PST INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PST INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.789.239

Publication

23/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1



_.f. B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

10 APR. 2014

Griffie

~

Vc Q

behc

aar

Belç

Staal

11



Ondernemingsnr : 0466789239

Benaming

(voluit) : PST-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9690 Kluisbergen, Oudenaardebaan 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing

Blijkens de notulen opgemaakt door Meester Leen Coppejans, notaris te Oudenaarde, op éénendertig maart tweeduizend veertien, neergelegd voor registratie, heeft de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'PST-INVEST", met zetel te 9690 Kluisbergen, Oudenaardebaan 60, onder meer letterlijk volgende besluiten genomen

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen toepassing te maken van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen waarvan de tekst van de eerste twee leden is opgenomen in bovenstaande agenda en ontslaat met eenparigheid van stemmen de raad van bestuur van het opmaken van een omstandig schriftelijk verslag overeenkomstig het artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en verzaakt aan de meldingsprocedure zoals voorzien in artikel 733 van het Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen toepassing te maken van artikel 731 §1, in fine van het Wetboek van vennootschappen en ontslaat met eenparigheid van stemmen de revisor van het opmaken van het fusieverslag overeenkomstig het artikel 731.

DERDE BESLUIT.

Na kennisname van voormeld splitsingsvoorstel neemt de algemene vergade-tring van de NV PST Invest, inachtgenomen het feit dat het gehele kapitaal vertegenwoordigd is, met eenparigheid van stemmen dit splitsingsvoorstel aan.

Bijgevolg zal een gedeelte van het vermogen van de NV Betonco, met alle rechten en plichten, overgaan op de NV PST Invest.

Over te gane vermogensbestanddelen.

Het splitsingsvoorstel werd gedaan op basis van de een balans van de bij de splitsing betrokken vennootschappen van dertig september tweeduizend dertien. Bijgevolg zullen de verrichtingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 oktober 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in de verkrijgende vennootschap is ingebracht.

Het vermogen dat volgens het splitsingsvoorstel naar aanleiding van de splitsing van de NV Betonco overgaat op de NV PST Invest, omvat het integrale vermogen van de NV Betonco met uitzondering van de schuldenvrije blote eigendom van het onroerend goed.

Als actief zal het integrale vermogen van de NV Betonco, met uitzondering van het onroerend goed, worden afgesplitst naar PST Invest.

Aan de passiefzijde zullen alle schulden van de NV Betonco worden afgesplitst, alsook een gedeelte van het eigen vermogen, zoals berekend volgens de principes van art. 213 WIB 1992.

Algemene voorwaarden van de overdracht.

1) Alle eventuele contracten en eventuele vergunningen van de NV Betonco met betrekking tot het door de voormelde vennootschap af te splitsen vermogen naar de reeds bestaande NV PST Invest worden eveneens onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap.

2) Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op het af te splitsen vermogen en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van één oktober tweeduizend dertien integraal ten laste komen van de NV PST Invest.

3) Anderzijds blijven de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op het onroerend goed van de NV

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Betonco en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 oktober 2013 integraal ten laste van de NV

Betonco.

VIERDE BESLUIT.

De werkelijke waarde per aandeel van de overnemende vennootschap bedraagt voorafgaand aan de

splitsing ¬ 194,63.

Aangezien ingevolge de splitsing een werkelijke waarde van ¬ 8.622,66 wordt ingebracht zullen ter

vergoeding hiervan 44 nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Aangezien de aandelen zullen worden uitgegeven tegen een gelijke fractiewaarde als de bestaande

aandelen, te weten ¬ 1.339,52, za! ingevolge deze splitsing een kapitaalverhoging dienen te geschieden van ¬

8.939,10.

Caelet op het gegeven dat ingevolge de splitsing slechts een kapitaal van ¬ 606,16 wordt overgedragen zal

een bijkomende kapitaalverhoging dienen te worden doorgevoerd.

Deze bijkomende kapitaalverhoging geschiedt door de aanrekening van een bedrag van ¬ 58.332,94 op de

uitgiftepremies van de vennootschap.

Ingevolge de partiële splitsing zal het kapitaal van de naamloze vennootschap PST Invest bljgevolg worden

verhoogd met 58.939,10 om het te brengen van ¬ 15.000.000,00 op ¬ 15.058.939,10.

De vergadering neemt kennis van volgende verslagen

1) het verslag van de raad van bestuur de dato met betrekking tot de inbreng in natura;

2) het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burg. CVBA Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren, op 28 maart 2014, waarvan het besluit luidt als volgt

"in het kader van de voorgenomen inbreng in natura in PST Invest NV, vennootschap gevestigd te 9690 Kluisbergen, Oudenaardebaan 60, werden wij op 18 maart 2014 verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 731 verwijzend naar artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan nettoboekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura in de NV PST Invest, is gebleken dat:

Als besluit van dit onderzoek, verklaart de Burg. CVBA Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Wendy Van der Biest en Peter Verscheiden, commissaris dat

1.De beschrijving van de inbreng naar vorm en inhoud aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

2.De toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 30 september 2013 weergegeven netto boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de ïn dit verslag weergegeven venriootschapsrechteriijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie.

Br werd bij bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in `going concern'-optiek.

3.Ingevolge artikel 740 § 2 W. Venn, vindt er voor een deel van de inbrengwaarde, zijnde ¬ 10.088.513,28 geen omwisseling plaats van aandelen in de te splitsen vennootschap Betonco NV en worden bijgevolg geen nieuwe aandelen PST lnvest NV uitgegeven ter vergoeding.

In hoofde van de verkrijgende vennootschap PST Invest NV moet uitgedrukt worden dat de deelneming in Betonco NV in waarde is afgenomen door de afsplitsing van voormeid netto-actief. Concreet zal overeenkomstig artikel 78 § 7 jo. 80 KB W. Venn. de netto-boekwaarde van de deelneming Betonco NV worden uitgeboekt a rato van de reële waarde van het af te splitsen netto-actief over de reële waarde van de aandelen Betonco NV voor de splitsing, namelijk ¬ 10.088.513,28, Het bedrag van de afboeking van deze deelneming stemt overeen met de waarde van de overname van de hoger aangehaalde activa.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor het resterende deel van de inbreng, ni. ¬ 8.622,66 bedraagt de uitgifte van 44 aandelen op naam zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/11.242ste van het maatschappelijk kapitaal.

De 44 aandelen vertegenwoordigen een kapitaal van 58.939,10 E.

8.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

O.Aangezien deze inbreng kadert binnen een partiële splitsing, werd deze eveneens nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake fusies & splitsingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

7.Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van alle ingebrachte bestanddelen en voor de bepiling van de vergoeding van de inbreng in natura.

B.Er werd door Betonco NV een pandovereenkomst afgesloten ten voordele van Fortis Bank NV, KBC Bank NV en ING België NV op alle huidige en toekomstige schuldvorderingen die zij bezit uit hoofde van voorschotten toegestaan in rekening-courant en/of leningen toegestaan aan PST Invest NV, alsook op 66.912 aandelen Van Maercke Prefab NV waarvan Betonco eigenaar is.

" De conclusies in dit verslag zijn dus enkel van toepassing als wordt voldaan aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de overdracht van de aandelen door Fortis Bank NV, KBC Bank NV en ING België NV gezien de inpandgave die rust op de aandelen.

Bovendien verkregen wij, op datum van de ondertekening van dit verslag geen bevestiging van BNP Panbas Fortis met betrekking tot hun goedkeuring voor de overdracht van de leningen naar PST Invest NV,

9.AIs tegenprestatie voor de inbreng in natura zullen er voor 99,91% van de inbreng geen nieuwe aandelen worden uitgegeven. Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet

bVoor-béhoudel aan het Belgisch Staatsblad

in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere' woorden, dat het controleverslag geen 'fairness-opinion' omvat, Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de inbreng in natura naar economische maatstaven kan worden gewaardeerd en dat de waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid niet overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermits geen aandelen worden uitgegeven.

De inbreng in de NV PST Invest geschiedt onder opschortende voorwaarde van het realiseren van de partiële splitsing van Betonco NV, overeenkomstig het terzake opgestelde splitsingsvoorstel dat werd neergelegd op 12 februari 2014 ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Oudenaarde,

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva en/of rechten en plichten die geen betrekking hebben op de blote eigendom van het onroerend goed, zullen worden overgedragen naar de vennootschap PST Invest, zonder dat evenwel ooit enige schuld zal behouden blijven in de gesplitste vennootschap. Alle overige bestanddelen, die niet uitdrukkelijk betrekking hebben op de blote eigendom van het onroerend goed, ook de niet-uitgedrukte activa en passiva (met inbegrip van alle schulden) worden afgesplitst.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen 'fairness-opinion' omvat...."

Als vergoeding voor de gedane inbreng worden van de gesplitste vennootschap de NV Betonco vierenveertig (44) nieuwe aandelen uitgereikt aan de NV STV Trans. Er zal geen vergoeding in aandelen zijn in de mate dal de verkrijgende vennootschap reeds aandeelhouder is van de gesplitste vennootschap conform artikel 726 van het wetboek van vennootschappen.

Deze verrichtingen zullen gebeuren zonder opleg in geld.

De nieuwe aandelen PST Invest zullen worden ingeschreven in een register van aandelen op naam, na te zijn gedagtekend en getekend door een gedelegeerd bestuurder van de NV PST Invest en de betrokken aandeelhouder.

Voor de bestaande aandelen van de NV Betonco, die op naam zijn, zal de partiële splitsing worden aangetekend in het register van de aandelen op naam door aanpassing van de fractiewaarde.

Artikel 5 van de statuten van de NV PST Invest wordt vervangen als volgt

"Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt vijftien miljoen achtenvijftigduizend negenhonderd negenendertig euro tien cent (¬ 15.058.939,10). Het is verdeeld in elfduizend tweehonderd tweeënveertig (11.242) aandelen zonder vernielde waarde, met een fractiewaarde van éénlelfduizend tweehonderd tweeënveertigste (1/11.242ste) van het kapitaal."

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door incorporatie van uitgiftepremies in kapitaal ten belope van een bedrag van ¬ 191.060,90 om het te brengen van een bedrag van ¬ 15.058,939,10 op ¬ 15.250,000,00.

Artikel 5 van de statuten van de NV PST Invest wordt vervangen als volgt

"Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt vijftien miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 15.250.000,00). Het is verdeeld in elfduizend tweehonderd tweeënveertig (11.242) aandelen zonder vermelde waarde, met een fractiewaarde van één/elfduizend tweehonderd tweeënveertigste (1/11.242ste) van het kapitaal,

De algemene vergadering van de NV PST Invest geeft opdracht aan instrumenterende notaris tot coördinatie van de statuten.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris vast te stellen dat door de goedkeuring van de partiële splitsing door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap en door de algemene vergadering van de NV Betonco, de partiële splitsing is verwezenlijkt.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GETROUW BEKNOPT UITTREKSEL

De instrumenterende notaris

Mr Leen Coppejans,

Notaris te Oudenaarde

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie van de akte.

- gecoördineerde tekst van de statuten.;

- bijzonder verslag van de raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

23 MEI 2014

Griffie

*14111416*

bel a; sÉ Sta

n

Ondernemingsnr : 0466.789.239

Benaming

(voluit) : PST INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oudenaardebaan 60, 9690 Kluisbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 15 mei 2014:

1.Kennisname van het vrijwillig ontslag van de bestuurder

BVBA Concrete Consulting, vast vertegenwoordigd door de heer Mario Verstichel, heeft haar ontslag aangeboden als bestuurder van de vennootschap met ingang van 10 april 2014.

De algemene vergadering neemt kennis van dit ontslag en stelt vast dat het mandaat ais bestuurder beëindigd is met ingang van 10 april 2014.

Steven Vergalle

Voorzitter

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2014
ÿþ IVIod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

D 3 "Li 2Alftrfie

1111111111314111.118

Vo beho

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr 0466789239

Benaming

(voluit) : PST INVEST

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 9690 Kluisbergen, Oudenaardebaan 60

Onderwerp akte: ONTSLAG

Kennisname van het vrijwillig ontslag van de bestuurder

De heer Patrick Declerck, wonende te 7700 Luinge, rue Verte 39 heeft zijn ontslag als bestuurder aangeboden per 31/05/2014.

Steven Vergalie

Voorzitter van de raad van bestuur.

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

21/02/2014
ÿþMod Word 11.1

rble I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

II liI IIH II! lIII I 111111 IAII~

" 14098232*

Oudenaarde

1 2 FEB. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.789.239

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9690 Kluisbergen, Oudenaardebaan 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel

SPLITSINGSVOORSTEL

in verband met de

PARTIELE SPLITSING

VAN

BETONCO

Naamloze vennootschap

(te splitsen vennootschap)

RPR Oudenaarde

Btw BE 0893.868.361

met zetel te

Scheldekaai 9, 9690 Kluisbergen

NAAR

PST Invest

Naamloze vennootschap

(verkrijgende vennootschap)

RPR Oudenaarde

Btw BE 0466.789.239

met zetel te

Oudenaardebaan 60, 9690 Kluisbergen

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Oudenaarde

SPLITSINGSVOORSTEL in verband met PARTIËLE SPLITSING

Bij toepassing van artikel 677jo, 728 van het Wetboek van Vennootschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

PST INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap hebben op heden beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig het artikel 677 jo. 728 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de verkrijgende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 728 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan;

Ode te splitsen vennootschap BETONCO nv, met zetel te Scheldekaai 9, 9690 Kluisbergen en gekend onder RPR Oudenaarde, btw BE 0893.868.361;

Ode verkrijgende vennootschap PST Invest nv, met zetel te Oudenaardebaan 60, 9690 Kluisbergen en gekend onder RPR Oudenaarde, btw BE 0466.789.239.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

L WETTELIJKE VERMELDINGEN

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen

1.1.1 Identificatie van de te splitsen vennootschap

De naamloze vennootschap naar Belgisch recht BETONCO, met zetel te Scheldekaai 9, 9690 Kluisbergen en gekend onder RPR Oudenaarde, btw BE 0893.868.361, hierna genoemd de TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP.

Historiek

De vennootschap werd opgericht ingevolge een partiële splitsing van de naamloze vennootschap Algemene Ondernemingen Roeland Van Maercke bij akte verleden voor notaris Leen Coppejans met standplaats te Oudenaarde op 22 november 2007, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 december daarna onder nummer 07178049.

De statuten van de vennootschap werden sindsdien slechts één maal gewijzigd en dit bij akte verleden voor notaris Leen Coppejans met standplaats te Oudenaarde, op 11 december 2013, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 januari daarna onder nummer 14009295,

Kapitaal en aandeelhouder

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden ¬ 761.813,77 en is verdeeld in 1.171 aandelen op naam zonder nominale waarde met ieder een fractiewaarde van 1/1.171ste van het kapitaal.

De huidige aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is als volgt:

D PST Invest: 1170,00 aandelen 99,99 %

STV Trans:1,00 aandeel 0,01 %

Maatschappelijk doel en activiteiten

"De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook participaties te verwerven en/of aan te hcuden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

zs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationeel beheer ervan waarnemen.

Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesaurie, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële activa verwerven of verkopen, trading en deviezenoperaties uitvoeren, en tussenkomen in de overnamen en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande. Ten slotte kan de vennootschap beleggen in onroerende en roerende waarden en bezittingen, en deze waarden en bezittingen waarden en bezittingen beheren en uitbaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het koninklijk besluit over de vermogensbeheer en beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Organen

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, die als volgt is samengesteld:

.PST Invest nv, vast vertegenwoordigd door dhr. Steven Vergalle, voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder

" Meur. Annemie Van Maercke, gedelegeerd bestuurder

.Concrete Consulting bvba, vast vertegenwoordigd door dhr. Mario Verstichel

Allen benoemd blijkens beslissing van de algemene vergadering van 12 juli 2013.

1.1.2. identificatie van de verkrijgende vennootschap

De vennootschap PST Invest nv, met zetel te Oudenaardebaan 60, 9690 Kluisbergen, gekend onder RPR Oudenaarde btw BE 0466.789.239, hierna genoemd DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP.

Historiek

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Van Coppenolle, notaris met standplaats te Oudenaarde, op 19 augustus 1999, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 september nadien onder nummer 990916-74.

De statuten van de vennootschap werden sinds haar oprichting herhaaldelijk gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Leen Coppejans, notaris met standplaats te Oudenaarde, op 11 december 2013 houdende diverse wijzigingen, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari nadien onder nummer 14005326.

Kapitaal en aandeelhouder

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden ¬ 15.000.000,00 en is verdeeld in 11.198 aandelen op naam zonder nominale waarde met een fractiewaarde van 1111,1 98ste van het kapitaal.

De huidige aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is op heden als volgt:

©Dhr. Steven Vergalle: 5.599 aandelen 50,00 % UMevr, Annemie Van Maercke: 5.599 aandelen 50,00 %

Maatschappelijk doel en activiteiten

"De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook participaties te verwerven entof aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationeel beheer ervan waarnemen,

Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesaurie, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële activa verwerven of verkopen, trading en deviezenoperaties uitvoeren, en tussenkomen in de overnamen en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande. Ten slotte kan de vennootschap beleggen in onroerende en roerende waarden en bezittingen, en deze waarden en bezittingen waarden en bezittingen beheren en uitbaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het koninklijk besluit over de vermogensbeheer en beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap heeft tevens tot doel de aan- en verkoop, in- en uitvoer en de bemiddeling met betrekking tot alle producten en goederen die verband houden met de betonverwerkende nijverheid, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Haar activiteit zal zich eveneens mogen uitstrekken tot de coordinatie van alle private en industriële vastgoedprojecten, het opmaken en uitvoeren van studies en plans, het verstrekken van technische hulp en inlichtingen, de aankoop, verkoop, huren of verhuren van de exploitatie van brevetten, licenties en alleenverkopen met betrekking tot betonverwerkende nijverheid en zonder beperking en welke maar enzigszins in verband kunnen staan met het bovenvermelde doel van de vennootschap,

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Organen

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, die als volgt is samengesteld:

" Dhr. Steven Vergalle, voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder

" Meur. Annemie Van Maercke, gedelegeerd bestuurder;

" Concrete Consulting bvba, vast vertegenwoordigd door dhr. Mario Verstichel, bestuurder

" Dhr. Patrick Declerck, bestuurder.

I.2.Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 673 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de verkrijgende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de splitsing tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen bij deze het splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

De partiële splitsing zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen m.b.t, de splitsing van vennootschappen.

Onder "partiële splitsing", zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "partiële splitsing door overneming" zoals gedefinieerd door artikel 673 en 677 van het Wetboek van Vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij een deel van het vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, zonder haar ontbinding op een andere bestaande vennootschap overgaat tegen uitreiking van aandelen in de verkrijgende vennootschap aan de vennoten van de gesplitste vennootschap of vennootschappen, eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke aan een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen.

Samenvattend kan de voorgenomen verrichting worden omschreven als een partiële splitsing waarbij het integrale vermogen van de te splitsen vennootschap, met uitzondering van de schuldenvrije blote eigendom van het bedrijfsgebouw gelegen te Kluisbergen, zal worden afgesplitst naar de verkrijgende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zowel de vennootschap PST Invest als de vennootschap Betonco functioneren op heden ais holding van de groep. De bedoeling van deze splitsing bestaat erin de vermogens van de betrokken vennootschappen samen te voegen en de restvennootschap Betonco in de toekomst te laten functioneren als vastgoedvennootschap van de groep in het kader van een bredere herstructurering van de groep (cfr. fusie Van Maercke Prefab/Algemene Ondernemingen Roeland Van Maercke).

Bovendien worden ten gevolge van deze splitsing geen fiscale voordelen, zelfs ongewild, gerealiseerd, integendeel. Door deze splitsing zullen de fiscale verliezen in hoofde van de overnemende vennootschap PST Invest immers worden beperkt conform de bepalingen opgenomen in art. 206 WIB 1992. Tenslotte is er geen sprake van de optimalisatie van fiscale aftrekken.

Op basis van het bovenstaande kan worden aangenomen dat de splitsing neutraal zal geschieden op het vlak van directe belastingen aangezien de vennootschappen van mening zijn dat de verrichting is ingegeven vanuit zakelijke overwegingen en er geen fiscale motieven aan de grondslag liggen van de voorgenomen herstructurering.

Aangezien ten gevolge van deze verrichting geen onroerende goederen zullen worden overgedragen, zal de splitsing op het vlak van registratierechten geschieden tegen het vast recht van ¬ 50,00,

Ook op het vlak van btw zal de verrichting fiscaal neutraal geschieden aangezien het overgedragen vermogen een bedrijfstak betreft in de zin van artikel 11 jo. 18, § 3 W.Btw, aangezien alle bestaande btw-activiteiten worden afgesplitst naar PST Invest.

De splitsing zal plaats vinden op basis van de staat van de bij de splitsing betrokken vennootschappen afgesloten op 30/9/2013.

1.3Over te dragen bestanddelen en vergoeding

Deze splitsing heeft tot doel het integrale vermogen, met uitzondering van de schuldenvrije blote eigendom van het onroerend goed, af te splitsen van BETONCO naar PST Invest.

Als actief zal het integrale vermogen van de vennootschap, met uitzondering van het onroerend goed, worden afgesplitst naar PST Invest.

Aan de passiefzijde zullen aile schulden van de vennootschap worden afgesplitst, alsook eigen vermcgen.

Dit eigen vermogen wordt afgesplitst overeenkomstig de fiscale principes van artikel 213 WIB 1992 conform de illustratie in bijlage 1.

Er wordt een werkelijke waarde van ¬ 25.808.294,04 ingebracht in PST Invest, waarvan 0,09% (1,0011.171,00) in aandelen wordt vergoed. Dit levert een te vergoeden waarde op van ¬ 22.039,53. Er zal geen vergoeding in aandelen zijn in de mate dat de verkrijgende vennootschap reeds aandeelhouder is van de verkrijgende vennootschap conform art, 726 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aangezien ten gevolge van deze splitsing een waarde van ¬ 22.039,53 wordt ingebracht in de vennootschap PST Invest, zullen ten gevolge van deze inbreng 15,00 (22.039,53/1.447,07 = 15,00 _(berekend zonder afronding)) aandelen van de vennootschap PST Invest worden uitgekeerd aan de vennootschap STV-Trans in haar functie van aandeelhouder van de gesplitste vennootschap BETONCO ter vergoeding van haar inbreng. Er zal geen opleg in geld worden gedaan. Ingevolge deze uitgifte van aandelen zal de aandeelhoudersstructuur van de vennootschap PST Invest als volgt zijn:

Begin uitte geven aandelen Eind

Steven Vergalle5.599,00 0,00 5.599,00

Annemie Van Maercke5.599,000,00 5.599,00

STV Trans 0,00 15,00 15,00

totaal 11.198, 00 15,00 11.213,00

Voor de verdeling van de aandelen over de aandeelhouders en het uitzicht van de nieuwe aandeelhoudersstructuur wordt verwezen naar bijlage 1. De nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap worden verdeeld over de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap in verhouding tot het aantal aandelen dat zij aanhouden in de gespiiste vennootschap.

In regel moet de kapitaalverhoging die het gevolg is van de inbreng geschieden aan gelijke fractiewaarde als de bestaande aandelen. De huidige fractiewaarde van de aandelen van PST Invest bedraagt ¬ 1.339,52 (¬ 15.000.000,00 kapitaa1/11.198,00 aandelen). Gelet op de uitgifte van 15,00 nieuwe aandelen, is er bijgevolg in principe nood aan een kapitaalverhoging van ¬ 20.092,87 (1,339,52 x 15,00 (berekend zonder afronding)) Er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

wordt echter slechts ¬ 632,44 aan kapitaal overgedragen vanuit BETONCO zodat het saldo van ¬ 19.460,43 (¬ 20.092,87 - ¬ 632,44) moet worden onttrokken aan de reserves om het kapitaal te vormen (artikel 78 § 4 KB W. Venn.),

Door de beperking van het overgedragen eigen vermogen zullen de door de te splitsen vennootschap overgedragen vrijgestelde reserves worden beperkt. Ten einde te voldoen aan de onaantastbaarheidsvoorwaarde zal bijgevolg een bedrag van ¬ 259.240,47 worden geboekt als vrijgestelde reserve in kapitaal. Voor het zelfde bedrag zal een negatieve belaste reserve worden geboekt in kapitaal.

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva en/of rechten en plichten die geen betrekking betrekking hebben op de blote eigendom van het onroerend goed, zullen worden overgedragen naar de vennootschap PST Invest, zonder dat evenwel ooit enige schuld zal behouden blijven in de gesplitste vennootschap, Alle overige bestanddelen, die niet uitdrukkelijk betrekking hebben op de blote eigendom van het onroerend goed, ook de niet-uitgedrukte activa en passiva (met inbegrip van alle schulden) worden afgesplitst,

1.4.Wijze uitreiking aandelen

De uitreiking van de aandelen door PST Invest aan de aandeelhouders van de vennootschap BETONCO

zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

Na publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuur van de

vennootschap de aandeelhouders uit om de uitgifte van de aandelen in te schrijven in het aandelenregister.

1.5. Bijzondere rechten

Er zijn geen vennoten met bijzondere rechten noch houders van andere effecten dan aandelen.

1.6. Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 oktober 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in de verkrijgende vennootschap is ingebracht.

1,7. Onroerende goederen

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen geen onroerende goederen worden afgesplitst waardoor op het

vlak van het onroerend goed geen bijkomende formaliteiten dienen te worden voldaan.

1.8.Verslagen Bedrijfsrevisor

Overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen de intentie uitgedrukt om af te zien van de controleverslagen voorzien bij artikel 731 van het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zal het verslag bedoeld in artikel 731 niet worden opgesteld, noch door een commissaris, bedrijfsrevisor of extern accountant en zal er ook geen bezoldiging worden toegekend.

Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen de intentie uitgedrukt om af te zien van het bestuursverslag van artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor en de raad van bestuur van PST Invest zullen wel worden verzocht de nodige verslagen op te stellen in verband met de inbreng bij de verkrijgende vennootschap.

1.9.Bijzondere voordelen

Geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de bestuursorganen van de vennootschappen die aan

de splitsing deelnemen.

1.10. Datum van deelname in de winst

De uitgereikte aandelen geven recht op deelname in de winst vanaf 1 oktober 2013. Betreffende dit recht zal

niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

Il. BIJKOMENDE VERMELDINGEN

2.1.Samenstelling van het aan de verkrijgende vennootschappen over te dragen vermogen

De samenstelling van het vermogen van de over te nemen vennootschap blijkt illustratief uit in bijlage bijgevoegde splitsingsstaat per 30 september 2013. Na de balansdatum 30 september 2013 hebben er geen gebeurtenissen plaatsgevonden die een belangrijk impact kunnen hebben op het actief en passief van de over te nemen vennootschap.

2.2. Wijziging van de statuten van de betrokken vennootschappen

Naar aanleiding van de voorgestelde splitsing zullen geen wijzigingen warden doorgevoerd aan de statuten

van de vennootschappen behoudens een eventuele actualisatie van de statuten.

2.3. Kosten van de splitsingsverrichting

De algemene kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen door elk van de betrokken vennootschappen, dus zowel de te splitsen als de verkrijgende vennootschap voor een gelijk deel en dit ongeacht of de splitsing wordt goedgekeurd of niet,

2.4, Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouder alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden er zich onderling en wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5.Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de te splitsen en de verkrijgende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien in het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 31 maart 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 6/10/2013 te Kluisbergen in 4 originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan 2 exemplaren zullen dienen voor de gelijktijdige neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van Oudenaarde overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlage: splitsingsbalans

raad van bestuur van PST Invest (m.u.v. dhr. Declerck)

de heer Steven Vergalle

Mevrouw Annemie Van Maercke

Concrete Consulting, vast vertegenwoordigd door de heer Mario Verstichel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2014
ÿþI

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Bel

Stak-

111



Oudenaarde

2 0 DM 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0466789239

Benaming

(voluit): PST-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 9690 Kluisbergen, Oudenaardebaan 60

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING BOEKJAAR

Blijkens de notulen opgemaakt door Meester Leen Coppejans, notaris te Oudenaarde, op elf december

tweeduizend dertien, neergelegd voor registratie, heeft de buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'PST-INVEST", met zetel te 9690 Kluisbergen,

Oudenaardebaan 60, onder meer letterlijk volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Het lopende boeKjaar wordt verlengd tot 31 maart 2014 en de jaarvergadering wordt verplaatst naar de

laatste vrijdag van september om zeventien uur.

Artikel 33 eerste zin wordt gewijzigd als volgt:

"Het boekjaar gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar."

Artikel 22 eerste zin wordt gewijzigd als volgt :

"De jaarvergadering moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste vrijdag van de maand september

om zeventien uur."

TWEEDE BESLUIT

De heer Declerck Patrick Georges (RR 550325-113.22), wonende te Moeskroen, Rue Verte 39 wordt

benoemd tot bestuurder van de vennootschap met ingang op 14/10/2013.

DERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht aan de notaris tot coördinatie van de statuten naar aanleiding van de

genomen besluiten.

VOOR GETROUW BEKNOPT UITIREKSEL

De instrumenterende notaris

Mr Leen Coppejans,

Notaris te Oudenaarde

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie van de akte.

gecoördineerde tekst van de statuten.;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2013
ÿþMpd POF 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 5 NOV. 2813

Griffie

11111111t1.111111111III

LTr

eera..1lYïtrig ~.:.

0466.789.239 PST Invest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 Annexes du Moniteur belge

" r'r}rsj

Rechtsvorrri Naamloze vennootschap

Zetel Oudenaardebaan 60 - 9690 Kluisbergen

tl, ch-u"»:°1-(_" r7!'si,2 Herbenoeming bestuurder - Herbenoeming Commissaris Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 12/07/2013

De vergadering beslist om Concrete Consulting BVBA, met zetel Leedsestraat 13 te 9772 Wannegem-Lede, vast vertegenwoordigd door de heer Mario Verstichel, wonende Leedsestraat 13 te 9772 Kruishoutem, te herbenoemen als bestuurder.

Dit mandaat vervalt op de algemene vergadering gehouden in 2019, die beslist over boekjaar 2018.

De vergadering beslist om de burg. CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Buro & Design Center, Esplanade 1 box 96, 1020 Brussel, als

commissaris van de vennootschap te herbenoemen voor een periode van drie jaar, boekjaren 2013, 2014 en 2015, eindigend op de jaarvergadering te houden in 2016. De revisorenvennootschap duidt de heer Peter Verschelden en mevrouw Wendy Van der Biest aan als vaste vertegenwoordigers. De herbenoeming slaat zowel op enkelvoudige jaarrekening als geconsolideerde jaarrekening.

Van Maercke Annemie

Gedelegeerd bestuurder

t ~ " -V li ns:" ,:n, {.; " ..-..+Cr wrtilriJrr r'.:t r; ,u,:- 1{?1-,11, '.+ettr= var ~~ ~ rrolc irncr~i

;zc ri,: ,

~~~.." : . irr :

19/11/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 12.07.2013, NGL 07.11.2013 13660-0052-043
07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.07.2013, NGL 23.09.2013 13605-0274-043
03/09/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 28.08.2012 12474-0569-042
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 06.07.2012 12273-0580-042
25/02/2015
ÿþ MM PDF 11.1

fLu 1. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

191

*1503080

Gent

Afdeling Oudenaarde

13 FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.789.239

Benaming (voluit) : Pst Invest

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oudenaardebaan 60 - 9690 Kluisbergen

(volledig adres)

Onderwerp(enl akte : Ontslag commissaris

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering dd 11/12/2014

De vergadering verieent kwijting aan de commissaris voor de uitoefening van zijn mandaat in het afgelopen jaar. De vergadering neemt nota van het ontslag van de commissaris en aanvaardt dit ontslag en verleent kwijting tot 11/1212014.

Steven Vergalle

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Lu a. vermelden : hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nofans, fietzij van de perso(o)n(éiir

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.06.2011 11236-0528-041
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.06.2011 11227-0102-040
08/02/2011
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

Mntl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

IIIIRIIM11,11.11,M1111111

0466.789.239

PST INVEST

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Oudenaardebaan 60, 9690 KLUISBERGEN

Oudenaarde

2 5 JAN. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte : herbenoemingen

Uit de notulen van de algemene vergadering en de raad van bestuur dd. 19 januari 2011 blijken volgende besluiten :

1) Herbenoeming van de heer Steven Vergalle, wonende 9790 Wortegem - Petegem, Meirhaegstraat 12, tot bestuurder

2) Herbenoeming van mevrouw Annemie Vanmaercke, wonende 9790 Wortegem-Petegem, Meirhaegstraat 12, tot bestuurder.

Deze mandaten zullen eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet en volgens de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van Bestuur als college en bijzondere bevoegdheidsdelegaties, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder , alleen optredend, of indien er meerdere zijn benoemd, door de gedelegeerd bestuurders, gezamenlijk optredend.

3) Herbenoeming van de heer Steven Vergalle tot gedelegeerd bestuurder met alle machten van dagelijks bestuur en alle machten om de vennootschap hieromtrent alleen optredend te vertegenwoordigen.

4) Herbenoeming van mevrouw Annemie Vanmaercke tot gedelegeerd bestuurder met aile machten van dagelijks bestuur en alle machten om de vennootschap hieromtrent alleen optredend te vertegenwoordigen.

STEVEN VERGALLE

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

23/07/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 14.07.2010 10311-0314-038
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 12.07.2010 10298-0216-039
10/07/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 06.07.2009 09378-0392-033
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 06.07.2009 09378-0385-039
10/07/2008 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2007, GGK 31.12.2007, NGL 02.07.2008 08360-0085-028
16/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.03.2008, NGL 09.05.2008 08135-0290-040
02/01/2008 : OU045492
19/09/2007 : OU045492
23/07/2007 : OU045492
20/07/2007 : OU045492
23/11/2006 : OU045492
29/08/2006 : OU045492
13/07/2006 : OU045492
14/11/2005 : OU045492
01/07/2005 : OU045492
24/01/2005 : OU045492
03/12/2004 : OU045492
28/07/2015
ÿþMod word 11.t

~I + sûw In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ik~B~



Gent

Afdeling Oudenaarde

16 JULI 2015

Griffie

Voor-

Staatsblad

Belgisch 111

behouden

aan het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.789.239

Benaming

(voluit) : PST-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9690 Kluisbergen, Oudenaardebaan 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - WIJZIGING VEREFFENAAR

A. ONTBINDING

Blijkens de notulen opgemaakt door Meester Leen Coppejans, notaris te Oudenaarde, op 03 april 2015 , "Geregistreerd 5 bladen, 0 verzendingen op het registratiekantoor te Oudenaarde op 07 april 2015 register 5 boek 0 blad 0 vak 6118. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00) De ontvanger" heeft de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap PST-INVEST, met zetel te 9690 Kluisbergen, Oudenaardebaan 60, onder letterlijk volgende besluiten genomen

EERSTE BESLUIT

Er wordt lezing gegeven van het verslag van de raad van bestuur de dato 31 januari 2015 waarin het voorstel van ontbinding wordt toegelicht en waarvan sprake is in de agenda, waarbij een staat van activa en passiva van de vennoot-'schap, die niet langer dan drie maanden geleden werd vastge-'steld en namelijk op 31 januari 2015, gevoegd werd.

Een verslag over voormelde staat werd opgemaakt op 26 maart 2015 door de heer Frans VAN VLAENDEREN, bedrijfsrevisor bij de B.V.B.A. F. VAN VLAENDEREN & CO, met zetel te 9860 OOSTERZELE, Geraardsbergsesteenweg 92,

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de NV PST INVEST, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9690 Kluisbergen Oudenaardebaan 60 een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 januari 2015, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van vierhonderd zevenentachtigduizend tweehonderd en zes Euro veertig eurocent (487.206,40 ¬ ) en een netto passief van acht miljoen achthonderd en vijf duizend achthonderd vijfendertig euro zesentachtig eurocent (8.805.835,86 ¬ )

Op basis van ons specifiek nazicht van de staat van activa en passiva van de naamloze vennootschap "PST INVEST" per 31 januari 2015 waarvan de ontbinding van de vennootschap wordt voorgesteld verklaren wij :

1. de staat van activa en passiva van de vennootschap per 31 januari 2015 werd gecontroleerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake ontbinding van vennootschappen;

2. de bemerkingen in ons verslag niet van die aard zijn om de toestand van de vennootschap substantieel te wijzigen;

3. op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat niet voortvloeit uit de boekhouding;

4. de staat van activa en passiva van de vennootschap per 31 januari 2015 aldus de toestand van de vennootschap niet op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft;

5. de vereffening reeds de facto door het bestuursorgaan werd ingezet maar nog niet (volledig) werd uitgevoerd;

Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien de aard van de activa en passiva, uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen en in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de naamloze vennootschap "PST INVEST" en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt,"

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w Voor-

. ' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op ondervraging van de optredende notaris hebben de aandeelhouders verklaard dat zij vóár de

bijeenkomst van vandaag een afschrift hebben ontvangen van de verslagen en de staat waarvan hierboven

sprake is.

DERDE BESLUIT

De vennootschap wordt ontbonden en in vereffening gesteld vanaf 03 april 2015.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de

bestuurders.

DERDE BESLUIT

Het aantal vereffenaars wordt op twee vastgesteld en tot vereffenaar worden aangesteld :

1) De heer Joris DESMET, (RR 620119 285-66), advocaat met kantoor houdende te 9630 Zwalm, Bruul 27

2) Mevrouw Lieve TEINTENIER (RR 66.05.27-236.84), advocaat met kantoor houdende te 9600 Ronse,

Franklin Rooseveltplein 42/0002.

Deze benoeming gebeurt onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de voorzitter van de

rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om alléén namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens

derden.

Aan de vereffenaar zijn aile bevoegdheden toegekend, omschreven in artikel 181 en volgende van het

wetboek van vennootschappen. De machtiging van de algemene vergadering is niet vereist voor de

handelingen voorzien in artikel 182 van zelfde wetboek.

De vereffenaar dient geen inventaris te laten opmaken.

Bij uitvoering van zijn opdracht kan hij onder zijn verantwoordelijkheid voor een deel zijn bevoegdheden

delegeren aan één of meerdere bijzondere lasthebbers.

Zijn opdracht is bezoldigd.

B. WIJZIGING VEREFFENAAR

Op 16 juni 2015 te Wortegem-Petegem, Meirhaegstraat 12, werd de buitengewone algemene vergadering

gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PST-INVEST" met zetel te 9690

Kluisbergen, Oudenaardebaan 60, waarbij ondermeer letterlijk besluit werd genomen :

Blijkens akte verleden voor notaris Leen Coppejans te Oudenaarde op 3 april 2015 werd de NV PST-Invest

ontbonden en in vereffening gesteld.

Het aantal vereffenaars werd op twee vastgesteld en tot vereffenaar werden aangesteld :

1) De heer Joris DESMET, (RR 620119 285-66), advocaat met kantoor houdende te 9630 Zwalm, Bruul 27

2) Mevrouw Lieve TEINTENIER (RR 66.05.27-236.84), advocaat met kantoor houdende te 9600 Ronse, Franklin Rooseveltplein 42/0002.

Mevrouw Lieve Teintenier heeft haar mandaat aanvaard maar de heer Desmet heeft per mail van 12 juni 2015 laten weten zijn mandaat niet te kunnen aanvaarden wegens onverenigbaarheid met zijn mandaat als plaatsvervangend raadsheer.

De vergadering herbevestigt haar besluit om twee vereffenaars aan te stellen en stelt aan tot vereffenaar :

1) Mevrouw Lieve TEINTENIER (RR 66.05.27-236.84), advocaat met kantoor houdende te 9600 Ronse, Franklin Rooseveltplein 42/0002.

2) De heer Filip AELVOET (RR 710116 331-08), wonende te Kortrijk, Rollegemseweg 100.

Deze benoeming gebeurt onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de voorzitter van de

rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde.

Elke vereffenaar heeft de bevoegdheid om alléén namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens

derden.

Aan de vereffenaar zijn alle bevoegdheden toegekend, omschreven in artikel 181 en volgende van het

wetboek van vennootschappen. De machtiging van de algemene vergadering is niet vereist voor de

handelingen voorzien in artikel 182 van zelfde wetboek.

De vereffenaar dient geen inventaris te laten opmaken.

Bij uitvoering van zijn opdracht kan hij onder zijn verantwoordelijkheid voor eendeel zijn bevoegdheden

delegeren aan één of meerdere bijzondere lasthebbers.

Zijn opdracht is bezoldigd. 

VOOR GETROUW BEKNOPT UITTREKSEL

De instrumenterende notaris,:

Mr Leen Coppejans,

Notaris te Oudenaarde







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de akte de dato 3 april 2015

- verslag van de buitgenwone algemene vergadering de dato 16 juni 2015

- verslagen

- beslissing rechtbank van koophandel benoeming vereffenaar



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2004 : OU045492
06/04/2004 : OU045492
01/12/2003 : OU045492
11/08/2003 : OU045492
03/01/2003 : OU045492
09/11/2001 : OU045492
18/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PST INVEST

Adresse
OUDENAARDEBAAN 60 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande