PUBLIKAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PUBLIKAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.284.530

Publication

24/01/2014
ÿþmod 11.1

Î it:i: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Içwiin11j1l1iuiiWfli11dfl

Ondernemingsnr : 0435.284.530

Benaming (voluit) : PUBLIKAL

15 1AN, 201q

DENDEFW,NDE

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruisheide, 2

9255 Buggenhout

Onderwerp akte :ARTIKEL 537 W.I.B. 1992 - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVODERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De ClippeI, notaris te 9200 Dendermonde, op , twintig december tweeduizend dertien, dragende aan het slot de melding : "Geregistreerd acht bladen één verzending te Dendermonde 1 op 7 januari 2014. Reg 5 boek 130 blad 08 vak 10. Ontvangen : vijftig euro (¬ 50). E.A. Inspecteur (getekend) M. Kinderman.",

DAT de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PUBLIKAL", waarvan de zetel gevestigd is te 9255 Buggenhout, Kruisheide, 2, onder andere volgende beslissingen genomen heeft :

1° Omzetting van het kapitaal ten belope van één miljoen vijfhonderdduizend (1.500.000,-) frank in euro. Het kapitaal bedraagt bij gevolg zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro twee cent (37.184,02,-).

2° Beslissing, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de.' Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse` dividend, zijnde vijftigduizend zevenhonderd en zes euro vierenveertig cent (50.706,44,-)1 om het van zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro twee cent (37.184,02,-) te, brengen op zevenentachtigduizend achthonderd negentig euro zesenveertig cent (87,890,46,-; ) door de uitgifte van zevenhonderd tweeëntachtig (782) nieuwe aandelen van dezelfde aard, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten' zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later' doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat', valt onder het regime van artikel 537 WIB.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben. ten laste van de;' Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor. Toekenning van de zevenhonderd tweeëntachtig (782) nieuwe volledig gestorte aandelen, toegekend en wel als volgt:

- aan de Heer André De Budt, vennoot, wonende te 9255 Buggenhout, Kruisheide, 2, : driehonderd éénennegentig (391) aandelen;

- aan Mevrouw Rita Ringoet, vennoot, wonende te 9255 Buggenhout, Kruisheide, 2 : driehonderd éénennegentig (391) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bet iu

Be Sta





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voor-..betotrden

aan het Belgisch Staatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3° De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 13 december 2013 opgesteld door de Heer Jean Bernard Pieuli-Takou, Bedrijfsrevisor te Londerzeel, luiden letterlijk als volgt:

"7. CONCLUSIES

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de kapitaalverhoging van

PUI3LIKAL BVBA met maatschappelijke zetel gevestigd te Kruisheid 2, 9255 Buggenhout. Het ondernemingsnummer van de vennootschap is 0435.284.530.

De inbreng in natura bestaat uit vorderingen. Deze vordering zal voortvloeien uit de beslissing van de aandeelhouders van de vennootschap om een dividend toe te kennen op grond van de bepalingen van de programmawet van 28 juni 2013 (Belgisch Staatsblad 1 juli 2013) en van artikel 537 W.I.B 1992. De vorderingen zullen betrekking hebben op het netto bedrag van het dividend, hetzij een totaal van 50.706,44 EUR. Gezien de wettelijke : bepalingen dient het dividend onmiddellijk na toekenning te worden geincorporeerd in het kapitaal. Dit verslag is aldus opgesteld onder de opschortende voorwaarde van de voorafgaande toewijzing van het bruto dividend ten belope van 56.340,49 EUR, overeenstemmend met een netto bedrag van 50.706,44 EUR, en de beslissing van de aandeelhouders om hun vorderingen in te brengen in het kapitaal.

Ik ondergetekende, Jean Bernard Pieuli-Takou, Bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 1840 Londerzeel, Leopold Van Hoeymissenstraat 37, verklaar in overeenstemming met artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura: - de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van' nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de zaakvoerder weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden overeenkomen met het bedrag van de kapitaalverhoging, nI. 50.706,44 EUR, die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uitgegeven aandelen, namelijk 782 volgestorte aandelen zonder nominale waarde van PUBLIKAL BVBA, uitgegeven aan de actuele fractiewaarde van 24,7893 EUR. De uitgegeven aandelen zullen over dezelfde voordelen en rechten beschikken als de ,bestaande aandelen en als volgt verdeeld worden : de heer André De Budt 391 aandelen: mevrouw Rita Ringoet 391 aandelen.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Londerzeel,13 december 2013

(getekend)

Jean Bernard Pieuli-Takou

Bedrijfsrevisor".

4° Aanneming van een nieuwe tekst van statuten waarvan de tekst luidt als volgt:

NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij draagt de benaming "PUBLIKAL".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9255 Buggenhout, Kruisheide, 2.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

_DOEL.

Op de laatste blz. van Lufk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de fnstrumenterenda notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,bçboudsn

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap heeft tot doel publiciteitsregie, onder meer:

- de aan- en verkoop, huur en verhuur van publiciteitsartikelen en  ruimte;

- het organiseren en van mede-organiseren van publiciteitscampagnes en reclamecampagnes; - het ontwerpen en uitvoeren van publiciteitstekeningen;

- het produceren en verspreiden van folders, drukwerk, lay-out en dergelijke.

Zij zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Ingeval van wijziging van het vennootschapsdoel voegt de zaakvoerder of voegen de zaakvoerders een omstandig verslag van hun verantwoording bij de oproepingsbrief tot de algemene vergadering, samen met een staat van een activa en passiva, die niet ouder dan drie maanden mag zijn. Het verslag van de commissaris over deze staat van activa en passiva der vennootschap is ook gevoegd bij de oproepingsbrief. De algemene vergadering beraadslaagt en besluit in geval van wijziging van het vennootschapsdoel volgens de regels die bepaald zijn in het Wetboek van vennootschappen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenentachtigduizend achthonderd negentig euro zesenveertig cent (87.890,46,-).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd tweeëntachtig (2.282) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand mei om zestien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

.Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd aangesteld als statutaire zaakvoerder: de Heer André De Budt.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoodanlgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

.beheudem

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste Oz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

Vbehoutlem

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

5° Volmacht werd verleend aan de vennootschap `ADB fisc', met zetel te 9255 Buggenhout, Diepmeerstraat, 28, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister aan te passen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTEKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie, notulen, verslag van de zaakvoerder, verslag van de ; bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva).

Notaris François De Clippel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2013 : DE042715
04/08/2011 : DE042715
05/08/2010 : DE042715
19/08/2009 : DE042715
18/08/2008 : DE042715
27/08/2007 : DE042715
01/12/2006 : DE042715
14/11/2005 : DE042715
01/12/2004 : DE042715
05/12/2003 : DE042715
06/07/2001 : DE042715
29/07/2000 : DE042715
09/10/1999 : DE042715
01/01/1992 : DE42715
07/10/1988 : DE42715
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 31.08.2016 16574-0196-011

Coordonnées
PUBLIKAL

Adresse
KRUISHEIDE 2 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande