PURALOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PURALOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.902.341

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14199-0445-010
04/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-j--IttEERGELEGD

26 AU6, 2014

RECHTBANKMAN KOOPHANDEeTenENT

*14165095*

Ondernemingsnr : 0879.902.341

Benaming

(voluit) : PURALOT

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Brakelmeersstraat 53, 9831 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding en onmiddellijke sluiting vereffening

EERSTE BESLISSING  Verslaggeving bestuursorgaan  staat van passief en actief.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap met toelichting van het voorstel tot ontbinding overeenkomstig artikel 181 W.Venn.; bij dat verslag werd een staat van activa en passive per 15 juli 2014 gevoegd.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslag en de staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING Controleverslaggeving

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het controleverslag opgesteld door de BVBA "JACQUES STEYAERT", vertegenwoordigd door de Heer Jacques Steyaert, bedrijfsrevisor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 98, overeenkomstig artikel 181 W.Venn.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"7. BESLUIT

- In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PUFiALOT" een boekhoudkundige staat per 15 juli 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 66,433,41 EUR en een netto actief van 49.439,41EUR.

- lift de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft, in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die mogelijks rusten op de vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn.

Uit de staat van activa en passive blijkt nog een schuld ten aanzien van derden. Er dient eveneens rekening te worden gehouden met een bijkomende voorziening voor de kosten in het kader van deze liquidatie.

De zaakvoerder heeft voorts bevestigd dat conform art. 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen aile schulden ten aanzien van derden zullen betaald of geconsigneerd worden voor het verlijden van de akte, eveneens de schulden die zullen ontstaan naar aanleiding van de vereffening, dewelke zullen betaald worden voor het verlijden van de akte of waarvoor de nodige gelden om die te voldoen worden geconsigneerd.

De betaling van de berekende belastingen werd me overgemaakt.

- In het kader van deze vereffening werd er geen provisie aangelegd voor de kosten van ereloon; een bijkomende voorziening van 4.000,00 EUR voor de liquidatiekosten lijkt me aangewezen.

- Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 29 juli 2014,

BVBA "JACQUES STEYAERr

Vertegenwoordigd door

Jacques Steyaert

Bedrijfsrevisor

Pools° VVinglaan 98

9051 SINT-DENIJS-WESTREM"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

DERDE BESLISSING  Kennisname artikel 190 § 3 W.Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan verstrekt aan de vergadering bijkomende informatie wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 W.Venn. (toepassing van artikel 190 § 3 W.Venn.).

Zijn hier tussengekomen: De zaakvoerder, De Naamloze Vennootschap "AMITEX", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "P&A ADMINISTRATION", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent, Bellevue 5 bus 1001, BTW 6E0452.279.623, RPR Gent, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de Heer VAN HEUVERSWYN Pierre Gaston Orner, geboren te Deinze op 3 Juli 1957, nationaal nummer 57.07.03 275-08, wonende te 9810 Nazareth, Oudenaardseheerweg 21, die verklaart:

A/ dat bij toepassing van artikel 184 § 5, eerste lid 2e W.Venn. aile schulden aan derden die blijken uit voormelde staat van activa en passive werden terugbetaald, en dat zij het bewijs van betaling hebben bezorgd aan de instrumenterende notaris.

B/ dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die opgenomen zijn in voormelde staat van activa en passiva of uit de bijkomende informatie meegedeeld aan de bedrijfsrevisor.

C/ dat zij er op gewezen werden door de instrumenterende notaris dat bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar, het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W.Venn.

VIERDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 W,Venn. en over te gaan tot ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte,

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° aile vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

En verder:

a)Het controleverslag door een bedrijfsrevisor (artikel 181, § 1, derde lid) maakt melding van de terugbetaling of consignatie de schulden in zijn conclusies.

b)De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Nadat de vergadering heeft vastgesteld dat alle voorwaarden zijn vervuld, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke inveretfeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot goedkeuring van het verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vorderingen van de vennootschap, in het bijzonder, doch niet uitsluitend, de vordering jegens de rekening-courant ten aanzien van de Naamloze Vennootschap Amitex, de zaakvoerder, en de "Overige vorderingen lastens de administraties der Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde en der Directe Belastingen" teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit welke aldus gerechtigd zullen zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden.

Verklaring van de vennoten:

Zijn hier tussengekomen:

1. de Naamloze Vennootschap "AMITEX", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelmeersstraat 53, BTW BE0429.270.332, RPR Gent, alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de Heer VAN VOOREN Bart Eugène Gabriël, geboren te Gent op 20 september 1958, nationaal nummer 58.09.20 167-29, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelmeersstraat 53, tot deze functie benoemd bij beslissing van de raad van bestuur van 29 maart 2013, gepubliceerd in de Billagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 juni daarna, onder nummer 13084680.

2. de Naamloze Vennootschap "GECOM", met maatschappelijke zetel te 9031 Drongen, Baarieveer 28, BTW 8E0438.524.330, RPR Gent, alhier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar gedelegeerd bestuurder, de Heer GEERNAERT Francis Bertha Raymond, geboren te Gent op 3 maart 1946, nationaal nummer 46.03.03 025-96, wonende te 9031 Drongen, Baarleveer 28, hiertoe benoemd bij beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 februari daarna, onder nummer 13034219, de vennoten die verklaren:

a) in te stemmen dat het resterend actief en de vorderingen door henzelf worden teruggenomen overeenkomstig artikel 184 § 5, 3e lid W.Venn.

b) dat zij in voorkomend geval aile toekomstige activa en passive, aile rechten en plichten van de

vennootschap overnemenL

VIJFDE BESLISSING  verrichtingen lopend boekjaar.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat zij kennis heeft van aile rekeningen en aile verrichtingen van het

lopende boekjaar vanaf 1 januari 2014 tot op heden.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk al deze rekeningen en verrichtingen goed te keuren.

ZESDE BESLISSING: einde van het mandaat zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder zijnde:

De Naamloze Vennootschap "AMITEX", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid uP&A ADMINISTRATION", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent, Bellevue 5 bus 1001, BTW BE0452.279.623, RPR Gent, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de Fleer VAN HEUVERSWYN Pierre Gaston Orner, geboren te Deinze op 3 juli 1957, nationaal nummer 57.07,03 275-08, wonende te 9810 Nazareth, Oudenaardseheerweg 21,

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen kwijting aan voornoemde zaakvoerder voor het uitgeoefende mandaat vanaf zijn (her)benoeming tot heden,

ZEVENDE BESLISSING: sluiting van de vereffening

Overwegende het bovenstaande beslissen de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering met éénparigheid van stemmen vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de enige zaakvoerder, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

ACHTSTE BESLISSING  bewaring van de boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven met éénparigheid van stemmen dat de boeken en be-'scheiden van de vennoot-'schap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplich-te termijn op volgende adres: Brakelmeersstraat 53, 9830 Sint-Martens-Latem.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

NEGENDE BESLISSING  volmacht formaliteiten

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Mazars Legal Services", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5/b 1001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken, met macht van substitutie, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het Gog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 14 augustus 2014;

- verslag revisor

- Verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva

14 " Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden. Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ki °F ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NE EV,~~~~~~~

1 9 -07- 2013

KECL-i'í'BA1NK VAN

KOOPI-IAN GENT

iq ~~ uWii aloi

1 119129*

Ondernemingsnr : 0879.902.341

Benaming

(voluit) : PURALOT

(verkort) :

i b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aanspraklijkheid

Zetel : Brakeimeersstraat 53, 9831 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname wijziging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de beslissing van de enige zaakvoerder dd. 7 juni 2013:

"De zaakvoerder neemt kennis van de beslissing van de raad van bestuur van 20 april 2013 van de naamloze vennootschap Amitex met maatschappelijke zetel te Brakeimeersstraat 53, 9830 Sint-Martens-Latem, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0429.270.332 betreffende het ontslag van de heer Bart Van Vooren als vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap Amitex als zaakvoerder van de vennootschap en de benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P&A Administration met maatschappelijke zetel te Bellevue 5 bus 1001, 9050 Gent, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0452,279.623, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer Pierre Van Heuverswyn, ais nieuwe vaste vertegenwoordiger van Amitex NV en dit met ingang van 20 april 2013."

Amitex NV

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

P&A Administration BVBA

Vast vertegenwoordigd door

Pierre Van Heuverswyn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 28.06.2013 13233-0490-010
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 30.08.2012 12494-0121-011
13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 11.07.2011 11277-0437-011
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 30.08.2010 10486-0560-011
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 16.07.2009 09429-0234-011
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 28.08.2008 08668-0066-011
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 31.08.2007 07702-0330-011

Coordonnées
PURALOT

Adresse
BRAKELMEERSTRAAT 53 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande