PSYCHIATRISCHE CENTRA SLEIDINGE, AFGEKORT : PC SLEIDINGE

Association sans but lucratif


Dénomination : PSYCHIATRISCHE CENTRA SLEIDINGE, AFGEKORT : PC SLEIDINGE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 421.906.349

Publication

19/07/2012
ÿþi M0D 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

3

Ondernemingsar : 0421.906.349

Benaming

(voluit) : PSYCHIATRISCH CENTRA SLEIDINGE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : 9940 Sleidinge, Weststraat 135

Onderwerp akte UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN ALGEMENE VERGADERING

HOUDENDE : INBRENG OM NIET VAN DE ALGEMEENHEID

Er blijkt uit een proces-verbaal van algemene vergadering, opgesteld door notaris Luc Roegiers, notaris te Wachtebeke, op 28 juni 2012, dat de volgende beslissingen werden genomen:

1)Goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur, opgemaakt volgens artikel 58 van de vzw-wet over het voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid van goederen door de vzw psychiatrisch Centrum Sint-Jan de Deo en door de vzw Psychiatrische Centra Sleidinge in de vzw "Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge" opgemaakt op 27 april 2012, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 30 april 2012 bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 mei 2012 onder nummer 12089231, op basis van de jaarrekening per 31 december 2012

2)inbreng om niet van de algemeenheid van de vzw Psychiatrische Centra Sleidinge door middel van overdracht van haar gehele vermogen, en al haar rechten en verplichtingen aan de vzw "Psychiatrisch Centrum Gent  Sleidinge", met zetel te 9000 Gent, Fratersplein 9, ondememingsnummer 0837.845.517, en dit aan de in het inbrengvoorstel opgenomen voorwaarden en dit in toepassing van artikel 58 van de V.Z.W.-Wet, verwijzend naar artikel 670 en 770 van het Wetboek Vennootschappen.

Deze overdracht gebeurt op basis van een boekhoudkundige staat van de vzw Psychiatrische Centra Sleidinge afgesloten per 31 december 2011.

Alle vermogensbestanddelen, activa en passiva zullen worden overgenomen in de boekhouding van de ontvangende vzw, aan de waarde zoals die blijkt uit de boekhoudkundige staat op datum van 31 december 2011.

Alle verrichtingen sinds 1 januari 2012 gedaan door de vzw Psychiatrische Centra Sleidinge zullen geacht gedaan te zijn voor rekening van de ontvangende vzw "Psychiatrisch Centrum Gent  Sleidinge",

3} Beschrijving van het ingebracht vermogen:

Voor de nauwkeurige beschrijving van de elementen van de inbreng wordt verwezen naar de voormelde verslagen, De inbreng bevat onder meer:

A, De voile eigendom van:GEMEENTE EVERGEM  DERDE AFDELING (SLEIDINGE) (44066)

1) Eren ziekenhuisgebouw met alle aanhorigheden, op en met grond, staand en gelegen aldaar, Wurmstraat 14, gekadastreerd volgens titel en kadaster Sectie D nr 10721H voor een oppervlakte van éénentwintig aren zevenentachtig centiaren (21 a87ca)

2) Een perceel grond, kadastraal bekend als tuin, aan de Langendam, gekadastreerd volgens titel en thans

Sectie D nr 1648/C, voor een grootte van achtendertig aren negenendertig centiaren, (38a39ca)

B. Het recht van erfpacht op: GEMEENTE EVERGEM  DERDE AFDELING (SLEIDINGE) (44066)

1) Een psychiatrisch ziekenhuis en revalidatiecentrum met alle aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen aldaar aan de Weststraat, 135 en +135 en aan de Wurmstraat, 1A, ten kadaster gekend sectie D, nummer 760/C, groot één are zevenenveertig centiare, nummer 760/G, groot negenenzeventig are tweeënzestig centiare, nummer 7601F, groot achtentwintig are zesendertig centiare en nummer 757/L, groot drie hectare achtenzestig are vierenveertig centiare of samen groot vier hectare zevenenzeventig are negenentachtig centiare.

2) Een psychiatrisch ziekenhuis met aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen aldaar, Weegse, 2, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie D, nummer 1635/R, met een oppervlakte van één hectare zevenennegentig are veertig centiare.

3) Een perceeltje grond gelegen aldaar, nabij de Weststraat, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie D, nummer 763/N, met een oppervlakte van veertien are zeventig centiare,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

kl#

" iaizeoes

NEERGELEGD

I O JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHA GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

4) Een gebouw voorheen in gebruik als klooster thans als afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis met alle aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen aldaar, Langendam, *1, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie D, nummer 1647/0, groot vijfenvijftig are achtennegentig centiare

Opschortende voorwaarde De beslissingen werden genomen onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van deze inbreng door de vzw Psychiatrisch Centrum Gent- Sieidinge, ontvangende vzw,

4) Ontbinding met vereffening: Onder dezelfde opschortende voorwaarde als hiervoor gemeld,

a)De overdracht aan de ontvangende vzw van het gehele vermogen en alle rechten en plichten van de inbrengende vzw.

b) Ontbinding met vereffening van de inbrengende vzw, die ophoudt te bestaan

c) benoeming tot vereffenaars van

- ARTOIS Henricus Celestin F, geboren te Wilsele op 11 augustus 1931, wonend te 9260 Serskamp,

gemeente Wichelen, Nieuwstraat 59, rijksregister 31.08.11-127.56 .

- DE CORTE Roger August M, geboren te Lede op 6 mei 1942, wonend te 9080 Beervelde, Kloosterstraat

29, rijksregister 420506-163.89

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- uittreksel;

- historiek van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

14/05/2012
ÿþM0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Onderremingsnr : 0421.906.349

Benaming

(voluit) ; PSYCHIATRISCHE CENTRA SLEIDINGE

(verkort) : PC SLEIDINGE

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Weststraat 135 9940 Sleidinge - Evergem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

DU fl fl11 I III IINI IIII

*12089331*

Onderwerp akte ; VOORSTEL VAN INBRENG OM NIET VAN EEN ALGEMEENHEID

De Raad van Bestuur deelt mee dat een voorstel van inbreng om niet van een algemeenheid,: overeenkomstig artikel 58 van de VZW-wet werd neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te¬ Gent.

Tot de inbreng om niet van een algemeenheid wordt beslist door de Algemene Vergadering van 14 juni: 2012:

(agendapunt Algemene Vergadering dd 14 juni 2012)

1. GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN EN DOCUMENTEN VAN DE INBRENG OM NIET VAN DE; ALGEMEENHEID

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het inbrengvoorstel waarin voorgesteld wordt dat de vzw; Psychiatrische Centra Sleidinge door inbreng om niet van de algemeenheid overgenomen wordt door de vzw; Psychiatrisch Centrum Gent -- Sleidinge, met zetel te 9000 Gent, Fratersplein 9, ondernemingsnummer: 0837.845.517.

De leden van de raad van bestuur hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het; opstellen van het inbrengvoorstel en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan,

2, BESLUIT TOT INBRENG OM NIET VAN DE ALGEMEENHEID

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot inbreng om niet van de algemeenheid van de vzw Psychiatrische Centra Sleidinge door middel van overdracht van haar gehele vermogen, en al haar rechten en verplichtingen aan de vzw "Psychiatrisch Centrum Gent - Sleidinge", met zetel te 9000 Gent, Fratersplein 9, ' ondernemingsnummer 0837.845.517, en dit aan de in het inbrengvoorstel opgenomen voorwaarden.

Deze overdracht gebeurt op basis van een boekhoudkundige staat van de vzw Psychiatrische Centra Sleidinge afgesloten per 31 december 2011.

Alle vermogensbestanddelen, activa en passiva zullen worden overgenomen in de boekhouding van de ontvangende vzw, aan de waarde zoals die blijkt uit de voormelde boekhoudkundige staat.

Alle verrichtingen sinds 1 januari 2012 gedaan door de vzw Psychiatrische Centra Sleidinge zullen geacht;

gedaan te zijn voor rekening van de ontvangende vzw "Psychiatrisch Centrum Gent - Sleidinge". "

3. BESCHRIJVING VAN HET INGEBRACHT VERMOGEN"

Voor de nauwkeurige beschrijving van de elementen van de inbreng wordt verwezen naar de voormelde; verslagen.

De volledige exploitatie van de psychiatrische Centra Sleidinge, alle overeenkomsten met interne en externe: medewerkers, kortom aile rechten en plichten die bestonden in hoofde van de vzw Psychiatrische Centra Sleidinge, zullen per 1 januari 2012 worden verdergezet door de ontvangende vzw.

Ook aile passiva van de vereniging worden overgedragen aan de ontvangende vzw. Voor de passiva bij de anken en financiële instellingen werd de mededeling gedaan van het fusievoorstel.

}~ e~ (\` zie` .a ooi ~~ cSZ J,- w cn.,~ `L

' I le..hq- t

RikArtois Jam,., eeg ~w.. Bert Flonzoone

Voorzittercj `Bestuurder

~. 21f Lort

Op de laaiste birr- ven É..ii¬ Í£ ~ vf?r?r'0idë#r: : Recto : Naam en hoedanigheid van di? iíisi:JEr:e:?tf:f£?;3tfe :7otar1s, i1i:t2Ej van Li;? }7eráCtt£3;im(et3) bevoegd de vereniging. stichting organisme ten aanzien van derden ta; vertegenwoordigen Verso : Naam en P:anc#teken¬ nn.

Coordonnées
PSYCHIATRISCHE CENTRA SLEIDINGE, AFGEKORT : …

Adresse
WESTSTRAAT 135 9940 SLEIDINGE

Code postal : 9940
Localité : Sleidinge
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande