PUSHPULL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PUSHPULL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.694.742

Publication

12/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

toezicht, de organisatie, de administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Dienstverlenende activiteiten op gebied van informatica, IT consultancy, internet, webhosting, webdesign, geven van opleiding, outsourcing

- De ontwikkeling van eigen software producten

- Verkoop en verhuur van software producten

- Het opnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen

- Zowel voor eigen rekening als van derden, en zowel in België als in het buitenland: het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen en effecten, als patrimoniumvennootschap.

- Binnen het kader hiervan kan de vennootschap overgaan tot het verwerven, vervreemden, ruilen, huren en verhuren, renoveren, verkavelen, en splitsen van gronden, en andere verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen, wanneer dit noodzakelijk of nuttig is in het kader van een oordeelkundig vermogensbeheer.

- Alle financiële en beheers verrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe of bestaande vennootschappen, hypothecaire en andere borgstellingen, commissie- en delcredere verrichtingen, voor zover dit alles wettelijk toegelaten is.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen voor derden, waarvoor licenties of andere toelatingen moeten worden toegestaan, overeenkomstig de wet. - De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of ander band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkwaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. - Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in de kruispuntbank voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel ter zake gevoerd worden noch vermelding.

- Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

- De vennootschap zal, zowel in het binnen- als in het buitenland, in het algemeen, alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, zowel in het binnen- als buitenland, door middel van inbreng, versmelting, fusie, inschrijving of om het even elke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend doel hebben.

De vennootschap mag optreden als bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen, mits aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, en mag zakelijke en niet-zakelijke borgstellingen verrichten voor derden. Zij mag ook leningen toestaan aan vennoten.

12. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op de tweede vrijdag van de maand maart om twintig uur, en voor het eerst in het jaar tweeduizend zeventien;

13. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals in de wet is bepaald. De statuten bevatten geen bijzondere voorwaarden voor de aandeelhouders inzake de toelating tot de algemene vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 6.200,00 euro voorafgaand aan de oprichting, in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE58 0017 4379 6379 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 december 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.)

Pierre De Brabander

Notaris

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte van negen december tweeduizend veertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PUSHPULL

Adresse
BAUTSCHOOT 61 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande