 1) mevrouw Lies Rowies, 2) mevrouw Hilde Vervenne, en 3) de heer Steven Strobbe, allen tewerkgesteld te Tragel 58, 9308 Aalst- Hofstade, die elk afzonderlijk kunnen handelen, en met bevoegdheid tot subdelegatie, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffies van de rechtbanken van koophandel en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen, om er namens de vennootschap huidig fusievoorstel neer te leggen en bij uittreksel bekend te maken en in het algemeen alle verrichtingen en inschrijvingen te doen, verklaringen af te leggen en formaliteiten te vervullen, nodig of nuttig in het kader van de door de vennootschap na te leven verplichtingen van openbaarmaking, mededeling, neerlegging, aangifte of andere.

Lies Rowies

Bijzondere volmachthouder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 iVoor-

behordden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 11.07.2012 12286-0248-018
23/02/2012 : GE201830
20/12/2011 : GE201830
20/09/2011 : GE201830
16/11/2010 : GE201830
15/07/2009 : GE201830
24/03/2009 : GE201830
06/01/2009 : GE201830
30/04/2008 : GE201830
27/09/2007 : GE201830
13/03/2007 : GE201830
08/03/2006 : GE201830
05/01/2006 : GE201830
07/03/2005 : GE201830
26/05/2004 : GE201830
16/12/2003 : GE201830
08/04/2003 : GE201830
21/02/2002 : DE056507

Coordonnées
PSR PROJECTS

Adresse
TRAGEL 58 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande