PUPPY AND KITTY DISTRIBUTION

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PUPPY AND KITTY DISTRIBUTION
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 578.906.787

Publication

29/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Smet Peggy, geboren te Sint-Niklaas op 27/12/1971 wonende te 9100 Sint-Niklaas, Botermelkstraat 12 AGD BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8770 Ingelmunster, Izegemstraat 149, vertegenwoordigd door haar beide zaakvoerders, Dhr. Manfred Vanhulle en Koen Deforche.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 6.000 euro

Aandelen

Overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma met als benaming  PUPPY AND KITTY DISTRIBUTION

Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Botermelkstraat 12

Doel:

De vennootschap heeft tot doel: Productie, distributie, aankoop/verkoop en verdelen van dierenartikelen, food and non food, verzorgingsartikelen en alle bijbehoren in de ruimste zin en betekenis. Zij kan daartoe samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

Er blijkt uit een akte opgemaakt op 2/01/2015 dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten:

Oprichters

Rechtsvorm-Benaming

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : PUPPY AND KITTY DISTRIBUTION

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Botermelkstraat 12

*15301784*

Luik B

9100

België

0578906787

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Sint-Niklaas

Griffie

Neergelegd

26-01-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Vennoten

De vennoten zijn:

Mevrouw Smet Peggy, geboren te Sint-Niklaas op 27/12/1971 wonende te 9100 Sint-Niklaas, Botermelkstraat 12 met een totaal aantal aandelen van 50%

AGD BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8770 Ingelmunster, Izegemstraat 149, met een totaal aantal aandelen van 50%

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden. De Vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de venootschap.

Duur

Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Smet Peggy

AGD BVBA (dhr. Manfred Vanhulle en Dhr. Koen Deforche)

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van een januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Algemene vergadering

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39,3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de vennootschap. Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd:

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Hij mag enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de 5e dag van de maand juni om 10 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Coordonnées
PUPPY AND KITTY DISTRIBUTION

Adresse
BOTERMELKSTRAAT 12 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande