PSYPUNT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PSYPUNT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.025.459

Publication

05/10/2012
ÿþ'

Mod 27

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

liii 11111111111111 III IIIN

*iaissiis*

me van u ilirelefflrefflill

2.6 SEP, 2012

RECHTSANK VAN

KOOPI9A EL TE GENT

o ~ti~p2S~5q

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : PSYPUNT

Rechtsvorm BVBA

Zetel . 9000 Gent, Lostraat 35

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Mieke Steyaert te Gent op 18 september 2012, dat:

1.- Mevrouw DE VYLDER Heidi Camiel Ivonne, psychologe, geboren te Brugge op 6 oktober 1977, echtgenote van nagenoemde heer Van Hove Ortwin, wonende te 9000 Gent, Paul Fredericqstraat 64.

2.- De heer VAN HOVE Ortwin Walter Adriaan, zaakvoerder, geboren te Wilrijk op 1 apri11971, echtgenoot van voornoemde mevrouw De Vylder Heidi, wonende te 9000 Gent, Paul Fredericqstraat 64.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PSYPUNT', met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Lostraat 35 hebben opgericht.

Het geplaatst KAPITAAL bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen, ingetekend door mevrouw De Vylder voor 99 aandelen, met eigen gelden, en door de heer Van Hove voor 1 aandeel, met eigen gelden.

Het kapitaal van de vennootschap is geplaatst en is ten belope van één derde volstort bij de oprichting. De vennootschap heeft tot DOEL :

11 aanbieden van psychische hulpverlening in de vorm van psychothe

rapie/begeleiding/counseling/coaching/psycho-educatie/nazorg (individueel, partners, gezinnen en groepen) aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij diverse psychische en psychosociale problematieken (bijvoorbeeld: angst, faalangst, relatiemoeilijkheden, studieproblemen, stemmingsstoornissen, depressie, fobie,

seksuele problemen, vruchtbaarheidsproblemen, trauma, leermoeilijkheden, echtscheiding,

opvoedingsproblemen, loopbaangerelateerde problemen, problemen op vlak van sociale vaardigheden, rouw, zingevingsproblemen, dwanghandelingen, autisme, ADHD,...)

2/ uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen, jongeren en volwassenen (neuropsychologisch onderzoek, intelligentieonderzoek, concentratieonderzoek, risicotaxatie, belevingsonderzoek, psychische weerbaarheid, persoonlijkheidsonderzoek,...)

3/ het verlenen van expertise in adviezen en consultancy met betrekking tot het vakgebied psychologie, het ontwerpen uitwerken en realiseren van projecten, het organiseren en uitvoeren van wetenschappelijke lezingen en conferenties, het organiseren en geven van seminaries, vormingen, trainingen en opleidingen. Het verrichten van studies en publiceren van artikels enzovoort,

4/uitvoeren van gerechtelijk onderzoek en buitengerechtelijke psychologisch deskundigenonderzoek (herstelexamens, videoverhoren, gezinsonderzoeken, slachtofferonderzoeken, daderonderzoeken, onderzoeken arbeidsrechtbank, neuropsychologisch onderzoek,...).

Elke intellectuele adviesverlening, studie en dienstverlening in het kader van de in deze doelen omschreven activiteiten, het verlenen van dienstprestaties van administratieve en bedrijfs -economische aard, in eigen beheer als in deelname met derden/instanties.

De vennootschap mag deelnemingen nemen en bezitten in andere vennootschappen die niet noodzakelijkerwijze hetzelfde doel hebben.

De vennootschap mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van

haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

Zij kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijk borgstelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in hef algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. Het aantal ZAAKVOERDERS wordt bepaald op minstens één (1).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts geheel of gedeeltelijk worden herroepen om reden van ernstige nalatigheid in het beheer, of wanneer hij niet meer in staat is dit op degelijke wijze uit te oefenen, of uit reden van onbekwaamheid, van ziekte of uit een welkdanig andere reden van ernstige aard.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de ncdige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste (1120ste) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat zij ééntiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, Onder netto actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de netto-winst zal aangewend worden:

1.- voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor het optimale bereiken van het doel van de vennootschap en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2.- tot het uitkeren van een redelijk dividend.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering van de vennootschap genoemd, wordt

gehouden de derde donderdag van de maand juni om acht uur dertig, op de zetel van de vennootschap.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met eenendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de datum voorgeschreven bij de statuten, in de loop van

het jaar tweeduizend en veertien.

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders wordt bepaald op één (1). Werd tot niet statutaire zaakvoerder

benoemd : Mevrouw Dl= VYLDER Heidi, voorncemd, nationaal nummer 77.10.06-164.82. Aanwezig en die

verklaarde haar opdracht te aanvaarden, Zij wordt benoemd voor een onbepaalde termijn, en is steeds

afzetbaar bij beslissing van de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Deze opdracht

kan bezoldigd worden,

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld :

Kantoor A&B Partners Oudenaarde CVBA, te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26,

Teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de

Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere Instanties, alsook bij een

ondernemingsloket met het oog op de inschrijving / aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, te verzekeren,

dit alles tot schriftelijke herroeping.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris M, Steyaert)

Tegelijk hiermede werd neergelegd

Een expeditie van de oprichtingsakte van18 september 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.09.2015, NGL 28.09.2015 15608-0265-015

Coordonnées
PSYPUNT

Adresse
LOSTRAAT 35 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande