PSYCHIATRISCH CENTRUM SINT-JAN DE DEO, AFGEKORT : PC SINT-JAN DE DEO

Association sans but lucratif


Dénomination : PSYCHIATRISCH CENTRUM SINT-JAN DE DEO, AFGEKORT : PC SINT-JAN DE DEO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 421.906.250

Publication

19/07/2012
ÿþ MDD 2.2

Mea In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



*iziaeoas

NEERGELEGD

10 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAT}jjTE GENT

Ondernemingsnr : 0421.906.250

Benaming

(voluit) : PSYCHIATRISCH CENTRUM SINT-JAN DE DEO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : 9000 Gent, Fratersplein 9

On. erwerp akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: INBRENG OM NIET VAN DE ALGEMEENHEID

gr blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgesteld door notaris Luc Roegiers, notaris te Wachtebeke, op 28 juni 2012, dat de volgende beslissingen werden genomen:

1)Goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur, opgemaakt volgens artikel 58 van de vzw-wet over het Voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid van goederen door de vzw psychiatrisch Centrum Sint-Jan de Deo en door de vzw Psychiatrische Centra Sleidinge in de vzw "Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge" opgemaakt op 27 april 2012, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 30 april 2012 bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2012 onder nummer 12088441, op basis van de jaarrekening per 31 december 2012.

2)inbreng om niet van de algemeenheid van de vzw Psychiatrisch Centrum Sint-Jan de Deo door middel van overdracht van haar gehele vermogen, en al haar rechten en verplichtingen aan de vzw Psychiatrisch Centrum Gent -- Sleidinge", met zetel te 9000 Gent, Fratersplein 9, ondememingsnummer 0837.845.517, en dit aan de in het inbrengvoorstel opgenomen voorwaarden en dit in toepassing van artikel 58 van de V.Z.W.-Wet, verwijzend naar artikel 670 en 770 van het Wetboek Vennootschappen.

Deze overdracht gebeurt op basis van een boekhoudkundige staat van de vzw Psychiatrisch Centrum Sint-Jan de Deo afgesloten per 31 december 2011.

Alle vermogensbestanddelen, activa en passiva zullen worden overgenomen in de boekhouding van de ontvangende vzw, aan de waarde zoals die blijkt uit de boekhoudkundige staat op datum van 31 december 2011.Alle verrichtingen sinds 1 januari 2012 gedaan door de vzw Psychiatrisch Centrum Sint-Jan de Deo zullen geacht gedaan te zijn voor rekening van de ontvangende vzw "Psychiatrisch Centrum Gent  Sleidinge".

3) Beschrijving van het ingebracht vermogen:

Voor de nauwkeurige beschrijving van de elementen van de inbreng wordt verwezen naar de voormelde verslagen. De inbreng bevat onder meer

Het recht van erfpacht op:

STAD GENT  EERSTE AFDELING (44021)

I~en psychiatrisch ziekenhuis en revalidatiecentrum en aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen aldaar, Fratersplein, 9, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie A, nummer 15981M, met een oppervlakte van twee hectare vijfenzestig are éénendertig centiare,

2) Een woning bestemd voor diensten in het kader van psychiatrische zorg, met alle aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen aldaar, Groenebriel, 3, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie A, nummer 1492/H, met een oppervlakte van vijf are eenendertig centiar

3) Een psychiatrisch verzorgingstehuis met alle aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen aldaar, Berouw, 97199A, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie A, nummer 1606/C, met een oppervlakte van drieëntwintig are vierentachtig centiare,

Opschortende voorwaarde De beslissingen werden genomen onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van deze inbreng door de vzw Psychiatrisch Centrum Gent- Sleidinge, ontvangende vzw.

4) Ontbinding met vereffening: Onder dezelfde opschortende voorwaarde ais hiervoor gemeld,

a)De overdracht aan de ontvangende vzw van het gehele vermogen en alle rechten en plichten van de

inbrengende vzw.

b) Ontbinding met vereffening van de inbrengende vzw, die ophoudt te bestaan

c) benoeming tot vereffenaars van

- ARTOIS Renritus Celestin F, geboren te Wilsele op 11 augustus 1931, wonend te 9260 Serskamp,

gemeente Wichelen, Nieuwstraat 59, rijksregister 31.08.11-127.56 .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD2.2

Luik B - Vervolg

- DE CORTE Roger August M, geboren te Lede op 6 mei 1942, wonend te 9080 Beervelde, Kloosterstraat 29, rijksregister 420506-163.89

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- uittreksel

- historiek van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden waan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van buik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2012
ÿþ MOD2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

3 0 APR. 2012

,

, R t" ; C: ï" i'í'BANIftek>1

KOOPHANDjE±.T, TF r_ENT

I

1111

*12088441*

Ondernerrringsrr : 0421 .905.250 Benaming

{volut): PSYCHIATRISCH CENTRUM SINT-JAN DE DEO (verkort) : PC SINT-JAN DE DEO

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Fratersplein 9 9000 Gent

Onder erg aide ; VOORSTEL VAN INBRENG OM NIET VAN EEN ALGEMEENHEID

De Raad van Bestuur deelt mee dat een voorstel van inbreng om niet van een a[gemeenheid,; overeenkomstig artikel 58 van de VZW-wet werd neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Tot de inbreng om niet van een algemeenheid wordt beslist door de Algemene Vergadering van 14 juni 2012 :

(agendapunt Algemene Vergadering dd 14 juni 2012)

1. GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN EN DOCUMENTEN VAN DE INBRENG OM NIET VAN DE ALGEMEENHEID

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van inbrengvoorstel waarin voorgesteld wordt dat de vzw; Psychiatrisch Centrum Sint-Jan de Deo, door inbreng om niet van de algemeenheid overgenomen wordt door de vzw Psychiatrisch Centrum Gent  Sleidinge, met zetel te 9000 Gent, Fratersplein 9, ondernemingsnummer; 0837.845.517.

De leden van de raad van bestuur hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van het inbrengvoorstel en de datum van de huidige vergaderingen in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben plaatsgevonden.

2. BESLUIT TOT INBRENG OM NIET VAN DE ALGEMEENHEID"

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot inbreng om niet van de algemeenheid van de vzw Psychiatrisch Centrum Sint-Jan de Deo door middel van overdracht van haar gehele vermogen, en al haar; rechten en verplichtingen aan de vzw "Psychiatrisch Centrum Gent  Sleidinge", met zetel te 9000 Gent,; Fratersplein 9, ondememingsnummer 0837.845.517, en dit aan de in het inbrengvoorstel opgenomen:

voorwaarden "

Deze overdracht gebeurt op basis van een boekhoudkundige staat van de vzw Psychiatrisch Centrum Sint-Jan de Deo afgesloten per 31 december 2011.

Alle vermogensbestanddelen, activa en passiva zullen worden overgenomen in de boekhouding van de ontvangende vzw, aan de waarde zoals die blijkt uit de voormelde boekhoudkundige staat.

" Alle verrichtingen sinds 1 januari 2012 gedaan door de vzw Psychiatrisch Centrum Sint-Jan de Deo zullen; geacht gedaan te zijn voor rekening van de ontvangende vzw "Psychiatrisch Centrum Gent -- Sleidinge".

3. BESCHRIJVING VAN HET INGEBRACHT VERMOGEN"

" Voor de nauwkeurige beschrijving van de elementen van de inbreng wordt verwezen naar de voormelde: verslagen.

De volledige exploitatie van het Psychiatrisch Centrum Sint-Jan de Deo, alle overeenkomsten met interne en externe medewerkers, kortom aile rechten en plichten die bestonden in hoofde van de vzw Psychiatrisch Centrum Sint-Jan de Deo, zullen per 1 januari 2012 worden verdergezet door de ontvangende vzw.

Ook alle passiva van de vereniging worden overgedragen aan de ontvangende vzw. Voor de passiva bij de'

: banen en finanoiiële instellingen werd de mededeling gedaan van het fusievoorstel. _ 1

Rik Artois ,~ .. e c. - -,-O i; fc. J Bert Florizoone

ti

Voorzitter J g ' c/ (~f 2-.o r L Bestuurder

Op de laatste blz. van l,,,l;k ¬ 3 verrr:eider: :Rectcs : Naam en hr,e,far:igheid van de instr;er:r:nterene9e miens, hetzij van de i.erso$e)n(en)

t3eVd34:pd vereniging. stichting of organisme ton aanzien van darden la tic:rtLsg: nwQi)'d:gP.n

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PSYCHIATRISCH CENTRUM SINT-JAN DE DEO, AFGEK…

Adresse
FRATERSPLEIN 9 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande